FA HLEDÁ ERIKSSONOVA NÁSTUPCE

02.02.2006, 23:38
Aktuality
Tři funkcionáře pověřila Anglická fotbalová asociace, aby do 27. února vytipovali možné nástupce současného kouče reprezentace Albionu. Sven-Göran Eriksson už dříve oznámil, že skončí po mistrovství světa v Německu.

Švédského trenéra přiměla k odchodu nechvalně známá aféra s falešným šejkem, který z Erikssona vytáhnul názory na kdeco. Falešný šejk byl redaktorem bulvárního listu News of the World, takže se svěřil s koučovými neopatrnými větami celé Anglii.

Jeho nástupce budou vybírat tito pánové: Brian Barwick (prezident FA), Noel White (prezident mezinárodního výboru) a Dave Richards (prezident Premier league).

V Anglii už se živě spekuluje o novém kormidelníkovi kolébky fotbalu, často zaznívají názory, že nový trenér by měl být Angličan. V úvahu přicházejí například Alan Curbishley (Charlton), Steve McClaren (Middlesbroug) nebo Sam Allardyce (Bolton). Pakliže by dostal podruhé v řadě důvěru zahraniční trenér, nejspíš by to byl Guus Giddink.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

prave meno na konci riadku je pre mna najlepsia volba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ne! Kdyby se náhodou stala ta hrůza a Frank nás opustil směrem AC Milán, tak by se nám Gidding hodil, takže jeho úvazek u FA potřebujem ze všeho nejméně. BTW proč je tam Steve McClaren? Co on předvádí každoročně s tim kádrem, co má u Middlesbroug, to je hnus...

Reagovat
smazaný uživatel

vraj je dohodnuty Marco Van Basten a vzhladom nato co predvadi s holandskou repre by som ho v pripade odchodu bral. i ked hiddink je hiddink

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem četl o v. Bastnovi. Je to jasná adobrá volba, pokud by opravdu Frank vzal do zaječích

Jinak bych za trenéra Anglie dal asi Sama A. Za prvé hraje s Boltonem dost nad poměry a sympaticky a zadruhé Angličané dalšího zahraničního kouče u kormidla repre asi nebudou chtít

Reagovat
smazaný uživatel

Frank zustane v Berce!

Reagovat
smazaný uživatel

No Van BAsten není dohodnutý, jen ho navrhoval Cruyff.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, momentálne som voľný aj ja A spravím to aj za polovičnú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jim jde spíš o ty milenky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele