Polská vláda prohrává boj se svazem

07.10.2008, 17:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Když si v tom fotbale nejsou schopní udělat pořádek sami, tak by měla zahájit vláda....Bohužel UEFA a FIFA je banda tupců.

Reagovat
jtbs

myslim ze by v tom mala spravit poriadok UEFA a FIFA. Vlada sa do toho nema co motat. UEFA a FIFA by mali mat pravo zhodit to posrane vedenie zvazu!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej názor.

Reagovat
jtbs

Ja proste iny sposob nevidim. Nove volby prezidenta mozu byt rovnako podplatene ako terajsi polsky futbal. To ze bude UEFA a FIFA "dohliadat" na volby vobec nepomoze. Treba zmeny od zakladov!

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím,že polský ligový fotbal je stejně zkorumpovaný jako ten náš,ale u nás je to kolorit,kdyby se tím zabívala vláda,tak by to byl výraz nejhrubšího pokrytectví:)))asi taky proto jsou obě ligy tam,kde jsou,viz.oba svazy po jednom klubu v základních skupinách pohárů UEFA,ale dyt u nás je všechno okej,jsem zapomnel)))

Reagovat
alegre

Otázka: Je správné, aby se vláda vměšovala do záležitostí svazu? Jak se muzou vlady Polska nebo ty Gross - Paroubek - Topolánek, vmesovat do zalezitosti tamnejsiho nebo Mokro - Kostalovskeho svazu, kdyz je to stejna pakaz!?

Reagovat
smazaný uživatel

sry za OT:Londýnský Arsenal se údajně horlivě zajmá o záložníka PSV Eindhoven Ibrahima Afellaye. 22letého fotbalistu, který si loni odbyl premiéru v oranžovém dresu nizozemské reprezentace a dosud za ni odehrál 11 utkání, si manažer Wenger vybral hlavně proto, že i přes své mládí má zkušenosti z velkých zápasů. Arsenal byl měl za Afellaye zaplatit asi 11 milionů liber, což je výše výstupní klauzule v jeho současném kontraktu.

Musím říct,že podobná cena za playera tohoto rázu je fakt výborná,pokud už Scolari bude tak hloupý a nesáhne po žádném z mladých britských křídel,která jsou na trhu k dispozici,tak by měl jednoznačně upřít pozornost do Eindhovenu. Konečně,takový Robben by mohl posloužit jako skvělá ukázka,proč by tato akvizice mohla mít smysl,přišel ze stejného klubu za podobnou částku a i přes různé patálie se zraněními se vyplatil a nakonec i jako jeden z mála pod Mouřenínem nebyl prodělečný. A troufám si říct,že Afellay by mohl zanechat v CFC mnohem lepší dojem a doplnit kádr na místě,kde jej tlačí pata.

Reagovat
$dolar$

Ja jsem ho v nekolika zapasech videl, ale Robbena nepripomina ani ve stylu hry ani v kvalite

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele