FIGUEROA PŘIJDE O MS

07.03.2006, 17:04
Aktuality
Argentický trenér Jose Pekerman se bude muset na nadcházejícím fotbalovém mistrovství světa obejít bez útočníka Luciana Figureoy. Čtyřiadvacetiletý střelec hájící barvy River Plate si poranil koleno.

Figueroa si přetrhl křížový vaz v levém koleni a od fotbalu si podle posledních zpráv lékařů odpočine minimálně 6 měsíců. Kromě velkého fotbalového svátku musí mladý Argentinec vynechat i další soutěže - zbytek jarní části argentinské ligy (Torneo Clausura) a závěrečnou fázi Copa Libertadores.

Figureoa tak v nejbližší době nerozšíří svou sbírku úspěchů, kde už má druhé místo s národním týmem v Konfederačním poháru, také druhé místo na Copa América v roce 2004 a třetí místo ve španělské lize s týmem Villarrealu. Sen zahrát si na světovém šampionátu bude muset odložit minimálně o další čtyři roky.

Autor: Jan Kolář

Komentáře (2)

Přidat komentář
Shevchenko

Nejdřív Andrade a teď Figueroa..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by byl stejně na samé hraně nominace. Čtvrtý nebo pátý útočník, moc by si nezahrál.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele