Feyenoord našel náhradu za Stama, mužstva se ujme Advocaat

30.10.2019, 19:19
Aktuality
Dick Advocaat se vrací do práce. Zkušený kouč podle očekávání zamířil do Feyenoordu Rotterdam jako náhrada za Jaapa Stama, přičemž uzavřel smlouvu do konce sezóny...

Stam přišel do tradičního klubu po minulém ročníku na místo Giovanniho van Bronckhorsta, ovšem úvod sezóny se mu nevydařil, když z jedenácti kol zvítězil jen třikrát.

Po vysoké porážce 0:4 na hřišti Ajaxu se bývalý obránce rozhodl odstoupit z funkce, načež média okamžitě začala spekulovat, že na uvolněné místo přijde Dick Advocaat.

Dvaasedmdesátiletý lodivod naposledy vedl Utrecht, načež se spekulovalo, že ukončí kariéru, na nabídku Feyenoordu ale nakonec kývl. "Po odchodu Jaapa Stama jsme museli jednat rychle. Pokud je k dispozici takto zkušený trenér, který je ochotný do konce sezóny pomoci, nemusíte se jako šéf klubu dlouho rozmýšlet," prohlásil Sjaak Troost.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ten Dick ještě trénuje?

Reagovat
Seydou Doumbia

A asistenta mu dělá Hag Advocaat

Reagovat
JackDaniels.

Ten hag?

Reagovat
Seydou Doumbia

ne...Ten Dick je hlavní trenér

Reagovat
fabec1222

Dyck Hák?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Stiksxx

Z bláta do louže.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem no, posledný úspech mal ešte so Zenitom v roku 2008...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co rozvod?

Na hovno, čurák advokát to posral...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele