Falcao má za sebou operaci hlavy a už myslí na návrat do sestavy

13.04.2021, 09:24
Aktuality
Radamel Falcao o víkendu hodně vystrašil fanoušky Galatasaraye. Zkušený kolumbijský útočník se během tréninku srazil se spoluhráčem Keremem Aktürkoğluem, utrpěl několik zlomenin v obličeji a musel do nemocnice, kde se rychle podrobil operaci. Nyní už spřádá plány k návratu na trávníky...

"Díky Bohu šlo všechno dobře. Maskovaný muž přichází," napsal na sociálních sítích a naznačil, že zraněná místa mu bude chránit speciální maska.

Falcao má k dobré náladě důvod, jelikož si vyslechl pozitivní zprávy i od lékařů. Nepřijde totiž o zbytek sezony, naopak znovu k dispozici by mohl být už do tří týdnů.

Falcao v únoru oslavil 35. narozeniny a v minulosti střílel branky za FC Porto, Atlético Madrid a AS Monaco, díky kratším angažmá v Chelsea a Manchesteru United si vyzkoušel i anglickou Premier League. V Turecku kroutí druhou sezonu, letos zvládl jen čtrnáct soutěžních startů a v nich zaznamenal osm branek.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (9)

Přidat komentář
JacoBee

Takový střelec to býval. Ta doba Porto+Madrid byla neuvěřitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

V Monaku taky řádil

Reagovat
smazaný uživatel

zničil ho Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

je zodpovednej za svoji karieru potazmo za svuj zivot - jeho chyba. Zadnej klub nikdy nikoho neznicil

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu. Chelsea například zničila Shevu, Crespa, Kežmana, Torrese

Henryho,Hleba zničila Barcelona

Kaká, Hazarda zničil real

Reagovat
kattos

Torrese opravdu ne, dostával šance furt a furt. Nakonec to i nebylo zas tak špatné angažmá.

Hazarda zničilo zranění a neideální životospráva

Reagovat
Bucky

Torrese, Kaká, Hazarda zničila zranění, ne Chelsea nebo Real. Crespo zničený nebyl, hrál dobře předtím i potom, v Chelsea hrál prostě průměrně, nesedla mu liga, styl hry týmu, těžko říct. U Hleba a Kežmana je otázka, jestli na ty kluby vůbec kdy měli. Henry šel do Barcy ve 30 letech, hrál tam v pohodě, často na křídle místo hrotu a proto měl nižší čísla. Pak prostě šel za penězi do MLS, měl na to věk.

Jediný Sheva mi dává smysl, protože ten se fakt stal zbraní v boji mezi trenérem a majitelem a byl v pozici, kterou nemohl téměř nijak ovlivnit, zároveň ho to asi dost poznamenalo.

Reagovat
Rssa

Henryho myslis leda tak ze srandy, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

S hlavou má problémy kdekdo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele