Fenin: Využil jsem toho, že teď mám střelecké štěstíčko

09.02.2008, 16:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

:) ale zatim se prosadil jenom proti SLABSIM souperum :) chci videt kolik golu do proti Bayernu,HSV nebo Bremam :) to najednou budou vymluvy

Reagovat
smazaný uživatel

Může dát a nemusí, to je a bude jen a jen fotbal !!! Dál bych rozebíral jen to, jesrli na to má a jestli mu to vůbec přeju ?!?!?

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime co se bude dit az tu formu ztrati....

Reagovat
smazaný uživatel

Co by ? Bude makat tak, aby se to zase zlepšilo. To je bohužel častý jev, předpovídat jen to horší !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu preju to nejlepsi,sem rad ze se mu dari protoze to je muj vysnenej utok bary s feninem,koller uz konci.Sem hrozne prekvapenej ze se mu tam tak dari a doufam ze mu ta forma vydrzi co nejdyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jestli vůbec nastoupí třeba proti Bayrnu Mnichov a proti dalším silním soupeřům. Jsem rád, že se mu vede a že umí hrát pořád ten pěknej fotbal jak hrál v česku.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz jsem mu pred odchodem do nemecka neveril ze se uplatni tak to zatim vypada ze jsem se mylil a bylo by dobre kdyby mu ta forma vydrzela do ME

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele