Falcao po sezoně opustí Rayo, sil na pokračování v kariéře má stále dost

21.05., 19:30
Aktuality
Radamel Falcao (© AFP)

Evropští fanoušci za několik dní pravděpodobně budou mít poslední šanci, jak na vlastní oči vidět na trávníku Radamela Falcaa. Již 38letý kolumbijský útočník opustí Rayo, v Madridu mu končí smlouva a novou nedostal.

Jihoameričan do Raya přišel v září 2021 a v 79 zápasech za něj zaznamenal dvanáct branek. Letos se ve španělské nejvyšší soutěži trefil jen jednou, tři zásahy přidal v Copa del Rey.

"Rád bych poděkoval za uplynulé tři roky a klubu do budoucnosti popřál jen to nejlepší. Můj kontrakt vyprší 30. června a uvidím, jaké se mi otevřou možnosti," sdělil.

"Cítím se dobře a chtěl bych ještě hrát, všechno proberu společně s rodinou, jejíž názor má stále větší váhu. Oficiálně jsme zatím o ničem nediskutovali," dodal.

Falcao v minulosti střílel branky za FC Porto, Atlético Madrid, AS Monaco, Manchester United, Chelsea a Galatasaray. Některá média s jeho odchodem z Pyrenejského poloostrova počítají již delší dobu a spekulovala o dalším zaměstnavateli, reálně by mělo vypadat angažmá v Mexiku.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
JacoBee

Neměl od Atletů odcházet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele