Fanoušci zaútočili na Scocca

25.03.2011, 10:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Alf da Gama

Ti Řekové jsou neskuteční magoři!

Reagovat
FC Porto FC

Scocca je zrovna takovej super hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Rek a fandim PAOKu,ale tohle je opravdu moc,kam se podelo klasicke fandeni.Cloveka dela clovekem prave to ze psychicky unese svou porazku a jde dal,pouci se z chyb a uz se jim vyhyba.Nekteri lide by se meli naucit,ze zivot neni jen o fotbale!!!

Reagovat
HonzaKoller

Přesně tak, je také o hokeji

Reagovat
jewix

Já jsem fanoušek AEK, ale tohle je asi jedno kde se stane, jestli v Kolumbii kde se střílí, v Řecku nebo Rusku...vždycky je to síla a postavil bych se k tomu s nulovou tolerancí.

Výborně "fanoušci"..jediný čeho dosáhnou je to, že Scocco jako jeden z nej hráčů AEK nám řekne po sezoně "díkyčau" a naopak se do AEK nikdo nepohrne, ikdyž se tady bude hrát evropskej pohár.

Fandi, ale zůstaň člověkem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec se nedivím, že Cisse chce po sezóně pryč! Sice to sem nepatří ale i tak...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele