FANOUŠCI FIORENTINY DOSTANOU DÁREK

02.07.2007, 15:16
Aktuality
Prezident italské Fiorentiny Diego Della Valle slibuje, že do svého týmu přivede nějakou velkou posilu a ne pouze mladé hráče, kterých získal už několik. Zároveň dnes "Fialky" představily svou další posilu - útočníka Artura Lupoliho z Arsenalu...

Balzaretti, Mazuch, Vanden Borre a již zmiňovaný Lupoli, to jsou všechno hráči, které Fiorentina už během přestupového období do svého týmu získala. Fanoušci teď ovšem očekávají nějakou velkou posilu, kterou jim Della Valle slíbil. "Dárek pro fanoušky Fiorentiny přijde. Sportovní ředitel Corvino v současnosti odjíždí pryč a bude na přestupu v klidu pracovat, nebojíme se ničeho. Větší příchod teprve přijde," slíbil a zároveň ujistil všechny fanoušky Della Valle.

Fiorentina doufá, že příští sezoně zlepší své postavení a dokáže se konečně probojovat do Ligy mistrů, avšak po odchodu nejlepšího střelce týmu z posledních dvou let Luky Toniho to bude o něco těžší.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

to jsem zvědav kdo to bude?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

že by Barzagli? Quaresma?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Nymyslim, ze Seria A je ta prava liga pre Ricarda Quaresmu!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ty toho myslíš..

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*CeceFCB

On je technik a pre nho je najlepsia La Liga!

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Baroš na hostovačku do Villarrealu, Střihavka do Norwiche..

Reagovat
M11

strihavku taky ale toho baryho ne,,, kde si to cetl???

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

2.7.2007 - 12:30

Villarreal po odchodu Forlána shání posilu do útoku. Podle deníku As jsou na seznamu možných posil Djibril Cissé, o nějž má ale zájem i Marseille, náš Milan Baroš, jenž by mohl přijít na hostování, Santi Ezquerro z Barcelony a Soldado z Realu.

Reagovat
M11

hmmm... by mohlo byt zajimave

Reagovat
HOST*

Fiorentina bude taky zajímavá. Hlavně Vanden Borre, ten má prý větší potenciál než Kompany.

Reagovat
HOST*Parker

Že by Riquelme?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieri??? Alebo ešte niekto starší

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Fiorentina není AC

Reagovat
HOST*Zlatan

prá Quaresma je technik a bude pro něho lepší lepší La liga to sem se nasmál jak sviňa víš kolik technických hráčů hraje v Itálii tak pár ti jich vyjmenuju Kaka,Ronaldo,Seedorf,De Piero,Ibrahimovič,Totti,Mancini a spousty dalších jako proč by mu neměla vyhovovat si blázen víš kolik hraje v Itálii brazilců V itálii hrají pomalu jen techniční hráči.Opravdu si mě pobavil

Reagovat
HOST*

souhlas! toto léto už přišlo hodně hráčů a bude to pokračovat po minulé slabé sezóně

Reagovat
HOST*deges

brazilcu? quarema je portugalec

Reagovat
HOST*Zlatan

já to myslel tak že tam hraje spoustu brazilců kteří mají vynikající techniku takže by se tam Portugalec neztratil.Absolutní blbost že by tam nemohl Quaresma hrát hraje tam Figo proč by nemohl Quaresma.

Reagovat
HOST*Mira

A co Hable?Ten nakonec nepřestoupil?

Reagovat
HOST*

je tam, zapomněli na něj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele