Ferguson kritizoval výkon, Rodgers rozhodčího

23.09.2012, 22:06
Aktuality
Manchester United dnes dokázal po pěti letech uspěl na Anfield Road, tři body bere po výhře 2:1. Manažer Liverpoolu Brendan Rodgers chválil svůj tým za dobrý výkon a hanil rozhodčího, který podle jeho názoru Reds výrazně poškodil.

"Jsme ohromně zklamaní, lepší tým prohrál. Hráči podali výborný výkon, co ale nemáme pod kontrolou, je výkon rozhodčího," začal Rodgers.

Rozhodčí Mark Halsey vyloučil za ostrý faul domácího Jonja Shelveyho, kdežto hostujícího Jonnyho Evanse nechal po podobném zákroku na hřišti. Liverpool vedl po brance Gerrarda. United vyrovnali díky Rafaelovi a zvítězili penaltovou trefou Van Persieho.

"Jestliže byl Shelvey vyloučen za zákrok oběma nohama, měl jít ze hřiště i Evans. Udělal to samé, je to vidět v záznamu," zlobil se Rodgers. "Penalta vůbec nebyla. Johnson předvedl perfektní obranný zákrok, netuším, proč Valencia spadl. Dnes jsmě viděli mnoho špatných rozhodnutí a všechny byly proti nám. Těžko se s tím hraje."

Manažer United Alex Ferguson byl taktéž zklamaný, ovšem z výkonu svého týmu. "Hráli jsme špatně. V posledních letech se nám na Anfieldu nedařilo, a tak fanoušci domácí hnali, protože věřili v další úspěch. Domácí byli lepší, až v druhé půli jsme se díky zkušenostem zvedli," hodnotil Ferguson. "Penalta byla jasná, o červené kartě Shelveyho také nebylo pochyb."

Rudí ďáblové si polepšili na dvanáct bodů a jsou druzí za Chelsea. To Liverpool prožívá špatné časy. Po pěti kolech má na kontě pouhé dva body za remízy, což se Reds naposledy stalo před 101 roky.

Autor: Radim Šantrůček / sportinglife.com

Komentáře (511)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele