Faubert věří v angažmá v Lyonu

21.01.2009, 21:23
Aktuality
Julien Faubert se po roce a půl možná vrátí z Anglie zpět do Francie. O bývalého fotbalistu Bordeaux a v současnosti hráče West Hamu United se vážně zajímá Olympique Lyon a oba kluby se blíží ke konečné dohodě, z níž by měl Faubert velkou radost. Ve hře je půlroční hostování...

"Držím si palce - kluby nyní jednají. Lyon by byl skvělý. Znovu bych si zahrál Ligue 1, měl šanci nastoupit k Lize mistrů a byl bych více na očích reprezentačnímu trenérovi. Mým cílem stále zůstává mistrovství světa v roce 2010. Opravdu doufám, že se podaří vše vyřešit," nechal se slyšet Faubert.

25letý Faubert by v Lyonu měl na kraji obrany zaplnit mezeru po dvou zraněných hráčích. Francois Clerc si na začátku sezony poranil kolenní vazy a od té doby nehrál, Anthony Reveillere kvůli stejnému zranění přijde o celý zbytek letošní sezony.

Faubert přišel do West Hamu v létě roku 2007 a zažil hrůzostrašný začátek, v přátelském utkání s Olomoucí si totiž přetrhl achillovku a na fotbal musel na dlouhé měsíce zapomenout. Letos zatím nastoupil k devatenácti zápasům Premier League a na kontě má jednu vlastní branku.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (43)

Přidat komentář
georgeo

solidní bilance...19 zápasů a jeden vlastní gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon,ze je nezapomel davat,co na tom,ze si spletl branku

Reagovat
vitasrp

Na ten jeho vlastňák proti Arsenalu asi jen tak nezapomenu, tehdy jsem to taky z tribuny na živo sledoval a chytal se za hlavu Nebýt toho vlastence v tom zápase, tak by gunneři ten gol za boha nedali...

Jinak přestup by neměl být pro WHU problém, Faubert je spíše náhrada, tudíž jeho odchod tým nikterak neoslabí... Navíc zde se nikterak nechytl a pokud jeho srdce touží odejít, nevidím důvod mu v tom bránit.. Takže hodně štěstí..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...

Reagovat
Ted

Na pravou obranu máme Neilla, na zálohu Behrami. Navíc se mi zdá, že Faubert v poslední době hrávqal "BoaMorteovským" stylem (pokazit co se dá)

Reagovat
smazaný uživatel

v Lyonu by to mohl zase nastartovat a posunout se

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hostovačka s opcí by byla super. Faubert je určitě kvalitní hráč, proto by mi jeho příchod vůbec nevadil, navíc je stále dost mladý.

Reagovat
fantomas

A co teprve hostovačka s obcí!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ty vtipný reakce na mě nic moc.

Reagovat
fantomas

No, to neni z mý hlavy, tenhle forek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon potrebuje posilu,at uz jakoukoliv.Proste potrebuje ozivit ...

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Fred do Atletika Madrid?

Útočník Lyonu Fred by nakonec mohl zakotvit na Pyrenejském poloostrově, podle informací španělských médií se o něho zajímá Atletiko Madrid.

Vyměnit za Pongolleho a jsem spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo skvele, ale nevidim to svetle. Sinama by odisiel hned po jednej odohranej sezone? Sice ma v Atletiku konkurenciu ako hrom ale musel by podla mna dostat od trenera zaruku, ze bude mat v zaklade miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Cafu by se hodil

Reagovat
honziss

Jeho odchod mi vadit nebude. Jaksi nepřivykl k Anglii, nikdy nehrál to, na co on má a občas mi připadl takový znuděný. Určitě bude lepší, když odejde.

Reagovat
minoLFC

žeby Burnley vyradil další londynský klub???

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vitasrp

A teď to ještě udržet!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim, ze dostanou dva goly, jeden da Pavlyuchenko a druhy Defoe...

Reagovat
Kapřík

Ten Lyon nějak ustupuje ze slávy. Teď už kupuje plejera, který se neprosadil ani v ne úplně top anglickým týmu. Šokovali mě už s Boumsongem, ale teď je evidentní, že ty doby kdy chtěli mezi nejužší evropskou špičku, jsou minulost.

Reagovat
smazaný uživatel

Boumsong je letos jasně nejlepší stoper Lyonu, tak v čem je divné jeho angažování? A Faubert byl před odchodem k Hammers ve Francii špička, takže žádný div, Lyon přece jen nemá prostředky aby si mohl koupit na půl roku za dva zraněné beky Maicona nebo Alvése...

Reagovat
Kapřík

Já neříkám že je Boumsong špatnej, ale když přišel do Lyonu, vyhořel předtím v Anglii i Itálii. Je fakt, že z něho teď vykřesali slušnýho stopera, ale to na mém šoku z jeho angažmá nic nezměnillo. Byl to risk a vyšel. Faubert vyhořel v Anglii (možná i kvůli zranění), takže to může být stejný případ...ale taky nemusí a mě se už zdá, že Lyon ustupuje od těch cílů co si ještě nedávno dával. Chtěl se dostat do nejužší evropské špičky, inkasoval obří peníze za odchod některých hráčů, jenže teď minimálně stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je dost těžké si neustále vychovávat hráče typu Essien a pak je prodávat za 25 mega pryč. Navíc letos Lyon spíš než že by prodával, se snažil stabilizovat kádr a dle mě vcelku chytře, akorát letos má Lyon velkou smůlu na zranění, což je sice smůla, ale holt to patří k fotbalu. To, že stagnuje, by se dalo potvrdit, protože momentálně je Lyon asi tak na svém maximu, výš už jsou jen ty opravdové velkokluby.

Reagovat
Kapřík

Já kdysi očekával, že se z něho stane druhý Bayern. Nejde jen o to, že si nevychová další hráče typu Essien(teď je tam Benzema), ale že za ně dostal šílený prachy a ty investoval spíš tak, aby udržel současnný stav a vysokou ziskovost a ne aby koupil hráče, kteří by ho posunuli někam dál, na vyšší level. A přitom ty ambice tam byly. A když teď Aulas plánuje koupit průměrnýho Oliveiru...

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je otázka čemu říkáš průměr.

Reagovat
Kapřík

Tak jinak. Další co se naprosto neprosadil v top klubu, tentokrát v AC...on je docela dobrý útočník do průměrného klubu, jenže elitní Lyon asi moc nevytrhne, navíc na lávce už dělá zimní vyhřívání geniální nákup Piquionne . Až odejde Benzema, jsem zvědavej kdo bude dávat góly .

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že Benzema neodejde zadarmo (pravděpodobně), tak se za inkasované peníze někdo kvalitní bude moci koupit. Oliveira či Piquionne rozhodně nemají být hráči, kteří nahradí Benzemy, ale spíše slušní náhradníci. A to jsou...

Reagovat
fantomas

OT: Podle čtvrtečního vydání Daily Mirror prohlásil kandidát na prezidenta Realu Madrid Florentino Perez, že v případě vítězství ve volbách je domluvený s trenérem Arsénem Wengerem, že opustí Arsenal a ujme se vedení bílého baletu.

Ou jéé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

A koho by sis vlastně místo něj představoval?

Reagovat
fantomas

Někoho jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidis, jak prijde nejaky Ramos a jeste budes smutne vzpominat:))

Reagovat
fantomas

To ne. Myslim, že podlehnou tlaku veřejnosti, a vsaděj na nákého Anglána.

Reagovat
Kapřík

Tak alespoň naznač. Martina O´Neila vám stejně nedají .

Reagovat
fantomas

Já bych bral klidně někoho jako je Brady, Bould, Bergkamp (haha, všichni na B), kdo to prostředí zná, umí se v něm pohybovat a pro klub dýchá. Do nějakého jó experimentu bych se zase asi nepouštěl. Ted to chce stabilizovat zpět na přijatelnou uroven, zabudovat do týmu nějaké Anglány, pak bych klidně přivedl zase nějakého cizince. Prostě dodržet tu rovnici: Graham -> Wenger...?...?...

Reagovat
Kapřík

tak to držím palce, ať se sny vyplní. Bould by nemusel být špatný, třeba by pod ním konečně dostali šanci i angláni z juniorky, když je zná jako svý boty. Ale je fakt, že současná situace je neúnosná a něco už se musí stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pat Rice

Reagovat
fantomas

Nebo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si na B, vezmi si Beniteza

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojd do Lyonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele