Evropské reprezentace diskutovaly o trendech z MS

22.09.2010, 22:13
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
Murtago

Určitě měli o čem. Podle mě to bylo nejhorší MS historie.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo prve co si pametas

Reagovat
Filipow

Teď jsi mu to vážně nandal, já s ním třeba souhlasím, Ale svět má ponaučení, MS aby se už nekonalo v Africe.

Reagovat
mike.84

hmmm, má pravdu. todle MS bylo kvalitativně hodně mizerné

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím, ale zúčastnění většinou hodnotili MS velmi kladně. Pokud myslíš čistě fotbalovou stránku, tak to napiš, ale ani z tohodle pohledu si nemyslím, že by to bylo hodně mizerné, jak jsi napsal.

Reagovat
mike.84

ano myslim sportovní stranku. , infrastrukturu a vubec takove ty dorovodne věci nehodnotím páč do nich nevidim.. a o vuvuzelach už tu bylo napsano dost.. nevím.. vubec se mi nelibila hra anglie, španělska. už jen fakt že španělsko prohralo s velice slabym švycarskem a nasledně vyhralo celý šampionát o něčem vypovídá ikdyž vím že jeden zapas nic nedělá.. nevim celé play off bylo hodně nudné, jediný adrenalin mi dal match německo argentina a anglie německo .. ted už si na všecko nevzpomenu tak rychle, třeba jsem nějaky zapas pozapomněl. přišlo mi že tymy zase o něco více bránily než na posledním MS.. každý to ale vidií jinak samozřejmě... nudny fotbal 0-0 muže být pro jineho skvělým podívaním a opačně. nikomu to nebru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

... a pak se ptali pana bílka proč je čr v takových hovnech a pan bílek odpověděl: víte, litva už není tím slabým týmem jako kdysi ...... "

Reagovat
niflheim

Reagovat
Arbiter

Nesouhlasím, že to bylo nejhorší mistrák, mi se hodně zápasů líbilo

Reagovat
Messi14

přesně tak, MS nebo ME nikdy neni nejhorší, to je vždycky fotbalovej svátek...to je prostě liga mistrů zemí...ono i kdyby se na to člověk měl dívat jen kvůli španělsku nebo německu, tak to stojí za to...to jsou vždycky parádní zápasy, i když němce třeba nemam vůbec rád, ale hrajou ted moc hezky....prostě se nedá říct, že nějaký MS bylo nejhorší...sice afrika jako pořadatel asi dost dlouho nebude, ale konalo se to tam hlavně na posílení infrastruktury a africkýho fotbalu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele