FIFA chce po KLDR vysvětlení

11.08.2010, 13:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Error

Vláda se nemá srát do fotbalu, ale vyloučit se je asi bojí... co teď?

Reagovat
mike.84

takhle se srát může. kritizovat "vyslíchat" apod klidně muže. nesmí pouze odvolat toho kouče no... no osobně ted musim dat za pravdu všem kteří peřd MS psali že po debaklu je jejich vlada apod uplně roztrhá a já psal at se uklidnite že nic takoveho se nestane. musím jim dat za pravdu. že sou sev.korejci debilové to vím, ale že jsou ještě ke všemu hloupí debilové to jsem nečekal

Reagovat
Hai

KLDR :D :D: :D

Reagovat
smazaný uživatel

Zakázal bych jim hrát na dalších MS... A na všech akcích FIFA...

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, to fakt řešení..

Reagovat
smazaný uživatel

Tim potrestáš akorát hráče který za nic nemůžou a vezmeš jim jedinou šanci se podívat za hranice. Dokud KLDR konečně někdo neosvobodí tak FIFA s tim nemůže nic dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm.. Vlastně máš pravdu no.... Ale KLDR nikdo "neosvobodí"... Zvlášť ne teď, kdy mají několik jaderných zbraní, kterými se pořád chlubí... Komunisti zas*aní

Reagovat
smazaný uživatel

Zaplať Pán Bůh za naši demokracii..

Reagovat
smazaný uživatel

Těch lidí tam mi je fakt líto. Ale podle mě je jenom otázka času kdy udělaj nějakou chybu a někdo na ně vletí.Ať už Korea, Čína, Rusko nebo USA. Je otázka jestli by měli tolik odvahy odpálit jadernou zbraň.

Reagovat
smazaný uživatel

to by dopadlo este by s toho byla svetova valka

Reagovat
Berbatov9

Kim čong Hnila by měli už zastřelit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho zastřelí a přijde třeba Kim Čong Hnol, bratranec Kim Čong Ila přes páté koleno a jsme tam kde jsme byli. Tím si tam fakt nepomůžou

Reagovat
smazaný uživatel

POLITICI...maju v hlavach nasr...futbalu nerozumeju, izoluju sa od vsetkeho a myslia si, ze su vo vsetkom najlepsi, kedy to skonci? len dve veci su nekonecne, VESMIR A LUD.HLUPOST.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele