Fanoušci už Maradonu nechtějí

04.07.2010, 19:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ani maradona a ani dunga nemají k odstoupení důvod...

Reagovat
smazaný uživatel

ze ne?

Reagovat
VojtovaChelsea

jsou tam i jiný týmy který mají na to získat titul,nejenom oni dva

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ale s takovymto tymem je uspech.. nechci rict nevyhnutelny, ale myslim si ze to semifinale by tam melo byt....... a kdyz si vemu tech kecu co mel hlavne maradona.. a potom 0:4, to je podle me docela trapny.. me je jedno ze klub ktery muze vyhrat vypadne v ctvrtfinale, ale jde o to, ze arg dostane debakl a hrajou uplny h*vno, brazilie docela dobry, ale ke konci hruza.. a na to kolik tam maji hvezd....... podle me jednozacna chyba treneru(ne hracu)....

Reagovat
smazaný uživatel

***tym ne klub

Reagovat
VojtovaChelsea

no tak hvězdy tam mají snad všichni největší favoriti,kandidátem na titul není jen argentina a brazílie.A to že prohráli 0:4 se nemusí stát jenom jim,ale komukoliv

Reagovat
smazaný uživatel

tvořivého záložníka Estebana Cambiassa...????

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele