Experti: Proti Řecku byla klíčová přítomnost Hübschmana

13.06.2012, 15:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hübschman hrál výborně, nejlepší hráč podle mě

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ten zápas vyloženě sedl, ale koukat na koláře to byl děs. Kéž by tam zkusil mladáka Daridu. Ten měl výborné jaro a má fazonu kolář je vyčpělej a co jsem ho viděl 5x tuhle sezonu, tak bílek nemůže myslet vážně, že je to alternativa za rosu.Líbil se mi i Pekhart, kterej bojoval a chtěl a ne jako baroš.Je sice hezký,že ho tam bílek furt cpe, ale když něco dával a hrál dobře měl k sobě vždy bourače kterej mu to sklepnul a on pelášil na bránu.Takhle ho tam nechá vždy jen trápit a ještě na něj všici akorát pískaj.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby to Darida zmrvil, tak se na něj bude nadávat, že do tak důležitého zápasu dal tak nezkušeného mladíka Kolář taky nehraje v Plzni špatně, podle mě je to jeden z pilířů jejich ofenzívy, na repre ale podle mě kvalitu nemá... a co udělal Pekhart za těch 25 minut? Dvakrát podstoupil hlavičkový souboj, jednou donutil gólmana zahrát do autu a dvakrát fauloval

Reagovat
FiX

Furt víc než Bramboroš, kterej si nechal proklouznout balon mezi nohama ve 100% šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ úplnej opak oproti utkání s Ruskem

Reagovat
smazaný uživatel

Experti

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle jsem si řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě chybí vyjádření Vízka, Paličky a Pulpita

Reagovat
smazaný uživatel

Něco si přejte, Baroš padá.

Jak může srovnávat Baroše a Lewandovskeho?? Lewandovski že se nepotkal s míčem včera v druhém poločase? Viděli jsme jiný zápas? Byl pernamentní nebezpečí pro branku soupeře a na to, že tam byl osamocený vydřel strašné množství soubojů a ten gól klidně dát mohl. Baroš měl jednu šanci dát gól a nezpracoval na malém vápně. Žádná střela, nic, bída. Pekhart 1000x platnější do našeho systému na 1 útočníka. Experti

Reagovat
smazaný uživatel

Lewandowki byl nebezpečný? A čím? Vždyť to furt zkoušel tahat sám a nic se mu nedařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baroš je bohužel to nejlepší co máme to že na něj každej nadává neznamená že by neměl nastupovat ten kluk běhá dře nabízí se, ale nedostane žádnej balon který on potřebuje a to je do běhu, když se zpětně podívate na jeho přebírání přihrávek tak je to 95% otočenej zády k brance soupeře a navíc mu to jde vrchem na prsa. a když to náhorou dostane do běhu tak to aby měl dvě vrtule v zadku, a jinak z Jiráčka roste nový Nedvěd můj názor ikdyž Méďa byl jedinečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ani zpracovat balón už neumí. Pekhart je mnohem lepší do našeho systému, jak už jsem jednou zmiňoval. Jak přišel, tak hned vyhrál mnohem více soubojů než Baroš za celý zápas. Baroše jsem se zastával, ale teď, když jsem viděl Pekharta na hrotu, tak si fakt nemyslím, že Bary je to nejlepší, co máme. Navíc, pokud nezkusíme v základu něco jiného, nikdy se to nedozvíme.

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo by je dát do útoku třeba spolu hrát na jednoho utočníka je totiž utopie

Reagovat
Lemond Laws

A hlavně Sivoka!!! .. Podivejte se na zápas a spočítejte jeho vyhraný souboje! Těch bude kolem 20, to co tam Tomáš včera předváděl, to byla extratřída!! A to nemyslim ze srandy..

Reagovat
Rarášek

Přesně

Reagovat
PP

byl výborný... možná lepší než Kadlec. Přitom proti Rusům sme mohli hrát hru "Najdi Sivoka"..

Reagovat
Lemond Laws

Určitě lepší než Kadlec..

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Jiráček a Pilař hodně to zvedli, vyměnit baroše nak poupravit obranu a nemáme vůbec spatnej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslím, na hrot bych dal třeba Sivoka kvůli hlavičkám. Obranu bych určitě poupravil, zařadil bych do sestavy nějaké libero, například Jožko Chovanec je volný a s návraty na fotbalové kolbiště má mnoho zkušeností

Reagovat
PP

Jednoznačně nejlepší chlap s Jiráčkem.. Pilař když se dá do klidu, tak je záloha radost.. oproti útoku s Barošem.. za co ten kluk má už 6.rokem permanentku, to nechápu...

Reagovat
centos

FourFourTwo má aplikaci se statistikami na euru.. vypadá to nějak takhle http://i.nahraj.to/f/aa9.png

A teď si vypůjčím příspěvek z okou..cz:

"Baroše jsem si teď rozkliknul v jejich aplikaci. Pro polovinu všech přihrávek si musel seběhnout do středu hřiště, všechny poslal nakrátko dozadu, pokazil jen dvě, nevystřelil jedinkrát... Prostě výsledek naprosto neefektivního systému. Každej si s ním ve středu narazí a on se teprv pak rozbíhá do plnejch (a míč nedostane), protože je už pozdě. Já začínám chápat, proč Vrba tak moc trvá na tom, aby se ten jeden středovej útočník vůbec nezapojoval do kombinace. Protože tohle je na hovno a jen to zpomaluje hru."

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, souhlas s tím příspěvkěm - o to mi jde, dost lidí arugmentuje, že sice nemá šance a nedává góly, protože se účastní kombinace atd. Ale v tom případě ho utopíme, na góly tam necháme Pilaře a další, ale to potom můžem hrát jak Španělé bez čistého útočníka a na jeho místo tam dát někoho, kdo bude v té kombinaci lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď nevím....obhajuješ Barryho?

Reagovat
centos

Obhajují jej statistiky přihrávek, z nichž vyplývá nevhodný systém, který hrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... Já jsem UŽ bohužel na Baroše doslova alergický!

Reagovat
centos

Nejde mu to, ale furt ho mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli to myslíš citově tak nic proti,ale fotbalově je už "mrtvý muž".

Reagovat
centos

No dokud bude hrát repre takhle, tak je tam zbytečný, to je pravda.. Spíše jde všem o to, že to není tak úplně jeho vina.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak hrát na dva útočníky má a ne na jednoho vždyť i na toho pilaře tam balony lítají vzduchem všichni chtějí někoho nakoho to svéct a Bary je na raně ale chyba je jinde né v něm

Reagovat
smazaný uživatel

No osobně doufám,že bude co nevidět končit a přenechá to svoje trápení na někom jiném. Už kvůli mému chatrnému zdraví. Nemám na něj nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to jsem psal o odstavec ví a nepotřebuji k tomu statistiky ale jsem za ně rád aspoň tu nevypouštím hovadiny a Lafata ten má jen na českou ligu na nic jinýho možná ještě slovenskou

Reagovat
smazaný uživatel

všichni blijou na baroša, ale co uhrál Pekhart? jednou tam pěkně sklepl balon, jinak se k němu taky absolutně nedostal... vzpamatujete se

Reagovat
smazaný uživatel

tady se ukázalo, jak byla špatně zvolená taktika na zápas s Ruskem, už tam měl být Hubschmann, aby zachytával útoky před stopery, když naši propadli v útoku..ale po bitvě každý generál..

Jinak na zápase sem byl včera osobně a to bučení na Bílka bylo fakt hrozný, vypleskal bych každýho, názor na něj mám taky svůj, ale jednou je to trenér národáku a přijel sem tam fandit, tak na něj přece nebudu bučet a pískat. To stejný na Baroše, sice nic nepředvedl, ale taky nedostal pořádnej balón do běhu, což on potřebuje. Ta averze vůči němu je fakt směšná, Baroš v oblečení tří hráču ztratí zcela pochopitelně balon, za což nemůže a všichni odborníci u piva kolem, co nikdy nekopali do balonu, se míní zbláznit..když jste přijeli fandit tak kurva fanděte, nadávat můžete doma u piva..

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak bílek je strašnej , ale jak říkáš je to trenér nároďáku tak ho musíme trochu respektovat, ale má u mě plus že zachoval chladnou hlavu a nevyměnil tu sestavu jak mu to na nově ti žebráci doporučovali a navíc říkali hrozny hovadiny jako že čech měl minimálně dvě branky chytit to jsem fakt kroutil hlavou. naštěstí udělal jen dvě změny a né pět

Reagovat
smazaný uživatel

Musím ještě strašně pochválit Gebreho ten má famozní formu

Reagovat
smazaný uživatel

No klíčové bylo dost i to, že Řekům neuznali gól, který mohl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem smutnej za to co si vsichni mysli o Barosovi :-(.....nevim jestli to je komplex nebo jestli pouze koukate na jina utkani, ale dejtek nemu druheho utocnika a probudi se v nem zase selma :-)

Vsak v Istanbulu porad goly dava....cim to asi bude?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni si o Barym nemyslí že je už na nic je to borec a až s Poláky vystřílí postup zase ho budou vynášet do nebes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele