FIFA ani UEFA neuznávají nové vedení polského svazu

30.09.2008, 17:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V polsku je bordel zasahla je korupcni afera, ae nejak mi prijde ze se s tim vubec nic neudelalo. Odvolani vedeni svazu byl spravny krok. Nechapu FIFU ani UEFU pokud je v nakem sportu prokazana korupce musi se dotoho vlozit vlada. Z takovou by nam nepomohlo ani kdyby poslanci chteli jine vedeni v nasem svazu. Vypada to ze lide na vysokych pozicich ve svazu sou prakticky neohrozitelni, dokud je to tunelovani a nic nedelani neprestane bavit tak asi jen tak neodejdou. FIFA a UEFA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase opatrně, kamaráde, fotbalovej svaz je samostatnej subjekt, do jehož vedení by vláda rozhodně neměla zasahovat. Ale jak jsem četl, proběhlo to na úrovni olympijského výboru a ten už asi nějakou pravomoc má - nevím, nemám přehled o polském vedení fotbalu. Tak snad tam bude všechno právoplatné a UEFA by se měla opravdu seznámit s detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ministr sportu uz tak dvakrat rozpustil vedeni svazu, ae pokazde je nakonec prijal zpatky, bud kvuli prezidentvi polska , nebo kvuli FIFE. Take svaz sam argumentoval ze vse vysetri po Euru aby to nemelo negativni dopad na repre. Bohuzel krome spadnuti dvou tymu do 2.ligy a zatceni nekolika treneru. Se temer nic nezmenilo. Takze tam kde si neudelaji sami mezi sebou poradek a ze k tomu meli dostatek casu, musi zasahnout nekdo z vyssich pozic.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že z vyšších pozic už u nás nikdo zasahovat nebude. Stačilo mi to za soudruha - děkuji, nechci více. Je to stejné, jako kdyby mi ministr vnitra začal nařizovat, že v naší rodině nebude s prachama hospodařit moje stará, ale já - prostě katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli je předsedkyní ta nádherná holka na fotce, tak tu fifu a uefa nechápu

Reagovat
božský John

taky se nad tim pozastavuju...

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne nesnasim ty lidi z Uefy.Je to banda magoru,ktera ma v popisu prace si jenom co nejvic nahrabat za spatne vykonanou praci.Nemaji vubec zadne kompetence nekoho vyradi ten se nekde odvola a je tam zpatky.(napr Porto)Pisu to schvalne protoze misto neho mela byt v Lize Mistru Guamaries,kterou nehorazne poskodily rozhodci proti Basileji a nakonec ne aby se jim tem hracum,kteri makaji aby si splnili svuj sen nekdo omluvil jeste jim ta slavna Uefa da pokutu.Jsou to obycejni vypocitavy kaspari nic vic nic min.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele