Ferguson: Zasloužili jsme si vyhrát

16.12.2007, 18:30
Aktuality
Branka Carlose Teveze rozhodla o tom, že Manchester zvítězil nad Liverpoolem na jeho hřišti. Cenné vítězství pochopitelně udělalo velkou radost manažerovi Rudých ďáblů Siru Alexi Fergusonovi.

"Je to pro nás skvělý den. Máme tři body a také jsme hráli velmi dobře," neskrýval po zápase potěšení Ferguson. "Byl to typický zápas Liverpool-United. Museli jsme ukázat absolutní disciplínu. Hlavní bylo vyhrát a to jsme dokázali, byli jsme lepším týmem."

Nedělní Grand Slam, tedy přímé souboje týmů velké čtyřky, právě teď dohrávají Arsenal s Chelsea. Manchester se výhrou v Liverpoolu minimálně do konce zápasu na Emirates Stadium posunul do čela tabulky.

"Nyní jsme na špici tabulky a tam chceme vydržet až do konce soutěže, ale bude to ještě těžký boj," prohlásil Ferguson. "Pořád mluvím o prosinci a Novém roce. Až tady se ukáže, kdo má největší šance na titul."

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no manchester bude asi majster a ja drzim palce liverpoolu videm ze nakup sa im vyplatil=tevez

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to naprosto vyrovnané utkání. Jedno z těch, kde první gól hodně znamená, dneska byl šťastnější Manutd, u Liverpoolu bych zopakoval to staré známé nedáš - dostaneš, v prvním poločase měli dvě loženky, kde zachraňoval na brankové čáře hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

at táhne ferguson do háje,on proste nikdy nedokaze uznat soupere,vzdycky se musi vytahovat a narovat jaky ze sou nejlepsi pritom to neni pravda.Je to senilni,vylizanej arogatni dedek.Jako clovek je to totalni hovado.

Trener dobrej a vysledky skvely,ale ty jeho kecy sou fakt trapny.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim souhlasit..vyhrali zaslouženě jen proto že dali gol...jinak Live tlačil a určitě by bod zasloužil...ale tak klasika luckeři z old trafford no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele