Fantasy MS - Staň se nejlepším manažerem EuroFotbalu

09.06.2018, 16:52
Aktuality
Zaujalo nás
S každou výraznou sportovní událostí se vážou i různé hry pro její nadšené příznivce a nejinak tomu bude i v případě letošního mistrovství světa. Oficiální stránky FIFA umožňují komukoli zúčastnit se tzv. fantasy soutěže, která každého jednotlivce postaví do role manažera vlastního celku složeného z přímých účastníků ruského šampionátu.

Základní princip je jednoduchý. Reálné úspěchy hráčů na hřišti znamenají přísun bodů vašemu týmu. Každý má jedinečnou šanci prokázat své fotbalové znalosti v praxi a zasoutěžit si přímo ať už s blízkými, statisíci fotbalových fanoušků z celého světa nebo si vychutnat třeba zdejší nabubřelé diskutéry.

Po velkém zájmu o tuto hru na předešlých světových i evropských šampionátech se i letos můžete těšit na EuroFotbalovou ligu a pravidelné články, které budou schraňovat prostor pro volnou diskuzi k této populární kratochvíli.



Pravidla


Vše podstatné je k nalezení na oficiálním webu soutěže. Kdo již svůj účet na stránkách FIFA má například díky minulému MS v v Brazílii, stačí se pouze přihlásit bez dalších registračních formalit.

Poté přichází na řadu složení týmu. Hráč má k dispozici stomilionový obnos, za nějž si pořídí svých patnáct vyvolených. Každý fotbalista byl na základě svého renomé, statistik a postavení v národním týmu ohodnocen přiměřenou částkou, a to tak, aby nebylo možné seskládat celou soupisku jen z největších hvězd. Dále není povoleno mít v týmu více než tři hráče z jedné reprezentace. Toto omezení se ovšem po odehrání základních skupin bude měnit a s každým dalším vyřazovacím kolem je možné vzít do týmu adekvátně vyšší počet hráčů.

Nyní přejděme k volbě základní sestavy. Není vůbec třeba lámat si hlavu se zobrazením hráčů na hřišti. Přestože grafika zobrazuje např. Matse Hummelse na levém kraji obrany, jeho bodový zisk tím nijak ovlivněn nebude. Změny formace se docílí výběrem požadovaného rozestavení na grafickém znázornění hřiště nebo jednoduchým přetažením hráčů z lavičky namísto hráče v jiné řadě. Nutnou podmínkou je účast vždy alespoň tří obránců, dvou záložníků a jednoho útočníka.

Důležitým prvkem hry je možnost střídat jednotlivé fotbalisty i v průběhu hracího kola, a to za hráče z lavičky, kteří mají zápas teprve před sebou. Soutěžící, kteří nemají zájem se "fantě" věnovat každý den, však nemusí zoufat. Stačím jim zvolit si základní jedenáctku podle svého nejlepšího uvážení a nic dalšího řešit nemusí, byť se ocitnou v nevýhodě oproti aktivnějším konkurentům.

Rozhodujícím jazýčkem na vahách obvykle bývá výběr kapitána týmu, neboli fotbalisty, jemuž se počet získaných bodů v daném kole zdvojnásobí. I kapitánskou pásku lze během každého jednotlivého hracího dne přenášet na další hráče, kteří mají svá utkání teprve před sebou. Např. dáte šanci Golovinovi do zahajovacího zápasu mistrovství, ten ovšem nepředvede takový výkon, jaký byste čekali. Pásku mu tak seberete a předáte ji třeba Cristianu Ronaldovi, jenž má v tu chvíli první zápas se Španělskem stále před sebou. Netřeba zdůrazňovat, že podobná rozhodnutí jsou trvalá, o své body střídáními a změnami kapitána přijdete permanentně.

Největší letošní novinkou jsou tzv. "boostery", a to v podobě dvou jedinečných možností, jak si během turnaje bodově polepšit. Vykutálenost jménem Maximum captain automaticky v daném kole přidělí kapitánskou pásku vašemu nejbodovějšímu hráči z celé základní sestavy, druhá vymoženost s názvem Bench boost zase na jedno hrací kolo vpustí do hry celou vaši soupisku včetně všech náhradníků. Zatímco první možnost doporučujeme šetřit až na závěr turnaje, bodový přínos hráčů z lavičky se naopak hodí využít ať už v prvních kolech, nebo na počátku vyřazovací fáze. Boostery je nutno aktivovat před začátkem vámi vybraného kola, nelze je využít oba najednou a pozor, po jejich aktivaci již nelze udělat krok zpět.

Škála možného bodového zisku je zde podobná známým fantasy soutěžím z klubové úrovně. Ceněné jsou vedle samotné účasti na trávníku především góly, asistence a čistá konta, přičemž karetní prohřešky a inkasované branky naopak přinášejí bodové srážky. Kompletní znění pravidel včetně bodového systému najdete v oficiálním PDF dokumentu.

Přestože se jedná prvoplánově o zábavu, je možné s trochou štěstí také vyhrát zajímavé ceny. Za celkové prvenství v soutěži můžete dostat zbrusu nové auto, další přední umístění pak nabízí zisk televizoru či kapitánskou pásku s podpisem samotného hráče, jenž ji na šampionátu oblékal. Bližší informace jsou k nalezení v sekci Prizes.

Uživatele mobilních zařízení pak potěší přítomnost aplikací pro Android a také iOS.

EuroFotbalová liga


Kromě automatického zařazení do ústředního žebříčku spolu se všemi ostatními může být každý hráč součástí neomezeného počtu dalších minilig, ať už otevřených veřejnosti či soukromých jen pro ty nejbližší. Oproti zvyku zde v rámci MS neuvidíte koncept zvaný Head to Head, kdy se hráč v každém kole utká s protivníkem v přímém souboji o tři body za výhru a bod za remízu do tabulky. Jako jediný typ ligy tak zůstává ten nejjednodušší - vítězem je hráč, jenž nasbírá nejvyšší počet bodů.

Ke vstupu do EuroFotbalové ligy, která je volně přístupná všem zdejším návštěvníkům, postačí po registraci na webu FIFA kliknout na tento odkaz, případně v sekci Leagues po kliknutí na "Join league" zadejte kód ZGZXSNX4.

Uzávěrka sestavení soupisek je stanovena na počátek mistrovství, tedy úvodní výkop utkání Ruska se Saúdskou Arábií ve čtvrtek 14. 6. v 17:00 středoevropského času. V případě jakýchkoli pochyb se neváhejte ozvat v diskuzi níže.

Autor: Martin Kantor / fifa.com

Komentáře (1898)

Přidat komentář
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ch8MzYclx5I

Jinak ty boostery budou zajímavý Už nebudu muset nadávat jen když dojebu wildcard nebo nějaký přestup, mám ted i další dvě možnosti jak to prokaučovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si vychutnat zdejší diskutéry, to bude lepší než Němcům zlato a Islandská výhra nad Argošou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu.

Jinak k tem boosterum - jakmile jsou jednou aktivovany, tak nejdou zrusit. To je pomerne dost dulezity info. V PL fante jdou volne aktivovat/deaktivovat do zacatku hraciho tydne, ale tady ne. Pokud jeden z tech boosteru aktivuju napr. uz ted, tak bude aktivni ten prvni gameweek a i kdyz do zacatku zbejva jeste tyden, tak s tim nejde nic udelat. Takze s timhle opatrne.

Reagovat
Counter

Dobrá poznámka, hodil jsem to i do článku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Free_player

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Yeeeeeees Tak pojďme na to pánové

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem jednuvěc - můžu v rámci hracího kola měnit rozestavení?

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
fantomas

Škoda, doufal sem aspoň v bonus pro hráče zápasu nebo interceptions, jaký dřív FIFA taky počítala. Ale stejně se těšim...

Reagovat
Rudnevs

Som tam!

Každopádne som si myslel, že bude viditeľný len názov tímu a nie uživateľské meno...

Reagovat
Miguel19

Chtěl by někdo hrát i tu fantasy na Sazce? Jsou tam i zajímavé ceny. Nicméně sestava se tvoří na každý den, tak jenom kdo má fakt zájem..

https://sazkafantasy.isport.blesk.cz/groups/2866/invite/82ae75ac66d242b74ca6afb0a76ff9da

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda budu hrát tu EF fantu od Coutinha..

Reagovat
vicinda07

Parada

Reagovat
smazaný uživatel

Výhry v bracket challenge potěší nejednoho fandu Barcelony.

https://ctrlv.cz/UUiv

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Xaviercreus

Paráda!

Jeden dotaz, když dám pásku Golovinovi a druhý den Suárezovi, můžu ji pak během pátku dát tomu Ronaldovi, nebo ne? díky

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
fantomas

Můžeš, pokud Suárez někoho nepokouše a nedostane redku

Reagovat
Xaviercreus

Díky, tuším že 2 roky zpět na Euru to bylo tak, že před začátkem prvního zápasu každého "kalendářního dne" to někomu dáš a hnout s tím můžeš až další den, tak mě to zmátlo trochu..

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si teda myslim, ze presne takhle to je.

Reagovat
Counter

Myslím, že přesně takhle to bude fungovat i tentokrát, střídání půjde dělat vždycky až v noci / před začátkem zápasů dalšího dne.

Reagovat
fantomas

Jo aha, tak já tě blbě pochopil. Ne, v rámci jednoho matchday měnit kapitána nemůžeš.

Reagovat
Xaviercreus

Ok, máme jasno,díky všem

Reagovat
Counter

Podle mě ne, pásku by mělo jít přehazovat jen mezi jednotlivými dny, ne samotnými zápasy v jednom dni.

Reagovat
Miguel19

Heh, dobrá udička v článku s tím "Maximum captain", aby to nechávali na konec turnaje..

Reagovat
Counter

Beru to tak, že v prvních kolech stačí manuálně kapitána přehazovat a můžeš to tak vrazit třeba pěti různým hráčům. Zato v závěru už bude max. jedna možnost.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Už chápu proč to spustili až týden před zahájením. Teď to běží 2 dny a svůj kádr jsem už asi 15x prekopal

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem ti říkal

Reagovat
C-M@ster

Nejhorší bude až zjistíš, že kdybys nechal ten úplně první, tak máš nejvíc bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to stále bude stačit na první misto, tak mi to bude buřt

Reagovat
C-M@ster

První místo? Not on my watch!

Reagovat
Free_player

to je prostě fantový prokletí

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Counter

A stejně je to jedno, protože to znova překopeš ještě pět minut před uzávěrkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíš ze zkušenosti?

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Hlavně za dva dny bude jasný, jestli může hrát Salah... pak to překopou všichni...

Reagovat
Counter

Jako obvykle mi rozřazení hráčů do jednotlivých kategorií přijde dost necitlivé. Proč musí být hráči jako Perišič, Davd Silva, Lemar, Moses, Sisto nebo Arrascaeta mezi útočníky? Takhle si je ani nejde vybrat, protože na ty tři fleky se nedá vyhnout těžkým vahám. Hlavně že Müller je vedený jako záložník

Reagovat
C-M@ster

Müller byl záložník i posledně, ale nakonec na pozici záložníka i hrával.

Reagovat
C-M@ster

Ajo, tak kecám sračky, pozici záložníka hrál, ale byl útočník... a totálně k hovnu.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálne hrávajú Španieli 433 so Silvom v tej útočnej trojke. Ale takisto mi to vadí, medzi záložníkmi neostal skoro nikto .

Reagovat
fantomas

No, já mám v důsledku mezi útočníkama jedinou devítku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no při těhle měřítkách mě docela překvapil Carrasco jako záložník.

Reagovat
Counter

Martínez ho myslím využíval i na křídelním bekovi, tak asi proto.

Reagovat
Honda

Carrasco bude hrat nejspis lwb, takze bud jeste rad, ze je vubec v zaloznicich ,

Reagovat
Swarley

jako tenhle rok je to úplná hovadina, totálně to posrali...všichni zajímaví levní záložnící/křídla jsou narvaný v útoku...nechápu...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa vidím, ako budem až do začiatku MS rozmýšľať či mám nechať Kanea v tíme. Zatiaľ ho má iba 6% ľudí, a k nevýhodám by som zaradil všetko ostatné - cena, výsledky Anglicka na MS, mierne zhoršené výkony v závere sezóny. Bez obľúbencov v tíme to ale nemá také grády, a v prých 2 zápasoch, ak sa všetky okolnosti zídu v jeho prospech, by mohol dať nejaké 3-4 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

ty procenta mi příjdou jako blbost... já tam mám snad 5 poměrně dobrých hráčů, kteří mají 0%

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme majú nejaké technické problémy, aj keď u Kanea by som to číslo považoval za reálne - Anglicku sa globálne neverí a čaká sa ich ďalší rýchly koniec.

Reagovat
Counter

Na minulém MS byl systém nominace 23 hráčů bez možnosti přestupů, tam se dalo obsáhnout podstatně víc týmů. Teď je ten výběr mnohem těžší - rád bych tam narval někoho z Belgie nebo Anglie, ale nevidím pro ně místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nikto z wingbackov? Anglicko má pod Southgateom solídnu defenzívu a zároveň sú krajní hráči vpredu veľmi aktívni. Trippier je podľa mňa slušná voľba ako jeden z lacnejších hráčov. V Belgicku je to ofenzívne trio hviezd bohužiaľ veľmi drahé.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som sa doplnil - jeden z toho tria Belgicka dáva zmysel (predsa len je to jeden z najsilnejších útokov na MS), ale skvelý tím sa dá vyskladať aj bez nich.

Reagovat
Counter

Na RWB bude Walker, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Walker odohral záver prípravy (Holandsko, Taliansko a Nigéria) na RCB a Southgate si to vraj dosť pochvaľoval. Neistá na MS by mala byť len ľavá strana - Young/Rose a Maguire/Jones. Stones v strede, Walker na RCB a Trippier na RWB - toto trio by malo mať základ istý. Arnold namiesto Trippiera by aspoň mňa veľmi prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

U Kanea je stupidni ta cena. Prijde mi trochu nesmyslne osamostatnenej s 11 mega jako ctvrtej nejdrazsi hrac po Ronaldovi, Messim a Neymarovi. A pritom v rozmezi 9-10 mega tam jsou hraci jako Lukaku, Griezmann, Cavanus nebo Jesus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vůbec nevím, koho z těch hráčů vybrat

Reagovat
mistr129

já nakonec dal Cavani, Jesus, Mané

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen nebo Coutinho?

Reagovat
Counter

Oba

Reagovat
smazaný uživatel

Kde žiješ.. na to nejsou prachy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
patas92

Tipy na nějaké budget fotbalisty?

Reagovat
Counter

Si aspoň projeď ty představovačky, lenochu

Reagovat
patas92

To sem projel, ale nic moc jsem nevybral

Reagovat
drussbarb

Kde jsou?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
drussbarb

Já myslel, že přímo Fanta má nějaké...

Reagovat
Counter

Já myslel ty zdejší

Reagovat
drussbarb

No jo no, stejně mi to moc nepomohlo.

Jako je jasné, že tipovačku minimálně na eurofotbalu vyhraju, ale chtěl jsem vyhrát s pořádným náskokem, takhle to bude o prsa

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je zatiaľ prvá verzia: De Gea-Alba-Godín-Umtiti-Miranda-Rakitić-Coutinho-Vecino-Lo Celso-Messi-Griezmann.

Čo na to hovoríte?

Reagovat
Counter

A ostatní? V téhle soutěži jsou důležití i náhradníci, protože máš možnost během hracího kola protočit celou soupisku a nechat si na konec jen ty hráče, kteří něco uhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavičke je ešte Uzoa, Bentancur, Advincula a nejaký Perez z Panamy. Ale v porovnaní s minulými MS mi príde, že zložiť tím je o dosť tažšie, hlavne kvôli zvláštne nastaveným cenám.

Reagovat
smazaný uživatel

*Uzoho

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když mi bude hrát dneska Akinfejev, pustí 2 góly a já ho raději nahradím třeba Neuerem ale ten zachytá ještě hůře, tak tam můžu vrátit Akinfejeva?

Reagovat
Counter

Ne. Jakmile hráče s odehraným zápasem pošleš na lavičku, tak se mu body vynulují a natrvalo o ně přijdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou hledal bych trochu golovejsi zalozniky

Reagovat
mistr129

Reagovat
fabec1222

Tady nápověda, koho dávat:

MISTROVSTVÍ SVĚTA 2018 - RUSKO

SKUPINA A

Rusko - Saudská Arábie 2:1 Čeryšev, Golovin - Al Muwallad

Egypt - Uruguay 0:2 Bentancur, Pereira

Rusko - Egypt 1:1 Čeryšev - Trezeguet

Saudská Arábie - Uruguay 0:3 3x Cavani

Rusko - Uruguay 1:2 Golovin - Suarez, Ramírez

Egypt - Saudská Arábie 1:0 Elneny

1. Uruguay 9

2. Rusko 4

3. Egypt 4

4. Saudská Arábie 0

SKUPINA B

Portugalsko - Španělsko 2:3 Bernardo Silva, Adrien Silva - 2x Isco, Vazquez

Maroko - Irán 0:0

Portugalsko - Maroko 4:1 2x Ronaldo, 2x Bruno Fernandes - Ziyech

Španělsko - Irán 3:0 Vazquez, Rodrigo, Saul

Portugalsko - Irán 2:0 Pepe, Guedes

Španělsko - Maroko 1:0 Costa

1. Španělsko 9

2. Portugalsko 6

3. Maroko 1

4. Irán 1

SKUPINA C

Francie - Austrálie 3:1 Griezmann, Dembélé, Mbappé - Rogic

Peru - Dánsko 2:1 2x Flores - Eriksen

Francie - Peru 1:0 Mbappé

Dánsko - Austrálie 0:0

Francie - Dánsko 1:1 Kanté - Jorgensen

Peru - Austrálie 2:1 Carrillo, Tapia - Rogic

1. Francie 7

2. Peru 6

3. Dánsko 2

4. Austrálie 1

SKUPINA D

Argentina - Island 2:0 Aguero, Dybala

Chorvatsko - Nigérie 0:0

Argentina - Chorvatsko 1:2 Dybala - Modric, Perisic

Island - Nigérie 1:1 Gudmundsson - Iwobi

Argentina - Nigérie 1:0 Messi

Chorvatsko - Island 3:1 Mandzukic, Modric, Lovren - Sigurdsson

1. Chorvatsko 7

2. Argentina 6

3. Nigérie 2

4. Island 1

SKUPINA E

Brazílie - Švýcarsko 5:1 Jesus, 2x Coutinho, 2x Douglas Costa - Rodríguez

Kostarika - Srbsko 0:0

Brazílie - Kostarika 1:0 Douglas Costa

Švýcarsko - Srbsko 1:0 Embolo

Brazílie - Srbsko 2:1 Neymar, Fernandinho - Milinković-Savić

Švýcarsko - Kostarika 1:1 Seferović - Ruiz

1. Brazílie 9

2. Švýcarsko 4

3. Kostarika 2

4. Srbsko 1

SKUPINA F

Německo - Mexiko 2:0 2x Müller

Švédsko - Jižní Korea 0:1 Ki Sung-yueng

Německo - Švédsko 2:1 Brandt, Gündogan - Forsberg

Mexiko - Jižní Korea 1:0 Vela

Německo - Jižní Korea 2:0 Draxler, Özil

Mexiko - Švédsko 2:1 Hernández, Dos Santos - Ekdal

1. Německo 9

2. Mexiko 6

3. Jižní Korea 3

4. Švédsko 0

SKUPINA G

Belgie - Panama 4:0 2x Lukaku, 2x E. Hazard

Tunisko - Anglie 0:2 Lingard, Kane

Belgie - Tunisko 3:1 De Bruyne, 2x Lukaku - Khazri

Panama - Anglie 0:5 3x Kane, Rashford, Alli

Belgie - Anglie 1:1 Dembele - Kane

Tunisko - Panama 2:1 Khazri, Srafri - Rodríguez

1. Belgie 7

2. Anglie 7

3. Tunisko 3

4. Panama 0

SKUPINA H

Polsko - Senegal 2:2 Milik, Grosicki - Kouyaté, Keita

Kolumbie - Japonsko 2:0 Bacca, Falcao

Polsko - Kolumbie 2:4 Milik, Krychowiak - Bacca, 2x Cuadrado, Quintero

Senegal - Japonsko 1:0 Mané

Polsko - Japonsko 0:0

Kolumbie - Senegal 1:1 Muriel - Mané

1. Kolumbie 7

2. Senegal 5

3. Polsko 2

4. Japonsko 1

OSMIFINÁLE

Francie - Argentina 2:1 Griezmann, N’Zonzi - Rojo

Uruguay - Portugalsko p1:1 Cavani - Bernardo Silva

Španělsko - Rusko 1:0 Costa

Chorvatsko - Peru p0:0

Brazílie - Mexiko 3:1 Coutinho, Marcelo, Danilo - Vela

Belgie - Senegal 2:1 Mertens, E. Hazard - Sow

Německo - Švýcarsko 2:0 Brandt, Kroos

Kolumbie - Anglie 3:2 Bacca, Arias, Zapata - Alli, Dier

ČTVRTFINÁLE

Francie - Uruguay 1:0 Dembélé

Brazílie - Belgie 2:0 2x Neymar

Německo - Kolumbie p0:0

Španělsko - Chorvatsko 3:1 Koke, Isco, Asensio - Kovacic

SEMIFINÁLE

Francie - Brazílie 1:0 Griezmann

Německo - Španělsko 0:2 Asensio, Ramos

ZÁPAS O 3. MÍSTO

Brazílie - Německo 2:1 Firmino, Douglas Costa - Hummels

FINÁLE

Francie - Španělsko 1:0 Griezmann

STŘELCI

5 - Kane

4 - Cavani, Douglas Costa, Griezmann, Lukaku

3 - Bacca, Coutinho, E. Hazard, Isco, Neymar

2 - Alli, Asensio, Bernando Silva, Brandt, Bruno Fernandes, Costa, Cuadrado, Čeryšev, Dembélé, Dybala, Golovin, Khazri, Mané, Mbappé, Milik, Müller, Rogic, Ronaldo, Vazquez, Vela

1 - Adrien Silva, Aguero, Al Muwallad, Arias, Bentancur, Danilo, De Bruyne, Dembele, Dier, Dos Santos, Draxler, Ekdal, Elneny, Embolo, Eriksen, Falcao, Fernandinho, Firmino, Forsberg, Grosicki, Guedes, Gudmundsson, Gündogan, Hernández, Hummels, Iwobi, Jesus, Jorgensen, Kanté, Keita, Ki Sung-yueng, Koke, Kouyaté, Kroos, Krychowiak, Lingard, Marcelo, Milinković-Savić, Mertens, Messi, Muriel, N’Zonzi, Özil, Pepe, Pereira, Ramírez, Rashford, Rodríguez, Rodrigo, Rodríguez, Rojo, Ruiz, Quintero, Saul, Seferović, Sigurdsson, Srafri, Suarez, Sow, Trezeguet, Zapata, Ziyech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fabec1222

blbost máš v kalhotech...

Reagovat
Azazelo RD

Má, ale ta nedala příšernou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

:D :D :D trefné

Reagovat
vedder

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Posledni Kovboj

jen jsem zaskroloval dolu, abych vedel, kdo vyhraje, dik

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Taky to vidím na Francii

Reagovat
mistr129

2 body Polska a 1 bod Maroka ti teda nevěřím

Reagovat
vedder

Pěkně odfláknuté, chybí časy všech gólů!

Reagovat
mayday

Kde jsou žlutý karty a rohy?

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel - Marcelo, Vermealen (nič lepšie za 5,5 nie je) Meunier, - R.Augusto, J.Rodriguez, Dier, Eriksen - D.Silva, Griezmann, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

za 5.5 je asi deset lepsich obrancu

Reagovat
drussbarb

Tak je sem napiš

Reagovat
fabec1222

Ospina - Vermaelen, Meunier, Gimenez, Zapata - Isco, Iniesta, Rodriguez - Cavani, Vela, Bacca (C)...

Lavička: Sommer, Carvajal, Gueye, Matuidi

Reagovat
C-M@ster

Za kolik bodů to bude první hrací den?

Reagovat
Baronne

Subašič - Marcelo, Benatia, Vrsajlko, Meunier - Kovacic, Couts, Milinkovic, Ziyech - Neymar, Hazard.. Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

sekci Leagues nemůžu najít, ani kdybych se pojebal kde to je schované?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš už vytvořený tým?

Reagovat
smazaný uživatel

lol a mas zaply monitor? vždyť je to hned vedle My team

Reagovat
smazaný uživatel

už to mám

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera - Ivanovič, Piqué, Gimenez, Tagliafico - Coutinho, Rakitič, Golovin, Milinkovič-Savič - Suárez, Messi

Reagovat
Baronne

Co je ta miniliga kde jsme čtyři? Soutěžíme jinak všichni proti sobě?

Reagovat
Counter

Nad těmi čtyřmi je napsané, že je nás zatím 91. Když chceš vidět všechny, klikni na "View leaderboard".

Reagovat
Baronne

Jj tomu rozumim, ale jak ta naše liga pak bude fungovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně tabulka bude jedna velká. H2H systém není nebo nevím jak to myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Marcelo, Pepe, Varane, Ramos - Eriksen, Pavon, Matic, Paulinho - Iwobi, Messi

lavička: Schmeichel, Hakimi, J.Obi, Vazquez

Reagovat
Thab

Sbírá někdo ty kartičky?

https://paninistickeralbum.fifa.com/game/flash

Já se tomu hrozně smál, ale nějak mě to začalo i bavit, vždycky si ráno rozbalit ty balíčky a sledovat, jak se to album plní...

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak měsíc s půl, závislost hrozná, mám sm 250ksret cca na výměnu, kdyby náhodou si něco chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se za chyby píšu na mobilu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Real karty nebo taky jen internetové?

Reagovat
smazaný uživatel

Internet, chtělo by to nějakou EF ligu, kde se to dá vyměnit.

Reagovat
Tommy the Gunner

Problem je, ze v ty lize muze bejt maximalne 10 lidi, coz je na houby

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, já za posledních 14 dní ve Swap Aréně nic nevyměnil a při 82% alba už asi ani nevyměním

Reagovat
smazaný uživatel

Založeno, koukni níž a připoj se

Reagovat
Tommy the Gunner

parada, jsem tam

Reagovat
Seydou Doumbia

Hele poprvé mi psalo že balíčky dostanu po třech hodinách...ted už to je po šestnácti hodinách....aby to bylo co tři hodiny tak bych to tam asi furt musel navštěvovat co? včera jsem s tím začal teprve tak se nevyznám

Reagovat
smazaný uživatel

Za den můžeš otevřít max 5 balíčků. Balíčky můžeš získat za zadání těchto kódů: https://www.hotukdeals.com/discussions/panini-digital-sticker-voucher-codes-2927292

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky moc

Reagovat
langosh

Kdyby ti jich přišlo málo

https://www.reddit.com/r/Panini_Digital_S_A/comments/86jsyz/list_of_promotional_codes/

celkem se divím, že to nemají nějak ošetřený

Reagovat
Counter

Tak není to soutěž v pravém slova smyslu, jen tradiční sběratelská akce, kterou převedli do digitální podoby, aby protlačili na výsluní sponzory jako Coca Colu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Má hodnotu neúplné Real album z roku 2010? Případně existuje nějaká samolepka, která je vzácnější než ostatní?

Reagovat
Tommy the Gunner

ty samolepky muzes vymenovat ve swap area

Reagovat
Kang & Kodos

Ty vole, to sem posíláš až teď?

Reagovat
db18

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

bude taky nejaka liga/skupina na vymenu?

Reagovat
langosh

Koukám, že za Německo je tam Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tam, je nějaká EF liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, vytvořil jsem ten tým, 10lidí, kdo první přijde tak místo je jeho.

V Menu Join Team a Team name je EF CZE a password eurofotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju Team ID číslo

Reagovat
smazaný uživatel

Bez něho mi to nechce nalogovat.

Reagovat
smazaný uživatel

475617

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsem tam. Nějaké přání na samolepku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele něco jsem poslal do té týmové swap arény, když se něco vymění budu rád

Reagovat
smazaný uživatel

Liberty sel myslím k tobě

Reagovat
smazaný uživatel

* Linetty z Polska

Reagovat
smazaný uživatel

jo, díky moc! poláci z krku

Reagovat
Kang & Kodos

Taky jsem tam teď pár karet poslal. Ale nějak nevím, jestli to funguje

Reagovat
widlak

Tak bohužel už je tým plný, tak jsem vytvořil další: EuroFotbal CZ - heslo eurofotbal - ID 481915

Reagovat
C-M@ster

Mám dvakrát Ali Maaloula a Panini

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně existuje ještě jedna Panini aplikace, kde je možno proti sobě hrát něco ve stylu větší bere, výhoda je ze můžete sbírat samolepky a karty z předchozích MS (1970,1982,1986,1994,1998,2006 atd) na iOS FIFA World Cup Trading App

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak když teď začíná to MS, tak kdo jste taky generace 90.let, tak taky určitě máte v paměti tento song ne?

Jelikož tohle tenkrát v radiu hráli pořád, takže si to pamatuju i když mi bylo cca 3 až 4 roky, i když jsem vůbec neměl tušení že to bylo zpíváno pro MS 98. A to jsem se dozvěděl relativně nedávno, že to bylo pro MS 98

https://www.youtube.com/watch?v=8BkYKwHLXiU

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ze to bude Chumbawamba

Reagovat
vacin

Když už song k MS 98 tak jedině https://youtu.be/dLB56lFYlBI

Reagovat
vacin

*Když už si vzpomenu na song*

Reagovat
Rudnevs

Najlepšia pesnička k WM bola aj tak táto: https://youtu.be/NO6H6OQbIS8

Reagovat
db18
Reagovat
Kang & Kodos

Ale ta nebyla původně k MS (i když nevim, jak je to u ostatních)

Reagovat
vedder

Reagovat
C-M@ster

Za mě osobně toto, Celebrate the day: https://youtu.be/9xrERin1QcA

Pak mám rád Waving flag, ale tu původní verzi https://youtu.be/BOHToEz1LZg

Reagovat
db18

Přesně (a ještě celebrate the day v originále k tomu)

Reagovat
TheTopFootbaler

Jasňačka, tohle je nehynoucí pecka.

Reagovat
maras93

H. Lloris - Marcelo, T. Silva, Varane, Kimmich - Isco, Kante, S. Busquets, Coutinho - Werner (C), Lukaku.

Bench: Ochoa, Spajič, Matič, Sarr

Reagovat
smazaný uživatel

Zabitá hodina

Reagovat
Counter

To je ještě dobré

Reagovat
Free_player

Reagovat
Svatej

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Svatej

Reagovat
mimi_united

De Gea - Marcelo, Umtiti, Varane, Walker - Kante - Pogba, Kroos - Neymar, Lukaku, Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Docelá dobrá...

a na lavičce no name?

Reagovat
TheTopFootbaler

A netspend v mínusu jako PSG.

Reagovat
Swarley

to by i tak nevyšlo

Reagovat
cink

tak urcite :D

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois - Lustig, Varane, Walker, Kimmich - James, Delaney, Henderson, Eriksen - Mertens, Kane (C)

Lavička: Uzoho - Duarte, Kvist, Bodvarsson

Reagovat
Rudnevs

Neuer - Christensen, Carvajal, Godin, Marcelo - Harit, Isco, Augusto, Müller (K) - Griezmann, Neymar

Lavička - Kawashima, Sakai, Hallfredsson, Muto

Reagovat
smazaný uživatel

nebude Carvajal out na první 2 zápasy?

Reagovat
Rudnevs

Vďaka za upozornenie... Miesto neho som dal Lustiga, aspoň mi je ten tím o trochu sympatickejší...

Reagovat
Counter

100. pro můj tým, s kterým jsem konečně spokojený

Reagovat
Rudnevs

to si len myslíš, zachvílu to zostavíš celé odznova...

I z mojej strany bola asi hlúposť písať sem zostavu, keďže som to následne opäť trocha pozmenil a predpokladám, že rozhodne nie poslednýkrát...

Reagovat
Blasphemer

Po třech hodinách jsem taky mírně spokojen, ale pořád tam je prostor pro zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám tak, ze 8 hráčů mám jistých a ty tam chci, ale 3 ostatní ze základu tam neustále točim a nedokážu se rozhodnout

Reagovat
Counter

Řešení je vyházet i někoho z těch jistých osmi a možnost rozprostřít nové množství prostředků mezi jiné hráče

Reagovat
uff

Reagovat
Svatej

Reagovat
jaris7

Alisson- Miranda, Umtiti, Otamendi - Coutinho (C), Modric, Alli, Tadic - Smolov, Mitrovic, Boutaib

Reagovat
Counter

Kapitána dej nejdříve Smolova a až pak to případně posunuj dál.

Reagovat
jaris7

Pravda. Jinak, co na to řikáš?

Reagovat
Counter

Bez lavičky těžko soudit. Nepozdává se mi kombinace dvou defenzivních hráčů z Brazílie, lepší je to rozprostřít mezi více týmů.

Reagovat
Staenly10

Co je lepší způsob? Nabouchat si co nejvíc základ a na střídačku se vysrat nebo rozložit rovnoměrně síly do celýho týmu?

Reagovat
C-M@ster

Za mě druhá varianta.

Reagovat
Staenly10

Proč myslíš. A ještě (moc sem dřív tyhle Fantasy nehrál), nejsou v bodování nějak zvýhodněni ofenzivní hráči? Jestli není hrát třeba 3-4-3 o dost efektivnější než 5-4-1.

Reagovat
Staenly10

Proč myslíš. A ještě (moc sem dřív tyhle Fantasy nehrál), nejsou v bodování nějak zvýhodněni ofenzivní hráči? Jestli není hrát třeba 3-4-3 o dost efektivnější než 5-4-1.

Reagovat
C-M@ster

Tak záleží, co myslíš tím "úplně vysrat".

Pokud tím myslíš to, že hodíš na lavičku borce, co jsou levní, protože se nedostanou ani do základu, nebo jen prostě slabší hráče.

Jde o to, že v rámci jednotlivých hracích dnů můžeš střídat (a měnit rozestavení).

Takže hráče z lavičky můžeš využít a je dobrý, aby byli aspoň částečně použitelní.

Reagovat
Counter

Doporučuju přinejmenším vybrat na všechny posty takové hráče, kteří na tom MS budou skutečně nastupovat v základní sestavě. Ideálně kombinace několika hvězd v každé linii, doplněná o (co nejvíc ofenzivně laděné) hráče druhého sledu / levné obránce z méně provařených zemí.

Reagovat
Swarley

no mám dojem, že vzhledem k zvláštně nastavenému rozdělení útoku/zálohy může dost rozhodovat dobře vyskládaná obrana...

Reagovat
uff

Obrana sa dá pekne a lacno poskladať na veľa variantov.

Reagovat
Counter

jj, určitě bych na obraně nešetřil (obzvláště když i nejdražší Marcelo je pořád o několik mega levnější než nějaký íránský útočník ), ale když to vzadu přepálíš, skončíš se saúdskými náhradníky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemám obránce pod 5.5 a mám to zatím v pohodě bez uplných zoufalců

Reagovat
Counter

Tak to se teda těším, až tvoji soupisku uvidím Sám preferuju kombinaci dvou nebo tří dražších a zbytek levných.

Reagovat
Swarley

jako taky jsem to nepřeháněl, spíš ta záloha stojí za hovno, tam se fakt vybírá těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Jako možná to ještě překopu trochu no. V obraně mám fakt možná až moc protřelý hráče a něco levnějšího tam dosadím. Uvidím kdo bude za Glika u Polska (Cionek/Bednarek).

Reagovat
smazaný uživatel

"Polsko by nakonec mohlo využít Glika"...seru na to už se v tom hrabat nebudu radši

Reagovat
cink

Pickford

Marcelo- Elmohamdi- Marquez- Walker

Rakitic - Milinkovic -Willian - Laxalt

Mane - Griezman

S: Caballero, Aldeirweld, Milojevic, Ichenacho

nazory :D???

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

to ti jeste tak 20m zbylo ne?

Reagovat
icka

Reagovat
cink

Uvidime

Reagovat
Staenly10

Tak sem docela spokojenej.

De Gea - Umtiti, Stones, Kimmich - Isco, Moussa Dembelé, Kanté, Busquets - Mbappé, Lewandowski, Sterling

Reagovat
Staenly10

Ale teda zvolil sem pragmatičnost na úkor oblíbenosti. Ten Busquets mi tam pije krev, ale za 6,5 nebo kolik stál, nekup ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets jako DM ti moc bodu nenahraje. Zkus Cuevu nebo Nandeze.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak jinak i odpověď na Stanleyho dotaz proč sou DM, tak levný. Ve fantě mi prostě (kvůli systému bodování) přijdou dost k ničemu. Hledal bych asi spíš gólovejší záložníky, nebo nahravače. DM mi přijde že bude max sbírat karty, ale to záležíbhráč od hráče. To je můj názor.

Reagovat
Staenly10

Díky hoši. Jdu se ho s úsměvem na tváři zbavit.

Reagovat
Staenly10

Díky hoši. Jdu se ho s úsměvem na tváři zbavit.

Reagovat
Staenly10

Ale teda zvolil sem pragmatičnost na úkor oblíbenosti. Ten Busquets mi tam pije krev, ale za 6,5 nebo kolik stál, nekup ho.

Reagovat
icka

Aby se ti nevymstili malo golovy zaloznici.

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - Boateng,Otamendi,Alderweireld - Casemiro,Dier,James,Kroos,Willian - Griezmann,Dolberg

Subs: Pickford,J.M Gimenéz, Süle, Guidetti

Reagovat
smazaný uživatel

Cely to asi nevyhraje Senegal, tak doufam, ze treba Niang nebo Sow a tak budou lacini Muj tajnej cernej kun celyho Mundialu

Reagovat
smazaný uživatel

a stavi se to kolo od kola?

Reagovat
Counter

Ne, první možnost celé to překopat budeš mít až po skupinové fázi, mezi jednotlivými koly max. jeden přestup, jakýkoli další za -4 body.

Reagovat
Blasphemer

Taky si myslím, že by mohli být největším překvapením turnaje a dojít alespoň do čtvrtfinále.

Reagovat
cink

Větší šanci podle mě mají Uruguay, Columbie, Mexiko

Reagovat
madridcan

Minule vyhrala žena, ktorá vyberala podla svojho vkusu a nevedela ani hovno o kvalite hracov...takze je cas sa ozvať mamke a poprosit ju, aby ignorovala to, ze jej najobľúbenejši hráč v Reale bol niekedy Higuain

Reagovat
C-M@ster

Ta vyhrála leta páně 2012, od Anetina triumfu uteklo skoro 6 let.

2014 hodrondrej

2016 já + Counter

Reagovat
Baronne

A vyhráli jste něco?

Reagovat
C-M@ster

Kromě pocitu výjimečnosti? Ne.

Bych musel vyhrát celkově a ne "jen" EF ligu a od toho jsme byli na míle daleko...

Reagovat
Baronne

Ahááá, okey ale i tak super

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev - Stones, Pazdan, Varan, Meunier - Matuidi, Golovin (C) , Alli, De Bruyne - Griezmann , Hazard.

Subs: Szczesny, Ashraf, Svensson, Ben Youssef.

Reagovat
pepinho2

To jsem jediný, komu se nejde registrovat?

Reagovat
Counter

Co ti to píše?

Reagovat
pepinho2

Nejde mi kliknout na next. Vyplním email, nick, heslo, zemi, věk a next je šedé zkoušeno i v aplikaci.

Reagovat
Counter

To je divné, schválně jsem si to teď zkusil v Chromu a normálně mě to pustilo do druhého kroku, jestli chci newsletter. Možná je problém v některém z těch údajů (třeba že nick už používá někdo jiný nebo heslo není dostatečně silné), ale to by ti u něj svítilo červené políčko. Zkus ještě jiný prohlížeč...

Reagovat
pepinho2

Vyzkoušena Opera i Firefox, stále to stejné. Svítí mi červeně přezdívka i heslo, ať už tam napíšu cokoliv.

Reagovat
Counter

Tak aspoň už víme, v čem je problém :-)

Přezdívka musí mít rozmezí 6-12 znaků a povolené jsou kromě písmen a čísel jen tečky, pomlčky, podtržítka a apostrofy.

Heslo pak musí mít 8-16 znaků a musí být komplexní, tzn. použij tam i velká písmena, číslovky nebo nějaký symbol typu zavináče, vykřičníku atp.

Reagovat
pepinho2

Přezdívka 7 písmen, 1 číslo. Heslo obsahuje velké písmeno, číslo, má mezi 8-16 znaky..

Reagovat
Counter

U té přezdívky může pořád platit, že už je zabraná. A u hesla zase můžou vadit čárky a háčky. Jinak už mě ale nic nenapadá

Reagovat
pepinho2

Tak už Díky

Reagovat
Counter

Reagovat
Feyhx

Alisson - Alba, Hummels (c), Varane, Kimmich - Isco, Busquets, Paulinho - Jesús, Werner, Mbappé

Navas - Idowu - Sanchéz, Bradarič

Do takové věci se zapojuju vůbec poprvé. Asi mi před barákem KIA nepřistane, očekávám klidný střed tabulky.

Reagovat
Baronne

Reagovat
TheTopFootbaler

Toto se líbí uživateli Klidný střed.

Reagovat
Counter

Solidní tým, jen toho Busquetse vyhoď za někoho s větším gólovým potenciálem. Ideálně levnějšího (nějakého záložníka Uruguaye třeba) a utržené peníze vrazit do lepší lavičky.

Reagovat
mike.84

hold my fernet ...

Reagovat
Kang & Kodos

Lloris - Hakimi, Semenov, Godin, Sidibe - Eriksen, Forsberg, de Bruyne, Bentancur - Lukaku, Hazard

Uzoho, Mina, Sanchez, Falcao

Reagovat
Counter

Ty té belgické ofenzivě nějak věříš

Reagovat
Hokaido

Nemohli byste všichni tvořit názvy týmů tak, aby bylo poznat, o koho se na EF jedná? Ono je to pak takový prestižnější, když člověk ví, s kým bojuje.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Mně se tam nějak nejde přidat, ale asi to bude tím, že ještě nemám dokončený tým, co?

Reagovat
Hokaido

Jop. Já to dělal teď a taky jsem nejdřív musel dokončit tým, až potom jsem mohl nakouknout do ligy.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Já budu ten na čele, mě poznáš vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

To není tak jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

aspoň někdo to zmínil

Reagovat
drussbarb

Já si pojmenoval svůj tým jen tak pracovně a teď nemůžu najít, jak změnit název týmu. Jde to vůbec?

Reagovat
Counter

Asi ne.

Reagovat
Free_player

Reagovat
mike.84

v EPL v rámci eurofotbalu jsem skončil na krásném 46. místě , takže Fotbal Podcast jde na MS s cílem hlavně nezklamat a určitě máme na čem stavět, vole. Pokud nám štěstí vydrží, jakože asi jo, tak z MS povezem zlatý placky my, no .

Reagovat
GabrielBatistuta

Očekávám horký léto,páč Ivani budou pálit kopačky.

Reagovat
mike.84

jojo zlaté časy audio kazet

Reagovat
mike.84
Reagovat
mistr129

Grafické efekty

Reagovat
drussbarb

Hraju to poprvé: můžu během mistrovství hráče z týmu odebírat nebo je tam mám napořád? Nějak nevím, jestli mám brát v úvahu i to, kolik z mé 15 vlastně projde do playoff

Reagovat
mistr129

Během skupiny můžeš vyměnit 1 hráče mezi každým kolem.

Před play-off máš neomezené přestupy.

Před čtvrtfinále 3 volné přestupy, před semifinále a finále 5 (finále je včetně zápasu o 3. místo)

Hráče můžeš vyměnit i navíc, ale za každýho ti to strhne 4 body.

Jinak tam máš Wildcard, kterou když aktivuješ, můžeš vyměnit celý tým.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

a ta wildcard je jen na skupiny nebo ji můžu využít později?

Reagovat
Counter

Kdykoli. Největší využití pro ni ale vidím na poslední kolo skupin, kde bude spousta týmů rotovat.

Reagovat
Swarley

Reagovat
GabrielBatistuta

Dotaz: Ta původní sestava se skládá na první zápasy,nebo na celý základní skupiny?

Reagovat
Blasphemer

Celý skupiny, mezi jednotlivými koly můžeš ve skupině můžeš udělat jeden transfer.

Reagovat
GabrielBatistuta

Díky. A když první zápasy končí 19.6. zápasem od 17h a druhý začínají zápasem od 20h,tak ten transfer můžu udělat jen tu cca hodinu mezi zápasama?

Reagovat
Blasphemer

No, skládat se to dá i "dopředu" nebo by to tak mělo jít udělat už v průběhu kola.

Reagovat
GabrielBatistuta

OK,díky. To stejně asi můj výběr teď nezmění. Jdu na to. A ještě jednou dík

Reagovat
Omanomet

Nejde mi uložit sestava. Pokaždé když refreshnu stránku, tak se mi vše ztartí... Neví někdo co s tím?

Reagovat
Counter

Možná to je tím, že ještě nejsi registrovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo aha, ono to není na kola, nýbrž na celý skupiny atd.. Takže Akinfeeva asi ne do brány

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on neni zrovna spatna volba. Patri mezi ty levnejsi golmany a s Egyptem (mozna bez Salaha) a SA existuje i sance na cisty konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti SA dejme tomu, tam bych ho dal, ale dál už ne, mám ho rád, ale ta obrana je o ničem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem teda na jednoho jejich obrance vsadil. Prijde mi to jako celkem levnej risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím ta Ruská obrana...ale mám ho tam zatím tady. Myslím že bude mít i dost zákroků jestli bude v základu na stoperu ta fosílie

Reagovat
Blasphemer

Zrovna u Ruska bych na čistý konta asi nehrál, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to mám uložiť ? Konečne som to urobil a zmizlo to vsetko

Reagovat
Omanomet

mám to stejně

Reagovat
Counter

Jestli si to pamatuju dobře, tak jsem si taky prvně poskládal tým, pak to po mně chtělo přihlášení/registraci, a když jsem se přihlásil, vyplněná sestava mi zmizela. Na druhý pokus už mě to po vyplnění soupisky hodilo k volbě kapitána, pak vyplnění názvu týmu + nároďáku, kterému budu na MS fandit, a už se všechno bez problémů uložilo.

Reagovat
Horcmen

GL, já si dám s MS fantou pokoj, moc bych si pak ty zápasy neužil, jak se znám

Reagovat
Counter

Nezlobím se, mé šance na vítězství se zvyšují

Reagovat
Erialdur

Akinfeev - Ivanovic, Lichtsteiner, Piszczek - Ljalic, Rakitic, Modric, Blaszczykowski - Mandžukič, Mitrovič, Lewandowski (C)

Uvidíme

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Erialdur

Hraju to poprvé a hlavní je se zúčastnit. Navíc s Messim, Ronaldem a dalšíma to umí hrát každej blbec.

Reagovat
Blasphemer

No, věřit na velkým turnaji balkáncům... U Akinfeeva bych taky váhal, čistý konta Rusáci podle mě sbírat nebudou. A Polákům osobně takéy moc nevěřím.

Reagovat
Erialdur

Však já taky ne. Ale sranda musí bejt.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

True slav incoming!

Reagovat
Counter

A víš, že těch zemí je tam 32, a ne jen pět?

Reagovat
Erialdur

Kdyby to šlo, tak jsem to postavil jen z Poláků a Chorvatů, ale takhle jsem tam musel ještě přidat Srby a Rusa. Ještě přemýšlím, že ten Švýcar půjde out a doplním to něčím jiným, co se k tomu víc hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten tým líbí

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Switchback

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

jako na fantasy střední evropy a bývalé jugošky slušný...

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, až teď jsem si přečetl, že během kol ve skupinách mám nárok jenom na jednu výměnu.

Reagovat
smazaný uživatel

zdarma. Můžeš i víc za bodíky

Reagovat
Counter

Já v článku zatím přestupy neřešil, protože těch informací je tam dost už takhle. Jinak je tam možnost Wild Card a přestupů můžeš udělat neomezeně i bez ní, jen tě každý přijde na čtyři stržené body.

Reagovat
Kang & Kodos

To je dost podstatný právě Proto jsem do útoku poslal celou Belgii, když jsem viděl, s kým hrajou. Vycházel jsem z toho, že na Euru jsi těch změn mohl udělat víc. Ale stejně jsem to zatím nechal skoro stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží kdy použiješ tu divokou kartu no. Blbý je že já si nepamatuju jestli sem ty karty naposled posral tím že jsem je použil už ve skupinách nebo jsem je právě nepoužil ve skupinách a v PO mi byly k ničemu když sem měl víc přestupů zdarma

Reagovat
Counter

Tak ta sázka na Belgii je dobrá obecně, protože po Panamě mají Tunisany a Anglii až nakonec, tzn. v době, kdy se hodí použít divokou kartu a s klidným srdcem je vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

já třeba v týmu nemám ani jednoho belgičana...... (zatím)

Reagovat
Counter

Já taky ne, ale chci tam někoho od nich natlačit, na opominutí mají až příliš snadné soupeře.

Reagovat
Kang & Kodos

Hlavně doufám, že toho Bentancura (nebo i Nandeze) jsi nenapsal do předpokládaný sestavy jako udičku pro ostatní!

Reagovat
Counter

Ne, fakt budou v základu (akorát se jim tam cpe Torreira). Problém je, že Uruguay má hru šitou na míru Suárezovi s Cavanim, záložníci jsou všechno poctiví makači, kteří jim ten balon dají, i kdyby před sebou měli prázdnou bránu.

Reagovat
suldik

Beží vám appka na androide? Mňa to asi prihlási ale mam tam potom iba modrú obrazovku.... Už som to aj preinstaloval a stále nič

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to nechce uložiť zostavu

Reagovat
suldik

Tam sa ani nedostanem

Reagovat
Counter

Mně ta appka jede (na první pohled) v pohodě, ale už mám teda tým se vším všudy uložený.

Reagovat
FCSL

Mám 5 mega na 2 hráče a zároven nechci nikoho vyndat - nepříjemná situace

Reagovat
Orlandiiik

Kia je moje

Reagovat
drussbarb

Hmmm,možná dostaneš TV, auto beru já

Reagovat
Briggus

Akinfeev - Lovren, Benatia, Ignasevich - Coutinho, Bentancur, Amrabat, Behrami - Messi (C), Suarez, Neymar

subs: Pickford, Kimmich, Koulibaly, Gueye

sázím prostě na ofenzivu, buď nahrabu body nebo vyhořím

Reagovat
Omanomet

Myslím, že nevyhoříš... Naopak budeš v nejlepší padesátitisícovce

Reagovat
Blasphemer

Když doje ve vyřazovací části na pentalty, taky se počítají každému hráči proměnená/neproměněná a gólmanovi chycená/nechycená?

Už nevím, jak to minule bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Note: Events occurring within extra time are counted, but penalty shoot-outs do not.

Reagovat
Blasphemer

díky

Reagovat
Counter

MS ještě nezačalo a ty už řešíš penaltové rozstřely

Reagovat
FCSL

Lloris - Granat, Kjaer, Godin, Christensen - Delaney, De Bruyne, Golovin(C) - Griezmann, Lukaku, Cavani

Caballero, Kudriashov, Lo Celso, Belhanda

Vyloženě sázka na útok no

Reagovat
Counter

To vypadá solidně, jen teda dva ruští obránci jsou velký risk.

Reagovat
FCSL

Asi jo, ale podle mě si naopak budou dávat na tu deffenzivu pozor a budou hrát doma opatrně. A hlavně jsem nenašel lepší varianty za ty ceny no.. Navíc ani Granat nehrál poslední přátelák, tak se trochu bojim, aby vůbec hrál, ale jinak předtim hrál furt, tak snad jo. Třeba tam něco trknou ze standartky

Reagovat
Blasphemer

Cabalero - Sidibe, Kimmich, Mohammedi - Paulinho, Carrasco, Afuraj, Thiago - Mané, Messi, Neymar

Navas, Cahill, Duarte, Sanchez

Reagovat
Blasphemer

na vysokým potenciálu s lidma

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

U Carrasca mám poslední a největší dilema Pak už to můžu v klidu nechat snad.

Reagovat
Blasphemer

Taky jsem ho přidal jako úplně posledního, takže možná ve finální nominaci nakonec nebude.

Reagovat
Omanomet

Ta sestava se mi líbí, ale jelikož je to hra, tak si nechám svoji

Reagovat
Baronne

Kde dáš Céčko?

Reagovat
Blasphemer

Nevim ještě. Paulinho/Messi/Neymar nejspíš.

Reagovat
Counter

Nejprve dej Alfaraje, kdyby dal náhodou Rusům hattrick A pak to den co den měň, dokud to u někoho neklapne.

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je vlastně pravda. Já počítám s tím, že Rusové ten zápas inkasují. Ale zase že bych zrovna trefil toho šťastlivce, co jim ten gól dá?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je třeba výhoda u Rusů že maj dva samostnatný matchdaye na kapitány. Jinak bych asi žádnýho Rusa do týmu nepustil

Reagovat
Counter

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak změna

Muslera - Godin, Pique, Hummels - Ljajič, Golovin (C), Isco, Ozil - Griezmann, Cavani , Werner

Akinfeev, Spajic, C.Sanchez , Idowu.

Reagovat
Hokaido

Podle těch sestav, co sem házíte, zatím nikdo nepřišel na většinu mých bargainů a tak to vypadá, že nejspíš v klidu vyhraju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Já mam zatím jen jeden, pak vím, že vyhodim Jamese a místo něj chci vzít jednoho hráče do základu a pak ještě někoho na lavičku, kdo bude hrát...

Reagovat
Counter

Já mám tu sestavu taky z valné většiny jinou, tak to asi vyhrajeme společně

Reagovat
pejsek5

El Hadary - Christensen, Gabr, Lovren, Alderweireld - Coutinho, Thiago, Belhanda - Messi, Jesus, Bacca (Caballero, Santamaria, Badelj, Özil)

Reagovat
Omanomet

Messi nebude moc bodový (myslím)

Reagovat
smazaný uživatel

Bez těch náhradníků to nejde co ? Nebo aspoň tři místo těch čtyř?

Reagovat
Omanomet

Všechny musíš

Reagovat
johnik

Jak je to s rozestavením? Když budu chtít vystřídat útočníka za záložníka např. jde to? Tím pádem budu nucen změnit rozestavení....

Reagovat
Omanomet

Jde to normálně i během kola

Reagovat
johnik

Reagovat
smazaný uživatel

Asensio asi v základu nebude, co?

Reagovat
Counter

Skoro určitě ne, záloha je jasná a na hrotu bude jeden z trojky Costa-Aspas-Rodrigo.

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev - Tagliafico, Sidibe, Carvajal - Eriksen, Cueva, Isco, Ziyech - Neymar, Cavani (C), Iwobi ||| (Neuer, Miranda, Duarte, Amrabat)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Carvajal je ještě mimo, první zápas by měl vynechat.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak nevim, jestli riskovat a odehrat to jen s mirandou a nebo radsi koupit treba mendyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no tak nic, ted jsem zjistil, ze ti amrabati jsou dva a ja mam samozrjme toho blbeho jdu to prekopat

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois-Sidibé,Hummels, Ivanović, Marcelo- De Bruyne, Asensio, Bolaňos, Golovin-Messi(C),Falcao

(Gallese, Koulibaly,Belhanda,Iwobi)

Vůbec nevím no, hraju to poprvé :D tak se nechám překvapit

Reagovat
smazaný uživatel

a dost možná dám Asensia, Belhandu a Messiho pryč

Reagovat
Counter

Zkus víc ušetřit na obraně (aspoň místo Ivanoviče někoho za 4,5) a vraz to do zálohy nebo útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

procpal jsem tam Coutinha, Bentancura a Toníka

a na místo Ivanoviče přišel Kolarov.. a už se mi to moc měnit nechce :D

Reagovat
smazaný uživatel

a formaci kvůli tomu taky měnit nehodlám..zkrátka a dobře, nechám se překvapit

Reagovat
Counter

Na formaci vůbec nesejde, tu budeš měnit ze dne na den podle toho, kteří hráči ti zrovna budou hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to taky napadlo..nakonec jsem to celé komplet překopal ještě :D a budu překopávat ještě dál, jak to tak vidím

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera-Lindelof, Gimenez, Alba-Muller, Isco, Forsberg, Draxler-Lewandowski, Mbappe, Mane

A jeden dotaz...prenese se mi nevyuzitej Free transfer po GW2 na GW3? tj. ze bych mel pred poslednim kolem dva transfery zdarma?

Reagovat
smazaný uživatel

+ teda uz ted uvazuju, ze vyhodim Draxlera a vezmu Grosickiho nebo nekoho z toho Senegalu

Reagovat
uff

Terajšia zostava Stojkovič-Marcelo,Benatia,Walker,Hummels-Miliknkovič-Savič,De Bruyne,Thiago,Matič- Griezman,Reus. SUB: Uzoho,Koulibaliy,Belhanda,Reus.

Reagovat
Honda

Golmani

Reagovat
uff

Myslíš, že až tak zlé. No plánuejm tam investovať. Srbom verím, že pôjdu min. zo skupiny.

Reagovat
uff

Nie Stojkovič, ale Kasper Schmeichel.

Reagovat
uff

+2,5 zostalo.

Reagovat
Counter

Tak ty zbylé prachy investuj do zálohy místo Thiaga nebo Matiče a máš napohled dost povedený tým.

Reagovat
Counter

Akorát Reuse tam máš dvakrát, kdo je ten tvůj třetí útočník?

Reagovat
uff

Moses

Reagovat
TheTopFootbaler

Jak to, že sem Counter ještě nehodil svou sestavu?

Reagovat
Swarley

stejně by hodil nějakej fake, aby vás zmátl a sám vyhrál...ho známe...

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
C-M@ster

Podle všeho tam má:

Busquets, Januzaj, Tielemans a Kanté - protože tydle radil ostatním, ať vyhodí

Reagovat
TheTopFootbaler

A nebo nám teď ty radíš, abychom je tam dali, přestože jsou k ničemu a ty to víš, a ty budeš mít větší šanci vyhrát.

Reagovat
C-M@ster

Já vyhraju, ať tam dáte koho chcete...

Reagovat
TheTopFootbaler

Uvidíme.

Reagovat
Counter

To je nějaká tradice? Kdybych ji sem dal, všichni by ji okopírovali a bylo by pak těžší vyhrát...

Reagovat
TheTopFootbaler

No právě.

Reagovat
drussbarb

Ok, takže se dávají spíš ofenzivní hráči. Tedy :

Lloris - Marcelo, Ramos, Walker - Žižkovo, Cuadrado, Coutinho, Busquets, Tielemans - Mbappe, Messi.

Střídacka : Schmeichel, Jedvaj, Maquinhos, Januzaj

Reagovat
Counter

Vyhoď Busquetse s Januzajem a Tielemansem a bude to dobrý tým.

Reagovat
FruFru

Lloris - Pique, J.Boateng, Hummels, Varane - Dzagoev, Iniesta, Xhaka, Fellaini - Griezmann(C), Aguero

Reagovat
Swarley

kdo by to byl čekal, že budu mít nakonc sestavu bez Neymara, Messiho, Ronalda nebo Griezmanna...

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si rikal, ze toho neymara vyhodim, ale ted jsem videl brazilii a spis premyslim, jak tam jeste procpat coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ne. 12 je pdost pálka a musel bych ochudit jiný pozice

Reagovat
fenixLFC

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Ronaldo se vubec nevyplatej.

Reagovat
C-M@ster

Proč se nevyplatí Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

U obou je to to stejny - jsou moc drahy a svoji cenu urcite neospravedlnej. Nektery hraci v rozmezi 9-10 mega mi prijdou jako mnohem lepsi value.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

tak hraje v tymu,ktery mel docela problem strilet branky, skupinu nemaji nejlehci. v tomhle ma treba mbape vyhodu a stoji o tri mega min.

na druhou stranu je to messi a v klidu muze dat ve skupine 4 goly, furt o nem jeste uvažuju

Reagovat
Blasphemer

Skupinu mají lehkou. I s tím hovnem, co hrají, by měli postup dát. Gólů asi dávat moc nebudou, ale předpokládám, že když už jo, tak je bude střílet jedině Messi z přímáků nebo z individuálních akcí.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jo, ale za ty prachy mi to prijde jako risk v porovnani s neymarem. a dva tady ty hrace zaroven tam snad ani nejde narvat..

Reagovat
Blasphemer

Jo, když to porovnám s hodnotou ostatních útočníků ve fantasy, tak mohli asi nějaký dva miliony ubrat a dávalo by mi to větší smysl.

Reagovat
Counter

Reagovat
patas92

Reagovat
Counter

Jedině takhle se pozná opravdový fajnšmekr!

Reagovat
Swarley

a už to neplatí...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

srabe

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris, Schmeichel/Boateng, Kompany, Toby A., Godin, Sainsbury/Di Maria, James Rodriguez, Trezeguet, Milinkovic-Savic, Hallfredsson/Lukaku, Cavani, Keita Balde

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris měl docela hroznou sezonu. Za tech 6 mega jsou tam lepší volby

Reagovat
smazaný uživatel

A Toby promarodil víc jak půlku sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj ale základ by mal hrať nie? Belgicko to dá v skupine 3x s čistým kontom

Reagovat
Counter

Lepší je vzít Meuniera, který by jako křídelní bek mohl být přínosný i vepředu. V kvalifikaci dal tuším Gibraltaru hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, každopádně je Verts lepší volba. Nebo jak píše Cunta...

Reagovat
Miguel19

Já mám jediné dilema. Dát dvojku Jesus - Muller nebo Werner - Coutinho..

Reagovat
Counter

Dal bych druhou variantu.

Reagovat
fenixLFC

Ten muller ma sere pretoze neviem co od neho cakat ja ho pokladam za aspiranta na strelca sampionatu a zaroven ma odradzuje ta spominana bieda nemcov v poslednych zapasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Muller je podle me must have. S jeho golovym rekordem na MS, tim ze je vedenej jako zaloznik, kde je jinak dost bida a tim ze je i celkem levnej

Reagovat
Kluivert9

9,5 je levnej?

Reagovat
Counter

Výhoda je, že jako záložník bude dostávat bod za čisté konto a za každý jeho gól dostaneš oproti útočníkům o bod navíc. Z tohohle pohledu je výhodnější než útočníci se stejnou cenovkou, natožpak ti dražší → je celkem levný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se priznam, ze jsem si z nejakyho duvodu myslel, ze stoji jen 8,5.

Ale jako nazor na nej mam furt stejnej.

Reagovat
Hokaido

Je drahej, vůbec se nevyplatí a v týmu ho budou mít jen blázni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

neymar-goretzka...

a vím, že Goretzka nebude hrát základ...

Reagovat
smazaný uživatel

jesus - coutinho a dilema neni zadne

Reagovat
fenixLFC

Preto tam ma nemec- brazilia keby jednwmu timu nevyjde zapas nech nestrati dvoch hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem hrál jen PL. Co se stane potom, co ti vypadne repre s hráčem, kterého mášv týmu?

Reagovat
C-M@ster

https://i.imgur.com/yDi4A6c.png

Po skupinách je neomezenej počet přestupů, pokud ti ale pozdějc vypadávají hráči až moc, tak musíš použít wildcard, nebo jsi v průseru a nesložíš jedenáctku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Někdo použije wildcard už ve skupinách, když blbě odstartuje, nebo tomu podřídí taktiku... ale mně osobně se spíš vyplatila až v pozdější fázi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký tip na záložníka za 6 mega?

Reagovat
Counter

Konkrétně za 6 asi nejlepší Cueva, Trézéguet a Gudmundsson.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuevu vůbec neznám a to je mi pak moc riskatní.

Trezeguet proti Uruguayi, to je taky na nic a Gudmundsson s tou těžkou skupinou, nevím nevím..

To tam asi raději hodím Caseho za 5,5. Ale díky i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - Christensen, Godin, Hummels, Kolarov - B. Silva, Kante, Coutinho - Salah, Griezmann, Mbappe

Lavička: Uzoho, Akanji, Asensio, Milinkovic-Savic

Reagovat
Counter

Achjo, všechny ty spekulace v diskuzi mě už zase zlanařily, abych se pustil do překopávání

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Jordi Alba

Jak to tu tak čtu, tak mám vítěznou.

Reagovat
Swarley

obavu mám jen z té Jugoslávské, co tu ten borec poskládal

Reagovat
Jordi Alba

Ten nám dá na prdel.

Ale reálně očekávám, že tak 3 hráči mi nebudou hrát ani v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na vítěznou...střídačku

Reagovat
Erialdur

Perunova pomsta

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vám to natře

Reagovat
Counter

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně jsem zapomněl na Wildcard - v tom případě by dávalo smysl sestavit teď svůj tým jakoby jen na první 2 zápasy, ne?

Reagovat
Counter

jj, mám to tak v plánu. Po skupinách jsou neomezené přestupy a pak už se to dá obměňovat. Akorát před čtvrtfinále jsou ty přestupy jen tři, to bude asi druhá nejužitečnější chvilka pro její využití.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tak mám no. Ale určitě to bude debilní taktika uplně to vidím.

Reagovat
C-M@ster

Tak já nevím, co když pak v play off vypadne tolik hráčů, že nesložíš kádr?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase trochu to balancovat no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tu nahodím taky...stejně to ještě párkrát překopu

Lloris-Sidibe,Kudriashov,Gimenez-Golovin,Vecino,Coutinho,Muller,Carrasco-Griezzmann,Neymar

sub:Gallese-Sakai,Marquinhos-Sarr

Reagovat
Miguel19

Dpc. Musel jsem si tam dát Cavanuse. Úplně jsem na něj zapomněl..

Reagovat
Coutinho10

celkem složitý to nějak poskládat

Reagovat
jacobT

Tuší niekto, kto by mal v základe Argentíny nahradiť Lanziniho?

Reagovat
Counter

Myslím, že to tady lidi rozebírali pod článkem o Lanziniho zranění. Možná Banega, možná Pavón, možná Dybala...

Reagovat
jacobT

Zatiaľ som totiž Lanziniho nahradil Pavonom, tak rozmýšľam či sa poobzerať po nejakej mimo argentínskej voľbe. Akurát mám obavy, že keď sa pustím do hľadania, neskončím len pri jednej zmene a začnem sa v tom vŕtať.

Reagovat
Kang & Kodos

No to je jasný. Na náhradě něco ušetříš, tak začneš koukat, kde bys mohl ty dvě mega investovat a skončíš za půl hodiny s úplně jinym týmem, než byl ten původní "nejlepší možnej"

Reagovat
jacobT

Ved prave. A to som si povedal, ze ziadne tradicne prekopavanie nebude a zacnem s tym co poskladam a ulozim ako prve. Uz aj to mi dost casu zabralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra, v prem to nevyšlo, tady je to jasný

Schmeichel - Walker, Kutepov, Koulibaly - Eriksen, Golovin, Zyiach, Alli - Griezmann, Hazard, Son

Sub: Tagliafico, Savič, Ben Mustapha a legendární Fidel Escobar (Samotná existence toho jména mne přinutila ho vzít)

Nemožný prohrát Prosím o rozbor

Reagovat
Counter

Fidel Escobar

Reagovat
Kang & Kodos

Nejlepší jméno všech dob

Reagovat
Counter

Ten je na práh slávy jak vyšitý, zítra si o něm počteš

Reagovat
Kang & Kodos

Vůbec, ten už kvůli jménu musí mít z celý Panamy největší publicitu

Reagovat
fenixLFC

styrikrat som ten tim stavial lebo som to nikdy neulozil a nakoniec ked to ulozim tak to chcem ulozit len docasne a necha mi to nazov timu co bol iba rozpisany a nemozem menit hracov este nez to zacne solidny uvod

Reagovat
off-olda

Jděte do prdele. V životě jsem to nehrál, až teď jsem si řekl, že to omrknu. Už u toho sedím hodinu a za živého boha to neposkládám!!!

Reagovat
off-olda

.........................Alisson........................

Vertonghen-Varane-Hummels-Walker

.......Ziyach-Bruyne-Modric-Kanté.......

....................Lukaku-Mané..................

Reagovat
Counter

vítej v klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to taky zkusil

Lloris-Marcelo, Hummels, Bednarek, Bereszynski-Kante, Coutinho, Kroos, Muller-Griezmann, Neymar

Uzoho, Idowu, Ndiaye, Diaz

Reagovat
Counter

Vyhoď Kantého a jednoho Poláka a bude to dobrý tým.

Reagovat
smazaný uživatel

H.M.Son-Kane-Reus

Eriksen-De Bruyne-Kante-Belhanda

Kimmich-Verts-Piszczek

Alisson

K.Navas, M.Akanji, I. Gueye, J. Knudsen

Zas budou oči pro pláč.

Reagovat
Counter

Co taky jiného čekat, když tam máš samé hráče Tottenhamu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

4/15

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
GabrielBatistuta

Coutinho+Özil X Paulinho+Müller X Coutinho+Paulinho ??? Jako vzhledem k soupeřům bych bral radši dva Brazilce,ale zase chci mít možnost to prostřídat. Zbytek týmu mam poskládanej,když mi slušně poradíte,tak jedu na top 10 % eurofotbalu.

Reagovat
GabrielBatistuta

+ teda Müllera nemam rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nekde sezenes 0,5 mega, tak Couts + Muller (misto Ozila). Paulinho moc nevim a vlastne se mi ani nelibi to mit dva hrace jedny narodnosti v jedny rade, kdyztak to rozprostri do obrany - takovej Marcelo je o 2 mega levnejsi nez Paulinho a imho ma i vetsi potencial na body.

Reagovat
GabrielBatistuta

No,půl mega právě neseženu A Marcela mám

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. V tom pripade se mi nejvic libi ta prvni moznost.

Reagovat
smazaný uživatel

to raději Casemira místo Paulinha stojí myslím 6

Reagovat
smazaný uživatel

5,5 dokonce

Reagovat
Staenly10

Změňte mi tam už někdo heslo, abych se už nemohl přihlásit a pořád tam s tím čachrovat,

Reagovat
vedder

Hraje někdo na FanTeam?

Reagovat
Rakoid

Muslera-Herrera,Gimenez, Kimmich,Marcelo-Cueva, De Bruyne, Ziyach, Milinkovic Savic - Lozano, Guerrero....../Caballero, Meunier, Inui, Mane/

Hraju to poprvé...je hodně naprd mít tam dvojičky z týmů (Uruguay, Mexiko, Peru, Belgie)? :/

Reagovat
smazaný uživatel

Ak je to defenzívny + ofenzívny hráč, tak to môže byť fajn. Brazília by mohla pozbierať čisté kontá a zároveň patriť k najlepším tímom vpredu. To isté by mohlo platiť pre Belgicko v ich skupine.

Reagovat
Rakoid

Supr, dík, pozměnil jsem teda ofenzivní dvojičky Peru a Mexiko....Cueva+Lozano out....Iwobi+Shaqiri in

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvoril som si nakoniec 3 možné zostavy, otvoril si grafiku vedľa seba, ale žiaden normálny dôvod ma nedokáže presvedčiť pre niektorý z tímov. Už si začínam všímať také veci, ako napr. v ktorom tíme sú dresy najlepšie farebne vyvážené . Aby to neskončilo tak, že si zahrám so všetkými 3...alebo skúsiť poskladať štvrtý, ktorý bude určite ten správny.

Reagovat
Counter

Reagovat
Ondiis

Reagovat
berat3

Názory ?

Courtois-Cedric-Danilo-Godin-Golovin-Coutinho-Thiago-Mueller-Carrasco-Griezmann-D.Costa.

( Caballero-Dalsgaard-Bednarek-Ighalo )

Reagovat
smazaný uživatel

Glik asi bude teda ready co jsem slyšel. Má teda Bednarek šanci na to byt v zakladu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodil bych Carrasca a Thiaga. Carrasco hraje wingbacka ale ve fante je vedenej jako zaloznik. To je blby. Thiago podle me moc bodu nenahraje. Oba delaj dohromady 13,5 mega a za to si muzes poridit treba C.Rodrigueze (URU)/Ziyecha (MAR) + Cuevu (PER) a jeste ti 0,5 mega zbyde. Nebo muzes zkusit premiovyho hrace jako Jamese a nejakyho supr levnyho zaloznika za 4,5 (Hamed z Egypta). D.Costu bych taky mozna vyhodil. Ta situace kolem spanelskyho hrota neni moc jasna. Za 9 mega misto nej si muzes poridit Jesuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrasco je právě top volba

Reagovat
smazaný uživatel

No defakto hraje obrance, ale cisty konto ziskat nemuze. To mi prijde na prd. Meunier, kterej bude hrat na druhy strane je objektivne lepsi volba. Je vedenej jako bek, tak muze ziskat body za cisty konto, je o 0,5 mega levnejsi a ofenzivni prinos a potencial na body bude mit prinejhorsim stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle to bereš, hmm.. že bych to tedy dal z 3-4-3 na 4-3-3

Reagovat
berat3

OK, zkusím trochu překopat

Reagovat
andkoo

Je tam niekto, kto nebude pravidelne nastupovat? Pripadne este Casemiro miesto Lo Celsa

Muslera-Carvajal,Christensen,Gimenez,Mendy-Lingard,J.Rodriguez,Pogba,Fellaini-D.Silva,Mbappe (Schmeichel,Trippier,Lo Celso,Iwobi)

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal neni ready minimalne na prvni zapas. A taky nevim jak moc silnou pozici ma Mendy.

Reagovat
andkoo

som zabudol na jeho zranenie, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini taky nemá jistý základ ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá, ale květák je vždy dobrá volba !

Reagovat
andkoo

presne tak

Reagovat
johnik

Here we go!

Caballero - Caceres, Benatia, Varane - Ljajic, Coutinho, Belhanda, Cuadrado - Griezmann, Guerrero, Hazard

(Courtois, Vertonghen, Miranda, C. Sanchez)

Reagovat
Neutron

Neuer - Hakimi, Godin, Lovren ( ), Kimmich - B.Silva, Ziyach, Milinkovic-Savic, Carrasco - Neymar (C), Werner

Caballero - Hegazy - C.Sanchez - Salah

Reagovat
drussbarb

Ještě by mě zajímala jedna věc, která se týká střídání hráčů během kola.

Když v průběhu kola vystřídám brankáře, tak body za kolo budu inkasovat jen za toho, který nastoupil jako druhý nebo to chápu špatně a body dostanu za oba dva?

Jestli se vystřídáním vynuluje bodový zisk vystřídaného, tak to dramaticky mění situaci ...

A to jsem si prvně říkal, že si udělám sestavu během ranní toalety. Asi ne

Reagovat
GabrielBatistuta

Body jen za 2.

Reagovat
drussbarb

OK, takže celé znova

Reagovat
Counter

Chápeš to dobře, střídáním se body nulují.

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak konečně hotovo. A jestli se objeví zpráva,že se někdo zranil,tak mi jebne

Reagovat
Anacron

Tak jsem si to chtěl poskládat dřív než kouknu do diskuse. Zbytečný Jinak 10x sem a tam a zase zpátky, klasika

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Který z anglických obránců za 5 mega bude mít nejjistější základ?

Maguire, Cahill, Alexander Arnold, Delph, Young

Reagovat
andkoo

asi Young a mozno sa mu ujde aj nejaka asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je aale zrovna za 5.5.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekl bych, ze Maguire.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najmenšiu šancu na základ by mal mať Arnold a Delph, S Roseom, keď už ho vzal napriek minimálnej hernej vyťaženosti, zrejme ráta a navyše prípravu odohral veľmi dobre. Na LCB to bude tlačenica, nastúpiť tam môže okrem Maguirea aj Cahill a Jones, ale tipol by som Maguirea. Southgate tam od začiatku dáva stopérov s najlepšou rozohrávkou a istotou na lopte, a to je z tejto trojice Maguire. Preto nešiel Smalling, a Cahill sa tesne vošiel do nominácie. Jedine, že by sa tréner zľakol a uprednostil klubovú príslušnosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte pár poznatkov z posledných 2 zápasov...

Proti Nigérii sa po rohu presadil Cahill a celkovo v tom dvojzápase mali pri rohoch ohromnú prevahu. Proti Kostarike snáď každý zahratý rohový kop znamenal zakončenie, alebo aspoň zmätok v súperovej obrane. Najmä Stones a Maguire sú v tomto skvelí a neprekvapilo by ma, ak by dali na šampionáte nejaký gól.

Reagovat
C-M@ster

Kdo ty rohy kopal?

Reagovat
smazaný uživatel

Menili sa tam viacerí hráči, najmä Rashford a Trippier/Arnold.

Reagovat
Counter

Proti Nigérii myslím Trippier (+ někdo z leváků), proti Kostarice Delph (+ Arnold).

Reagovat
smazaný uživatel

V bráně asi taky jistá jednička není co ? Bych čekal teda Pickforda.

Reagovat
smazaný uživatel

V médiach sa to tak prezentuje, že to bude skôr Pickford ako Butland. V príprave zachytali obaja dobre, bez výraznejšej chyby. Sám som veľmi zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

díky všem

Reagovat
Pablos

To je zase šílenost ...web funguje tak napůl plus to hází plno chyb ...jakože hráč má třeba hodnotu 4.5 mil ..a když ho dám mezi náhradníky tak najednou má hodnotu 8mil. Plus když už jsem to konečně něják sesmolil tu sestavu a dal další tak se objevila prázdná obrazovka ... a teď už stránka nejde pořádně načíst ani ...takže super doufám, že to budu muset dělat celé znova

Ale nikoho tu moc nadávat nevidím ...tak asi ostatním to funguje v poho no

Reagovat
GabrielBatistuta

Trávil jsem tam dost času,než jsem to složil a vše OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Na PC přes chrome mi to jede uplně v pohodě. Appku sem zatím nezkoušel.

Reagovat
Pablos

musel jsem přes mobil a úplně v pohodě ...přes PC v chrome samej problém ..a nikdy nedokončeno... nevím proč. Ale to je fuk, mám to přes mobil tedy no.

Reagovat
uff

Chcem sa spýtať je Salah dobrá voľba? Ich skupina je ťažká. Bude vôbec hrať?

Reagovat
nani92

nie,áno

Reagovat
fenixLFC

ja som ho tam nedaval. je pre nich najdolezitejsi a ked daju gol tak to bude skrz neho ale egypt mi pride tak defenzivny ze vela bodov nenahra

Reagovat
smazaný uživatel

takže takhle , snad už naposledy

Akinfeev - Sidibe, Ignaševič, Alexandr Arnold, Meunier - Golovin (C), C.Rodriguez, Willian - Griezmann, Hazard, Jesus

Muslera, Godin, Casemiro, Ljajič tak co ?

Reagovat
andkoo

si asi jeden z mala, co veri ruskej obrane

alexander-arnold asi nebude v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

ano věřím jí na první dva zápasy, pak wild Jo u arnolda ještě budu přemýšlet:-))

Reagovat
nani92

uplne na hovno hraci

Reagovat
drussbarb

Já zkusím všechno nebo nic, takže na střídačku dávám sralbotky, co nepustím na hřiště a můžu mít o to lepší jedenáctku. Teda za předpokladu, že když nasadím náhradníka místo člena základní sestavy, body za člena základní sestavy se vynulují a bude se počítat jen skóre náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

jako neni to špatný nápad, ale já tam hodím benchboost v 2.kole a ve 3. wild card a udělám novou sestavu

Reagovat
drussbarb

Benchboost a wild card si šetřím na 3. kolo ...

Reagovat
Counter

Myslím, že to obojí najednou využít nepůjde.

Reagovat
Walter_Sobchak

Nejakí lacní hráči do 5m ktorí maju šancu hrať základ a zbierať nejake body?

Reagovat
Counter

V jaké linii?

Reagovat
Walter_Sobchak

Všetky Potrebujem niekoho na lavičku ale ostava mi len 10k na 3 hráčov.

Reagovat
fenixLFC

tak to nedas nijak najlacnejsi hrac stoji 4

Reagovat
Walter_Sobchak

Hej, už som to prekopal.

Reagovat
Harakan

Obránci. Tak mám největší mezery když odečtu ty top hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za 5 třeba někdo z Anglie (Cahill nebo Maguire)

Reagovat
Counter

V obraně je právě nejlehčí ušetřit, dají se najít kvalitní alternativy i za 4,5 mega. Stačí si jen určit, které z "druhořadých" repre věříš nejvíc na čistá konta a obvykle se tam dá někoho vybrat (Dánsko, Peru, Maroko, Egypt, Rusko, Polsko, Senegal, Švýcarsko...)

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu za gol obrance máš 6b. Dá se na to koukat i z tohohle úhlu.

Reagovat
Counter

jj, navíc body za čisté konto se ukážou jako parádní záchrana, až ti celá našlapaná ofenziva vyjde naprázdno. Ale moc gólových obránců tady nenajdeš, je to spíš o štěstí trefit nějakého stopera, který se prosadí z rohu. Možná tak Marcelo s Kimmichem mají solidní ofenzivní potenciál, potažmo Meunier.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsou tam i hlavičkáři apod. ale nakonec asi taky na drahou defenzivu nevsadím

Reagovat
juninho8

Ja som to ponal svojsky

Muslera - B. Mendy, Ignashevitsch, Umtiti - Dzagoev (C), Belhanda, Tolisso, Zhirkov - Carrillo, Cavani, Messi

Alisson, Marcelo, Meunier, Lingard

Samozrejme to budem pretacat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vyhoď Ignaševiče s Tolissem a může to být dobrý tým.

Reagovat
juninho8

Ignaševiča mám v pláne vytrejdovať po 1. kole a popravde za Tolissa som už náhradu hľadal Ale zatiaľ som sa na to vykašľal.

Reagovat
Counter

Jde o to, že Ignaševič dost možná nenastoupí ani v tom prvním kole. Aspoň teda podle naší EF představovačky.

Reagovat
juninho8

Uvidím co bude. Hodím tam niekoho z lavičky potom. Len ak sa mi to stane so 4 tak to bude už horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - Godin, Gimenez, Umtiti, Kjaer - Casemiro, James, Carrasco - (C) Messi, Neymar, Griezmann

Reagovat
smazaný uživatel

lavička : Kvist, Sanchez, Sabaly a brankár Uzoho

Reagovat
smazaný uživatel

A Záda jim kryje určitě Escobar a Arabové

Reagovat
smazaný uživatel

no, čo som sledoval prípravné tak Kvist hrá základ za Dánov, takisto Carlos Sanchéz za Kolumbiu a Sabaly krajný obránca v základe Senegalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to vypadá dobře taky řeším jak tam nacpat Messiho a Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to zase zmenil Teraz to mám Allison - Godin, Gimenez, Kjaer, Koulibaly - Thiago, James. Lo Celso - Messi, Neymar, Griezmann

Reagovat
Free_player

Tiaga bych nebral ten moc nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina - Kolarov, Godin, Fazio - Laxalt, Kovačič, Milinkovič Savič, Muller - Jesus, Cavani, Mertens.Lavka: Akinfeev,Miranda,Koulibaly,Casemiro

Reagovat
Orlandiiik

už 370 lidí v lize

Reagovat
Counter

V minulých letech bylo myslím ještě víc.

Reagovat
CHONG

Navas - Marcelo, Godin, Umtiti, Carvajal - Isco, Kante, James - Reus, Mbappé, Neymar.

Reagovat
raduinho

Přidal jsem se do EF ligy a vytvořil tým. Po dalším přihlášení se mrknu a mnou vytvořený tým nikde. Takže na to mrdám.

Reagovat
smazaný uživatel

Stiahni si aplikáciu fantasy do mobilu .mne to nešlo cez prehliadač tiež nsjprv

Reagovat
raduinho

Jo a je to debilní klikačka a žádná sekce Leagues tam není.

Reagovat
GabrielBatistuta

Nejdřív vytvořit tým,uložit. Až pak se můžeš přidat do ligy. A před tvorbou týmu musíš být na stránce registrovaný (a přihlášený). A sekce Leagues je hned vedle My Team. Hodně zdaru

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Alisson - Marcelo, Ramos, Walker, Sidibe - Golovin, Muller, Trezeguet - Griezmann, Cavani, Jesus

Lavice: Uzoho, Meunier, Hamed, C.Sanchez.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrať Danny Rose v základe Anglicka ? Angličanov som vôbec nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Isté to nie je, v príprave sa mi pozdával viac Rose, ale ani Young nehral zle. Keď už ho vzal do repre s minimálnym množstvom minút v tejto sezóne, tak si myslím, že mu verí a bude s ním počítať do základu.

Reagovat
Counter

Podle mě jo, ale taky je možné, že se s Youngem budou třeba střídat ob zápas.

Reagovat
Free_player

mě už z toho hrábne Já to Neymara a Messiho prostě chci !

Reagovat
Walter_Sobchak

Ja som nakoniec dal Jesusa namiesto Neymara. Myslím že sa to za tie 3m oplatí.

Reagovat
Free_player

Já ve stejný ceně Costu, ale mám takovej neblahej pocit, že Neymar v základní skupině nasolí strašně moc bodů

Reagovat
Walter_Sobchak

Čo už no :D Ja mam utok Messi - Jesus - Costa. Rozmyšlam jedine o swape Messiho za Neymara, dalšieho 12m hráča si nemôžem dovoliť bez toho aby som to niekde uplne nevypustil.

Reagovat
Walter_Sobchak

Najlepší záložnik do 7m podľa vás?

Reagovat
Free_player

Milinkovic-Savic nebo Carrasco ... ale jak se tu řešilo ten hraje wing backa, ale co jsem tak viděl v těch přípravných zápasech tak hrál parádně bodový by mohl být dost

Reagovat
Walter_Sobchak

Rozhodujem sa medzi Savicom a Thiagom, nikto iny asi nepripada do uvahy. Skorej by som ale bral Thiaga lebo Španieli sa dostanu určite dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sestava na zákl. skupiny na PO máš zase neomezený limit přestupů plus 5 mega navíc.

Reagovat
Walter_Sobchak

Aha, tak to meni situaciu

Reagovat
Rakoid

No... že je úplně jedno, kdo se dostane dál...

Reagovat
Rakoid

shit, místo tak jsem četl ako....moje chyba sorry

Reagovat
fenixLFC

ziyach?

Reagovat
C-M@ster

Fantomasův kůň

Reagovat
raduinho

Měl jsem ho tam

Reagovat
Rakoid

Tak po dvoutisícím přestavění bych poprosil o pomoc, potřebuju nějaké názory, na moje low budget volby.....

1)Inui (Jap) 4.5m - dostane šanci v základu Japonska? Podle mě by si to rozhodně zasloužil, znám ho z Eibaru, ale koukal jsem, že v repre zas takovej prostor neměl. Chápu, že Japonsko bude asi slabý, ale zrovna on má formu, mohl by něco předvést...

2)Betancur (Uru) 5m - spíš takovej slepej výstřel, moc ho neznám. Vyplatí se, nebo je tam nějaká lepší cheap volba do zálohy?

3) Koho z Nigérie za 6m - Ighalo nebo Iwobi, kdo má větší šanci na základ?

Dík za případné rady :)

Reagovat
Honda

Iwobi jeden z nejdulezitejsich hracu Nigerie - Tutovej zaklad. Ighalo zacne take v zakladu, ale jsou tam misto nej i pripadne dalsi solidni varianty Kelechi/Musa.

Reagovat
Rakoid

Supr, dík

Reagovat
Hokaido

1.) V repre moc nehraje a Japonsku bych se úplně vyhnul, imo fakt budou jedním z nejhorších týmů na turnaji. Inui podle mě ze začátku určitě hrát nebude. Tohle jsou v podstatě dva základní faktory při výběru hráčů do fanty...

2.) Bentancur je CM, v repre zatím bez golu nebo áčka, letos v lize to samý. Opět - tohle není hráč, který se nějak extra hodí do fanty, ale přiznám se, že levnější záložníky jsem ještě moc nezkoumal, takže s alternativou ti neporadím.

3.) Přiklonil bych se k Iwobimu, který by měl mít jistý místo v sestavě počas celýho turnaje. Ighalo je určitě rotation risk.

Reagovat
fenixLFC

za 5 tam nic moc nie je. same DM alebo potom nahradnici a hraci od saudov iranu a tak

Reagovat
Counter

Reagovat
Rakoid

Dík

Reagovat
Hokaido

Hm, Inui dal právě 2 goly v generálce.

Reagovat
Rakoid

Tak já o jeho kvalitách nepochyboval, ale to, že ho trenér v repre moc nestavěl + že Japonsko je slabý si měl pravdu....Snad si tímhle zajistil základ, za 4,5 mega může bejt solidní jako nejlevnější hráč sestavy

Reagovat
Rakoid

Ono je prostě naprd, že Japonsko hraje poslední den...ač se dá Inui poslat jen když bude v základu, když Japonsko bouchne a on nic neudělá, už nejde střídat

Reagovat
Counter

Reagovat
Free_player

s tím Japoncem to si spíš asi počkej na článek ten ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi to blbý, ale jak se mění formace?

Reagovat
Free_player

na liště klikneš na MY TEAM - v levo dole na '' hracím poli'' je - FORMATION

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
GabrielBatistuta

Stačí vystřídat např. záložníka za útočníka

Reagovat
Counter

Zkus z lavičky tažením myši přetáhnout např. záložníka místo útočníka ze základu, funguje to i takhle jednoduše.

Reagovat
widlak

Seestaveno a přihlášeno do ligy :)

Sbíráte někdo kartičky do alba? Hledám skupinu na výměnu.

Reagovat
Counter

Koukni o kousek výše na tohle vlákno, kde to zrovna řešíme, a je tam i odkaz na EF týmovou skupinu - http://www.eurofotbal.cz/clanky/fantasy-ms-stan-se-nejlepsim-manazerem-eurofotbalu-400779/?forum=1#post10335162

Reagovat
widlak

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

kdo bude tedy nejlepší střelec MS ??

Já tipuji Neymar nebo Suarez...a to už vzhledem ke skupinám, kdy by se právě tito mohli nejvíce prosazovat

Reagovat
Counter

Ještě Lukaku to má ve skupině slibné. Anebo Mbappé/Griezmann.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku by mohl... Te Francii tolik neverim ve vyrazivaci fazi a navic tech strelcu tam muze byt vic, jak jsi uvedl a jeste k nim Giroud..

Reagovat
Liveral

Tak sestava hotová. Věnoval jsme tomu hoďku včera, hoďku dneska a jsem s tím absolutně spokojenej Troufám si tvrdil, že pokud nevyjde najevo nějaký zranění, už do toho do čtvrtka zasahovat nebudu. Teď si jen lámu hlavu nad tím, kdy využít Bench boost, Wildcard a Maximum captain. Jaký na to máte stretegie?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi záleží jak si stavěl teď ten tým já budu asi "nucenej" dát wildcard po 2. kole. U zbytku zatím nevím no.

Reagovat
Liveral

A důvod na tu wildcard? Máš to postavený na hráčích, který hrajou nejtěžší zápasy nakonec, nebo na jasnejch favoritech u kterejch si myslíš že budou mít jistej postup a budou šetřit hráče? Nic dalšího mě nenapadá

Reagovat
smazaný uživatel

To i to. Mám tam dost hráčů z týmů který asi budou poslední kolo rotovat sestavou, takže to asi budu skládat znova, ale uvidíme třeba ne.

Reagovat
Liveral

Jojo. Ty rotace do toho promluvit můžou. Pokud se to tak bude vyvíjet tak po 2 kole je první volba na WC, duhou možnost vidím po osmifinále kde jsou jen 3 přestupy a může vypadnout dost hráčů pokud bude nějaký překvapení nebo podobné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Jak píšu i v článku, Maximum Captain doporučuju na závěrečná kola (čtvrtfinále, semi nebo finále). Ve skupinách a osmifinále jsou vždycky čtyři nebo pět možností, kdy jde kapitána protočit do dalšího dne, zato pak už máš tu možnost jenom jednu (je to všechno ve dvou hracích dnech).

Schovávat na závěr Bench boost mi naopak přijde jako hloupost, protože obvykle už ke konci člověk ani netočí plnohodnotnou soupisku a má tam třeba jen dvanáct třináct hvězd s pár levnými šupáky, kteří už vypadli. Nejlepší mi to přijde k využití do druhého kola skupin nebo osmifinále.

Reagovat
Liveral

Jojo. Díky. Nad bench boost uvažuju dokonce hned v prvním kole. Mojí hráči druhého sledu maji průměrne nejlehčí soupeře, tak by mohli nějaké body vytriskat a nemusel by být v sestavě nikdo s 2 a méně body. Takže asi půjdu do rizika hned na úvod. A z Maximum captain to čistě statisticky vychází na čtvrtfinále. Pouze 2 hraci dny takže jen jedna změna kapitána možná a zároveň 4 zápasy takže největší šance že se někdo urve. A Wc bud po druhém kole nebo po osmifinále no. Nepamatuješ si jestli jdou pak třeba před finále nakupovat hráči za 4 mega co už vypadli, nebo tam zbydou jen ti co hrají? Pokud ta druhá volba, tak se asi po osmifinále vyplatí nekoho levnyho co vypadl uspořit na lavičce, aby to pak vyšlo...

Reagovat
Counter

V minulosti to myslím fungovalo tak, že vypadnuvší hráči úplně mizeli ze soupisky, takže jediná naděje na jejich ukořistění byla už předtím v době jejich vypadnutí.

Reagovat
Svatej

Draft se hádám hrát nebude

Reagovat
C-M@ster

Tak ten draft je dobrej na dlouhodobý, ale tady ti hráči v podstatě odehrajou 3-7 zápasů, ne?

Reagovat
Svatej

Yup, hlavně i by bylo nemožný mít v semifinále 8 lidí tak, aby nikdo neměl hráče ěkoho jinýho

Reagovat
Kang & Kodos

600. pro mě. Dva dny jsem na ten tým skoro nesáhnul.

Reagovat
Free_player

... ale pár hodin před deadlinem ještě zpanikáříš

Reagovat
smazaný uživatel

respekt. Já se taky lepším. Dneska jen jedna změna

Reagovat
Counter

"skoro"

Reagovat
Kang & Kodos

Jedna změna v obraně. Víc "skoro" už to bejt nemůže

Reagovat
Counter

Tak jako já poslední dny taky soupisku neměnil, ale ve stylu překopání půlky kádru a následného uvědomění, že je to ještě větší hovadina než ta originální volba

Reagovat
C-M@ster

Já ještě ani nezačal

Reagovat
smazaný uživatel

koho berete z belgie do ofenzivy, oplatí se kdb za 10??

Reagovat
smazaný uživatel

Já vemu Lukakua, ale to kvůli tomu že ho mám rád (plus asi květáka ). Nevím jestli se vyplatí KdB podle mě moc ne zaa těch 10. To je moc.

Reagovat
Kang & Kodos

Zase ta skupina je fakt k smíchu. Proti Panamě a Tunisku toho může dost vyvařit.

Reagovat
smazaný uživatel

no uz jsem ta radsi dal edena s carrascem, akorat problem, ze mam ted uplne jiny tym a najednou jsem nucen tam brat treba lingarda...

Reagovat
Counter

Podle mě ne, v repre hraje snad ještě hlouběji než v ManCity.

Reagovat
Svatej

Ok.. regnuto a klasicky mám dojem, že mám naprosto suprově sestavěnej tým. To vidim na spolehlivý předposlední EF ligy místo před týpkem, kterej se registroval omylem a tak tam autofillem něco napráskal.

Reagovat
Liveral

Počkej, ten týpek s autofillem to celý vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická výhra "na Klimenta" Určitě tam nějakej týpek z Indie něco naháže a vyjde mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to celkový vítězství ne EF

Reagovat
Counter

Ten dojem tě bude přecházet úměrně blížícímu se deadlinu

Reagovat
stas87

Je chyba na mojej strane, ze u Brazilie nemam vsetkych utocnikov vidiet ale len jedneho?

Reagovat
Counter

Asi sis nechal nastavenou nějakou fixní cenovku (třeba 7,5 mega).

Reagovat
stas87

som hladal hraca za 7,5 mega a nedoslo mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak čtu tu diskusi, tak se budu držet klasické úspěšné metody. Nastřelím to napoprvé ve čtvrtek dopoledne a nechám to tak.

Jinak 4 roky zpátky jsem to tipoval čistě dle intuice a nebylo to úplně špatné, teď si každou skupinu analyzuju, jestli z toho bude propadák, tak mě jebne.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Malresi

Curtois - Kolarov, Hummels, Ramos, R. Rodriguez - Harit, Eriksen, Milinkovic Savic, Muller - Neymar (c), Werner

Reagovat
Counter

Dej pásku nejdříve Ramosovi, pak ji přesouvej dál, kdyby se napoprvé neujala.

Reagovat
Malresi

Dík

Reagovat
Dr. Admess

Pickford - Christensen, Godin, Benatia, Tagliafico, Mendy - Müller, James - Messi (C), Neymar, Jahanbakhsh

Reagovat
drussbarb

Pánové,toto je absolutně návykové, dobře vy!

Reagovat
Counter

tohle počáteční stavění týmů je asi největší zábava ze všeho, během turnaje je lepší to už tolik neprožívat, protože jinak si člověk trhá vlasy, proč tady ten hráč musí dostat žlutou/neproměnit šanci/střídat v 59. minutě apod.

Reagovat
Free_player

no za 2-3 zápasy budeš říkat něco jinýho

Reagovat
drussbarb

Když budu první ze všech, nejen na eurofotbalu, a to budu, nebojím se, že bych něco měnil

Reagovat
Free_player

koukám, že tady mám konkurenta

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Neymar

Golovin Isco Bentancour Badri

Marcelo Sidibe Vrsaljko Gimenez

Cabalero

Alisson,Sliti,carrasco,Meunier

Niečo mi tam nesedí ,nevie niekto čo ? :)

Reagovat
Counter

Nevím, kdo je Badri a Sliti Ale jinak to vypadá dobře, snad jen Bentancur nejspíš bodový nebude.

Reagovat
SpecialOne

No tak? Caballero - Guerreiro, Godin, R. Rodriguez - J.Rodriguez, Pogba, Muller, A. Silva - Cavani, D. Costa, Griezmann.

Je v tom hodně antipatie proti výkonům Angličanů na MS, trenérovi Belgie, ale nechci hráče z týmů, kde cítím nějaký průser.

Reagovat
Counter

Costa mi přijde jako risk a lavička bude beztak samí Saúdové s Íránci, že?

Reagovat
SpecialOne

No lavička je samozřejmě 3x 4 a 1 x 4,5. Nic nižšího tam myslím není Já na tu lavičku nikdy nehrál. Jinak původně tam byl Mertens, ale ten faktor Martinéz je pro mě moc silný, skoro jako by je trénoval Stramaccioni

Reagovat
Omanomet

A Alli z Anglie nebo Němec Kroos? Nebo někdo jiný za 9 a míň?

Reagovat
Counter

Dost populární je u lidí James, Coutinho s Eriksenem jsou taky dobré volby. O půl mega levnější je pak Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád nevím koho z té dvojice Coutinho Eriksen vybrat.

Reagovat
Counter

Už jsem ti říkal, že oba

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož už tam mám jednu další hvězdu, tak si 3 zíložníky za 9+ prostě nemůžu dovolit

Reagovat
KnoxXx

Alisson, Uzoho - Godin, Koulibaly, Lindelof, Meunier, Mendy - Cueva, Ziyech, Mikel, Milinkovic-Savic, B.Silva - Cavani, Jesus, Lukaku + drobne vyrovnavacie korekcie (kvoli hracim dnom apod.)

utocnici sa mi moc menit nechcu = paci sa mi toto trio (max. Jesus out, dat lacnejsieho (moznosti za 6,5-7m je mnozstvo) a zlepsit stred (namiesto dua Mikel/Bernardo tam dat nieco lepsie, aj ked ono nie je moc na vyber), v obrane max. nejaku drobnu zmenu prave kvoli tym stredakom

Reagovat
Counter

Souhlasím s tím komentářem, posílit zálohu by to chtělo, ať tam máš aspoň jednu dvě opravdové hvězdy a ne samé hráče, kteří můžou zazářit, ale stejně tak i pohořet.

Reagovat
KnoxXx

Tak su to 2 zapasy (v plane je WC pred 3.kolom, takze pozeram prihodne zapasy urcitych timov), v podstate sa najskor ziada spravit vymenu 3M Mikel/Jesus (za nieco ako lacny utocnik + Muller/J.Rodriguez); zaroven nie som fanusik drahych zaloznikov na 2kola (ked takmer vsetci ofenzivni zaloznici/kridla su brani ako utocnici)

Reagovat
GabrielBatistuta

Tak já to sem taky hodim : Akinfeev - Sidibe , Marcelo , Granat - Lexa Miranchuk , Özil , Nandez , Coutinho - Cavani , Mbappe , Sisto SUB : Curtois , Stones , Meunier , Carrasco

Reagovat
smazaný uživatel

473 lidi :O moc pekny.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson - Kimmich, Walker, Umtiti - Muller, Busq, Alli, Ndoye - Griezmann, Bacca, Firminho :)

Reagovat
smazaný uživatel

*Firmino zcela pravděpodobně nebude ani v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na to, asi vymenim, diky za info. V zakladu bude asi Jesus, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Blasphemer

Ještě jedna otázka. V pravidlech to určitě je, ale hledat se mi to teď nechce. Pokud vystřídám, počítá se mi do finálního skóre hráč, který má víc bodů jako to bylo ve fantasy na isportu nebo ten z lavičky bez ohledu na body?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten z lavičky.

Myslím, že je to tak.. že body ti uhrají pouze ti, kteří jsou na konci kola v sestavě na hřišti. Za ty, kteří jsou na střídačce nemáš pak žádné body (a nezáleží na tom, jestli tam jsou celou dobu nebo jestli byli vystřídáni).

Reagovat
Counter

Kdo skončí na lavičce, tomu se body mažou. Body ti (s výjimkou Bench boostu) uhraje vždycky jen základní jedenáctka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo myslíte, že bude chytat za Švýcary? Sommer i Burki se teď střídali. Absolutně nemám tušení, přitom až na zápas s Brazílií bych tam celkem v čistá konta věřil.

Reagovat
Counter

Sommer.

Reagovat
jacobT

Zlyhal som! Predsa len som sa isiel lepsie rozhliadnut po Lanziniho nahrade a uz som stihol vymenit aj obrancu a teraz sa v tom vrtam vyse polhodiny.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Ale mam teraz taky prehlad o zaloznikoch za 5,0m...

Reagovat
Counter

jj, já to samé, točím pořád všemožné kombinace hráčů za 6,5-5,0 a pořád objevuju nové adepty, kteří ten výběr ztěžují

Reagovat
jacobT

Tak to si na tom este dobre, mne prave pride ze zrovna u tych zaloznikov za 5,0m je problem vobec najst niekoho, kto by sa mohol pochvalit miestom v zaklade aj slusnou produktivitou.

Reagovat
Rakoid

za 5m fakt nic moc neseženeš no....za 5,5 už se dá trošku něco vymyslet

Reagovat
jacobT

Ja viem, ale tak hladam vylozene niekoho na doplnenie, od koho z celej 15 hracov budem ocakavat najmenej. Kvoli takej volbe sa mi obetovat 0,5m niekde inde neoplati.

Reagovat
Counter

Tak to už rovnou sáhni po někom za 4,5 s jistotou základu, abys na něm ušetřil co nejvíc a vrazil do jinam.

Reagovat
jacobT

Aby som nad tym stravil dalsiu hodinu a este si rozbil svoju majstrovsku squadru?

Reagovat
Counter

samozřejmě, tímhle ji přece můžeš ještě vylepšit!!!

Reagovat
jacobT

Ked ja som s tym az na ten jeden jediny post spokojny a ked som to prechadzal, nevidel som ziadnu dostatocne zaujimavu volbu, kde vyuzit tych pripadnych 0,5m navyse...

Reagovat
Counter

Tak si vezmi Nandeze a máš klid no. Ale stejně to ještě ve čtvrtek překopeš.

Reagovat
jacobT

Ten by bol moja prva volba, keby som uz nemal dvoch Uruguajcanov. Vzal som Sassiho, ale uz som popri tom skoro spravil dalsie dve zmeny, takze ozaj ktovie s cim nakoniec skoncim.

Reagovat
Counter

Toho ani neznám, well done

Reagovat
Counter

Souhlas s Rakoidem, za 5 mega je výběr hodně omezený, 5,5 a výše už nabízí dost ofenzivních hráčů, kteří by měli být v základu.

Reagovat
shitcool

Alisson - T. Silva, Marcelo, A. Rami - Larsson, Hiljemark, Forsberg, Samedov - Kane (C), Mbappe, Lewandowski

Lavička: A. Lunev, Caleta-car, Alburayk, Dzagoev

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera - Marcelo, Hummels, Kimmich - Grosicki, Coutinho, Pogba, Thiago - Reus, Cavani, Salah

Jeste premyslim, ze bych vymenil Reuse, Grosickiho a Salaha. Ale min je vic, tak to takhle uz asi necham.

Reagovat
Greny

no mam to asi 7x zprehazene a furt se mi to nelibi

Caballero - Tagliafico, Danilo, Meunier - Carrasco, Lo Celso, Coutinho, - Lukaku, Cavani, Mbappe

Reagovat
Greny

Alli je ten co tam chybi

Reagovat
smazaný uživatel

A lavicka? Mimo Carrasca, proti kterymu tady soustavne bojuju, se mi tahle sestava velice libi.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Lo Celsa by se taky dalo najít něco lepšího

Reagovat
Greny

lavicka je horsi

Uzoho - Varela, Advincula a Dier

Reagovat
Counter

Až na Diera dobré, pokud teda Varela bude skutečně hrát.

Reagovat
Greny

v to doufam

Reagovat
C-M@ster

Moc bych tomu nevěřil. Do budgetu by se hodil, ale je to risk.

Reagovat
eLJay.91

Já bych viděl hlavní nedostatek v tom, že tam máš jen 9 hráčů v poli.

Reagovat
Free_player

Potřebuju poradit nebo se z toho nevymotám. Řeším poslední prokletou čtveřici. První kombinace je Messi + Coutinho a NEBO Neymar + Di Maria .... rozsekněte to někdo prosím co bude lepší .... (Samozřejmě, že bych asi nejradši Neymar + Coutinho, ale vsázet tolik na jeden tým se mě moc nechce)

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar + místo Di Marii vem Eriksene nebo Jamese, když nechceš Coutinha

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Buď první varianta, anebo DiMu vyměň za jiného drahého záložníka.

Reagovat
KnoxXx

v tomto poradi - ani jedno/3/1/2 (idealne zrejme Neymar+James)

Reagovat
Melda

Tak to poprvé zkusím taky:

Muslera -L. Augustinson, R. Sigurdson, R. Varane, J. Hector -A.Witsel, T. Kross, E. Forsberg -A.Iwobi, D.Mertens, I. Pemisích

S:Y. Sommer, A.Skulason, P. Zielinski, S. M-S

Reagovat
Counter

Pemisích bude asi Perišič, že? Islanďanů a Witsela bych se vyvaroval, jinak je to fajn.

Reagovat
Melda

Jj, to je Perišič Z jakého důvodu?Island ani budou asi dostávat čočku co?

Reagovat
Counter

Witsel je nejdefenzivnější hráč belgické zálohy, ten moc bodů neuhraje. Od Islandu si moc neslibuju, ale bez ohledu na to bych nedoporučoval mít dva obránce z jakékoli země. Lepší je být variabilní a nespoléhat na jeden nároďák, raději si vytipuj pět týmů s největším potenciálem na čistá konta a odtamtud povybírej hráče (ideálně s ofenzivním potenciálem).

Reagovat
Melda

Tak jsem to překonal, teď tam je Lovren, Marcelo, Godin a Vecino. Zmizeli Islanďani, Witsel a bohužel Zielinski

Reagovat
Counter

To se mi už líbí víc, akorát sázka na chorvatskou obranu není můj šálek čaje

Reagovat
patas92
Reagovat
Counter

Btw. upozornění pro všechny - dejte si pozor, ať si nevyberete takové brankáře, kteří mají zápasy ve stejný den. V takovém případě byste je nemohli protočit a přišli o výraznou výhodu.

Reagovat
patas92

V průběhu dne se nesmí střídat hráči?

Reagovat
Counter

Ne - viz z pravidel "After all matches on a single day have finished and before the next Round of matches start, you can replace any player (unless they were sent off) with one from your bench whose team is yet to play."

Točit hráče půjde až po dohrání zápasů daného dne. Např. kdybys měl Musleru a De Geu, kteří hrajou oba v pátek, tak můžeš dát do branky jen jednoho a druhý to prostě prosedí na lavičce.

Jedinou výjimkou bude konec prvního kola, kdy se odpoledne hrajou zápasy poslední skupiny a hned večer už začíná druhé kolo Rusů s Egyptem. Tam očekávám, že spousta lidí zaspí, protože pauza mezi oběma koly bude jen pár hodin

Reagovat
patas92

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra já myslel že to pujde behem dne, že jen kapitán se volí na začátku dne

Reagovat
KnoxXx

a mnozstvo podobnych pravidiel typu:

1,rozvrstvenie hracov rovnomerne podla dni (cca 3-4 hraci na hraci den)

2, v idealnom pripade aj rozvrstvenie v ramci formacii (kde brankar je ten najklucovejsi post a obranca najmenej dolezity)

3, snazit sa vyberat hracov s najvacsim potencialom z timov, ktore hraju v prvych dnoch (t.j. zo skupin povedzme A-D) a naopak zo skupin E-H hracov, ktori su drziaci (t.j. idealni nahradnici za sklamania najroznejsieho typu)

Reagovat
Counter

Ale jde to vzít i naopak, že dáš šanci všem hvězdám, a kdyby náhodou některá selhala, tak na závěr s klidným srdcem hodíš do základu i nějakého šupáka, který může jenom překvapit. V opačném případě hrozí, že ti nějací nounejmové uhrajou nečekaně dobré body a budeš řešit dilema, jestli toho Maného z lavičky vůbec nasadit

Reagovat
KnoxXx

Samozrejme, moznosti je vzdy viac, len sa predostrel taku najlogickejsiu. Ja mam napr. v poslednom dni teraz duo James/Koulibaly. Ani jeden nema nejaky obrovsky upside, ale u oboch sa da ocakavat solidny pocin (t.j. dobra nahrada, ked v predoslom dni sa niekto zrani/prekvapivo nenastupi/dostane RC/zahodi penaltu apod.).

Variantou je nemat tragedov (o co sa snazim - mat 15 hracov, od ktorych sa da realne ocakavat nieco navyse). Ked tragedov clovek ma a zahviezdia (ziskaju tie body navyse), tak snad ho nebudes vymienat s hracom, ktory by prinajlepsom mal mat priemerny zapas (ciste konto alebo asistencia alebo gol).

Takze napr. Cavani je hrac s velkym potencialom (ale aj s rizikom nuloveho prispevku navyse oproti standardnym bodom za start/minuty), naopak Lukaku pri charaktere tej skupiny v podstate istota (co je napr. problem s C - ked nikto nezaviedzi z uvodnych dni, clovek to da Belgicanovi a za nim uz moze prist len necakana spasa, ked to nahodou nevyjde - to je napr. uloha toho Maneho, resp. napriklad Jamesa).

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Tyhle svoje rady, po kterých to musím vždycky překopat si už nech

Reagovat
Counter

Hele buď rád, takhle bys za pár dnů nadával mnohem více

Reagovat
Kluivert9

Měl jsem dvojku Uzoho - Caballero, tak po přečtení tvého příspěvku vyměním Cabballera za Schmeichela, abych pak zjistil, že je to úplně k hovnu, protože i Dánsko hraje v sobotu A dost...

Reagovat
Counter

S Uzohem se to kombinuje strašně blbě no.

Reagovat
Rakoid

Já jedu Musleru s Uzohem

Reagovat
KnoxXx

ja uz tiez

Reagovat
Kluivert9

Já už taky, ale musel jsem to zas celý přeskládat kvůli němu

Reagovat
eLJay.91

Muslera - R. Rodriguez, Tagliafico, Marcelo, Kimmich - Trezeguet, James, Coutinho, Harit - Suarez, Griezmann

Subs: Uzoho, Hakimi, Nandez, Moses

Reagovat
eLJay.91

Ještě přemýšlím o výměně Suarez - Hazard, abych tam neměl v ofenzivě dva hráče URU. Co myslíte?

Reagovat
Counter

Nandez se moc nedá brát za ofenzivního tahouna. Jinak ta sestava vypadá dobře, největší risk mi přijde Moses.

Reagovat
eLJay.91

Za Nandeze jsem prostě lepší náhradu za tu cenu nenašel. Ale stejně jsem to zase trochu překopal. Je to fakt hrozná věc.

Muslera - Marcelo, B. Mendy, Tagliafico, Kimmich - Harit, Coutinho, James - Guerrero, Lukaku, Griezmann

Uzoho, Hakimi, Trezeguet, Nandez

Reagovat
Rakoid

Hrozná závislárna...teďkom jsem se zas dostal do fáze, kde potřebuju 2 záložníky za 11m....momentálně to místo maj Belhanda a Uribe...no jsem zvědavej kam se ještě dostanu

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Reagovat
Rakoid

Já se poseru, zase je všechno jinak....kvůli posraný fantasy a MS nestíhám 2 zkoušky...ať žije druhej zápis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Liveral

Hmm. Tak přece jen řešim ještě dilema u jedný dvojice. Guerrero - Belhanda vs. Mertens - kdokoliv ze zálohy za 4,5 (asi Guzmán z Kostariky). Tough choice.

Reagovat
Rakoid

Šel bych do Guerrero-Belhanda...osobně nehci žádný hráče co nemaj šanci bejt v mém fantasy základu, a to za 4,5 moc nemaj

Reagovat
eLJay.91

Guerrero-Belhanda!

Reagovat
Counter

Musíš to překopat tak, abys tohle dilema nemusel řešit!

Reagovat
Liveral

Jo, nakonec jsem ještě vymělnil Marcela za Danila a vzal jsem Lukakua Belgie má prostě moc lehký soupeže v prvních 2 zápasech na to, abych ignoroval jejich útok.

Reagovat
Liveral

A koukám, že jdu docela underdog cestou. Nemám nikoho z TOP15 nejvybíranějších hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero - Marcelo, Koulibaly, Kjaer, Godín, Gimenez - James, Lo Celso - Neymar, Cavani, Messi (C)

Subs Uzoho - Ndiayie, Koke, C. Sanchez stale to menim a neviem sa uspokojit

Reagovat
KnoxXx

Caballero/Uzoho je jedna skupina

Reagovat
smazaný uživatel

Neuer - Young, Alba, Umtiti, Lindelof - Pogba, Milinkovic, Carrasco - Rashford, Falcao, Lukaku

Subs: Schmeichel, Boateng, Dembele, Gueye

Vsadil som na hráčov z najlepšieho klubu na svete

Reagovat
Counter

Tak EF liga momentálně krásných 500 členů

Reagovat
DrQQ

V pravidlách pre "McDonald FIFA World Cup Fantasy" je aj takáto pasáž:

"Manager Substitutions within a Round:

After all matches on a single day have finished and before the next Round of matches start, you can:

Replace any player (unless they were sent off) with one from your bench whose team is yet to play.

Change your captain (if he was not sent off) with a player from your squad whose team is yet to play.

Players who are substituted out will score 0 points. The captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.

An unlimited number of manager substitutions can be made, although it is not possible to make them after games on the last day of the Round as all fixtures will have been completed.

If a manager substitution or captain change is made, then no automatic substitutions will take place in your team for that Round."

Nerozumiem dobre anglicky a neviem, či si správne vysvetľujem pravidlo pri striedaní kapitána počas kola.

Hypotetická situácia:

1) Pred 1.kolom si zvolím ako kapitána nejakého Rusa.

2) Rus v prvom zápase prvého dňa (je len jediný) dosiahne 2 body (ako kapitán by mal mať dvojnásobok, čiže 4 body).

3) Rozhodnem sa, že to je málo a pred druhým zápasom druhého dňa si za kapitána zvolím Maročana.

otázka: Stačí, keď to urobím pred zápasom Maroko-Irán, alebo to musím urobiť pred prvým zápasom druhého dňa Egypt-Uruguaj?

Ja si myslím, že stačí pred zápasom s Iránom, ale je to tak?

4) Maročan v zápase dosiahne 5 bodov (ako kapitán by mal mať dvojnásobok, čiže 10 bodov)

5) Zdá sa mi to stále málo a rozhodnem sa pred tretím zápasom druhého dňa Portugalsko-Španielsko, zmeniť kapitána na Španiela.

otázka: Môžem to urobiť? Zmeniť počas toho istého dňa druhýkrát kapitána?

Ja si myslím, že nie, ale je to naozaj tak?

6)V treťom dni v stretnutí Francúzsko-Austrália už do polčasu dá Griezmann, ktorého mám zhodou okolností v kádri 3 góly a tak sa rozhodnem doterajšieho kapitána z predošlého dňa vymeniť za neho.

otázka: Môžem vymeniť kapitána aj počas zápasu, keď už kandidát na neho hrá, aj keď je to len prvá zmena kapitánskej pásky v tomto dni?

Myslím si, že nie, ale môžete mi to potvrdiť?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sem to dobře pochopil tak veškerý změny (kapitán, střídání i boostery) se dělají před začátkem prvního zápasu toho dne. Během dne už nic nezměníš.

Reagovat
Counter

Souhlas, akorát boostery půjdou provést jen před samotným celým kolem. Když je aktivuješ během nějakého kola (např. prvního), tak se zohlední až v tom příštím (tzn. druhém).

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitana lze menit pouze pred prvnim zapasem toho dne.

Reagovat
Counter

Odpověď na první otázku: kapitána musíš přehodit před prvním zápasem daného dne (="before the next Round of matches start"), tzn. v tvém hypotetickém případě před úvodním výkopem Egyptu s Uruguayí, i když se jedná o Maročana.

Odpověď na druhou otázku: kapitány jde přehazovat jen ze dne na den, NE v rámci jednoho dne. Tzn. v tvém hypotetickém případě nejde přehodit pásku z Maročana na Španěla.

Odpověď na třetí otázku je už zodpovězená výše, ale pro pořádek - musíš toho kapitána určit před začátkem prvního zápasu dne, v jeho průběhu už ti to systém nedovolí.

Reagovat
DrQQ

Vďaka a to všetkým, ktorí mi odpovedali. Takže pochopil som to správne, okrem prvého prípadu, keď kapitána môžem meniť len pred začiatkom prvého zápasu dňa. Tak budem to musieť robiť prvé dve kolá nejak tajne, lebo som ešte pred 14:00 v práci. :-)

Reagovat
berat3

Courtois-Cedric,Danilo,Godin-Golovin,Isco,Coutinho,Mueller-Griezmann,Ighalo,Lukaku

( Caballero-Sabaly,Hegazy,C.Sanchez )

Reagovat
Free_player

Wooow tak už je v lize přes 500 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

můj cíl top 10 se jeví čím dál více jako příliš vysoký.. ale uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Na Euru bylo pres 700.

Reagovat
Counter

Podle mého posledního článku k fanta Euru jich na konci soutěže bylo dokonce 781.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honda

hoši, potřebuju půjčit 3míče nebo poradit nejlepší volbu na záložníka za 5mega

Reagovat
Counter

⚽️⚽️⚽️

Ale vrátit!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

vyškrábej někde půl mega a kup si Casemira

Reagovat
Rakoid

Casemiro moc výhra není

Reagovat
Free_player

no někdy se i ukopne v týhle cenový kategorii to je asi to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý tým, lehká skupina, základ jistý + sem tam fakt gola dá. Za 5,5 jedna z nejlepších možností

Reagovat
Honda

To vyjde nastejno třeba takovej Bentancour, ktery je za 5

Reagovat
eLJay.91

Já mám v sestavě Nandeze z Uruguaye. Sice, jak psal Counter, tak to není žádnej tahoun týmu, ale nějaký bodíky by udělat mohl, protože v základu by měl hrát.

Reagovat
Rakoid

Jinak střídání lze teda provádět každej den přesně do začátku prvního zápasu, teda v čase kdy už u prvního zápasu dne budu znát sestavy? Jde mi o to, že mám jako nejlevnější lepidlo na dodělání týmu Inuiho, kterej ale dost možná nebude mít základ...Japonsko hraje první zápas dne, takže ho tam můžu poslat až když bude mít základ, je to tak?

Reagovat
Honda

Vypada to tak, u PL je to teda hodinu pred vykopem, abys prave nemohl menit podle sestavy. Tady je : "Replace any player (unless they were sent off) with one from your bench whose team is yet to play."

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Counter

jj

Reagovat
Tommy the Gunner

Allison - Christensen, Kimmich, Rodriguez - B. Silva, Casemiro, De Bruyne, Milinkovic-Savic, Mitrovic, G. Jesus, Lukaku

Subs: Schmeichel, Kjaer, Koulibaly, Grujic

Vítězná

Reagovat
Counter

Až na Grujiče a ztrojenou dánskou defenzivu (ty jim teda fakt věříš) dobré.

Reagovat
Tommy the Gunner

Diky za rady

Verim, ze Danove budou hrat skvele dozadu

Reagovat
Kluivert9

Ok, takže poslední dilema. James + Mbappe, nebo Cuadrado + Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

James + Lukaku

Reagovat
Kluivert9

To bych zas místo Suareze musel vzít Cavaniho...

Reagovat
GabrielBatistuta

Cavani lepší volba,než Suarez.

Reagovat
Kluivert9

To si právě nemyslím. Suarez půjde na zlatou kopačku.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
Counter

To první.

Reagovat
pepinho2

Mbappe není zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano je. Někde sem četl že i konen na trunaji nevím no. Rami ho zrakvil.

Reagovat
Counter

omg

Reagovat
smazaný uživatel

treba potrebuje, aby Mbappeho lidi moc nedavali myslis, ze Kylian bude hrat? ja to s nim risknu..

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - kimmich, benatia, rodriguez - matuidi, eriksen, sigurdsson, vecino, milinkovic - falcao, almuwallad :) lavicka olsen, lindelof, meunier, reus

Reagovat
smazaný uživatel

falcao

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem ho za litr jako nej střelce ;)

Reagovat
Honda

Tak Lo Celso zrejme hrat nebude, takze predemnou dalsi den prace.. S tema zaloznikama je to fakt sileny..

Reagovat
Blasphemer

Tak jsem si k tomu dnes na hodinku sedl a předsevzetí, že nechám první sestavu, co vymyslím, vzalo rychle za své.

Reagovat
Blasphemer

tak 6 změn nakonec

Reagovat
Free_player

naivko

Reagovat
bunnovv

Muslera - Godin, Hegazy, Sidibe - Cueva, Dzagoev(C), Carassco, Muller - Neymar, Lukaku Griezmann

Lavička: Uzoho , Cahill, Hakimi, C.Sanchez Co na to říkáte? Moc se mě tam nechtěl dávat Muller, ale zas někdo ty goly za Němce musí dávat..

Reagovat
bunnovv

Lukaku nebo Hazard? Oba stojí hodně a Hazard v každém zápase co zatím v přípavě hráli udělal aspoň bod a víc, ale Lukaku je....Lukaku

Reagovat
Counter

To je tak na hod mincí, oba budou bodoví.

Reagovat
bunnovv

Víc lidí dává Lukakua, takže dám Hazarda

Reagovat
svaca

De Gea - Marcelo Varane Hummels Sidibe - Isco Milinkovic-Savic Claesson - Lozano Neymar (C) Guerrero

Lavička: Hassen (nezbyly prachy ), Meza, Vrsajlko, Trezeguet

Nějaký rady kde by to šlo vylepšit? Už to upravuju asi 3 dny

Reagovat
Rakoid

Chybí mi tam víc jistoty...Lozano i Guerrero můžou být dost bodový, zároveň ale můžou hrozně vyhořet, to stejný třeba Milinkovic-Savic...Když nepočítám obranu, tak jistej (pravděpodobnej) přísun bodů má v podstatě jen Neymar

Reagovat
svaca

Díky, v tom máš urcite pravdu, nicméně já mam rad takovejhle risk

Reagovat
Rakoid

V tom případě se jen zamyslet nad dvojičkou Hummels X Lozano, jestli je tam nedat oba až využitím toho jednoho free transferu po prvním kole, a pro první jednoho z nich nahradit...

Reagovat
Rakoid

Daj se přežít dva ofenzivní, co jdou proti sobě, ale defenzivní a ofenzivní už ti automaticky jednoho bodově vyřadí

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhém čtení diskuse se nakonec také odhodlám a přihodím svou sestavu.

Courtois - Hakimi, Maguire, Meunier - Golovin, Eriksen, Coutinho (C), Ziyach - Hazard, Jesus, Mbappé

Schmeichel - Vestergaard, Escobar - Belhanda

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
adoxx

Taky se pochlubím: Lloris(C)- Marcelo, Gimenéz, Sanchéz, Ramos- Sigurdsson, Ziyech, James, Sergej- Suaréz, Cavani. Lávka potom: Ochoa, Escobar, Gunnarsson, Sarr Jinak lidi co mám ve skupině ( kromě Defoeho, toho aspoň trochu znám ) vůbec neznám

Reagovat
Counter

V té EF lize jsme všichni v jedné velké, akorát se ti tam ukazuje takové miniaturní zobrazení jen čtyř týmů, které jde rozkliknout.

Reagovat
adoxx

Aha děkuju, hraju to poprvé, tak jsem nevěděl

Reagovat
Counter

Všichni, kdo máte Mbappého, v příštích dnech sleduje pozorně jeho zdravotní stav / proklínejte Ramiho, proč mu musel zajet do kotníku

Reagovat
smazaný uživatel

Boha jeho, takovou dobu jsem to skládal..

Reagovat
smazaný uživatel

Ser na to akorát to ještě víc zmrvíš. Já to chtěl postavit na kvalitní obraně a po 20ti minutách tvoření mám v "základu" Sergeye a Lovrena

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Podle vlastního prohlášení na twitteru je ok. Ale zůstávám skeptický

Reagovat
GabrielBatistuta

Dva dny volna to skládam. Teď jsem až do začátku MS v práci,nemám čas to překopávat.Kurva. To se mám hodit marod?

Reagovat
Counter

Prý je v pořádku :-)

Reagovat
GabrielBatistuta

No,zatím jsem přemýšlel,jak to prohodit. Vymyslel jsem to,jen teď nevím,jestli by to nebyla lepší možnost,než se zdravým Mbappem

Reagovat
Liveral

Anketa pro zajímavost. Kolik máte hráču z TOP 10 nejvybíranějších? Já jsem zjistil, že nemám ani jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
bunnovv

Neymar, Griezmann, Carassco

Reagovat
Rakoid

Marcelo, Coutinho, Kimmich

Reagovat
smazaný uživatel

3. Ale teda cumim, Kante 3. nejvybiranejsi zaloznik. Z toho me vylozene boli hlava.

Reagovat
Counter

Já zatím jednoho, ale nevylučuju další změny

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich, Isco

Reagovat
fantomas

Jednoho

Reagovat
Dominator

1

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi zaloznik do 7.5m??

Reagovat
Kluivert9

Forsberg?

Reagovat
fenixLFC

ci budu svedi dostatocne golovy na to...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě...Jinak sem chtěl zkusit i Tvrdíkův fail.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu?

Reagovat
Free_player

Mbappé !? a to už jsem si říkal, že na to fakt se*u ...

Reagovat
smazaný uživatel

prej je v poho

Reagovat
smazaný uživatel

Máte prosím vás nejaký tip na dvojicu do útoku? Mám tam duo Neymar - Griezmann, ale za tie prachy sa bojím, aby to nebol risk. Resp. nevedeli by ste mi prosím poradiť útočné trio? Rád by som hral vo formácii 3-4-3. Ďakujem

Reagovat
Rakoid

Tak jestli se nepletu, ty formace měníš v průběhu ne? Čili formaci budeš na konci kola mít takovou, jak zahrajou jednotlivý hráči, a koho budeš střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak nejako to chápem aj ja, iba si myslím, že duo Griezmann - Neymar je za tie prachy risk jak sviňa, či neexistuje podľa miestnych nejaké lepšie (lacnejšie?) útočné duo do základu.

Reagovat
Kang & Kodos

Přijde mi, že dávat Brazilce do sestavy je dost riskantní. Proti Švýcarům to asi žádný střelecký hody nebudou a na třetí zápas už zase může hrát lavička

Reagovat
Rakoid

Tak před třetím kolem dá dost lidí Wild card (Belgie-Anglie spolu + šetření hráčů). To máš zápasy se Švýcarskem a Kostarikou, to není tak zlý.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak na Kostariku tam možná někoho pošlu, ale to jsou taky zasraný betonáři

Reagovat
Rakoid

Sakra teď si mě zase zamotal...přemejšlim nad výměnou Coutinha za Muellera

Reagovat
Counter

Přinejmenším čisté konto by si uhrát měli.

Reagovat
Kang & Kodos

Já myslel spíš ty ofenzivní hráče. A jejich obránci jsou moc drahý, nad 5,5 nejdu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak miranda

Reagovat
Counter

Miranda ideální volba. A z ofenzivy takový Coutinho za zvážení stojí.

Reagovat
Kang & Kodos

Heh, to bych musel překopat celou obranu, protože jako poslední by mi z ní hráli Miranda s Akanjim, kterýho chci mít pojištěnýho střídáním, kdyby náhodou přece jenom dostali rychtu. A já se v tom nechci vrtat.

Reagovat
Counter

Nedělej cavyky, stejně se v tom ještě ve čtvrtek vrtat budeš tak jako tak

Reagovat
Kang & Kodos

Ale Coutinho za 9 a jako záložník asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.. Chce nás oblbnout a sám tam hodí Jesuse, Neymara a Coutinha

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
uff

Už som to mal. No zrazu som zistil, že je to na hovno. Dvaja Maročania v zálohe je blbosť.

Reagovat
drussbarb

Kluci, dám vám šanci vyhrát auto, kdyby to náhodou nevyšlo mně:

Lloris - Godin, Gimenez, Rojo, Vermaelen - Kante, Eriksen, Coutinho, Mueller - Messi (c), Werner

Střídačka zanedbatelná, v celkové hodnotě 17 mio

Booster na střídání všech hráčů využiju před posledním kolem skupiny, kapitána a bonusy za střídající hráče v play-off.

Pánové, dostali jste šanci inspirovat se od mistra, tak si potom nestěžujte, že jste nevyhráli.

Reagovat
drussbarb

Jinak za hodinu asi stáhnu Messiho, zase začnu spekulovat o tom, jestli nastoupi Mbappe, změním rozestavení a po prvním zápase si vyškrábu oči

Reagovat
Honda

Dobre no, akorat Vermaelen hrat nebude, Kante je ze zakladni 11 francie asi posledni, co muze dat gol a bez solidni lavicky se to hrat taky neda, ale dekujem

Reagovat
drussbarb

Mno, Verma je pověstný tím, že mu drží zdraví, takže odehraje 60+ min, stejně jako Kante, od kterého nečekám gól, ale nulu vzadu.

Takže, OBJEKTIVNĚ viděno , jen tito dva udělají 9 bodů a to ještě Kante určitě přihraje na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nula vzadu u záložníka zase takový terno není.

Reagovat
drussbarb

No u záložníka za 6 to není zlé

Reagovat
Blasphemer

Tak řeším už snad poslední dilema, a to za Uruguay. Nandez nebo Bentacour?

Reagovat
drussbarb

Sorry, ale ani jednoho neznám, neporadím ti.

Není zač

Reagovat
Blasphemer

Díky kámo.

Reagovat
drussbarb

Anytime

Reagovat
Counter

Nández má větší šanci na body, ale taky je náchylnější na střídání/posazení.

Reagovat
Blasphemer

Taky to tak vidím, proto váhám. Ještě mě napadá stáhnout formaci na tři záložníky, abych měl kdyžtak dva na střídání. Útoku a obraně dost věřím, tam to tolik potřeba nebude.

Reagovat
Counter

V průběhu hracích dnů budeš tu formaci točit podle toho, jak ti hráči zrovna hrajou. Ale je pravda, že v záloze je nutné si za kvalitu připlatit a pak je lepší raději naházet tam nějakého levnějšího šupáka, obrana a útok si investici zaslouží víc.

Reagovat
Blasphemer

A jo, to s těmi formacemi jsem netušil. Myslel jsem, že v průběhu kola to nelze měnit. Tak to je potom pohoda.

Reagovat
Counter

Neustále musíš mít aspoň tři obránce a jednoho útočníka, jinak to jde během hracích dnů točit bez problémů.

Reagovat
Blasphemer

Hlavně, že jsem ty pravidla četl dvakrát. A pořád se najde nějaká zásadní věc, co mi úplně unikla.

Reagovat
andrew96

Tak jsem si řekl, že vystoupím z komfortní zóny, pokusím se asociovat a zahraju si fantu s váma.

Ale když čtu, jak u toho někteří sedí hodiny/dny a spekulují nad vším možným, tak si zase připadám osamělý.

No co, stejně vám to Escobar natře.

Reagovat
Counter

V EF lize je už přes 600 týmů, nás bláznů v diskuzi je max. pár desítek, takže jsi pořád ve většině

Fidel jasný kapitán

Reagovat
andrew96

OK, už se vám nesměju, zase jsem k tomu sedl a předělávám co se dá.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Po hodine vrtani sem trochu oslabil zaklad, ale posilnil lavicku. Ale stejne uz to nebude ta puvodni Jeste zkusim vyspekulovat nejaky 0,5-1M na lepsiho golmana na stridacce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak panové,názor na 3-4-3 De Gea-Meunier-Umtiti-Kimmich--Thiago-Kante-Casemiro-Isco--Hazard-Cavani-Firmino

Bench:Schmeichel-Benatia-Tagliafico-J.Lerma

Hraju to letos poprvé, tak jsem zvědavý na názory

Reagovat
drussbarb

No body se inkasují hlavně za vstřelené góly, ta tvá záloha není moc gólová. Jinak to taky hraju poprvé, tak mě neber zase moc vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago, Kante nejsou moc golovi, Casemiro průměr. Na tom se dá zapracovat.

Jinak Firmino zřejmě v základu nebude

Reagovat
Vincent Vegan

Tak mi dnes došlo, že se hraje už zítra a ne až v pátek, takže mám o den míň času, než jsem čekal ještě že jsem v kanclu sám, tak se v tom už 2 hodiny můžu hrabat

Start: Caballero - Semenov (c), Sidibe, Trippier - Eriksen, C. Sanchez, Ziyach, Müller - Iwobi, Cavani , Hazard

Subs: Uzoho, Escobar, Meunier, Casemiro

Mám ještě 1,5m, takže pak po prvním kole chci vyměnit Ziayecha za Isca, až Španěláci budou mít po zápase s Portugalskem.

V prvním kole se mi bohužel kryjou golmani, ale ve druhém už ne, tak snad Vikingové moc nezahvězdí a bude čistý konto..

Nějaké tipy a rady?

Reagovat
Kluivert9

Jak psal výš Counter, je asi blbost mít 2 gólmany, kteří hrají ve stejný den...

Reagovat
Vincent Vegan

jasně no, přijdu tím o tu možnost je protočit, kdyby Argentinci dostali nálož, ale když mně to jinak nevychází

Reagovat
Counter

Za pět mil. můžeš zkusit Akinfejeva, Olsena, Ochou nebo třeba zkusit risknout trefení polské jedničky.

Reagovat
Vincent Vegan

jako jo, ale ruský obraně nevěřím a mexický proti Němcům taky moc ne,, musím se na to ještě (párkrát) kouknout

Reagovat
smazaný uživatel

Diskuze mě přesvědčila a fantu jsem poprvé v životě složil.

De Gea

R. Guerreiro - Hummels - R. Rodriguez

Forsberg - Eriksen - Sergej - Ziyach

Lozano - Griezmann - Reus

SUB: Caballero, Hakimi, Sakai, Golovin

Co odborníci na to?

Reagovat
Counter

Vypadá to solidně, jen mi přijde, žes až moc šetřil na útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

No levný zrovna nebili

Ale každopádně už nějak nevím kde bych mohl něco ušetřit

Reagovat
Hokaido

Máš hodně drahý golmany. Obecně je ve fantě dobrý mít buď dva vyrovnaný (5 - 5,5) nebo jednoho top a jednoho slabšího (6 - 6,5 až 4). Tady bys klidně mohl 1 M ušteřit a investovat jinde.

Reagovat
Rakoid

Osobně bych Lozana+Reuse vyměnil a místo za 8+8 bych raději koupil někoho za 6+ top kvalitu za 10m

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ten Lozano ale vubec v zakladu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho ano, měl opravdu skvělou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, ale je pravd že v některých zápasech v repre byl i v roli žolíka.

Reagovat
smazaný uživatel

no prave, i ted v posledni priprave sel az v prubehu druhe pule

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jsem o nem taky premyslel..

Reagovat
Vincent Vegan

Kdyby měl někdo málo analytických dat ke zvážení, tak tady jsou tabulky nejlepších hráčů podle kurzů sázkových kanceláří a výkonů v kvaldě a v klubové sezoně.

http://www.fantasyfootballgeek.co.uk/category/world-cup-2018/

Reagovat
KnoxXx

Iwobi/Guerreiro/Koulibaly vs Lozano/Hakimi/Sabaly ?

Reagovat
Vincent Vegan

dal bych spíš A

Reagovat
Free_player

Reagovat
Honda

Koukám hodně lidí dává Ziyacha.. ja vám nevím.. Portugalsko moc gólů nedostává, což bylo hezky vidět na euru, když se proremizovali k vítězství. ve kvaldě dostali jen 4 góly, i když ta skupina byla poměrně bídná. Španělsko góly nedostává vůbec a Írán má hru postavenou čistě na bránění. Možná na první zápas a pak ho trejdnout, ale nechváat ho na Španělsko, Portugalsko mi dobrý nepřijde.

Reagovat
Kluivert9

Zas bude zahrávat všechny rohy a přímáky Maroka, takže s jeho přispěním tam asi něco padne + za 7 tam lepší varianty nevidím. Pořád si myslím, že to je za 7 lepší volba, než třeba Savič...

Reagovat
smazaný uživatel

já mám v plánu ho mít jen na první zápas a pak ho střelit v rámci té jedné povolené změny

Reagovat
Vincent Vegan

za Isca nebo Paulinha

Reagovat
Blasphemer

Na první zápas to může být dobrá volba, ale pak vzhledem k soupeřům nevím... Taky bych ho asi pak střelil.

Reagovat
oddy

Půl hodiny to překopávám, aby mi to napsalo "Something went wrong".Snad to nebylo znamení, že ty změny jsou špatný

Caballero - Mendy, Godin, Dalsgaard, Meunier - Eriksen, Meza, Nandez - Jesus, Cavani (C), Mertens

lavička: Pickford, Trippier, Rodriguez, Ljajic

Reagovat
Counter

Reagovat
Herry31

Snad se mi poprvé bude dařit:

Muslera - Godin, Kimmich, Trippier, Vertonghen - Eriksen, Casemiro, G.dos Santos, Hallfredsson - Cavani, Reus

S: Uzoho, D.Sanchez, Lewandowski, Zielinski

Reagovat
C-M@ster

Ten Lopetegui

Reagovat
Free_player

stahuju hráče Španěska! to je guláš

Reagovat
C-M@ster

Já si právě říkal, jak to tady zamává se sestavama...

Najednou nikdo neví, co od Španělů čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Na Španělsko sere pes horší je že teď mám nutkání vsadit na své obvyklé favority Portugalce

Reagovat
C-M@ster

Třeba se teď vyplatí Jahanbakhsh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Já mám jen jednoho, ale taky ho raději dám pryč.

Reagovat
EAG le grand amour

Lloris - Kimmich, Lovren, Otamendi, Marcelo - Matuidi, Badelj, Khedira - Kramarić, Hazard, Ney (C)

Subs.: Uzoho, Yoshida, Layún, Claesson

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá moc pěkně, samozřejmě až na tulavičku

Reagovat
EAG le grand amour

Nejhorší jsou golmani, hrají ve stejný den. Ale věřím, že Hugo je jasné čísté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

cus chtel bych se zeptat jestli sestava se muze cela menit po odehranem dnu hracim nebo az po odehranem celem kole ?

Reagovat
C-M@ster

V rámci hracího kola můžeš jen střídat - dávat hráče z lavičky co ještě nehráli na hřiště.

Po odehraným hracím kole - jakmile mají všechny týmy 1 zápas za sebou - máš 1 přestup.

Po druhým hracím kole zase 1 přestup.

Neomezenej počet přestupů je až po konci základních skupin.

Nebo můžeš jednou za celý MS využít wildcard, kterou když využiješ, tak máš neomezenej počet přestupů pro daný kolo.

Tady vpravo máš počty přestupů: https://imgur.com/yDi4A6c

Reagovat
Walter_Sobchak

Takže napr. meniť brankára môžem len po odohratom kole? Nemôžem ich meniť po dni?

Reagovat
C-M@ster

"V rámci hracího kola můžeš jen střídat - dávat hráče z lavičky co ještě nehráli na hřiště."

Takže v rámci hracího kola můžeš dát brankáře z lavičky, co ještě nehrál, na hřiště

Takže dejme tomu, že máš ruskýho gólmana v bráně, ten zítra pustí 10 gólů, tak ho můžeš nahradit třeba Dánským gólmanem, co hraje dva dny po něm, ale když Dán pustí 11 gólů, nemůžeš vrátit Rusáka zpátky a na konci prvního kola máš body za Dána.

Reagovat
Walter_Sobchak

Aha, dík. Takže body sa počítaju len zostave ktoru tam mam na konci kola.

Reagovat
C-M@ster

Jj, body máš za jedenáctku, co je na hřišti, leda bys využil "bench boost", kterej můžeš použít jednou za celej turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Subasic - Rose,Marcelo,Umtiti,Meunier,Marquinhos - Grosicki, Ziyach - Jesus , Lewandowski, Lukaku(C)

Subs: Pickford , Krychowiak , C. Sanchez , Carrasco

Reagovat
Hokaido

Wow, obrana a útok naprosto monstrozní. Já mám radši silnou zálohu, ale tohle vypadá dost zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nejde složit.

Reagovat
Counter

Dobrá šílenost Byl bych opatrný u Marquinhose, aspoň za něj tam hoď nějakého levného šupáka a zaplať z toho jednoho kvalitního záložníka.

Reagovat
Rakoid

Pěkně složený za předpokladu, že věříš Polákům

Reagovat
Free_player

co ten Sidibe bude hrát ?

Reagovat
Counter

Měl by.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se s tím hodinu skládal Těch 100 mil je dost málo.

Courtois

Mendy - Godin - Hummels

Casemiro - Lo Celso - Coutinho - Kante

Griezmann - Jesus - Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Lavičku jsem zapomněl:

Ospina - D. Sanchez - Meunier - C. Sanchez

Reagovat
Kluivert9

Určitě bych volil zálohu bez DM a Lo Celso nebude pravděpodně hrát.

Reagovat
Miguel19

Nechtěl by někdo zkusit hrát o menší finanční obnos? Musel by se to domluvit rychle, ale to by se zvládlo?

Buď tu oficiální fantu nebo tu na Sazce.. Když tak pište do zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby bylo víc lidí i pro tak proč ne poslal sem SZ

Reagovat
Hokaido

Taky bych dal, kdyžtak se ozvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kylián Mbappé nechyběl na dnešním tréninku Francie. Chill chlapci

Reagovat
Rakoid

Doufám, že už to všichni co ho měli celý překopali

Reagovat
Free_player

Yes a Sidibe taktéž dobré zprávy

Reagovat
bunnovv

Myslíte si, že je lepší si dat do zálohy dva drahé a dva levné hráče nebo to víc vyvážit?

Reagovat
Counter

Dva drazí a tři levnější jsou plně akceptovatelná varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorých troch hráčov, by ste nechali vo fante?? Gabriel Jesus, Lukaku, Timo Werner, Cavani alebo Mbappe?

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani, Lukaku a třetího bych dal Jesuse. Ale nevím jak jsou ceny apod. Hodlám to zítra dát na první dobrou.

Reagovat
fenixLFC

okej tiez by sa mi hodila rada v zalohe mam ziyacha a v utoku salaha s tym, ze mam este 0,5 mega k dobru. aky je vas nazor na forsberga? pripadne v utoku na mandzukica, maneho alebo falcaa namiesto salaha?

Reagovat
smazaný uživatel

Forsberga bych asi nebral a nechal si půl mega na případný transfer v dalším kole. Aspoň á to tak dělám protože přeci jen půl mega může rozhodovat a je tam širší možnost pak pro výběr hráče s nějakou rezervou navíc.

Reagovat
Counter

Jestli máš půl mega k dobru, tak místo Salaha třeba hoď někoho jako Mbappé, Mertens nebo Jesus.

Reagovat
fenixLFC

mam uz lukakua a coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Falcao

Reagovat
smazaný uživatel

15:31 Francii nebude chybět Mbappé

Kylián Mbappé nechyběl na dnešním tréninku Francie. Útočník Paris Saint-Germain vinou zraněného kotníku nedokončil včerejší trénink, nejedná se však o vážný zdravotní problém. (lequipe.fr

Toz to su klidny, muj zakladni kaman me Fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo fantu hraju poprvé, tak snad to nebude ostuda.

Muslera

Meunier - Benatia - Kimmich

Eriksen - James- Milinkovič Savič - Alsheri

Iwobi - Jesus - Suarez

Lavička: Elhadary, Christensen, Moreno, Asensio

Reagovat
Counter

Překrývají se ti brankáři, lepší je mít takové, které můžeš během hracích dnů vystřídat a nechat si toho, který uhraje víc bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Counter

+ Asensio nejspíš v základu nebude

Reagovat
Gunner14
Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně snad Ousmane

Reagovat
Free_player

shit, ale četl jsem že Sidibe byl na trenálu dnes... ale první zápas asi vynechá jak to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois-Kimmich, Marcelo, D. Sanchez, Kjaer, Meunier-Eriksen, Dier-Griezman, Lukaku, Neymar

Subs: Uzoho, Sane, Kvist, C Sanchez

Reagovat
stas87

Tak som to zatial prekopal len 3x. Zial, musel som vyhadzat dost oblubencov a este to zlozit tak, aby mi nahradnici nehrali v rovnaky den ako väcsina hracov zakladu.

Reagovat
db18

Já teprv poprvé, protože jsem si až teď vzpomněl, že už zbývá jen jeden den... No, doufám, že půjde měnit rozestavení, jinak jsem ale docela spokojen.

Reagovat
Counter

Určitě půjde, limit jsou akorát tři obránci a jeden útočník.

Reagovat
Dominator

co sa tyka sympatii, tak by to aj u mna mohlo byt lepsie :)

ja som do toho po vyskladani a potvrdeni zasiahol ale asi iba dvakrat, a to kvoli tomu, ze som nemal dobre info o jednom z hracov (fabra z kolumbie je zraneny), tak som namiesto neho potreboval nahodit nahradu, a potom som si este vsimol, ze mi v poslednom hracom dni chytaju naraz obaja brankari, tak som szczesneho vymenil (kedze ani nemam zaruku, ze bude chytat vsetky zapasy)

este som ale pripraveny na tretiu zmenu :) chcem si pockat na dnesnu zostavu ruska, kde si nie som isty zakladom u jedneho hraca

Reagovat
matteo17

Čus hoši,

Moje první zkušenost s Fantou a dost jsem se natrápil teda kvůli tomu limitu.

Postavil jsem to takhle

Courtois

Godín-TAA-Benatía-Lovren

Kovačič-Muller-Paulinho Gundogan

Werner-Neymar

Bench: Elshenany-Mendy-Ndiaye-Diaz

Na lavici už mi prostě nezbyl cash. Proto moje otázka je, zda je to velkej problém když na lavici mám tyhle noname hráče. Díky za rady, i když tady vidím, že i zkušení hráči Fanty se dost liší v sestavách.

Reagovat
Rakoid

Vždyť ti půlka hráčů ani nenastoupí v základu vole :D

Reagovat
Blasphemer

19:12 Kocour předpověděl výhru Ruska

Tak a můžu to zase překopat.

Reagovat
Kang & Kodos

Píči. Předpověděl i střelce?

Reagovat
Mates_Matesović

Lloris - Davinson Sánchez, Sidibé, Lustig, Kimmich - Cueva, Ziyech, De Bruyne, Nández - Kramarič, Cavanus

Caballero, Carvajal, Forsberg, Guedes

Udržel jsem se a nenacpal jsem tam žádnýho Angličana, jdu na výhru.

Reagovat
Counter

Máš hrozně slabý útok, to ještě překopej.

Reagovat
Mates_Matesović

Je pravda, že jsem nad tím nijak závratně nepřemýšlel, což jak se tu tak koukám, bude asi chyba.

Reagovat
Counter

Útok bude hodně důležitý, aspoň dvě hvězdy to chce.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to abych odendal Kanea

Reagovat
Dr. Admess

Co tak čtu, tak jsem snad jedinej, co si nastavil sestavu a už do ní nesáhl..?

Reagovat
smazaný uživatel

Já také ne..

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Svatej

zatim taky, ale furt váhám nad Lo Celsoem a Mbappem, o kterým netušim, jak na tom je

Reagovat
Dr. Admess

Mbappe má bejt cajk.

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso prej nemá hrát no..

Reagovat
stas87

Belhanda alebo Harit? Je to jediny otaznik a dilema. Musel by som teda do toho viac siahnut, lebo nemam teraz ziadnu rezervu a Belhanda stoji 5,5 a Harit 6. Tak ci to tak mam nechat alebo vziat Harita.

Reagovat
Hromy4

Ta sestava dělá jen na první kolo nebo na celou skupinu?

kdyby jen na kolo, tak dá se měnit ta sestava? Nerozumim popisu ... díky za pomoc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Na celou skupinu - během těch tří kol můžeš ale taky dělat transfery (jeden každé kolo) a k tomu máš i divokou kartu, díky níž jde na jedno kolo taky dělat neomezené přestupy.

Reagovat
Hromy4

Díky moc za vysvětlení takhle sem to potřeboval vysvětlit polopatě.

Reagovat
Svatej

Jinak taky se teda pochlubim, budu rád za nějakou zpětnou vazbu

De Gea - Ramos, Varane, Lichsteiner - Thiago, Coutinho, Matič, Lo Celso, Milivojevič - Mbappé, Neymar

Caballero, Murillo, Loyola, Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Záložníci málo góloví.. kromě Coutinha - Lo Celso dokonce možná ani nebude hrát.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Lo Celso, Thiago možná hrát nebudou..

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Máš moc drahé brankáře, povyhazuj defenzivní záložníky a Rashford podle mě bude akorát střídat.

Reagovat
Svatej

zrovna přemejšlim že ho odstřelim a koupim místo něj Falcaa, akorát právě musim splašit půlmeloun.

Vzhledem k tomu, že jsem už Lichtyho, Thiaga a Celsa vykopnul a za ně pořídil Kimmicha, Mezu a Carasca, tak si říkám, jestli nebude lepší místo toho Kimmicha vzít Hummelse a mám vystaráno, aniž bych musel sahat na ty brankáře, protože ohledně těch mám ten přehled suverenně nejslabší

Reagovat
Counter

Za osm mega do útoku Dembélé nebo Reus. Anebo tak, jak píšeš :-)

Reagovat
Svatej

U Reuse se nemůžu zbavit dojmu, že se zase stihne zranit při vystupování z autobusu nebo podepisování německých vlaječek, takže toho tam určitě nedám

Reagovat
Svatej

Díky oběma...

Tak jsem to trochu překopal, Kimmich, Meza a Carasco in, Lichty, Thiago a Celso out

Reagovat
Counter

Ještě toho Rashe (jestli nevíš něco navíc )

Reagovat
Svatej

No vidíš to. Vždyť ani nemusim mít dobře seskládanej mančaft, stačí akorát poplašit přes 400 lidí k tomu, aby udělali nějakou herní sebevraždu

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Udav se tím Mezou!

Reagovat
bunnovv

Muslera - Godin, Hakimi, Meunier - Dzagoev(C), Casemiro, Muller, Carassco - Hazard, Neymar, Griezmann

Lavička: Uzoho, Cahill, Hegazy, C.Sanchez

Co na to říkáte? Nejsu si jistý u Dzagoeva, ale zase první zápas budou Rusové nahecovaní a někoho sem tam dat prostě musel

Reagovat
smazaný uživatel

Já vsadil na Smolova

Reagovat
jacobT

Ach takže Mendy prvý zápas pravdepodobne iba na lavičke?

Reagovat
Miguel19

No já to risknu a zkusím Pavarda za 4,5 Ušetřil jsem další melounek

Reagovat
jacobT

Ja sa prave neviem rozhodnut ci risknut Pavarda/Hernandeza alebo sa na Francuzov uplne vysrat a vziat do obrany niekoho ineho.

Reagovat
Kang & Kodos

No nic, odolával jsem dlouho, ale jdu do toho říznout.

Reagovat
Kang & Kodos

Lewandowski nebo Falcao?

Reagovat
stas87

Falcao. Ma viac ofenzivnejsi zalohu a celkovo Kolumbia ma lepsiu ofenzivu.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, Lewa je neoddiskutovatelná jednička, která odehraje 3x90 minut, a jestli Poláci něco dají, tak skrze něj. Falcao bude beztak střídat za Baccu a góly mu může snadno sežrat James.

+ nevím jestli kope penalty, Lewa je kope stopro.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som do toho kapanek zavrtal a zostal mi tam z pôvodnej zostavy len Marcelo

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mám za sebou poslední úpravy

Lloris - Marcelo, Hummels, Bednarek - Muller, Kroos, Coutinho, Kante, Ndiaye - Nemyar, Griezmann

Uzoho, Idowu, Gassama, Diaz

Reagovat
vacin

Kdyby platili všechny sestavy, co jsem už měl, tak mi to auto můžou rovnou dát...

Reagovat
Svatej

Hmmm .... Další dilema...

Kimmich + Rashford nebo Hummels + Falcao ?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhý

Reagovat
Svatej

Taky se k tomu přiklánim, jen jsem si říkal, že by Kimmich z nějakých centrů něco nasbírat mohl, nicméně Falcao to může s klidem dorovnat..

Reagovat
Counter

To druhé.

Reagovat
GabrielBatistuta

1.

Reagovat
Blasphemer

Kimmich + Falcao

Reagovat
stas87

Umtiti alebo Hummels?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris- Sanchez, Gimenez, Stones, Varane, Aldeiweireld; Paulinho, Milinkovic-savic, Muller; Griezmann (C), Smolov.

Bench: Navas, Casemiro, Asensio, Guidetti.

Reagovat
Svatej

Ok... tak finálka asi fakt vypadá o něco málo líp

De gea - Varane, Ramos, Hummels - Matič, Coutinho, Meza, Carasco - Neymar, Mbape, Falcao

Reagovat
Svatej

od zálohy toho evidentně moc neočekávám

Reagovat
Miguel19

Kravina mít Geu a Ramose.

Reagovat
Svatej

Uh... Já z toho zešílim

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Ten Carrasco se mi prostě nelíbí. Hraje WB, přitom body má jako záložník...

Reagovat
Free_player

Trippier bude hrát stopro základ že jo ?

Reagovat
C-M@ster

Stopro to není, ale asi spíš jo.

Reagovat
Counter

Stopro ne, ale měl by.

Reagovat
Rssa

Jsem rad, ze se konecne fantay dostala mezi vsechny lidi a uz to neni jen vysada EF elit.

Reagovat
C-M@ster

2012 bylo skoro 700 účtů, teď je 703

Reagovat
Rssa

To jo, ale většina se musela spokojit s ligou pro "odpad EF"

Reagovat
Counter

A neřešili jsme tohle už někdy předtím? Mně ta debata ohledně EF elity a zbytku světa přijde vousatější než jen čtyři roky.

Reagovat
Rssa

No v 2011 , byla to rebelie proti elitni fantě na PL.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

Letos to bude dobry, citim to v kostech!

Reagovat
C-M@ster

Necelej den do startu a mám krizi... Nějak jsem to seskládal a spokojenej nejsu vůbec.

Zítra to musím celý překopat a nevím ani kde začít...

Záloha silnejch týmů je drahá, záloha slabejch týmů je hozená do útoku, obrana slabejch týmů stojí v podstatě to samý jak u těch silnejch... Vůbec nevycházím s rozpočtem.

Reagovat
Counter

Reagovat
Rakoid

Já si tím prošel včera, to jsem předělával 6x....z původní verze mám ve finále asi jen 2 obránce + brankáře...už jsem si dal zákaz něco měnit

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se vybrat v pohodě..

Reagovat
C-M@ster

No, už si s tím hraju, šetřím, kde se dá...

Je to boj, ale hnul jsem s tím celkem dost.

Reagovat
vacin

Tak se i já pochlubím

Akinfejev - Meunier, Godin, Marcel - Müller, Isco, James, Casemiro - Lukaku, Guerrero, Cavani

Uzoho, Guzman, Hakimi, Varela

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero - Maguire, Tagliafico, Lindelof - B. Silva, Forsberg, Lingard, Countinho - Reus, Jesus, Werner

Szczesny, Arnason, Varela, Carrasco

Taky bych poprosil o ohodnoceni. Dekuji. :)

Reagovat
Counter

Szcz a Maguire jsou riziko lavičky, Arnason s Carrascem dle mého nic moc volby.

Reagovat
uff

Radu ako to riešiš zo zálohou? Útok aj obranu či dokonca brankársku dvojicu viem postavať na tristo spôsobov no tú prijebanú zálohu ani za nič. To popritom hrávam fantu často.

Reagovat
Counter

Snažím se mít pár kvalitních drahých hráčů a zbytek naopak levnějších, ale pokud možno ofenzivně laděných s co největší jistotou základu.

Reagovat
doocetung

Akinfejev - Sidibe,Maguire,Kutepov,Meunier - Golovin,KDB,Muller - Griez,Rashford,Hazard

Schmeichel,Dalsgaard,Schone,Bentacur

Do teď jsem si jen četl diskuze a nechával sestavu na poslední chvíli ať už nemám čas se v tom babrat stejně to je podle mě z velké části loterie a první volba bývá nejlepší no a když ne nejlepší tak aspoň je jediná,tak se pak nemusím nervovat až všichni které jsem nakonec vystřídal dají hattrick

Reagovat
Counter

Maguire, Sidibe, Rashford a Schone nemají jistotu základu.

Reagovat
C-M@ster

A myslíš, že kradem?

Anglický obranci za 5 mega nerostou na stromech.

Nevíš, kde bych sehnal info o základní sestavě, jestli teda Maguira dají? Proti slabýmu soupeři na úvod by mohli, ne?

Reagovat
Counter

To asi zjistit před začátkem šampionátu nepůjde. Já tam osobně čekám Cahilla, ale oproti Maguirovi tak 60/40...

Reagovat
C-M@ster

Nojo, tak ten Cahill stojí taky 5, ale risknu to s Harrym asi. I když riskovat v této pozici je asi zbytečný, ještě se porozhlídnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl tak super tým a zničil sem si ho lepší je se na to vykašlat hned po prvním sestavení. á už na to taky dlabu. Dohraju to s tím horším týmem

Reagovat
maxton

Sczesny-Pique, Marcelo, Hummels, Lindelof - Elneny, Pogba, Muller - Bpuhaddouz, Neymar Sterling (C)

Reagovat
C-M@ster

Co lavička?

Reagovat
maxton

snad ma ten Elneny dnes nepotopi

Reagovat
maxton

M. El Kajoui, A. Kolarov, N. Kante, T. Hamed

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja takto: Alisson - Kimmich, Marcelo, Gimenez - James, Carassco, Milinkovic-Savic, Golovin, B. Silva - Lewandowski, Neymar

Uzoho - Escobar - Caleta Car - Muto

Este premyslam ze vymenim Gimeneza za Godina resp.Neymara za niekoho, ale zacinam byt v koncoch.

Reagovat
Counter

Šílená lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, to si mi ani radsej nemal pisat je to hroza?

Reagovat
Counter

Escobar akorát dostane nášupy od Belgie s Anglií. Caleta Car - wtf, ani nevím, že někdo takový existuje Muto by šel, kdyby Japonci nehráli až jako poslední, a post útočníka je v téhle fantě docela dost ceněný, přijde mi škoda ho vyplýtvat na Japonce za 5 mega.

Reagovat
SaianSupaCrew

To vypadá tak zábavně a já jsem z toho přitom úplně v pasti

Třeba jaký dopad má rozestavení? Je mezi 3-4-3 a 5-3-2 významný rozdíl? A musím v systému na 3 stopery řešit WB, nebo mi stačí obránce, jako takový?

Reagovat
Counter

Rozestavení vůbec neřeš, nijak na tom nezáleží a během MS to budeš točit úplně všelijak.

Reagovat
Baronne

Tyvole, tak jsem tu sestavu původně udělal ten den, kdy to začlo, a vůbec jsem to nehrotil a trochu si ťukal na čelo, že to tady všichni přestavujete 10x, dneska jsem to zapnul abych sem poslal sestavu, a už jsem u toho 2,5 hodiny (poslouchám do toho podcast) ,

Subasic - Hakimi, Tosic, Marcelo, Meunier - Ziyach, Isco, Coutinho, Savic - Hazard, Neymar.. A seru na to už

Reagovat
Baronne

Lavička Almuaiouf, Benatia, Behrami, Nwankwo

Reagovat
Honda

ti golmani brrrrr

Reagovat
Baronne

Myslíš že i ten Subašič je napíču?

Reagovat
Vincent Vegan

vyplatí se Eriksen? asi je to největší záruka bodů z Dánů, ale nějak jim v té skupině přestávám věřit po přečtení preview s Peru

a co Cavani? není lepší Jesus/Neymar?

Reagovat
Vincent Vegan

zkouším teď místo Iwobiho, C. Sancheze a Eriksena radši Neymara, Yotuna a Nandeze

čili

Akinfeev - Godin, Samedov (c), Trippier - Müller, Nandez, Yotun, Ziayech - Cavani, Neymar, Hazard

subs: Uzoho, Escobar, Meunier, Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

V té celkové FIFA lize jsou všichni automaticky nebo je tam taky třeba se přihlásit? A kde vidím kolik tam je lidí atd?

Reagovat
Vincent Vegan

Mušíš se tam přidat (köd: ZGZXSNX4). Je to v článku.

Reagovat
C-M@ster

On myslí v celkové se všema miliónama lidí, co se přihlásili.

A odpověď pro LM je, že podle mě asi automaticky tam seš, napravo od složenýho týmu je Public Leagues a je tam overall, pak liga czech republic (pokud tam máš vyplněný Czech Republic) a pak liga England (pokud tam máš vyplněný jako já, že fandíš Anglii)

Reagovat
Vincent Vegan

No jo, neumím číst

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. ok, to jsem si myslel. Ale teda vidět kolik hráčů už se na celém světě přihlásilo atd půjde asi až co to začne

Reagovat
C-M@ster

Podle mě jo, určitě furt přibývají raketovým tempem.

Reagovat
C-M@ster

Tak si tak projíždím různý stránky, abych zjistil, jestli teda Varela, Maguire a spol jo, nebo ne...

To jsem zvědavej, jak to vyjde, protože bez nich bych se nevešel do rozpočtu a jestli nebude hrát nikdo z nich, je to celkem v pejči...

Reagovat
smazaný uživatel

no.. já měl Maguira ale více lidí mi řeklo, že spíše by sázelo na Cahilla, tak jsem je vyměnil

Reagovat
jany kozak

koho mas v utoku? mne to moc nevychadza s rozpoctom a rozmyslam ze zalohu dam low cost

Reagovat
C-M@ster

Zatím to mám takto, ale nelíbí se mi třeba Grosicki vůbec za tu cenu a obecně je možný, že to celý zas přehážu

https://pbs.twimg.com/media/Dfo_wknWkAAhsXl.jpg:large

Reagovat
jany kozak

si minul celych 100 mega?

Reagovat
C-M@ster

Jo... tobě zbylo? Však máš strašně zabijáckou sestavu. To mi ještě přijde, že je zbytečnej luxus, když máš oba gólmany za 6 a Kimmicha za 6,5

Reagovat
jany kozak

0 ako myslel som ze usetrim na tej zalohe ale nakoniec pozeram ze aj ten Halfredson a Sanchez budu asi v zaklade takze celkom fajn. Aj ked je mozne ze ich skusim vymenit este neako

Reagovat
Kluivert9

Tak Sidibe, nebo Pavard?

Reagovat
smazaný uživatel

mám stejný problém.. asi to risknu na Pavarda. V posledním přípravném zápase Sidibe snad i zavinil gol.. byl pak střídaný později za Pavarda a ten nahrál na vyrovnávací gol

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

Na první zápas to vypadá na Pavarda, otázka je co dál.

Reagovat
KnoxXx

Muslera, Uzoho - Pavard, Hakimi, Sabaly, Meunier, Granqvist - J.Rodriguez, Ziyech, Milinkovic-Savic, Cueva, Coutinho - Jesus, Cavani, Lukaku

Dostal som tam skoro vsetko, co som chcel, mozno az na brazilskeho defenzivneho hraca (a brankara som nemohol) + nepaci sa mi, ze mam duo ofenzivnych hracov z Brazilie (takze stale existuje varianta, ze Jesus out, do obrany Marcelo a zostanu mi zrejme nejake prachy (zrovna do obrany clovek moc investovat nemusi - tam je len Meunier nenahraditelny)

Reagovat
C-M@ster

Mrkev se ptá:

Lindgard, brandt nebo Augusto?

Prej nemá v mobilu heslo na EF -.-

Reagovat
jany kozak

feedback pls?

Neuer - Lichtsteiner, Kimmich, Guerreiro, Meunier - Layun, Muller, Milinkovic- Griez, Jesus, Lukaku

Courtois , Hakimi, Hallfredson, Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý tým.

Reagovat
C-M@ster

Se mi to líbí. Vzadu sis celkem vyhodil z kopejtka a celkově se mi to zdá jako super sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

možná akorát zbytečný luxus mít 2 tak dobré golmany

Reagovat
jany kozak

asi hej len ratam s tym ze pojdu daleko obaja aby som si zbytocne neminul transfer potom

Reagovat
Gunner14

Po skupinách si budeš moc vyměnit celý tým.

Reagovat
jany kozak

aha

Reagovat
Gunner14

Počkat tak ne, doprdele

Reagovat
Gunner14

Jo tak jo, zase jsem špatně přečetl

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
C-M@ster

Jo, po skupinách je neomezenej počet transferů.

Reagovat
drussbarb

Jen tři, pokud se nemýlím

Reagovat
Counter

Po osmifinále jen tři.

Reagovat
C-M@ster

Vypadne půlka týmů, tak chcou dát šanci, přece jen už teď kalkulovat s postupujícíma by bylo sakra těžký

https://i.imgur.com/yDi4A6c.png

Reagovat
KnoxXx

daleko? po skupinach prekopavas celu zostavu bez postihu (a mas 5M navyse)

Reagovat
jany kozak

dakujem

Reagovat
Counter

Layún je docela risk a lavička je slabší, zkus raději vyhodit jednoho z drahých brankářů (je to zbytečný luxus, jeden z nich ti bude v každém kole sedět na lavičce a jeho body přijdou vniveč) a utrať ty peníze jinde.

Reagovat
jany kozak

preco Layun risk? lacny bol

Reagovat
Counter

Nevím, nakolik může být bodový, na jaké pozici nastupuje. A první zápas Němci, tam to asi Mexičani nevystřílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Milinkovic prej bude hrat dost zatazenej, Ljajic by mohl byt lepsi volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Beztak to stejne 20x prekopu...

Alisson - Meunier Christensen Taglifacio Marcelo - Eriksen Cueva Ziyach Lo Celso - Neymar Smolov a lavička: Smeichel, Koulibaly, Sanchez, MBappe

A porad premyslim jak to udelat lepe

Reagovat
Counter

Snad jen Lo Celso je risk s nejistým základem, jinak to vypadá dobře.

Reagovat
icka

jelikoz jsem to uz udelal save nejak a ani nevim jak tak mam asi smulu

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš to pořád měnit dokola libovolně dokud nezačne dnešní zápas

Reagovat
icka

Jeden mensi dotaz, jak funguje ten benchboost?

Reagovat
Rakoid

Prostě to kolo nemusíš střídat, hrajou všichni základ

Reagovat
icka

Diky.

Reagovat
icka

Meza in

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Gunner14

Tak poprvé jsem změnil a už mám konečnou sestavu za menší pomoci Redditu:

Alisson - Pavard, Kimmich, Marcelo, Walker - Golovin, Asensio, Muller - Griez, Cavani, Jesus

Uzoho, Meunier, Belhanda, C.Sanchez spokojenej.

Reagovat
Counter

Asensio podle mě bude max. střídat, jinak dobrý tým.

Reagovat
Gunner14

Ho tam jebne na hrot ale je asi pravda že bude střídat tak to jdu zase překopat

Reagovat
Counter

Na hrotu prý nakonec Rodrigo. A střídat jej bude Aspas nebo Costa.

Reagovat
Gunner14

Obejdu se bez Španělů, beztak vyhoří.

Reagovat
Gunner14

On je Cueva za 6? Co řeším, eazy win

Reagovat
jany kozak

on je nejaky produktivny?

Reagovat
Gunner14

Ne

Reagovat
jany kozak

dal som ho tam aj s golovinom

Reagovat
DrQQ

Tak napokon sa mi to podarilo zložiť:

Neymar, Messi, Griezmann

Carrasco, Eriksen, Coutinho, Willian

... obranci, brankári a lavička sú už len náhodní chodci z ulice. :-)

Reagovat
C-M@ster

No, hlavně ať ti náhodní chodci z ulice jsou aspoň v základu, i kdyby to byli naprostí šupáci.

Reagovat
Kluivert9

Velkej risk, spoléhat se na 3 ofenzivní hráče z Brazílie...

Reagovat
icka

na lavicce jsou cesi za 0 ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DrQQ

Áno sú to českí muslimovia a Vietnamci. :-)

V skutočnosti sú to muslimovia z Afriky i Ázie a Japonci.

Reagovat
DrQQ

Vlastne je tam aj Kórejčan a jeden z Afričanov je asi animista. :-)

Reagovat
Rakoid

Tak konečně finální verze:

Muslera - Rose, Kimmich, Marcelo, Benatia - Cueva, Coutinho, Belhanda - Iwobi, Kane, Lukaku

/Uzoho, Meunier, James, Inui/ - Lavička není jako lavička, jen hraje později

Easy win!

Reagovat
Jordi Alba

Muslera - Alba, Tagliafico, Marcelo, Meunier - Coutinho, Cueva, Isco, Meza - Griezmann, Neymar

Bounou - Mojica - Belhanda - El Kaabi

Bench boost samozřejmě hned 1. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterého bránkáře za 4,5 byste doporučili?

Reagovat
Counter

Záleží, koho máš druhého. Za 4,5 jsou myslím jedničky akorát z Peru, Senegalu a Maroka + šupáci typu Egypt, Írán, Japonsko, Korea, Saúdové, Austrálie, Panama, Tunisko.

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla dvojka Vzal bych rád jedničku ze senegalu, akorát mi není jasné kdo bude v základu.. v posledních přátelácích to tam pořád točili. Nemáš tam nějaký insight?

Reagovat
Counter

Vůbec, proto jsem se jim raději vyhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Uzoho

Reagovat
icka

Kapitan se urcuje na cele kolo asi ze? Kazdy den ho asi menit nemuzu

Reagovat
Rakoid

můžeš právě

Reagovat
icka

Kapitan se urcuje na cele kolo asi ze? Kazdy den ho asi menit nemuzu

Reagovat
Counter

Právě že můžeš!

Reagovat
smazaný uživatel

bez Fernandinha? to se mi nezdá..

Reagovat
Counter

Mě by to ve skupině proti slabším zataženým soupeřům typu Švýcaři Kostarika nepřekvapilo.

Reagovat
Vincent Vegan

Eriksen + Ziyach + 1,5m rezerva nebo Pogba/James + Isco/Paulinho?

pak už toho fakt nechám, přísahám!

Reagovat
Counter

To první.

Reagovat
drussbarb

Tak mám verzi 1.09:

Neuer - Hodin, Gimenez, Stones, Marcelo - Casemiro, Kante, Coutinho, Müller - Mbappe, Werner

Schmeichel - Zapadá, Carrasco, Izquierdo

Reagovat
C-M@ster

Kanté se imho zas tolik nevyplatí.

Góly ani asistence nesbírá, takže získá bod za to, že nastoupil, bod za to, že hrál 60 minut a pokud udrží čistý konto, tak bod za čistý konto.

Možná se vyplatí vybrat hráče z horšího týmu, ale s ofenzivníma sklonama, co by za stejnou cenu měl větší možnost bodovýho zisku.

Reagovat
drussbarb

Kante a Casemiro jsou vyloženě do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bývaly nějaké body za přesnost přihrávek nebo něco takového...to zrušili?

Reagovat
drussbarb

Podle toho,co jsem četl,tak přihrávky nedělají body, jen asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no minulý MS bylo započítaný i přesnost přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela v pohodě mi to přijde. Autokorekce tomu dala ještě lepší nádech

Reagovat
drussbarb

To píšeš jen tak,to poznám

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval som veľmi futbal tento rok, ale poskladal som toto:

https://imgur.com/QyEDPLe

lavičku som trochu odflákol

Reagovat
Counter

LOL ta lavička

A kapitána dej nejdřív Cavaniho, pak to prohazuj dál.

Reagovat
C-M@ster

To je právě napiču, že ti asiati hrajou až poslední den.

Na konci budeš muset riskovat, jestli někoho z nich nasadit a koho. Lepší by bylo mít podobně riskantní lavičku z hráčů, co hrajou první den - kdyby se někdo z nich chytil, tak ho nechat v poli.

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáte na tenhle tým?:

Schmeichel- Marcelo, Hummels, Varane, Umtiti- Eriksen, Gundogan, Matic, Milinkovic-Savic - Mitrovic, Messi

(Akinfeev, Hakimi, Bentancur, Guedes)

Naskládal jsem to tam tak nějak co mi přišlo pod ruku, tak jestli to má cenu nebo něco změnit

Reagovat
Counter

Gundogan, Matič, Bentancur a Guedes nejsou dobré volby.

Reagovat
vilp

Guedes bude v základu.

Reagovat
Counter

To klidně být může, ale nevěřím, že proti Španělům bude bodový. Proti Maroku možná.

Reagovat
vilp

Španělsko po včerejšku může vypadat jakkoliv. Každopádně Guedes je brejkový hráč a oni dost pravděpodobně budou útočit s rychlým přechodem.

Reagovat
Counter

Reagovat
vilp

Nebo to alespoň podle mě není tak nepravděpodobné.

Reagovat
andrew96

Kolik hráčů můžu během hracího kola poslat z lavičky do hry?

Reagovat
Liveral

vsechny :)

Reagovat
C-M@ster

Aneta letos hraje?

Reagovat
Liveral

Jasně, že jo Snad nás letos neporazí

Reagovat
Counter

Neeeeee

Reagovat
Liveral

Jinak letos je v tom téměř za svoje. Já jsem jí tam dohodil jen 2 poslední hráče za 4,5, který vím, že budou hrát. Jinak to naklikala úplně bez konzultace z Preview týmů tady + Livesport statistik + Jednim okem viděla pár přáteláků, když jsem se koukal. Takže letos to bude kompletní ostuda

Reagovat
Counter

Kohokoli, kdo má ještě zápas před sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

https://ctrlv.sk/7FQ1

Hodina zabita a ako sa poznam tak zachvilu zabijem dalsiu tym, ze nahradim Lewu lebo nim si este nie som 100% isty a hodil by sa mi nejaky leak na anglicku zostavu.

Reagovat
Counter

Máme ten tým docela podobný Taky si lámu hlavu s Lewou, anebo jiným útočníkem,

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to mám podobný a začínám si všímat že kostru týmu tu má víc lidí podobnou jako já. No asi začne finální hodinka překopávání úplně všeho

Reagovat
vacin

Já bych Lewu vyměnil za levnější variantu a radši vzal gólovýho záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste prenastav kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stihls?

Reagovat
smazaný uživatel

na poslednu chvilu dik

Reagovat
smazaný uživatel

ale dal som cavaniho, u golovina som cakal tak maximalne asistenciu

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady to muzes menit kazdy den, takze jsi mohl zkusit golovina dneska a kdyz by to nevyslo, tak prepnout na cavanuse.

ja tak treba dneska zkusil al-shihriho

Reagovat
smazaný uživatel

teraz uz len dufat ze jeden z tej trojky v utoku da viac bodov jak golovin

aspon vies, ze kapitana budes menit a nebudes mat dilemu

Reagovat
Kang & Kodos

zdvojnásobuje se i minus?

Reagovat
Counter

Samozřejmě

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, mam uz definitivne hotovo. Z puvodni sestavy mi tam zbylo 7 hracu, coz je hezky. Zbytek je uz cistej kalkul a pragmatismus. Diky tehle diskuzi jsem dostal par tipu, za to vsem dik

Reagovat
Free_player

Tak jo sestava verze 3.08 ready ... pokud se nepomátnu tak už na to ani nešáhnu

Caballero - Pique, Kimmich, Marcelo, Pavard, Meunier - Coutinho, Pogba - Mess(c), Neymar, Baldé

lávka : Uzoho, T.Hamed, A.Ndiaye, C.Sanchez

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No, vypadalo to lehčeji, než jsem myslel..

Muslera - C.Ramos, Gimenez, Marcelo - Eriksen, Kuzjaev, Ziyach, Coutinho - Cavani, Flores, Lukaku

Lavička: Olsen,Granquist, Danilo, Cueva

Reagovat
smazaný uživatel

MYslím si že se to nikomu neukáže. Zkus prt. screenový stránky jako ctrlv.cz apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to hodil níže.

Reagovat
Counter

Tohle asi půjde až po zahájení šampionátu.

Reagovat
Ingimir

Muslera - Tagliafico, Godin, Mendy, Hegazy - Milinkovic, Coutinho, Nandez, Golovin, Iheanacho, Reus

Courtois, Meunier, James, Lukaku

nejake navrhy na posledne zmeny?

Reagovat
Counter

Moc drazí brankáři, Mendy a Iheanacho nejistí.

Reagovat
Ingimir

Musleru som vymenil za Akinfejeva, namiesto Ihenanacha sa rozhodujem medzi Manem a Falcaom, namiesto Mendyho medzi Rukavinou a Styger Larsonom

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Achjo, Counter mě zlomil

Názory na tuhle výměnu? https://i.imgur.com/sAVdKGY.png

Reagovat
C-M@ster

Ježiši Kriste, on Kagawa nehraje základ????????????

Reagovat
C-M@ster

Tak někde ho v základu mají, tady na EF ne... Tak já nevím

Reagovat
jany kozak

ja som ho prave tiez dal miesto Layuna tak neviem

Reagovat
C-M@ster

Dvakrát prohráli, když střídal a teď vypráskali Paraguay 4:2 a Kagawa hrál celej špíl a dal 1+2.

Podle mě si řekl o základ... už na to seru jako.

Kimmich v kvaldě 9 áček + celou sezónu je tam sype + Němci mají skupinu, kde se čistý konta očekávat dají. Zbavil jsem se Maguira, ale dal jsem tam Trippiera, kterej má větší šanci na áčko i na základ (snad). Grosickí je druholigista, kterej sice hrál 2 roky zpátky skvěle, ale momentální forma je na straně Kagawy.... takže za mě jsem udělal 3 změny k lepšímu a hotovo.

Věřím zkrátka, že mě japonskej trenér nepodělá...

Reagovat
jany kozak

ja som nakoniec dal do brany miesto Neuera toho Uzoho a do zalohy miesto Kagawu Ziyecha ale ostalo mi 0,5 tak rozmyslam ako zlepsit tu lavicku

Reagovat
KnoxXx

zbavit sa Meuniera nie je zmena k lepsiemu

Reagovat
C-M@ster

No, já právě nevím. Možná máš pravdu, ale...

Kimmich proti sobě má Mexiko, Švédsko, Koreu

Meunier proti sobě má Panamu, Tunis, Anglii

Kimmich stojí o půl mega víc, šance na čistý konta vidím podobně a u Kimmicha vidím větší šanci na body za asistenci.

Určitě bych chtěl v kádru oba, nebo aspoň kohokoliv z Belgie, ale nemám na to rozpočet.

Ledažebych dal pryč Kimmicha, koupil Meuniera a za zbylej půl mega nahradil nějakýho Uruguayce německým obráncem...

Reagovat
Rakoid

Volil bych Meuniera

1) Belgie teoreticky může smést Panamu hrozně --> Meunier má šanci i na gól/asistenci

2) Mexiko má podle mě větší šanci dát gól Němcům, než Anglie Belgii. To že Anglie má zase víc šancí to odbránit nehraje roli.

3) ušetříš money

Reagovat
KnoxXx

kalkulujem s 2 zapasmi (v tom tretom kole to bude strasne situacne a WC je prakticky nutnost za kazdych okolnosti) a tam ma BEL Panamu/Tunisko, GER Mexiko/Svedsko (a to je teda sakra rozdiel)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že třeba tady nebyl Kagawa ani v základu Japonska u preview. Kdyžtak na to mrkni proč a jak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo.. předevčírem hrál a skoroval

Reagovat
C-M@ster

A k tomu měl 2 áčka. U mě si řekl o základ!

Reagovat
Counter

Sranda bude, až nebude hrát ani Trippier Jako očekávám, že jo, ale taky je možné, že na druhý zápas s Panamou tam Southgate pošle Arnolda.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Free_player

to je hrocení na poslední chvíli

Reagovat
C-M@ster

Hej poraď mi

Kimmich + Caceres

nebo

Meunier + Hummels/Boateng

Reagovat
Free_player

já osobně mám v týmu Kimmicha i Meiniera takže

Reagovat
C-M@ster

Na to nejsou prachy dopiče

Ale asi bych měl vzít tu druhou možnost, víc to diverzifikovat, byť mi to bude rvát srdce až dá Kimmich áčko

Reagovat
Baronne

Ty si těžce ve stresu tyvole

Reagovat
Rakoid

rozhodně dvojka

Reagovat
C-M@ster

Taky to tak vidím. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

trippier - meunier proc?? vsak meunier ma jsany zkald proti slabe paname.

Reagovat
smazaný uživatel

Penedo - Kimmich, Meunier, R. Torres, Lustig - Harit, Eriksen, Sigurdsson, Müller - Flores, Gabriel Jesus

Haldorsson - Marcelo, Augusto, Muto

Reagovat
Counter

Panamský brankář a obránce, ty jsi blázen A ani netuším, kde se ty peníze ztratily.

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, tak jsou body za každé 3 zákroky. Myslím si, že panamský brankář bude mít hodně práce hlavně proti Belgičanům, kteří v kvalifikaci měli skoro nejvíc střel. A zároveň si nemyslím, že by museli dostat samé bůry.

Peníze jsem využil.

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Kluivert9

To ti tak 30 zbylo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

ty Panamě teda věříš

Reagovat
smazaný uživatel

1. Akinfeev - Semenov,Rose,Varane,Umtiti - Ziyach,Lindgard,Grosicki,Carrasco - Jesus,Lukaku

subs: Pickford,Lewandowski,C. Sanchez , Meunier

2.Akinfeev - Zapata,Mendy,Trippier, Ignashevish - Ziyach, Brandt, Coutinho, Isco - Mbappe, Lukaku

subs: Schmeichel, Meunier,Falcao , C. Sanchez

Tak která?

Reagovat
Dominator

tretiu nemas?

Reagovat
smazaný uživatel

mám , ale ta se mi zdála nejhorší tak jsem ji sem ani nedával

Reagovat
jacobT

Prepadam panike. Stale neviem koho vziat namiesto Mendyho.

Reagovat
Logan

Dvojice Isco + Muller nebo Coutinho + James?

Reagovat
C-M@ster

Za mě osobně ta druhá.

Reagovat
Logan

Schmeichel - Mendy, Godin, Kjaer - Harit, James, Milinković, Coutinho - Hazard, Jesus, Reus

Sommer - Akanji, Miranda, Asensio

druhá varianta je teda Isco a Muller

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho + James. Bez debaty

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic/Coutinho/Golovin - Jesus/Ljajic/Lingard ?

Reagovat
Free_player

první

Reagovat
smazaný uživatel

A to, že jde měnit libovolně formaci v rámci kola je teda fakt pravda, jo?

Docela na to spoléhám, že budu tímto střídat záložníka za útočníka atd.

Reagovat
C-M@ster

Jo je, však jsi to hrál dva roky zpátky, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle věc už jsem právě zapomněl..potřeboval jsem ujistit. Dík

Reagovat
C-M@ster

Jako v pravidlech to asi nikde vyloženě napsaný nevidím, ale vždycky to tak bylo a stálo by to dost za hovno, kdyby člověk mohl měnit jen post za post...

Kdybys třeba hrál 3-4-3, útočníci by ti hovno nahráli, všech 5 obránců by mělo čistý konto, ale dva z nich by ti smrděli na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Young or Rose? Či ešte nikto poriadne nevie?

Reagovat
C-M@ster

Tak jo, už na to asi seru

https://i.imgur.com/fL9PPyH.png

Finální verze snad... s Kagawou to holt risku

Reagovat
smazaný uživatel

teď už to vypadá o dost lépe

Reagovat
C-M@ster

Jak dostane Sommer redku, trefí mě šlak.

Reagovat
smazaný uživatel

to ty si taky betonar?

ale vyzera to na lahke ciste konta aj ked sa mi tomu nechce verit

Reagovat
smazaný uživatel

Sommer v bráně? Dostane tři fíky..

Reagovat
C-M@ster

Jestli jo a nebude červená, tak ho vyměním za Pickforda, ale další dva zápasy má Sommer šanci na čistý konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Tahle je fakt dobrá no Snad ti bude hrát ten Varela, já ho pro jistotu vyndal

Reagovat
C-M@ster

Proč nikdo nehraje skoro Khediru vlastně?

Reagovat
Free_player

jako dm v něm asi každej vidí málo bodů

Reagovat
C-M@ster

Nojo, ale záložník za 7 v základu Němců, co tu a tam přidá gólaso nebo áčko... teď zvažuju, jestli ho nedat místo toho fantomasova marockýho prince...

Ale už to asi prcám

Reagovat
Free_player

hmm nevim no, když jsem asi před 2 dnama řešil podobnou částku na záložníka tak jsem bral Golovina za 6.5 ... ten podle mě bude dávat

Reagovat
C-M@ster

No vidíš a já mu nevěřil

Reagovat
C-M@ster

Ajo, tys ho dal pryč...

Škoda, ale zas tohle áčko a konečná, uvidíš...

Reagovat
Miguel19

Protože je to dřevák.

Reagovat
Hokaido

Uzoho - Kudriashov, Mojica, Trippier, Marcelo, Meunier - Ziyech, Meza, Ljajic, Trezeguet - Iwobi

A lavičku neřeknu.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Kudriashova dej rychle někoho jiného.. Není v základu dneska.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Miguel19

Snad máš víc týmů Masopuste, to je děs

Reagovat
Hokaido

Tak já mám na lavičce Musleru, Mullera, Lukaka a Neymara.

Reagovat
Hokaido

A jsem zapomněl!

Reagovat
jacobT

Ked zahram bench boost, na posuvanie kapitanskej pasky po kazdom dni to nema vplyv nie?

Reagovat
Counter

Nemělo by.

Reagovat
jacobT

Jj funguje to v pohode.

Reagovat
Counter

Ale docela by mě zajímalo, jestli ti ta páska jde dát i hráči, který je jakoby na lavičce. A co by se stalo, kdybys někoho zkusil "vystřídat" - jestli to vůbec jde.

Reagovat
jacobT

Toho som sa práve obával, tak som radšej rýchlo pred deadlinom prehodil základnú zostavu tak, aby som tam nal všetky hviezdy. Ale je je to v poriadku. Pásku síce nejde dať hráčovi na lavičke, ale furt je tam ponechaná možnosť striedania, takže musíš akurát hráča najprv manuálne presunúť do základu a až potom ho označiť ako kapitána.

Reagovat
Counter

tak to je fajn, dík za info

Reagovat
Hokaido

Jaj, to mě vůbec nenapadlo. Mám na lávce všechny hvězdy.

Reagovat
Counter

Mezu a tak, že?

Reagovat
Hokaido

Ty ZRŮDO!.

Reagovat
Kluivert9

Tak už nás je 829, pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ten nehrajici Kudriashov mi teda zkomplikoval situaci.

Reagovat
Kluivert9

Tak Kutepov?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Ignasevic

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on je to zdanlive jednoduchej, vymenit jednoho 4,5m hrace za druhyho, ale tak zname to. Jednou se clovek do toho pusti a prekopa pulku tymu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Konečně to za 20 minut začne a nebude se dat už pořádně nic měnit a na nic hrabat

Reagovat
Free_player

ještě, že tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Prečo teraz o 16:47 sa mi nedajú striedať hráči? :-(

Reagovat
DrQQ

A potom sa mi to dalo, nahradil som Inuiho Rusom Guzinkym, dal mu dokonca kapitánsku pásku a posadil na lavičku Carrasca, snáď to nebudem ľutovať. :-)

Reagovat
DrQQ

A do prdele, Gazinsky dal gól! :-)

Reagovat
DrQQ

Správne je Гази́нский. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Muslera - Pavard, Danilo, Kimmich, Ignasevic - Cueva, Eriksen, Muller, Belhanda - De Arrascaeta, Jesus

Uzoho, James, Lukaku, Meunier

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Counter

Chválím toho Eriksena, jakožto reprezentanti Dánska bychom měli jít příkladem Já mám dokonce i Dalsgaarda!

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tim jsem taky premyslel.

Reagovat
FCSL

Kudriashov a Granat změnili nominaci, takže ještě 4 změny na na poslední chvíli :D

Lloris - M. Alburayk, Kutepov, Godin - Belhanda, De Bruyne, Golovin, Dzagoev(C) - Lukaku, Cavani, Griezmann

Caballero, Christensen, Kjaer, Carrasco

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DrQQ

Reagovat
chicuita

Tak taky se pochlubim

Alisson - Kimmich,Meunier,Lindelof - James,Nandez,Coutinho,Belhanda - Messi (c) Lewandovski, Lukaku

Subs: Uzoho, Guzman, Sabaly, Spajic

Reagovat
Counter

Dej ještě kapitána Belhandu nebo Nándeze a pak pásku teprve přehazuj dále.

Reagovat
fenixLFC

tak nakoniec muslera-- kimmich bentia, meunier- eriksen vecino (C) muller belhanda- iwobi falcao lukaku

na lavicke uzoho, akanji, ganquist coutinho

Reagovat
Counter

Máš slabší útok, ale zálohu zas dost našlapanou, tak jsem zvědav, jak ti to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde se na to kluci - hodně štěstí všem

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Liveral

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Reagovat
Liveral

Tak to sem taky dám: https://ctrlv.cz/5SoA

A Bench boost hned na 1. kolo

Reagovat
KnoxXx

bench boost je ako stvoreny pre 3.kolo po vyuziti WC

Reagovat
Liveral

Pokud to půjde najednou využít...

Reagovat
smazaný uživatel

PRoč by nešlo ?

Reagovat
Liveral

Nevim, třeba bench boos a maximum captain najednou nejdou

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Akinfeev - Danilo, Godín , Rose Ignashevish - Ziyach, Isco , Lindgard , Carrasco - Jesus, Lukaku

subs: Meunier, Lewandowski, C. Sanchez

Hodně štěstí všem!

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Pickford na lavce

Reagovat
Counter

Záloha slušná neznámá, ale už máš nahráno díky ruské obraně, takže dobrý tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co se z toho vytříská. Co zítra, koho kapitánem ? Isco x Ziyach?

Reagovat
Counter

Ještě Godín přichází v úvahu. Ale tak nejdražší je Isco, tak to střel jemu, když jsi do něj tolik investoval :-)

Reagovat
bunnovv

16:30 sem vyměnil Dzagoeva a hodil tam Golovina a dal mu Céčko

Reagovat
bunnovv

Tah století

Reagovat
Kang & Kodos

16:20 Golovin za Mirančuka a v 16:59 jsem si vzpomněl, že bych mu mohl dát i pásku. Přebíjim

Reagovat
Lynx

Chytrý tah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to jdi do prdele

Reagovat
Lynx

Golovin

Hloupý dotaz: když měnim kapitána, tak musim vybírat z hráčů, kteří ještě nehráli?

Reagovat
Liveral

jo

Reagovat
FCSL

Dzagoev kapitán

Reagovat
Walter_Sobchak

Gazinskiy fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte bude mít Zobnin áčko z ten druhy gól?

Reagovat
db18

Ochoa - Danilo, Boateng, Kimmich - Forsberg, dos Santos, Delaney, Inui, Müller - Jesus, Salah

Mvogo - Sakai, Piszczek, Lewandowski

Akorát v sazkabet fanlize jsem dal do sestavy Dzagovea...

Reagovat
stas87

Za Thomasa. V prvych dvoch variantach som ho mal ale v tretej uz nie. Mohol by nejaky ten gol dat. Namiesto Danila si mal dat radsej Marcela.

Reagovat
db18

Akorát mám přesně vyčerpaný rozpočet, takže bych pak na lavičce musel mít ještě nějakého tragéda.

Reagovat
Miguel19

Já taky. A to jsem se přisral do nějaké party, kde hrajeme o prachy

Reagovat
Lynx

Golovin

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel - Cedric, Varane, Alderweireld - Eriksen, Asensio, Willian, Golovin, Griezmann, Mertens (C), Poulsen

Pickford - Lovren, Kolarov, Trezeguet

Co vy na to?

Reagovat
Miguel19

Proč si nedal kapitána Golovina?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně mu to nikdo nenecháme tak o co jde

Reagovat
Miguel19

Tak to je jedno ne. Jde o princip.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to špatně pochopil s tím kapitánem...

Reagovat
smazaný uživatel

Btw chápu to tedy dobře, že ted můžu dát kapitána Griezmanna a pokud proti Aussie nezahrají dobře, tak mu to vemu, body za něj budou pouze jednou a můžu ji dát Mertensovi, který hraje po? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, presne takhle to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste je dulezity to co pise Clancy nize. Kapitana muzes nastavovat vzdycky pred prvni zapasem toho dne, tzn nejde to, ze bys zejtra nastavil treba Cavaniho a pak to vecer zmenil na Isca.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, děkuju! Teď mi teda štve, že jsem nezkusil jen tak dnes to přehodit na Golovina

Reagovat
Miguel19

Já jo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře no á budu mít dilema jak hovado. Ale asi taky nechám

Reagovat
Miguel19

Dilema Dvougolový záložník s čistým kontem. Mně to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo no

Reagovat
Gunner14

Reagovat
C-M@ster

Tak on má 2x12, ne?

Reagovat
C-M@ster

Jo sorry, 2x13, ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem čekal dnes tak 1-0, max 2-0, u Mertense věřím, že bud Tunisko nebo Panamu porazí vyšším rozdílem a mohl by u toho být..

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitána můžeš měnit každý den...vždy na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už to může být menší dilema jestli nechat pásku

Reagovat
Kluivert9

Už ne

Reagovat
C-M@ster

Běžte do prdele s Golovinem

Reagovat
Free_player

měl jsem ho v kádru celý 2 dny

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si poradil at ho necham. Docela dlouho sem uvažoval nad výměnou za Lingarda

Reagovat
smazaný uživatel

a s tim lingardem to same

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Kluivert9

Jsou bonusy?

Reagovat
smazaný uživatel

n

Reagovat
smazaný uživatel

Golonin ty kraso

Reagovat
Lynx

Golovin

Reagovat
Gunner14

Tak kapitán vyřešenej Golovin na hrad.

Reagovat
Gunner14

Selected by 3%

Reagovat
Kang & Kodos

Tak kapitána bych měl pořešenýho

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to Golovin, ale kapo Ignasevic s cistym kontem taky ne zrovna spatnej start. Ale spatny spani kvuli rozhodnuti jestli zmenit pasku nebo ne, mit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám Kutepova takže taky spokojenost.

Akorát ty live body tam nějak nesedí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mel pred chvili 2 a ted tam mam 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl taky Akinfeev 1b až pak to dalo 6b.

Reagovat
doocetung

Kutepov,Akinfejev,Golovin s páskou

Reagovat
smazaný uživatel

26 bodů za Golovina, to je bůh!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Omanomet

Tak gólman Akinfeev poreseny, Muslera na první kolo bez šance :)

Reagovat
smazaný uživatel

Golovin na hristi. Ovšem Cheryšev, Ignaševič na lávce a až za Godinem.

Reagovat
Counter

Tak doufej, že ti někteří hráči ze základu nakonec nebudou hrát, jakmile uděláš nějakou manuální změnu, tak už ti nenaskočí do hry vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou všichni. No mám na lávce samý bodový borce. Dalo se tomu předejít, jenže já hrával dřív fantu na ms jinde a tenhle formát, že můžeš hráče střídat během kola jsem neznal. Tak nic, v druhým kole už to budu vědět.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, hráči na lávce hrají, jen když hráč z jejich pozice nenastoupí do zápasu ? nebo jak to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mas nejakyho hrace, kterej dneska nehral, tak ho muzes vymenit manualne. Manualne muzes vymenit jakyhokoliv hrace (ne jenom ty, ktery nehrali). Pokud ale hrace ze zakladu vyndas, tak prijdes o body ktery udelal. Automaticky stridani bude imho az na konci prvniho kola po vsech zapasech a ano, tam plati co pises - hraci, ktery nenastoupili do zapasu se ti vystridaj za hrace z lavky (ktery hrali).

Co se tyce rozestaveni, tak tam je to jedno. Nemusi se stridat obrance za obrance atd. Jen se ti pak podle toho adekvatne upravi rozestaveni, tj kdyz ze 4-4-2 vymenis obrance za utocnika, tak se ti to prehodi na 3-5-2.

Reagovat
jacobT

Tak ja som nakoniec do boja vstupil takto a rovno s bench boostom:

Alisson - Pavard, Godin, Meunier - Eriksen, Muller, Ziyach, Cueva - Cavani, Jesus, Falcao

subs: Gallese, Hegazy, Hakimi, Meza

Reagovat
Counter

Pěkná sestava, na pár místech trochu risk, ale jestli to klapne...

Reagovat
smazaný uživatel

brána: Akinfeev, Uzoho

obrana: Trippier, Danilo, Meunier, Hakimi, Araujo

záloha: Alli, Ljajic, Eriksen, Coutinho, Sanchez

útok: Kane, Griezmann, Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar, v základní sestavě mám coutinha ale zapoměl jsem že mám na lav ce záložníka z egypta který má zítra match , můžu ho ještě vyměnit a popřípadě pak dát zpět coutinha. Je střídání libovolné když ještě nikdo z nich neodehrál zápas? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tohle muzes. Normalne tam dej toho Egyptana a kdyz treba nahraje malo bodu, tak ho vymen za Coutinha. Jako ted to asi jeste nepujde, protoze budou vyhodnocovat ten prvni zapas a aktualizovat poradi lig, ale snad jeste behem dneska by to stridani melo jit.

Reagovat
smazaný uživatel

Super chvilku sem se bál že to nepůjde dík

Reagovat
Hokaido

Už vám jde změnit kapitán? Nemůžu to nikde najít.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem změnil.

Manage team; kliknes na hráče; a das make captain

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi změnil ale pravdepodobne na další kolo. Teď to měnit nejde. Půjde asi zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jako na další kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Manage team mám u Rd2 ale u 1. kola mi to nejde.

Reagovat
bunnovv

Mě to třeba ještě nejde

Reagovat
bunnovv

tak ide

Reagovat
Nuno čomes

No, jde vám už střídat hráče z lavičky třeba?

Reagovat
Coutinho10

me jo, ale vyuzivat to zatim nehodlam

Reagovat
smazaný uživatel

Ide vám ta app na androide.mne ukazuje že zápas Ruska je live a nejdú mi meniť hráči ani kapitán...

Reagovat
Counter

Asi je to ještě zasekané.

Reagovat
bunnovv

Chci se zeptat, když dám zítra místo Golovina kapitánskou pásku někomu jinému, tak se mě u Golovina odečte půlka bodů co nahrál?

Reagovat
jacobT

Byť tebou, tak už kapitána toto kolo nemením.

Reagovat
bunnovv

Ale třeba v sobotu hraje Francie, takže když to přehodím na Griezmanna, tak se mě nezdvojnásobí body za Golovina?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne no

Reagovat
Counter

Přesně tak. Tzn. fakt už mu to nech

Reagovat
bunnovv

díky

Reagovat
Counter

Člověk si lajnuje možné kapitány na co nejvíc dní... a pak ho trefí na první šup díky Golovinovi

Reagovat
Coutinho10

ale nestezuju si...krasny 3. deleny misto po 1. zapase je povzbudivy, ale udrzet se bude trochu slozitejsi

Reagovat
Kang & Kodos

No právě. Kompletně mi rozesral strategii. Teď budu každej den spekulovat, jestli to přece jenom nezkusit.

Reagovat
jany kozak

ja tiez prave neviem

Reagovat
Liveral

To už je nesmysl to přehazovat, to by ten další hráč musel dát 3 goly aspoň. A to už je velkej risk

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Counter

I kdyby Lukaku nastřílel Panamě nakrásně hattrick, tak Golovina překoná o JEDEN bod

Reagovat
KnoxXx

lenze Lukaku da 4 kusy

Reagovat
jacobT

To Fidel Escobar nedopusti.

Reagovat
Kang & Kodos

Aha. Tak to je jasný. To snad leda kdyby se urval Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

no jo.. ale na druhou stranu by stačilo trefit obránce, který da gol a jeho tým neinkasuje

Reagovat
Counter

?

Obránce za účast na hřišti s čistým kontem dostane šest bodů, za gól dalších šest, tzn. celkem 12.

Golovin jich má 13.

Reagovat
smazaný uživatel

No však to mas skoro to stejné

Reagovat
Counter

Ale Golovin je pořád víc. Tzn. fakt se nevyplatí mu pásku sundávat.

Reagovat
stas87

Hm hm hm, vsichni maj bodu jak maku, jen ja mam hovno. Uvidime, ci nebola chyba ignorovat dnesny zapas a byt po dnesku na nule.

Reagovat
Counter

Úplně vidím, jak teď všechny hvězdy nasází hattricky a Golovinových 13 bodů bude kapitánský podprůměr

Reagovat
stas87

Ja ziadne hviezdy nemam. Takze aj keby to tak bolo, prilis by mi to nepomohlo.

Reagovat
Counter

Každopádně jsem pořád trochu v šoku z toho celkového počtu přihlášených týmů, 867 je silně nad má očekávání. Tam musí být halda dvojitých nebo trojitých účtů, jinak si to neumím vysvětlit

Reagovat
Rakoid

Reagovat
GabrielBatistuta

Hm,ale to je pěkný svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To rozhodně

Reagovat
GabrielBatistuta

No hraju to poprvé,ale ať jsem klidně poslední... Naházet tam tři sestavy by bylo o hovně

Reagovat
Liveral

Tak odpověď na to by se mohla skrývat v tom, kolik unikátních IP adres si otevřelo tenhle článek

Reagovat
Counter

Mohla si to taky otevřít spousta lidí, kteří se nakonec nepřihlásili... Tohle je spíš starost FIFA, aby si multiúčty vybanovala (nedělám si naděje).

Reagovat
smazaný uživatel

Proces schvalování dle individuálních přihlášek je asi časově nereálný co? Nebo něco ve stylu, zveřejni svůj název v diskusi a pak tě přijmeme do ligy..

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl že jo. A i tak ať si udělaj třeba třicet fake účtů stejně je všechny strčim do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

Já si fake účty nedělám. Jsem rád, že jsem stihl ten jeden.

Reagovat
Liveral

Jasně tomu rozumím. Spíš jsem myslel jako takovej check. Pokud si to otevřelo 500 lidí, tak je to úplně jasný. Pokud 3000, tak může bejt Přece jen jestli posledně bylo 700+ hráčů a to promo okolo toho je pořád větší, tak to někoho dalšího nakazí.

Reagovat
Liveral

+ Teda představa, že musim poskládat další tým (ideálně s dost jinejma hráčema než ten, co teď mám) mi přijde spší odpudivá, než že bych to šel dělat a měl multiple account

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

To by asi řešili jedině v případě, že by vyhráli nějakou cenu.

Reagovat
jacobT

No hned idem prepocitat pocet Counter Attackov v tabulke...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne, ja zadny svinstvo na tom, ze nekdo hraje na dvou nebo trech uctech, nevidim. Tady na EF o zadny ceny nehrajeme a v kontextu ty celosvetovy souteze jsou dva nebo tri ucty uplne nicotny. Pokud si nekdo chce vyzkouset nekolik moznych alternativ poskladani tymu, tak at.

(vim ze takovouhle obhajobou oteviram dvere k narceni, ze jednim z tech multiuctaku jsem i ja, ale na to muzu s klidnym srdcem odpovedet, ze mam pouze jeden ucet)

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj.. většina lidí si přečte jen první odstavec, takže je to jasné:

Imp = podvodník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GabrielBatistuta

Hovno. Nejde o prachy,nejde o ceny.... I kdyz je to o náhodě,kdo z hráčů se chytí,tak je na píču,že pak bude dělat machry člověk,co měl patnáct sestav.

Reagovat
smazaný uživatel

No me to prijde asi jako kdyz si clovek koupi dva losy do loterie.

Reagovat
GabrielBatistuta

za každej los zaplatíš,tady jsi tím víc za čuráka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok no. Fakt me prekvapuje, ze lidi maj na ty multiucty tak vyhranenej nazor. Ja bych se nad tim ani nepozastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale v pravidlech fantasy je napsáno, že je zakázáno mít multi účty. Mě to prostě nepřide moc fér ale e to každýho věc estli ho baví mít více týmů.

Reagovat
GabrielBatistuta

to neohlídáš. si myslím. mě by to ale nebavilo. vyskládat 5 týmů a pak hrát s tím nej... hovno. postavím jeden a přinejhoršim budu poslední

Reagovat
GabrielBatistuta

já hraju poprvé,už po zápasu ruska bych nejradši dal WC,ale nenapadlo by mě mít víc účtů. jako si složim 5 sestav a pak budu hrát tu nejlepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, takhle to nemyslim. Nerikam pet, ale pokud si nekdo postavi treba dva odlisny tymy, ktery pak v prubehu celyho turnaje udrzuje a treba v nich zkousi odlisny hrace, ruzny alternativy, tak na necem takovym proste nevidim vubec nic spatnyho.

Reagovat
GabrielBatistuta

ok,to by jeste slo

Reagovat
smazaný uživatel

Caballero - Danilo, Godín, Gimenez, Advíncula, Meunier - Isco, James - Neymar, Messi (C), Mbappe

subs: Uzoho - Sané, Kvist, C.Sanchéz

Čo si myslíte o tomto výbere ?

Reagovat
Rakoid

Reagovat
Counter

Sázka na silný základ s trapnou lavičkou, jsem zvědavý na konečné porovnání s námi ostatními, kteří to chceme maximálně točit. Jinak pásku dej nejprve někomu z Uruguaye nebo Iscovi!

Reagovat
stas87

Celosvetove poradie vedie typek, co mal kapitana Golovina, v obrane Fernandesa za 6b a este Ceryseva. Ten mal 13b.

Reagovat
smazaný uživatel

To musel nějaký šílený lucker a laik.. vždyť z predzapasovych sestav bylo jasne ze Cerysov ani nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se někdo takovej najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi jsou takovy ty pripady z PL fanty kde typek kterou jednou nastavi sestavu na zacatku sezony, celou dobu s tim nehne a na konci skonci mezi treba top 1000 na celym svete.

Reagovat
Counter

takové bych vraždil

Reagovat
db18

Tak zrovna Ceryseva bych tam pro prvni zapas taky nechal a pak az ho pripadne vystridal...

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky golovin.. zitra vsichni budete litovat, ze jste pasku nedali cavanimu

Reagovat
Counter

Já jsem hlavně zvědavý na příští kolo, kolik Cavani se Suárezem naloží Saúdům. Obzvláště kdyby třeba s Egyptem ztratili body.

Reagovat
GabrielBatistuta

doufám

Reagovat
Vincent Vegan

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky Manny

Reagovat
smazaný uživatel

Pásku dat raději Godinovi nebo Cavanimu na zítřek?

Ono tak či tak počítám s tím, ze to nakonec dam Lukakovi proti Panamě.. proto se spíše přikláním k tomu risknout Godina.

Reagovat
Rakoid

Zatím teda první v pořadí Eurofotbal > Peru

Reagovat
Nuno čomes

Alisson - Godin, Ramos, Marcelo - Bentancour, de Bruyne, Isco, Torreira - Reus, Jesus, Griezmann

Subs - Halldorsson, Tagliafico, Benatia, Gunnarsson.

Reagovat
maxton

na dnes mozem zvolit kapitana Bouhadouza za Maroko , ktory ale bude zacinat zrejme na lavicke, alebo Piqueho , koho by ste zvolili ? Neisty zaklad alebo obrancu ?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě Pique.. obránce už jenom když hraje a udrží čisté konto, tak má 6 bodů.

Reagovat
icka

Oplati se dat Godinovi paska nebo to mam nechat Ziyach-ovi?

Reagovat
smazaný uživatel

taky mám dilema jestli Godin - Cavani - nebo Ziyach

Reagovat
Liveral

určitě nechat.

Reagovat
Vilppu

Co myslíte?

De Gea - Marcelo, Hummels, Mendy - Iniesta, Casemiro, Kante, Carrasco - Cavani, Mbappe, Neymar

Sub: Navas - Sakai, Trippier - Sanchez

Reagovat
Counter

Záloha hrozivě nebodová a Mendy asi v prvním zápase nenastoupí.

Reagovat
Vilppu

Mendyho kdyžtak vystřídám, když by nehrál a v záloze doufám v body za defenzivní práci (doufám že tam něco takového je - přihrávky, odebrané míče apod.) a výsledky celých týmů (Brazílie, Francie, Španělsko)

Reagovat
Counter

Není!

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Vilppu

V tom případě souhlasím, záloha je nebodová

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Liveral

Tak koukám, že Varela nakonec hraje. Tak se vyplatilo jít do rizika. Škoda, mohl jsem ušetřit mega oproti Gimenezovi. Tak snad dá aspoň 2 goly z rohů, když už ho mám

Reagovat
C-M@ster

Jeden je ti málo, jo?

Reagovat
Gunner14

Salah není v základu, tak kolik lidí ho nestihne vyndat?

Reagovat
Liveral

Tak vzhledem k tomu, že se to zavřelo včera, tak už je to jedno

Reagovat
Gunner14

Ne? Ještě minutu před začátkem zápasu můžeš udělat změnu.

Reagovat
Liveral

No můžeš jen střídat, ale trensfery dělat nemůžeš. A střídání ti je k ničemu. To je lepší ho v sestavě nechat, třeba dá gol z lavičky až přijde na hřiště. A když ne, tak ho vyhodíš zejtra dopledne za hráče co hraje pozdějc. Tzn nevidim důvod posadit ho na lavičku teď....

Reagovat
Gunner14

No tak jasně, ale určitě se najde pár lidí co mu například dali C a zárověn měli třeba Cavaniho v sestavě či jiné hráče co hrajou dneska, nebo si špatně naplánovali lavičku. Prostě lidi co ho mají ztratí pár bodů..

Reagovat
Liveral

Tak to asi jo, ale to nejsou správný Fanta srdcaři

Reagovat
drussbarb

Hmmm, Uru 0:0 beru

Reagovat
drussbarb

Super, ve 13:30 jsem změnil jsem kapitána z Gimeneze na Godina

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty body jsou nějaké divné...v průběhu zápasu jsem měl o deset víc než na konci

Reagovat
C-M@ster

Jestli máš egyptskýho obránce, tak v průběhu zápasu měl víc bodů jak nakonci, když nemá čistý konto, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no zmizely mi třeba body za čisté konta a odehrané minuty, mám tam Musleru, Suáreze a Gimenéze...ale asi to snad doplní později

Reagovat
C-M@ster

Jo, to se doplní určitě pozdějc až...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, už to nahodili 47 bodů za dva zápasy, zatím spokojenost

Reagovat
drussbarb

A branka od obránce je mínus bod

Reagovat
smazaný uživatel

Gimenez

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Counter v návodu jak nastavit kapitána dobrý odhad

"Např. dáte šanci Golovinovi do zahajovacího zápasu mistrovství,"

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale pak mu došlo, co udělal, tak to radši krotil viz:

Counter10.06.2018 18:23#

To vypadá solidně, jen teda dva ruští obránci jsou velký risk.

Reagovat
Counter

Za tím si pořád stojím ale Saúdové byli jen vlaštovka.

Reagovat
C-M@ster

Já vím, jen si dělám srandu, že oslabuješ konkurenci.

Reagovat
Counter

Reagovat
stas87

Godin 6b a Gimenez 12b. Dobru dvojicu som si vybral. Akurat som vahal medzi Godinom a Belhandom, koho dat ako kapitana a mam Belhandu,

Reagovat
smazaný uživatel

Gimeneze jsem trefil, mel jsem tam jeste Bentancoura, ale ten pujde ven, na lavce mi sedi jiny esa.

Reagovat
jacobT

Ach, takto prist o ciste konta pre Hegazyho a Hakimiho...

Reagovat
Svatej

Tohle sledování obrovských úspěchů ostatních je pěkná pruda, když ještě ani jeden jedinej hráč z mýho týmu neodehrál zápas

Reagovat
stas87

Takze si stavil na belgicanov, anglicanov a brazilcov?

Reagovat
Svatej

Spis proste hodne evropa, anglana nemam zadnyho

Varane,ramos,hummels- couts,carasco, meza,matic- mbappe, neymar- falcao mam dojem

Reagovat
Svatej

Ze ja nedrzel hubu....Sergio a De Gea

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Říkal jsem ti, že je to kravina..

Reagovat
Svatej

Jáuž chtěl ukončit tu spirálu úprav a říkal jsem si, že španělé taky nemusí 3 góly dostat za celou skupinu dohromady, tak budu třeba za hloupou odvahu odměněnej... Kulový

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si můžu jen nafackovat že sem nedal krále asi poprvý na šampionátech do fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po kom sáhne nejvíc lidí prvním transferem? Předpokládám, že Ronaldo a Suarez budou v celosvětovým měřítku hodně žhavý zboží

Reagovat
smazaný uživatel

To asi půde říct až po konci 1. kola. Kdo ví kdo ještě vylítne. CR byl hrozně málo branej myslim. Snad 6% nebo tak nějak, takže asi ten.

Reagovat
Counter

Je tady vůbec nějaký ronaldovec?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nikdo kdo dával sestavu sem do diskuze.

Reagovat
Counter

Přinejmenším nějaký z multiúčtů s ním počítat musel

Reagovat
smazaný uživatel

Bych preventivně výhazel všechny, co mají Ronalda.

Reagovat
Counter

Jestli mě tím někdo připraví o vítězství, tak to asi prubnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

ja som nad nim dlho rozmyslal lebo na eure ma solidne potiahol ale toto som necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ale vôbec som nad ním neuvažoval do fanty Teraz to vôbec nechápem

Reagovat
Counter

No právě že nad ním neuvažoval vůbec nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko 2 bodovych hráčov nebudete považovať za neúspech po 1 kole?

Reagovat
chicuita

A uz nekdo s wild card ?

Reagovat
C-M@ster

Moc nechápu, proč tam nejsou malým písmem data, s kým hráči ze soupisky hrajou příště...

Reagovat
fenixLFC

su

Reagovat
smazaný uživatel

Tak CR s páskou v EF lize 2 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž možná víc dole

Reagovat
Counter

Jestli koukám dobře, tak máme v EF lize dva lidi s kapitánem Ronaldem (2x16).

Ti pudou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je ten celosvetově první. Čeryšev, Golovin, Gimenez a pásku má CR plus bench boost. To prostě nevymyslíš

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Walter_Sobchak

Hej no, však kto iný by mohol byť prvý ako týpek čo spraví toto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

3.místo zatím tak to sem nečekal

Reagovat
raduinho

Mbappé zklamání...

Reagovat
Counter

Messi dneska krásných 0 bodů, očekávám z následné frustrace masivní hráčský odliv

Reagovat
Kluivert9

Snad ne. Tady je ta výhoda, že céčko můžou hodit dál...

Reagovat
C-M@ster

Cavani přímák tyč, několik áček mohl mít, Cueva penalta do prdele...

Nasrat...

Sotva začalo MS, už mě to sere

Reagovat
jany kozak

Cueva ty zradca to co bolo

Reagovat
Counter

Tak jsem si u té penalty prošel nadáváním, proč jsem Cuevu sakra nevzal do fanty, abych měl vzápětí škodolibou radost ze všech, kteří ho vzali

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ho to nakopne a aspon asistence bude

Reagovat
smazaný uživatel

jak to bude s tou chycenou peckou, nevis? Fakt to Kasperovi nezapocitaj jako bonus? A ani ten pocet zakroku se mi nezda, ma zapsano 6, coz se mi zda malo...

Reagovat
Counter

Když ji nechytil, nezapočítají. A těch zákroků víc neměl, spousta toho letěla těsně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To vystřízlivění po Golovinovi je docela silný. Samý dvojkaři pojebaný

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem se s Gimenezem namlsal, dnes mi sli do boje Mbappe a Dembele a oba po 2

Reagovat
Counter

Já teď slavím úspěch s Dány (Eriksen, Dalsgaard), ale jako je to těžce nezasloužené

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám že mám 7 hráčů stejných jak ty. Rozdíl je že já vsadil na týpky z Peru a ty na Dány

Reagovat
Counter

Reagovat
FCSL

49b + De Bruyne, Carrasco a Lukaku(C), slabota

Reagovat
stas87

Mam Kaspera a Alissona. Kasper ako kapitan zatial 16b ale pasku mu zoberiem. Takze za osem a to sa mozem na celeho Alissona vysrat. Plus teda za 6b este Christensena.

Reagovat
Counter

Koho tam ještě máš v příštích dnech? 8 bodů je taková hranice, kde bych už kapitána zvažoval nechat.

Reagovat
stas87

Komplet utok a zalohu. Obrana je hotova, tam cakam nieco od Augustinssona len ale je mozne, ze vdaka utoku a zalohe to zahram na troch vzadu. Defenzivu mam v zlozeni Gimenez, Godin, Christensen a Toby. No, aj tak sa rozhodnem podla zajtrajsieho zapasu Nemecka hlavne, ako si upravim rozostavenie.

Btw. vsetkym tym Griezmannom, Dembelem, Pogbom, Mbappem a Cavanim som sa vyhol.

Reagovat
Counter

Tak to jsem zvědav, máš to rozehrané slušně.

Jinak Pogba byl dneska prakticky francouzský motm, protože u prvního gólu zařídil penaltu přihrávkou a druhý gól dal sám.

Reagovat
stas87

No, ale ak nemci zahraju to co francuzi, tak sa nikam neposunem. U Pogbu to bolo myslene tak, ze za 9m co stoji, tak si vyberies lepsie. Napriklad Kroos, Eriksen ci James. Aj ked Eriksen dnes dobre nezahral, tak verim tomu, ze moze byt rozdielovym hracom proti Australii. To samozrejme aj Pogba proti Peru, len si myslim, ze vzhladom k pozicii v time by ti Eriksen nahral viac bodov ako Pogba.

Reagovat
Counter

Já si to myslím taky, protože Eriksena v týmu mám, zatímco Pogbu ne

Reagovat
Robertson

Prečo má potom Pogba len 2 body...a to som mu dal pásku...ku.va,ako to počítajú

Reagovat
Counter

U té penalty dostal body akorát Griezmann, protože faul byl na něj. A druhý gól byl vlastňák. V takové PL fantě by za to Pogba dostal aspoň asistenci (tzn. 3 body), je docela hloupé, že tady z toho nemá vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Som jediný komu nejde opäť zmeniť kapitánska páska?

Reagovat
Kluivert9

Však není ukončen hrací den.

Reagovat
smazaný uživatel

Během kola je to vždy uzavřený.

Reagovat
Counter

Půjde to nejdříve během noci nějakou dobu po skončení zápasu Chorvatů s Nigérií.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, ja som to chápal tak že kapitánsku pásku môžem meniť po každom jednom zápase

Reagovat
Kang & Kodos

Do píči, na poslední chvíli jsem vyměnil půlku týmu, mezi nima i golmany, a nějak jsem to nedomyslel. Takže právě teď mi Uzoho kryje záda Pickfordovi. Snad dostane aspoň dva.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Herry31

Taková technická otázka, kolik je tak průměrných bodů, abych nemusel zvažovat střídání hráče u brankaře, obránce, záložníka a útočníka?

Reagovat
smazaný uživatel

Do 3 bodu bych uvazoval o stridani. 4 a vic bych nechal.

Reagovat
Herry31

Reagovat
Counter

Střídej všechny, co mají po bodu dvou, pokud máš jistotu, že ti z tvé lavičky do svých zápasů skutečně nastoupí.

Reagovat
Herry31

Reagovat
widlak

Jde vám dneska měnit sestavy? Vyhodí mi to chybové okénko, ale bez textu :/

Reagovat
C-M@ster

Mně taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som menil asi pred hodinou a islo

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Counter

Zkusil jsem to u své sestavy na druhé kolo (v tom prvním zatím žádná střídání nepotřebuju) a taky mi to nejde, snad to brzo opraví...

Reagovat
C-M@ster

Už to jde!

Reagovat
widlak

Zlobilo to, ale už mám vše provedeno.

Reagovat
raduinho

Můžu si vytvořit team pro round 2 aniž by to ovlivnilo můj tým z round 1? A přijdu touto změnou o nějaké body?

Reagovat
smazaný uživatel

Transfery pro round 2 uz muzes normalne delat. Nahore nad nazvem tymu je tam takovej posuvnik, kde si proste zvol Rd 2 Manage Team. Ale pozor, bez ztraty bodu muzes udelat pouze jednu zmenu. Za kazdou dalsi zmenu pak mas -4 body.

Reagovat
raduinho

To mě právě hrozně zmátlo. Takže můžu mezi jednotlivým kolama vždy udělat jen jednu změnu bez bodové ztráty? A jaká je funkce wild card?

Reagovat
smazaný uživatel

Wild card ti prave umoznuje kompletne prekopat tym bez ztraty body. Ale muzes ji samozrejme pouzit jen jednou.

Reagovat
raduinho

Super, díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Mužů si změnou rozestavenim vystřídat hráče který ještě nehrál a hodit ho tam pak zítra zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám totiž Lukaka v základu a Akanjiho na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidim duvod proc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba je to tak, ze když jednou hráče ze základu výtahnes, tak ho tam už nevrátis (nezávisle na tom, jestli už hrál nebo ne)

Reagovat
smazaný uživatel

Ee. Ted jsem to na vlastni triko vyzkousel - vytahnul jsem Jesuse za Lukaka a pak ho tam zas vratil. Vsechno bez problemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uh... díky

Reagovat
stas87

Koho by ste zvolili kapitanom z tejto trojice? Reus, Kroos alebo Müller?

Reagovat
Walter_Sobchak

Muller

Reagovat
smazaný uživatel

Müllera

Reagovat
stas87

No, snad teda Reus naskoci do hry a nejake body spravi. Vahal som medzi nim a Kramaricom a vybral si Marca.

Reagovat
smazaný uživatel

Když použiju tu Wildcard, tak se mi jakoby smažou všichni hráči? Tzn že budu skládat nový tým s aktuálníma cenama? Nebo to umožňuje vyměnit jen určitý počet hráčů?

Reagovat
Dominator

mohlo/malo by to byt tak, ze zostava ti zostane a budes moct vymenit lubovolny pocer hracov

Reagovat
Counter

To první, můžeš si to prostě poskládat, jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán Mueller, Coutinho, nebo nechat Griezmanna?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho

Reagovat
Dominator

ja by som uz dost silno rozmyslal nad ponechanim pasky griezmannovi

Reagovat
Horcmen

Nějak mi ta fanta po pár dnech začala chybět kdyby tu byl někdo, kdo propásnul deadline nebo by si třeba chtěl vytvořit nový tým začínajíc od Round 2, ať se ozve, vytvořil bych miniligu, jinak asi zkusím pár lidí přeskočit aspoň tady

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Musíš potom hlásit, který jsi v pořadí, ať víme, komu všemu se smát, že mu nestačí ani celé kolo náskoku.

Reagovat
Horcmen

občas se ze suterénu ozvu

Reagovat
Counter

Já si pořád dělám naděje tak na 80 bodů, musím si aspoň někde po PL spravit chuť

Reagovat
jany kozak

Reagovat
stas87

Je tam nejaky casovy limit, do kedy hraci pripisu body ked naskoci z lavicky? Mam Reusa v zakladnej zostave ale vyzera to tak, ze hrat nebude a naskoci do hry v priebehu. Nie je tam podmienka, ze musi nastupit minimalne na 30 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

1 bod dostane kdyz nebude hrát přes 60. minut zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Muller, Jesus, Kimmich, Danilo.. tezky rozhodovani komu dneska dat pasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych risknul Kimmicha

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem Mullera. Bylo to mezi nim a Jesusem a nakonec rozhodlo to, ze Muller jako zaloznik ma i bod za cisty konto + ma o bod vic za gol. A taky nejspis odehraje plnejch 90, kdezto Jesus muze jit dolu. Kimmich by byl risk, musel bych spolihat na cisty konto + asist.

Reagovat
Kluivert9

Nic moc výběr

Reagovat
smazaný uživatel

9.místo a do boje jde Milinkovič a Ivanovič!! SRBIJA

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tam Milinkovič-Saviče a Mitroviče, pásku jsem dal Mitrovičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na transfer už mám vybráno Mitrovic...Akorát pak vymylset koho za něj. Rash/Lozano asi

Reagovat
Counter

Lozano hraje už dnes, jestli ho máš pořád na lávce, tak už je pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím transfer na další kolo.

Reagovat
Counter

Aha Já bych si teda Mitroviče nechal, proti Švýcarům klidně něco dát může.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidím no buď on nebo Belhanda. Ale tech utocníku do 8M je tam víc a zajímavější než záloha do 6M

Reagovat
Counter

Tak po dnešku je Lozano jasná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Já Lozanovi na tomhle MS hodně věřil/věřím no akorát ten první match s Německem mě odradil. Asi ho tam pošlu no

Reagovat
Counter

Tak anglická sestava prý zítra s Maguirem a Youngem. Všichni, kdo si po mých pochybách vzali Cahilla, ani nevíte, jak mě to mrzí

Reagovat
C-M@ster

Prej dá gól po rohu

Reagovat
smazaný uživatel

raději jsem se na to vykašlal a koupil Pavarda

Reagovat
smazaný uživatel

kto uz by ti naletele na Cahilla

Reagovat
C-M@ster

Právě, bylo to podle Cunta pade na pade, tak by byla blbost jednoho vyměnit za druhýho.

Já to nakonec překopal bez Maguira, Trippier to třeba hodí na hlavu Kanea... nicméně jestli se Maguire trefí, tak si pro Countera dojedu... ve čtvrtek bych měl jet přes Ostravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Už má áčko -.-

Reagovat
C-M@ster

Ba ne, kluci, Maguirovi to přeju tak jak tak, je to sympaťák... ale zamrzelo by to

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Danilo na lávce, protože jsem asi zapomněl dát Save nebo něco a kapitána jsem nechal Cavanimu, když mi hraje Marcelo a Coutinho.. Tak jediná šance už zítra Lukaku..

Reagovat
stas87

To je zostavicka z dneska...Müller 1b, Kroos 2b a Reus 1b. A kapitan samozrejme Müller. Uz mi tam ostali len kolumbijci, Lukaku a svedi. Takze uz to mozem zabalit po prvom kole.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě... Kapitán Lukaku zítra nasází hattrick, obrana ti vyšla perfektně a Kolumbijci tam taky určitě něco šoupnou.

Reagovat
stas87

Rad by som mal tvoj optimisticky pohlad na vec. Ten Lukaku by bol fajn, verim mu celkom dost. Panama ma starsich hracov a ti by mohli faulovat a crta sa tak sanca na to, ze on udrie z centrov. Je celkom mozne, ze prve kolo dohram v rozostaveni 5-3-2.

Reagovat
Liveral

Ten týpek co to tady měl postavený na Slovanech zatím vede ne? https://ibb.co/m4NY5J

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Swarley 10.06.2018 19:33

obavu mám jen z té Jugoslávské, co tu ten borec poskládal

Nakonec to Swarlos odhadl přesně

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

Moja zostava podľa hodnotenia:

......2...2.......

1....2....1....2

12..2....2....2

.........2.........

Lavička Lukaku ,curtois,zielinsky,Bednarek

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni bilance - Muller 1, Kimmich 2, Jesus 2, Danilo 2.

https://i.imgur.com/IazJWlU.jpg

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jj.. taky tak: Akanji 2, Neymar 2 a Casemiro 1

Reagovat
Counter

Tak ronaldovské multiúčty se v EF lize zase propadly, momentálně vede bouchač s Golovinem, Kolarovem, Giménezem a Schmeichelem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako 53 bodů s tím, že mi tam ještě 5-6 hráčů hraje, včetně Hazarda, Jamese, Alliho, stěžovat si nemůžu ale jsem upřímně nasrán, že někdo jiný z Příbrami je přede mnou, ještě dokonce na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

7. flek. Ale obrana mě štve. Nejlepší obránce Serie A se ukázal

Reagovat
Omanomet

Mám Coutinha jako kapitána, ale dal jen 7 bodů... Mám dát někoho ze čtveřice Hazard, Kompany, Carrasco, Henderson nebo nechat Cou?

Reagovat
Counter

Buď Hazarda, nebo nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska pásku posouvám snad po 5. tak doufám, že Lukaku už to dneska ukončí

Jinak by poslední záchranou byl zítra James

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, poradíte mi, kde najdu tu wild card, nikde jí nevidim, jsem asi úplně blbej :-D

Reagovat
C-M@ster

Mám dojem, že když uděláš víc jak jeden přestup, tak by se mělo objevit tlačítko "use wildcard".

Ale jdeš na ni teda rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak doufam, že máš pravdu, zkusim to :-) A neoběví se to tlačítko náhodou až po prvním ukončenym kole?

Reagovat
C-M@ster

https://i.imgur.com/zY745uv.png

Máš tam výběr round 1 a round 2

Round 1 jsou střídání, co teď děláš v rámci prvního kola. Round 2 jsou už transfery mezi prvním a druhým kolem.

Vybereš round dva a v momentě, kdy uděláš víc jak jeden transfer, objeví se ti tam to tlačítko wildcard, který zřejmě zmáčkneš a použiješ to.

Je otázka, jestli můžeš použít wildcard a pak udělat třeba 5 transferu dnes, 10 zítra (když se rozmyslíš) atd... podle mě jo. Podle mě budeš mít prostě neomezenej počet transferů do začátku druhýho kola, ale nejsem si stopro jistej, jestli to teda funguje navíckrát, zeptej se Countera.

Ale určitě bych minimálně počkat, jestli se třeba někdo nezraní nebo tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan díky moc za radu, u mě už je to asi jedno, obětoval jsem sestavu pro Messiho a Neymara a asi víš jak to u obou dopadlo, takže spíš to dělam abych se zbavil jich. Ronaldo měl chuť hrát a bylo to znát, Messi tam třičtvrtě zápasu chodí bez chuti a Neymar jenom simuluje, místo aby chtěl hrát, půjdou prostě ven

Reagovat
C-M@ster

Hmmm.

Ronalda čekají dva zápasy proti týmům, co zas tak moc neinkasujou. Messi a Neymar podle mě zabodujou. Jako je to na tobě. Sám nevím, co za transfer(y) vyrobím.

Můžu ti doporučit Cavaniho. Sice neměl gól ani áčko, ale hrál luxusně a soupeře by měl mít hratelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Španělsko taky zas tak moc neinkasuje a bylo jim to prd platný Jinak to že se Messimu a Neymarovi nepovedl jeden zápas neznamená že budou na prd celý turnaj. Podle mě teď spíš naopak při ztátách budou muset zapnout. Plus po tý penaltě neproměněný práve Messi zapnul a bylo to znát.

Reagovat
stas87

Tak prve kolo dohram v zostave 5-3-2. Zatial mi kazdy obranca uhral vzadu nulu a Gimenez dal gol. To je tak, ked mi ofenzivne hviezdy uhraju naproste houno. Vylepsit to moze odpoledne kapitan Lukaku. to je asi posledna sanca na nejake väcsie body.

Reagovat
Counter

Lukaku suché triko, přesně jak jsem říkal

Reagovat
stas87

Uz som lutoval toho Kaspera, ze som mu sundal pasku. Je asi blbost ju vziat Lukakovi a hodit ju Jamesovi, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

jj, do toho bych nešel ani omylem. James by musel dát aspoň dva góly, aby to stálo za to, a to je příliš velký risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž já sem jí chtěl v 1. kole sundat i Golovinovi

Reagovat
stas87

Tak to necham tak ako to je. So Schmeichelom som mal 16b, teraz mam 20b za dva goly Romela.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Já zapomněl vystřídat očekávejte body od Meuniera a Walkera

Reagovat
Frank Lampard 8

A ono prd

Reagovat
Gunner14

No pořád bych na tom vydělal 2 body, ale aspon to nemrzí tolik no díky tomu že Walker to zajebal

Reagovat
jany kozak

ten Cueva ma dobre sabotoval co si mi to poradil

Reagovat
smazaný uživatel

Granqvist fantaboy.. Aspoň někde se zadařilo. Škoda, že jsem mu nedal céčko.

Reagovat
bunnovv

Chci se zeptat když dám kapitánskou pásku v RD 2 někomu jinému, tak se mě taky ty body odečtou? Nebo to platí jenom jenom na RD 1 ..Díky

Reagovat
Counter

V druhém kole dej zase nejdřív pásku tomu, kdo bude z tvého týmu hrát jako první, na první kolo to vliv nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

A večer zaokrouhlím na 80 bodíků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne no

Reagovat
chicuita

Lukakuuu

Reagovat
smazaný uživatel

BENCH BOOST: prosím můžu dotaz ohledně této možnosti. Zatím jsem jí nepoužil, druhá možnost bude na druhé zápasy ve skupině? nebo pak až na vyřazovací část? a ještě dotaz na kapitána, toho nemůžu měnit tedy během celých základních skupin? DÍK

Reagovat
C-M@ster

Ohledně Kapitána

Já dal v pátek kapitána Cavanimu, body nenabral, tak jsem dal v sobotu Cuevovi, body nenabral, tak jsem dal v neděli Coutinho, dal sice gól, ale rozhodl jsem se dát dnes Lukakovi... a kdyby mi ty dva góly přišly málo, tak bych dal zítra Falcaovi.

Reagovat
Counter

Bench boost můžeš použít na které kolo chceš, ale musíš to aktivovat předtím, než to kolo začne. Tzn. kdybys to chtěl využít na druhé kolo skupin, musíš to aktivovat dřív, než zítra večer začne zápas Rusů s Egyptem.

Kapitána můžeš měnit každý den (a dávat pásku hráčům, které jejich zápas teprve čeká), ale zase platí, že se tak musí stát před prvním zápasem toho dne, ne v jeho průběhu (tzn. třeba teď dát pásku Angličanovi proti Tunisku už nejde, muselo se tak stát už před zápasem Švédů).

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju! S tim kapitánem jsem to myslel ted pred druhým kolem, já mam ted kapitána Griezmanna (16b), tak jestli tech 16 b chci po celé základní skupiny, tak mu ji musim nechat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitan plati vzdycky na jedno kolo. Na druhy kolo muzes mit nekoho jinyho zas.

Reagovat
smazaný uživatel

díky!

Reagovat
Counter

Nový článek na EF, James by mohl zítra dokonce chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako blby, ale jesteze Kolumbijci hrajou prvni, takze se da pockat na zakladni sestavy a podle toho pripadne stridat.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

kddyž není za koho tak je to blbé

Ale i tak prostě.. toho jsem v týmu měl snad jako prvního hráče, stál 9 mega, nejvěší hvězda mezi záložníky a posledn naděje s tou bídou (u mojí fanty) něco udělat a ten borec nebude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja to mam stejne. Ale snazim se na tom hledat pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu.. jediné pozitivum ještě je, že mám i Inuiho, který dneska dá hattrick

Reagovat
Hokaido

Není nějaký účet na twitteru, kde potvrzují goly a asistence? Podobně jako ve FPL?

Reagovat
Counter

Že by to dali Stonesovi místo Kanea?

Reagovat
Horcmen

asi jenom neoficiálně FFScout

Reagovat
jacobT

Nechat kapitana Meuniera alebo to este skusit prehodit na Falcaa?

Reagovat
Counter

Předně počkej, jestli bude v základu. A jinak bych se rozhodoval podle toho, jak na tom jsi bodově - jestli nic moc, tak to za risk stojí, jestli obstojně, tak lepší nechat jistých pět bodů.

Reagovat
jacobT

Práveže bieda. Normálne by som pri 5 bodoch este zariskoval, len podľa toho ako sa mi zatiaľ darí to isto skončí nejakou nepremenenou penaltou. Neviem ani aký výkon očakávať v ofenzíve od Kolumbie ak nebude hrat James.

Reagovat
Counter

Tak si počkej na ty sestavy no - jestli James bude, tak to Falcaovi šoupni, jestli ne, tak to nech Meunierovi.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer 2 kolo.

Kimmich out... Trippier in + 1 m na ďalšie kolo ,alebo

Peru obranca out ...Varelu( uru) in. (myslíte že Varela bude v základe aj 2. zápas?)

Reagovat
Counter

Kimmicha nech, Němci si druhé kolo proti Švédům už utéct nenechají. Varelu čekám v základu zas.

Reagovat
Neon

První fanta, kterou jsem kdy hrál, hned první kolo fiasko Messi kapitán, 0 bodů, 3 němci dohromady 5 bodů, prozatím 25 bídných bodů dohromady, jedině že zítra Zielensky dá 5 gólu, aby mě trochu vylepšil skore

Reagovat
Neon

Jinak koho dát na další kolo kapitána? Griezmanna nebo Messiho? Francie hraje proti Peru, ale Argentina hraje proti Chorvatsku, kde mi Messi mohl mít víc prostoru než proti Islandu. Nebo to neřešit a hodit si korunou?

Reagovat
smazaný uživatel

Každý deň môžeš posúvať kapitána

Reagovat
Neon

Já vím, ale právě na druhé kolo nevím, koho z nich dát, sice věřím, že Messi nějaký gól dá, ale to jsem věřil i před prvním kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Já bych věřil víc teda Messimu. On se hecne.

Reagovat
Counter

"Každý den" znamená, že jestli máš nějakého Rusa nebo Egypťana, dej nejdříve jako kapitána právě jej. Pak to můžeš přehodit na Uruguayce, pak třeba na Messiho, pak na Němce atd.

Reagovat
Neon

Jo takhle, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesuň kapitána aspon na toho Poláka.

Reagovat
Counter

Tak nakonec moje první kolo 79 bodů, solidní start.

Reagovat
smazaný uživatel

82 a este hra Falcao

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Ach, sa na vás oboch ani len trochu nechytám

Reagovat
Counter

Momentálně jsem v celkovém pořadí v nejlepší tisícovce (602.), takže neboj, nejsi sám

Ale zítra ještě spadnu, už mi nikdo další nehraje.

Reagovat
jacobT

Asi ti musim vysvetlit ako vypada skutocna bieda. Mas pomaly lepsie umiestnenie celkovo ako ja v EF lige (330.). V celkovom poradi mi dokonca patri famozna 242 367. priecka.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem 5 bodů za tebou, famózní úspěch pro mě.. Na to jak jsem začal.. Ale taky mi už dneska nikdo nehraje.

Reagovat
Counter

Supr, že ses tady ozval, pravděpodobně budeš vysoko i po zítřku a takhle můžu do článku zmínit i tvůj EF nick

Reagovat
stas87

70 zatial a mam dvoch hracov z Kolumbie. Ale ak nebude hrat James, tak ten druhy mi vela golov neda.

Reagovat
Dominator

ach, ta falosna skromnost

Reagovat
Counter

O to větší účel to u protihráčů splní

Reagovat
Kluivert9

Taky 79 ještě zbývá Sabaly a James

Reagovat
Kang & Kodos

Zatím 69, a ještě mám Mujicu s Falcaem. A -2 body za to, že jsem kretén a nechal jsem Claessona na lavičce.

Reagovat
Rakoid

Tak dneska naštěstí alespoň odvrátili totální fail Lukaku+Kane, jinak ale totální bída. Hlavně mě mrzí Benatia, Cueva, kteří sahali po víc bodech, no a pak Brazilci no..:/ jen jedinej z pěti obránců mi uhrál čistý konto...

Reagovat
stas87

Obrana+brankar mi nahrali 43b. Kazdy obranca udrzal nulu. Zaloha zatial len sest ale vylepsit to moze James. V utoku zatial Lukaku 20b a este mi nastupi Izquierdo. Takze by sa mi hodila nejaka golova vyhra Kolumbie.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace.. Včera jsme měli společně Lukaka a ten se předvedl, tak dneska ten James

Reagovat
C-M@ster

Snad nebude hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

svině.. kolik máš ty vůbec bodů zatím?

Reagovat
C-M@ster

Mám úplný hovno, motám se kolem padesátky. Nebýt Lukaka včera, tak jsem na dně...

Ale koukám se koho vytransferovat a v podstatě i když nemám body, stejně mi ten kádr prostě vyhovuje... Dost možná nechám první transfer propadnout... Maximálně tak gólmana místo Pickforda můžu vymyslet jinde, páč ten hraje třetí špíl s Belgií...

Reagovat
C-M@ster

Ale zas nemůžu měnit gólmana před zápasem s Panamou, to jsou jistý body...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme na tom podobně. Já měl v plánu měnit toho Ziyacha (chtěl jsem ho mít jen na první kolo) ale ještě více urgent mi připadalo odstřelit Casemira, který tady hraje fakt šíleně zataženě.. místo něj zkusím Cherysheva.

Pickforda bych si být tebou jedno kolo ještě určitě nechal, no

Reagovat
C-M@ster

Ziyacha bych možná měnil, ale nevím za koho... nečekám, že to budou Portugalci betonovat proti těmhle... nevím no... snad to bude další ofenzivní koncert

Reagovat
smazaný uživatel

Fyi transfery neprenasej do dalsiho kola jako tomu je v PL (tj ted ho vynechas a priste budes mit dva).

Reagovat
Dominator

nebudes mat 2?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, v zakladnich skupinach je k dispozici kazdy kolo vzdycky 1 transfer.

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Teď nevím, cos napsal.

Reagovat
Counter

Když teď neuděláš žádný transfer, příští kolo budeš mít stejně jenom jeden (ten nevyužitý z prvního kola propadne).

Reagovat
C-M@ster

Jo, s tím jsem počítal, jen to imp napsal zamotaně, v té závorce a pak mluvil o PL a tam netuším, že se něco přenáší...

Vůbec si neuvědomuju, že když tam neudělám přestup, tak další týden mám za oba týdny

Reagovat
smazaný uživatel

*transfery se

No proste v PL fante plati to, ze pokud jeden tejden neudelas transfer, tak se ti prenese do dalsiho tydne, tj muzes pak udelat v jednom tymu dva transfery bez ztraty bodu. To v tyhle fante neplati.

Reagovat
C-M@ster

Jo, s tím jsem nepočítal, říkám, zmátla mě spíš závorka a zmínka o PL, kterou sice hraju, ale o tomto jsem nevěděl

Reagovat
drussbarb

Tak mám poslední šanci, že mi kapitán přinese body. Pojď Tygře!

Reagovat
Vincent Vegan

Tak zatím asi nejhorší kolo, co jsem kdy v nějaký fantě měl

41b. a dnes už mi nikdo nehraje. A to to ještě "zachraňovali" 2 Belgičani včera..

Obrana tragická. Ať už retard Umtiti, co sebral čistý konto Francii, tak Kimmich, Trippier i Advincula. Meunier si radši nechal dát ještě žlutou, aby to s těma bodama nepřehnal.

Záloha až na Eriksena taky děs. Müller se zmohl jen na žlutou, Ziyach, Casemiro nic, noa Cuevův příběh známe

Útok Uruguaye taky nic bodovýho neukázal, takže za Cavaniho jsou jen 2b., snad jen ten Hazard tam trochu něco uhrál.

Hlavně že jsem nakonec vyndal Lukakua, C. Sancheze, Gimeneze, Godina, Golovina, Herreru, nebo Maguira (protože nakonec neměl hrát základ ).

Teď je otázka, co změnit. Nechci ještě panikařit a hned hrát wild card, takže mám jednu výměnu, přičemž mám rezervu 1,5m.

Mám vyměnit Iwobiho za útočníka do 7,5m (Guedes?), protože NIG po tom představení proti Islanďanům nevěřím, nebo třebas toho Ziyacha za záložníka do 8,5m (Paulinho, Isco, Shaqiri), nebo třeba Advinculu za obránce do 6m (Godin/Gimenez/Varela proti Arabům?)

má někdo nějaký nápad?

Reagovat
C-M@ster

Ziyech, Trippier, Meunier, Cueva, Cavani | Maguire, Gimenez ven... to znám ten pocit, kámo...

Ale do budoucna to vidím slibně, Cavani hrál podle mě neskutečně a příště čekám 1+1, Cuevu bych nechal taky... za tu cenu lepšího stejně neseženeš...

O výměně Ziyecha taky uvažuju... Ale pokud máš možnost přivést Guedese, šel bych do toho...

2 týdny zpátky dal 2 góly Alžírsku, tak třeba dá i těmhle...

Reagovat
Vincent Vegan

jojo, Cuevovi i Cavanimu věřím..a celkem i tomu Advinculovi, protože s tou jeho rychlostí a kombinací s Carillem by tu francouzskou obranu mohli dobře prohánět, už proti Dánsku hráli dobře, jen měl Schmeichel svůj den no

Ziyach hraje proti Portugalsku, takže mu na nějaký velký body moc nevěřím. Na druhou stranu, pokud Maroko nějaký gol dá, tak nejspíš přes něj.

Na druhou stranu Iwobimu proti Chorvatům věřím tak maximálně v body za účat

Takže je otázky, jestli je větší šance, že dá slušný body Guedes proti Maroku (což by mohl, už ten mu to tam Cristiano celkem dával a navíc Ronaldo sám už asi takový zápas nezahraje, tak by to tam mohlo padnout přes Guedese právě)

u Isca nevím no, nějaký assist nebo gol by taky dát mohl..

Uruguayci do obrany jsou proti Egyptu podle mě celkem sázka na jistotu, ale že někdo z nich zas dá gola moc nevěřím.

Takže možná fakt ten Guedes?

Reagovat
smazaný uživatel

Ziyach -> Isco vypada dobre. Privest obrance z Uruguaye taky neni spatnej napad. Osobne bych sel do toho Isca ale.

Reagovat
Vincent Vegan

Guedes nebo Isco asi no.

Reagovat
C-M@ster

To jsem zvažoval taky a je to jedna z variant.

Reagovat
Dominator

...advincula nam kludne moho uhrat viac jak dva body (ci uz asistenciou, alebo aj cistym kontom, ku ktoremu daleko nebolo)...ja som nestastne prisiel aj o ciste konto hakimiho...a zatial nemam ziadneho hraca, ktory by dal gol kapitana som dal na zaciatku fernandesa, pasku teraz kazdy den presuvam, ale viac bodov aj tak (zatial) nikto nenahral...sice som ju uz od zaciatku mal v plane dat hazardovi, ale este i ten ma vcera sklamal...

co sa tyka tvojej vymeny, asi by som na tvojom mieste isiel do isca

Reagovat
Vincent Vegan

já měl (c) Akinfejeva s 6b. pak jsem to přesouval denně až k Eriksenovi za 6b., ale tam jsem si říkal, že Müller, Hazard, Meunier nebo Kimmich přece uhrajou víc, takže jsem to přesouval dál, až nakonec má azard míň no

Reagovat
jacobT

Ako to vidite s anglickou zostavou proti Paname? Daju sa ocakavat nejake zmeny mozno aj s ohladom na papierovo slabsieho supera v tomto kole? Lebo teoreticky sa da celkom realne pocitat s cistym kontom + viacerymi golmi, tak by bolo asi fajn mat v zostave na druhe kolo aj nejakeho Anglicana. Jedine co ma odradza je prave to, ze si netrufam odhadnut ake zmeny v zostave spravi Southgate.

Reagovat
Counter

Já teda nějaké změny čekám. Dobré je aspoň to, že Anglie hraje v ten den jako první, takže půjde sledovat základní sestava.

Reagovat
jacobT

Jj to bude fajn aspon co sa tyka striedani pripadne posuvania pasky. Ja prave zatial ziadneho Anglicana v time nema, ale teraz zvazujem, ze by som zobral niekoho z obrancov. Napr. taky Maguire ma dobru cenu na to, ze predstavuje hrozbu aj zo standardiek. Pripadne Trippier, ktory je sice drahsi, ale zase tie standartky rozohraval. No Southgate je v tomto pre mna tazko citatelny a je asi kludne mozne, ze obaja proti Paname ani nebudu startovat.

Reagovat
Counter

Já mám Trippiera a po jeho výborném (dvoubodovém ) výkonu se utěšuju, že Southgate ho přece posadit nemůže

Reagovat
jacobT

Trippier bol vyborny, ale ci ho Southgate neposetri na Belgicko a neskusi Alexandra-Arnolda...

Mna najviac laka ten Maguire, ale asi sa idem skusit porozhliadnut aj po obrancoch z inych muzstiev, lebo uz vidim ako by som nadaval ak proti Paname bude na lavicke.

Reagovat
Kluivert9

Bude hrát Pavard i další zápas?

Reagovat
Vincent Vegan

to bych mu radil

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho vymenil. Nebudu to riskovat. Varela za stejnou cenu ma stavnatej zapas proti Saudum.

Reagovat
Kluivert9

Taky přesně nad touhle výměnou uvauiji A pak teda ještě nad výměnou Jesus - Costa, tak uvidíme

Reagovat
fenixLFC

tak som si v prvom kole pozrel jednotlive timy a u vacsiny viem co cakat, kto sa dostane do sance a tak. Otazka ale znie- je dobry napad vymenit zostavu ktora mi uhrala 63 bodov (este bez falcaa)?

Reagovat
Counter

Podle mě ne, lepší je wild card využít buď na závěr skupiny, kde se může dost rotovat, anebo po osmifinále, kde ti může vypadnout dost hráčů a přestupy na obměnu kádru budeš mít jenom tři.

Reagovat
smazaný uživatel

A co když mám tři Peruance v sestavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Však si Frantíky namažou na chleba Já mám dva a WC nepoužiju

Reagovat
Counter

Po skupinách máš možnost to komplet překopat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, spíše aby mi teď akorát neztráceli body..

Reagovat
fenixLFC

tak na zaver skupiny asi nie, vacsinou to vyzera ze tam este o dost pojde. ono aj ked su to nejake body tak su nahrane vacsinou 3-4 hracmi a napriklad lavicka by uhrala 5 bodov. neviem nakolko ej to rpave vo fante bezne tak ze nakolko mam stresovat. pretoze co som tak skusal tak by sa to dalo postavit aj lepsie

Reagovat
Counter

Já třeba při skládání soupisky docela bral ohled na to, kteří hráči mají lehčí první dva zápasy a favorita skupiny až na závěr. Takže můj tým v posledním kole nejspíš docela ostrouhá.

Reagovat
KnoxXx

WC pre 2.kolo snad len v pripade, ze mas 2 hracov zranenych a napr dalsich 2 vykartovanych, inak to nedava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

James neni v zakladu. Myslite, ze ho tam pak posle?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bude záležet na vývoji zápasu. Podle mě si povodí Japonce i bez něj no nevím.

Reagovat
Kluivert9

Spíš ne

Reagovat
KnoxXx

to je dost jedno - 2body su viac nez zrejme 1bod (aj to neisty) od Jamesa

Reagovat
smazaný uživatel

No ja premejslim presne obracene - ztrata jednoho bodu neni zas tolik a James klidne za tu chvili nejaky acko nebo gol muze urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teď nevím jeslti ho nevyměnit úplně

Reagovat
smazaný uživatel

já to nebudu riskovat.. dám místo něj do základu Inuiho

Reagovat
smazaný uživatel

pořád ještě váhám.. sakra

Reagovat
Counter

Samá dilemata!

Já bych to riskl, stejně jsi už v loji tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fuck it, ja ho tam dam. Potencialni zisk je imho vetsi nez potencialni ztrata. V nejhorsim pripade ztratim 2 body, v nejlepsim pripade se bude nejak podilet na golu nebo golech.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem nakonec změnil názor a hodil ho tam

Reagovat
KnoxXx

Bude hrat Anglicko s 5-clennou obranou (resp. s 3 stopermi) aj proti Paname? Pytam sa, pretoze ako najlepsia mozna vymena mi pripada Granqvist/Maguire (alebo radsej Pavard/Varela?)

Reagovat
Counter

Pavard/Varela mi přijde jistější.

Reagovat
Counter

Tak kdo má Sancheze ve fantě?

Reagovat
jacobT

Videl som ho tu velakrat. Snad nebol nikto v az takej zufalrj situacii, ze by ho mal aj ako kapitana.

Reagovat
Counter

Jako zdvojnásobení záporného počtu bodů se jen tak nevidí

Reagovat
jacobT

Tusim, ze raz som takto doubloval -1 bod v PL fante.

Reagovat
Gunner14

Dneska už jsem nezapomněl vystřídat

Reagovat
C-M@ster

Já mám Kagawu

Kdyby nedal ani on, už by mě šlehlo...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač

Reagovat
C-M@ster

Dík dík. Aspoň něco mám... Jak dá gólaso Falcao, byl bych na nějakých 60 bodech, což už celkem jde vzhledem k okolnostem.

Ale furt nevím, co v té záloze vymyslet... Jestli si tam nechal předraženýho Ziyecha za 7, nebo ho někým nahradit.

Reagovat
jany kozak

ja do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Na lavicke, vystriedal som pred druhym kolom Walkera a Sancheza som si ho aj na druhe kolo a dal bench boost boha

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho a Walkera by som najradsej zavesil za gule do prievanu za tieto ich blikance

Reagovat
Dominator

a uz mam po cistom konte...

Reagovat
jacobT

Som rad ze som Falcaovi nakoniec nedal tu pasku.

Reagovat
Counter

Reagovat
C-M@ster

Borci, co Asensio?

Nehodí ho tam na příští zápas?

Reagovat
C-M@ster

Nééé, to by byla sračka... tam asi nic nevymyslím...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před půl hodinou sem vyhodil Jamese z fanty úplně. Takže proti Polsku minimálně hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

James zkušeně za 0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no pro jistotu žlutá abych neměl ani bod

Reagovat
jany kozak

toho Sancheza asi vymenit co

Reagovat
Counter

Rozhodně.

Reagovat
Free_player

Když teď před začátkem zápasu koupím ruského hráče bude hrát ten zápas už dnes ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na procenta dobreh Golovin hype

Reagovat
Kluivert9

Klasika

Reagovat
Muffi

Nemají Godín nebo Gimenez zdravotní problémy?

já měl na první kolo Minu, který nehrál, tak ho chci vyměnit a Uruguay by proti Saudům inkasovat neměla, což jsou ty 4 body.

Reagovat
Counter

Pro jistotu upozornění všem - druhé kolo začíná už dneska v osm zápasem Ruska s Egyptem!

Reagovat
drussbarb

Hoši, sice jsem až 130., ale počkejte, budete volat své maminky, ale ony vám nepřijdou na pomoc

Reagovat
drussbarb

A už je osm, tady to máte :

Schmeichel - Christensen, Godin, Gimenez, Rojo - Golovin, Eriksen, Halffressson, Coutinho - CR7 , Costa

Uzoho - Escobar- Rodriguez - Finnbogason

Reagovat
C-M@ster

Já to nakonec nechám beze změn.

Věřím svým koňům...

Reagovat
FCSL

Lloris(2) - Kjaer(6), Kutepov(6), Godin(6), Christensen(6) - Carrasco(3), De Bruyne(5), Belhanda(2), Golovin(13) - Griezmann(16), Lukaku(10)... 75

Caballero, Alburayk, Dzagoev, Cavani.

3 změny: Caballero, Dzagoev, Belhanda - Uzoho, Bentancur, Isco

Reagovat
Counter

Za -8 bodů? To je přehnané.

Reagovat
FCSL

Ale Isco 2+2 a Bentancur 1+1

Reagovat
Wat

To nemá Bentancur ani za celou sezónu, ne?

Reagovat
Counter

Za celou kariéru

Reagovat
Muffi

Tak první kolo dopadlo jako vždy. Rozhodování koho ze Španělů do útoku za 9 mega mezi Silvou a Costou dopadlo katastrofálně, podobně bylo vyřešeno i druhé útočné dilema Mertens-Jesus.

Obdobně záloha. Lingaard míso nejbodovějšího hráče za hattrick a čisté konto všechno spálil a skončil jen se dvěma body za účast, James se pro jistotu zranil, a ten jeden bod vymazal žlutou, címž si může podat ruce s Lichťákem a Meunierem, Mina zůstal na lavičce a nakonec tragický Krychowiak připravil Koulibaliho o čisté konto

Na druhé kolo jsem vyměnil Silvu za Costu a Godina za Minu, takže očekávám Davidův hattrick a Godin penalta, ČK a gól Saudů

Reagovat
stas87

Ja stracam na prveho 14b a na druhe a tretie miesto len 9b. konecne sutaz, kde nie som v pecku hned od startu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušel už někdo wc ? Jestli když jí dám už teď na třetí kolo a dám si takovej nástřel sestavy, jestli se v tom budu moc potom ještě dál případně hrabat. Nebo jestli se to hned uzavírá a musím to dát na první dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

mozes menit kolko chces az dozaciatkukola

Reagovat
smazaný uživatel

*zaciatku kola

Reagovat
smazaný uživatel

Ok díky

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro out Cerysev in

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ja vyndal Belhandu a zobral Schoneho z Danska. Ale prva volba bol prave Cerysev...lenze som podlahol hypu menom Egypt a neveril som rusom, ze daju viac ako gol. Tak mozno ze aj Lasse da gol.

Reagovat
Hokaido

Asi v 19:57 jsem sebral pásku Fernandesovi a dal ji Trezeguetovi. Ale jsem za to docela rád, kdyby měl Fernandes 9 bodů, tak bych měl velký dilema, zda mu ji vzít.

Reagovat
Counter

Se čtyřmi body by to takové dilema nebylo.

Reagovat
Hokaido

*s pěti

Reagovat
Counter

On tu žlutou nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

Cerysev kápo se 14 body. Pásku mu ale asi stejně seberu a předam Cavanimu.

Správné rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ano

Reagovat
C-M@ster

Asi jo, navíc tam máš další adepty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.. mám tam favorita fakt každý hrací den.

Reagovat
DrQQ

Príbeh kapitána:

Gazinsky, od ktorého DrQQ nič svetoborného nečakal, zabíja prvý klinec do rakvy pre Saudov a zdvojnásobuje pekných 8 bodov, no DrQQ sa to máli a pásku mu strháva v prospech Hakimiho, ktorý drží čisté konto celý zápas až kým si jeho spoluhráč nedá v nastavení vlastenca. No nič, od Achrafa si DrQQ veľa na začiatku aj tak nesľuboval a s ľahkým srdcom navlieka kapitánsku pásku Messimu tešiac sa na mastné sústo. Leo však hrá dosť nemastne neslane, ale hurá, črtá sa aspoň gól z penaltičky, no máš ho vidieť, zlyháva a na konci stretnutia zdvojnásobuje tučnú nulu. Neymar je tým správnym mužom, uvažuje DrQQ a odovzdáva pásku jemu. Neymar sóluje, stráca lopty, váľa sa po trávniku, no zrazu na jeho hlavu letí Willianov (mimochodom tiež je v zostave DrQQ) centrík, tak to je tutovka, jasá DrQQ, ale účes ala vrabčie hniezdo loptu tlmí rovno do rúk švajčiarskeho gólmana.

Pásku preberá rýchlonohý striker Carrasco, ktorý sa mení na pomalonohého jeden-pľuvanec-strelca, hanba Ti Yannick Ferreira!

Dr QQ chytá paniku, riskuje 3 body a odovzdáva pásku Japoncovi zúfalcovi Shojimu, ktorý ani nemal pôvodne nastúpiť, ale je tam. Všetko sa vyvíja neočakávane priaznivo, Kolumbijci sa hneď na začiatku oslabujú a z jedenástky inkasujú, DrQQ si mädlí ruky, vyzerá to na čisté konto a predsa len aké také body za kapitánana, no japonský brankár púšťa stupídny gól. :-(

DrQQ pokorne vracia pásku Gazinskému. :-)

Reagovat
Free_player

Jak je zas sakra možný když jsem teďka koupil Costu tak ten transfer bude platný až ve třetím kole ? vždyť to začíná zápasem Portugalsko - Maroko ve 14:00 ???

Reagovat
Counter

Druhé kolo začalo zápasem Ruska s Egyptem.

Reagovat
Free_player

ajo sakra na to jsem úplně zapomněl

Reagovat
DrQQ

Kupovať si mal včera (do 20:00), už je pozde. :-(

Reagovat
smazaný uživatel

bench boost+ wildcard na 3. kolo

Mustapha- Pavard,Godin,Tagliafico,Alba- Isco, Coutinho, Bentacour - Costa, Messi, Khazri

Sub: Subasic, Lovren, Casemiro, Shaqiri

Reagovat
Counter
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele