Fazio zkusí štěstí v Itálii, na hostování ho získalo římské AS

03.08.2016, 20:32
Aktuality
Federico Fazio se podruhé v průběhu tohoto kalendářního roku stěhuje z Tottenhamu. Argentinský obránce ve druhé polovině loňské sezony hostoval v Seville, nyní si ho na jeden rok vypůjčil AS Řím...

"AS Řím s radostí oznamuje příchod Federica Juana Fazia. Klub informuje, že dokončil jeho hostování z Tottenhamu Hotspur. Dohoda zároveň obsahuje právo na trvalý přestup," stojí v prohlášení italského celku.

29letý Fazio přišel do Tottenhamu před dvěma roky za deset milionů eur ze Sevilly a nedokázal se začlenit do základní sestavy. V první sezoně odehrál dvacet ligových zápasů, loni na podzim se na trávníku v rámci Premier League neobjevil ani jednou.

Giallorossi za Faziovo hostování mají zaplatit čtyři miliony eur. Tímto příchodem reagují na zranění jiných dvou obránců, až do listopadu může chybět Antonio Rüdiger, půlroční pauzu před sebou pak má Mário Rui. Oba jmenovaní laborují se zraněnými kolenními vazy.

Fazio by na dlouho nemusel zůstat jedinou posilou AS Řím do středu obrany, vedení má zájem o Thomase Vermaelena z Barcelony a Nacha z Realu Madrid.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (465)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele