Fenin zůstává v Teplicích

31.08.2007, 20:34
Aktuality
Minimálně do zimního přestupového období bude hrát Martin Fenin Gambrinus ligu v dresu Teplic, jelikož ani jeden zájemce nesplnil požadavky vedení severočeského klubu. Ten za talentovaného útočníka požadoval zhruba sto milionů korun...

"Všechna jednání jsme dnes před sedmou hodinou večerní ukončili. Martin nikam nepřestoupí a na podzim bude dál hrát u nás. Alespoň skončí ten humbuk a Martin bude mít klid na přípravu v klubu a také reprezentaci. Pokud bude pokračovat v dosavadních výkonech, tak jsem přesvědčen o tom, že do zahraničí stejně brzy zamíří. Třeba už v zimě," řekl ředitel teplického klubu František Hrdlička.

Fenin na sebe upozornil především na MS do 20 let v Kanadě a skvělou formou v úvodu letošní sezóny byl s odchodem do ciziny spojován celé léto. Velký zájem o něj měly německé Brémy a Espanyol Barcelona, poslední dobou se ale mluvilo také o Frankfurtu, Laziu nebo Santanderu. Ovšem Teplice Fenina nutně prodávat nemusely, jelikož na odchodech Džeka, Jirsáka a Krmaše vydělaly přes 150 miliónů korun. "Zjednodušeně se dá říci, že jsme nenašli společnou řeč v otázce odstupného," poznamenal Hrdlička. "Nebyli jsme pod žádným tlakem, čekali jsme jen na to, jaké nám přijdou nabídky, protože my jsme žádné jednání ohledně Martina neiniciovali."

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

ty jo vím že to sem nepatří ale anglii se sype záloha:nejdřív Gerrard,pak Beckham a ted Lampard jak myslíte že budou hrát?třeba takhle:Wright Phillips,Hargreaves,Jenas,J.Cole co myslíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*mysman

Scholes z5 do repre!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

jsem rád, že zůstává.. doufám, že to je jisté. Myslím, že mu může delší pobyt v GL prospět.. a za rok hurá do světa! ideální scénář.

Reagovat
HOST*mysman

souhlas,sezenim na lavce,byt v bundeslize s kvalitnejsima spoluhracema by mu moc neprospelo.Pro nej je to lepsi,v tomhle veku potrebuje hrat,hrat a hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dobře vybral klub, tak klidně i BL. Zase to ber tak, že v naší lize si moc kvalitních zápasů nezahraje, na podzim všehovšudy 3 - se Slavií, Baníkem a Spartou. Škoda že nemaj aspoň tu UEFU, ale to je u nás klasické - Teplicím nebo třeba i Baníku či Boleslavi se povede jedna sezóna a pak je čeká hluché období, takže si hráči v pohárech nezahrajou.

Reagovat
HOST*

teplice hrali 4 nebo 5 let za sebou pohary takze tezko sem jim povedla jedna sezona ale je dobre ze zustane

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to to je dobre zustává aspon o jednoho kvalitniho hrace v ceský lize víc!!!řek bych že se GL zlepšuje a skvalitnuje!!! Slávie je toho důkazem!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Fenomeno Inzaghi : 1 -1

Reagovat
HOST*

Janek : 2 - 1

Reagovat
HOST*

Kaka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele