Falcao zvažuje odchod z Monaka, má několik dobrých nabídek

05.08.2019, 10:59
Aktuality
Tento týden začíná nový ročník francouzské nejvyšší soutěže a není vyloučeno, že součástí sezony 2019/2020 už nebude Radamel Falcao. Kolumbijský útočník patří AS Monaco a vážně uvažuje o změně dresu, na stole už má několik zajímavých nabídek...

33letý útočník je kmenovým hráčem Monaka od července 2013 a dva roky strávil na hostováních v Manchesteru United a Chelsea. Celkem za AS nastřílel 65 ligových gólů.

"Pravdou je, že mám smlouvu ještě na jeden rok a klub mi nabídl prodloužení. V tuto chvíli vyhodnocuji všechny nabídky, které jsem dostal, jsou to dobré příležitosti pro mojí další kariéru. Musím myslet také na svojí rodinu... Pro hráče v mém věku je to komplikované. Snad najdu řešení jak pro mě, tak i pro AS Monaco," nechal se slyšet Falcao.

O Falcaovi se dříve spekulovalo v souvislosti s možným návratem do Atlética Madrid, o jeho přestupu pak jednal Galatasaray. Díky kontraktu platnému do června 2020 by si mohl rok počkat a následně odejít zdarma, pravděpodobnější je ovšem jeho už letošní stěhování.

"Ne, mám opravdu dobré nabídky," řekl jasně.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

China jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok jejich nejlepší hráč a největší tahoun.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborny hrac !

Reagovat
Beči

Vidím to na Čínu, hlavně po tom, co mluvil o zabezpečení rodiny. A v jeho věku by to asi byla ideální štace.

Reagovat
pistacik11

Zabezpečený už bude dosť si myslím, skôr to myslel tak, že musí brať ohľad na svoju rodinu, v zmysle dobré miesto na život (škola, reč, príjemné prostredie) bude si ju môcť zobrať zo sebou a nie nejaká prdel na konci sveta, kde budú sedieť na hoteli, alebo tam bude bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ne, mám opravdu dobré nabídky," řekl jasně" Hádam by ponuku z Číny takto neoznačil

Reagovat
kilobyte

Pokud by chtěl přestoupit do Číny, tak by tu nabídku označil za dobrou. Přece by neřekl, že má špatnou nabídku a pak by tam přestoupil.

Reagovat
Filipow

Co ty víš, já třeba šel s mamkou v pátek do restaurace, šli jsme tam na základě toho, že mi řekla, že tam je draho a jídlo nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoci Falcaa v posledných rokoch mnohí kritizujú, stále je to platný forward. Ešte tak na dve sezóny v kvalitnej európskej lige má.

Reagovat
Poll Hamm

Come to Besiktas

Reagovat
Frantszek

Se tam hroozně zazdil.... Hráč s takovým potenciálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na tu anabázi v Anglii má pěknou kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl chodit do Anglie.

Reagovat
oli9

Do Realu s ním

Reagovat
Kapřík

A hurá do Asie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele