Fialky výměnu Freye za Gilardina nezavrhují

03.02.2008, 12:13
Aktuality
Italská média nedávno spekulovala o možné výměně brankáře Fiorentiny Sebastiana Freye za útočníka AC Milán Alberta Gilardina. Sportovní ředitel Fialek Pantaleo Corvino připustil, že pokud by ho Frey o přestup požádal, byl by Gilardino dobrou náhradou.

Milán má na brankářském postu klíčový problém, Dida se už delší dobu potýká s nevyrovnanými výkony. Svým hereckým výstupem v Glasgow si navíc proti sobě popudil vlastní fanoušky. Brazilce by mohl nahradit v AC Sebastien Frey z Fiorentiny.

Frey patří k nejlepším brankářům Serie A, jeho přestup by pro AC nebyl levnou záležitostí. Média proto spekulují o výměně za útočníka Alberta Gilardina. Tuto možnost nevyloučil sportovní ředitel Fiorentiny Pantaler Corvino.

"Jestli náš brankář přijde a požádá o přestup, pak mu nebudeme bránit v cestě," prohlásil Corvino. "V tom případě by byla hráčská výměna a příchod Gilardina pro nás dobrou volbou."

Gilardino se v AC Milán naplno neprosadil a přestup do Fiorentiny by pro něho mohl být dobrou volbou. Potkal by se totiž znovu s trenérem Cesare Prandellim, pod kterým prožil v Parmě svá nejlepší fotbalová léta.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Byla by to dobrá volba pro oba. Frey je opravdu skvělý golman a trochu jsem se divil, proč zrovna on nechytá za některý z velkoklubů, protože jeho kvality jsou vyšší než u mnohých brankářů věhlasných klubů. Pro Gilardina je to sice cesta zpět, ale zase by pravidelně nastupoval a pak je ještě hodně mladý a třeba teprve teď ve Fiorentině pod svým oblíbeným trenerém by prokázal své nesporné schopnosti.

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

kdyby se tohle povedlo byl bych stestim bez sebe

Reagovat
smazaný uživatel

AC by udělalo správný krok,kdyby angažovalo Seba.Já být na jejich místě,tak koupím jak brankářskou jedničku,tak i dvojku.Didu i Kalace bych prodal.

Reagovat
GEGE

Kalac chyta dobře je to spolehliva dvojka v poslednich zapasech mel dobre zakroky a hodne nas podrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jo.V poslední době zachytal celkem dobře ale předtim tam nějaké hrubice udělal.Mě se teda moc nelíbí(to neznamená že je špatnej).Jak jsem řikal,radši bych koupil i dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

nwm ja by tu vymenu bral ,ale nechapem preco je Gila az tak kritizovany ved ked nastupi tak vecsinou presvedcii goolom...tu je tabulka strelcov ACM..........Kaká 8

Gilardino 7

Seedorf 4

Pato 3

Ambrosini 2

Pirlo 2

Ronaldo 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele