Fanoušci AS Monaco vyzvali trenéra Jardima k odchodu z klubu

19.09.2019, 13:29
Aktuality
AS Monaco loni odehrálo mizernou sezonu a o nic lepší zatím není ani úvod nového ligového ročníku. Bohatý klub stále čeká na první vítězství a terčem kritiky je především jeho trenér Leonardo Jardim. Média spekulují o jeho odvolání a jasno v tomto případě mají fanoušci, ti portugalského kormidelníka už vyzvali k odchodu...

Jardim u týmu v minulosti působil a po necelý rok starém dovolání se k němu koncem ledna vrátil. Tehdy se mu povedlo zachránit ambiciózní tým mezi francouzskou elitou, jistotou ovšem AS Monaco rozhodně neoplývalo a totéž platí i v současné chvíli. Ligue 1 za sebou má pět kol a Monako získalo jen dva body, se čtrnácti inkasovanými brankami má jednoznačně nejhorší defenzívu.

AS Monaco v průběhu uplynulých let prodalo řadu zajímavých fotbalistů a místo nich přišla spousta jiných. Své si ke změnám měl říct i Jardim a fanoušci z koučem vytipovaných posil nadšení rozhodně nejsou.

"Jelikož klub neříká nic, my se nebudeme vyčerpávat psaním spousty věcí, přestože máme hodně co sdělit... Jednoduše je čas na nějakou reakci: Jardime, děkujeme, ale je čas odejít a vzít si s sebou všechny ty, které chráníš," napsali fanoušci AS Monaco.

"Vidí tohle všechno vůbec vedení? Pokud ničemu nerozumíte, přiveďte profesionály, kteří klubu umožní znovu vítězit, abyste vše pochopili. Není problém v příchodech hráčů, jen je třeba se ujistit, že se jedná o správné posily," přidali příznivci předposledního týmu tabulky Ligue 1.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Pipo123

Ako keby za to mohol Jardim, videl som tie zápasy (odjebali mi viacero tiketov ). Veď hrali dobre, ale tie hlúpe červené karty, stratené vedenie v priebehu pár minút, to je skôr labilita hráčov. Jardim sa môže aj pretrhnúť keď má dieru v bráne a jediného kvalitného stopéra a to stagnujúceho Glika

Reagovat
Pyroman

To si piš, že za to může Jardim, minimálně z velký části. Odpálil spoustu hráčů, kteří by se jim hodili, naopak Glika, Jemersona a další, co jsou z formy už rok, staví prakticky pořád, v tomhle je podobný Zidanovi. Proti OM si ho AVB namazal na chleba a i v dalších zápasech těch chyb nasekal dost, v kabině to údajně dlouhodobě taky není nic moc atd atd. Tu sezónu 16/17 mu nikdo nevezme a na té bídě loni měl podíl menší, než teď, ale vracet se neměl, od té doby jde jen dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

"minimálně z velký části" báječný slovní obrat

Reagovat
Pyroman

Myšleno že i kdyby za to nemohl úplně, tak má alespoň velký podíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba v neděli vedou 2:0 a prohrají 3:4.

Kolik,tak byl kurs na Marseil.jak prohrávaly 2:0,tak 25 ne?

Reagovat
marke7

Třeba něco podobného sepsat i pro pana Valverdeho.

Reagovat
Robbie

N co podobného sepsat i na Zidana

Reagovat
PP

Jak toho bych si přál do Arsenalu..

Reagovat
El-Pistolero-68

Nemel se vracet. Stejne jako Zidane do Realu.

Reagovat
Josifek

No jooo, ale těžko tohle vědět dopředu. I když u Zizua bylo jasný, že těžko to může dopadnout líp..

Reagovat
El-Pistolero-68

Jako u obou mi to prislo jako nesmysl. Meli zkusit novou vyzvu radsi.

Zidane s Realem vyhral, co mohl, a rikal jsem si, ze odesel s gracii v pravy cas jako trenerska legenda. Ted si akorat kurvi reputaci.

Jardim uz je v tom Monaku uplne vycichly, potrebuje zmenu jako sul. Je cosi shnileho v knizectvi monackem.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytočný comeback. Jeden aj druhý.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

těch 20 fandu nebo kolik jich maj?

Reagovat
Elliasson

Oni nemají až tak špatný kotel, jak se zdá. Samozřejmě, na většinu týmů to nemá, ale Monako je populárnější než Jablonec či Příbram.

Reagovat
wishmaster

Nerozumiem ako môžu mať s takýmto kádrom také výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava má hrát o titul , nepochopím

Reagovat
Josifek

Takovej swap Zizou vs Jardim? Možná by to nakoplo obě strany...ale u Zinedina je hodně přesčasné.

Reagovat
Josifek

I když já to vlastně popletl, Zizou vzešel z Bordeaux..

Reagovat
Agent z Melmacu

a návrat Henryho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Monaco nechápu, ty jména jsou super.

Reagovat
Godwinson

Když vidím ty dva články nad sebou, vtipný. Spousta hypu a nakonec hovno z toho, u obou. Tedy hovno, ono to nějaký trofeje hodilo, takže v pořádku. Jen se těším až vezmou nějaké jiné kluby a totálně vyhoří

Reagovat
The Krupy

Vie mi niekto kto sleduje francúzsky futbal vysvetliť, prečo sa to tam tak neuveriteľne posralo? Keď sa človek pozrie na kvalitu kádra, neverí, že hrajú tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Jardima, jsem ceť Jarolima

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele