Favre: Obávat se? To nikdy neudělám

19.02.2019, 13:58
Aktuality
Borussia Dortmund odehrála parádní první polovinu sezony a velmi dobře zahájila rovněž leden, v uplynulých týdnech ovšem přišel výkonnostní a výsledkový pokles. Další ztrátu vestfálský celek zaznamenal včera večer, to jenom remizoval 0:0 v Norimberku...

Dortmund opanoval bundesligový podzim a jaro začal triumfy nad RB Lipsko a Hannoverem, v posledních třech duelech ovšem jen remizoval a k tomu musel skousnout dvě pohárová zklamání. Po přestřelce a penaltovém rozuzlení vypadl z Německého poháru s Werderem a v hodně těžké situaci je rovněž v Lize mistrů, v prvním osmifinále minulý týden prohrál na půdě Tottenhamu vysoko 0:3.

"Obávat se? To nikdy neudělám. Proč? Je to součást fotbalu, takové zápasy je třeba si rozebrat. Takřka v každém zápase rozhodují malé detaily. Remizovali jsme ve Frankfurtu, Bayern prohrál a všechno bylo skvělé. Po remízách 3:3 s Werderem a následně proti Hoffenheimu jsme dnes mohli vést 4:0, ale to k tomu patří. Naštěstí pro domácí fanoušky, bohužel pro nás," hodnotil Favre další nezdar.

Borussii se v tuto chvíli takřka rozplynul její velký náskok v tabulce. Bayern se dostal do výsledkové formy a jeho manko na BVB činí už jenom tři body.

"Byli jsme nespokojení, jelikož v Lize mistrů se nám přihodilo totéž. Do konce zbývalo jenom deset minut a my prohrávali pouze o gól. Dnes jsme dominovali, chyběl nám jenom kousek. Snažili jsme se, míč jsme letos tak často na svých kopačkách ještě neměli. Zároveň si ale musíme připomenout, že 0:0 jsme hráli už ve druhém kole v Hannoveru," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sancho do United prosím

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

+Felix z Benfiky a jedeme bomby

Reagovat
Vincent Vegan

FMko style?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je to tak, je pravda ze se více soustředím spis na oblíbené hráče než na celkovou souhru a prospěšnost hráčů pro tým.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wishmaster

unikátne, takto posrať tri súťaže v priebehu dvoch týždňov

Reagovat
Liquid

Dortmunde, píšeš vážně příběh

Reagovat
smazaný uživatel

V útočné fázi prostě chybí kreativita - jediní hráči co dokáží něco vymyslet jsou Reus a Sancho, Reus je teď bohužel zraněný a Sancho to sám neutáhne. Troufám si říct, že kdyby Reus hrál s Hoffe a Norimberkem, tak by se ta utkání vyhrála. Ale to jsou pouze kdyby... Jede se dál HEJA BVB

Reagovat
Kixi Syhimour

takže z vcelku zajímavé sezóny to dopadne nečekaně

Anglie - Manchester City

Německo - Bayern Mnichov

Itálie - Juventus

Francie - Paris Saint-Germain

Španělsko - FC Barcelona

To je fakt neuvěřitelné

Reagovat
Rudnevs

Zas ešte netreba robiť unáhlené závery, zvlášť keď si tu ešte po prehre Bayernu s Leverkusenom písal, že Bundesliga je rozhodnutá v prospech BVB. Hoci úprimne, tiež moc neverím, že to Borussia dotiahne.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak emocí , ale stále si myslím, že to BvB ukope spíš jsem chtěl poukázat na to, jak to vypadalo vs. jak to může dopadnout vzhledem k průběhu sezóny.

Reagovat
Rudnevs

Jj, niečo podobné som si po včerajšom zápase takriež uvedomil. Že to vlastne vyzeralo na sezónu pre futbalových romantikov a nakoniec to asi aj tak dopadne všetko po starom podľa hesla Geld schießt Tore. Ale ako píšem, ešte je stále tá možnosť, že to BVB i Liverpool vyhrajú.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

preto treba zalozit tu superligu ci jak sa to ma volat aby to nebolo kazdy rok to iste ze to rozjebe ligy je jedno ajtak to su nudne kokotiny ci kazdy rok vyhravaju tie iste kluby

Reagovat
Kixi Syhimour

?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele