Evropská liga - preview prvních zápasů osmifinále

12.03.2020, 09:57, aktualizováno 12.03.2020, 15:26
Previews
Šesti zápasy dnes bude odstartováno osmifinále Evropské ligy a jenom na dvou stadionech budou přítomní diváci, kteří mohou na vlastní oči sledovat duely Istanbul Başakşehir - FC Kodaň a Rangers - Leverkusen. Utkání Sevilly s AS Řím a Interu Milán proti Getafe jsou prozatím odloženy...
Istanbul Başakşehir - FC Kodaň  (čtvrtek 18:55)
Pro oba dva čtvrteční protivníky už je samotný postup do osmifinále Evropské ligy úspěch a nyní je čeká důležitý dvojzápas o posun mezi vytouženou osmičkou nejlepších. Za mírného favorita bude považován Istanbul Başakşehir, jehož kádr tvoří několik světoznámých jmen. Dánská Kodaň tak hvězdné složení nemá, na druhou stranu se prezentuje skvělým týmovým výkonem a bez šance na úspěch v žádném případě není.

Turecký celek se momentálně nachází ve skvělé formě, celkově totiž zvítězil čtyřikrát za sebou. V základní skupině J měl pořádně namále a postoupil až díky závěrečné výhře v německém Mönchengladbachu (2:1), v prvním vyřazovacím kole narazil na portugalský Sporting. V Lisabonu nejprve prohrál 1:3, pak ale v domácí odvetě zabral a díky vstřelené brance v nastavení dostal utkání do prodloužení, ve kterém nakonec měl pevnější nervy.

Jeho hrdinou se stal bosenský záložník Edin Višća, jenž zařídil třetí gól v nastaveném čase a pak rozhodl o úspěchu proměněnou penaltou ve 119. minutě. "Už dvakrát jsme byli blízko vyřazení, teď bychom chtěli zažít poklidnější průběh. Na druhou stranu je nejdůležitější postup do čtvrtfinále a nezáleží na tom, jakým způsobem ho dosáhneme. Na Kodaň si věříme, avšak v žádném případě ji nesmíme podcenit," prohlásil natěšeně domácí trenér Okan Buruk.

Başakşehir zvítězil v turecké lize třikrát za sebou, v generálce hladce přehrál Göztepe SK (3:0) a v tabulce se nachází na druhé pozici s dvaapadesáti body jen o skóre za vedoucím Trabzonsporem. Hosté prohráli v základní skupině EL až v závěrečném šestém zápase s konkurenčním Malmö a díky tomu obsadili první místo, mezi dvaatřicítkou nejlepších si trochu překvapivě poradili se skotským Celticem (1:1 a 3:1).

Výborný výkon předvedli hlavně v Glasgow, dva postupové zásahy vsítili až v závěrečných deseti minutách. "Bylo to cenné vítězství a všichni jsme moc rádi, že můžeme jsme došli tak daleko. Başakşehir je silný soupeř a má kvalitní kádr, do odvety si chceme přivézt co nejpříznivější výsledek," uvedl pro klubové stránky kouč Ståle Solbakken. Kodaň je v tabulce dánské ligy na druhé pozici s dvaapadesáti body o osm bodů za vedoucím Midtjyllandem.

V poslední době se jí příliš nedaří, kromě vypadnutí ve čtvrtfinále národního poháru s Aalborgem (0:2) nestačila ani na tým AC Horsens (0:1). Solbakken se musí vypořádat s celkem početnou marodkou, na které se nacházejí Wind, Boilesen, Mudrazija či Andersen, jistotu startu dále nemá Sigurdsson. Domácí naopak mohou využít kompletního kádru, na trávník se možná nepodívá pouze Gulbrandsen.
Istanbul B. - pravděpodobná sestava:
Gunok - Junior Caicara, Škrtel, Ponck, Clich -; Visća, Tekdemir, Kahveci, Elia - Crivelli, Ba
FC Kodaň - pravděpodobná sestava:
Johnsson - Varela, Bjelland, Nelsson, Bengtsson - Pep Mas, Stage, Zeca, Falk - N'Doye, Santos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.72 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
LASK Linz - Manchester United  (čtvrtek 18:55)
Jedním z osmifinálových zápasů evropské ligy je duel dvou týmů, které se aktuálně pyšní fantastickou formou. Rakouský LASK si upevnil postavení na čele domácí ligy, Manchester United se zase dotahuje na příčky zajišťující Ligu mistrů.

Linec je po zimní přestávce v lize stoprocentní. Ve čtyřech utkáních navíc nasázel hned třináct branek, namále měl jen v posledním zápase v Mattersburgu, kde zvítězil jedinou trefou Klausse. Jediné, co se mu nepovedlo, byla pohárová porážka v Salcburku, nevýhru si připsal i v předchozím kole EL v Alkmaaru. To však napravil jasným domácím vítězstvím a bez problémů postoupil.

Rudí ďáblové chytili v lednu fantastickou formu a už deset utkání v řadě nepoznali přemožitele. Během této série navíc inkasovali pouhé dvě branky, čisté konto dokázali udržet i v neděli v manchesterském derby, v němž uspěli díky trefám Martiala a McTominaye. Co se týče vyřazovací fáze EL, vyřadili v jejím prvním kole Bruggy. V Belgii sice remizovali, avšak doma zvítězili o pět gólů.

Rakouský celek nemůže počítat s vykartovanými Filipovićem a Wiesingerem. V ohrožení jsou i starty Baliće, Goigingera a Potzmanna. Manchesterští nastoupí bez indisponovaných Granta, Pogby a Rashforda.

Utkání v Raiffeisen Areně začíná pět minut před sedmou hodinou a jako hlavní rozhodčí jej bude řídit Portugalec Soares Dias.
LASK Linz - pravděpodobná sestava:
Schlager - Trauner, Ramsebner, Wostry - Ranftl, Holland, Michorl, Renner - Frieser, Goiginger - Raguz
Manchester United - pravděpodobná sestava:
Romero - Tuanzebe, Bailly, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Mata, Bruno Fernandes, Greenwood - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.69 - 3.56 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Eintracht Frankfurt - FC Basilej  (čtvrtek 18:55)
Jedním z hraných čtvrtečních zápasů evropské Ligy je i souboj Frankfurtu s Basilejí. První utkání se odehraje bez diváků, avšak jinak za standardních podmínek. Na rozdíl od odvety, kterou Basilej nemůže sehrát na svém stadionu.

Hráči Eintrachtu se momentálně nepyšní vůbec dobrou formou. V prvním kole vyřazovací fáze sice vyřadili Salcburk díky prvnímu zápasu hladce, v poháru zase uspěli s Werderem, avšak z posledních tří ligových zápasů vytěžili pouhý bod. Naposledy si přijeli pro porážku 4:0 do Leverkusenu, kde už po čtvrthodině prohrávali o dva góly.

Dlouholetému suverénovi švýcarské ligy Basileji se letos příliš nedaří. Po zimní přestávce vyhrála jediný z pěti odehraných zápasů a v tabulce je až třetí, naposledy doma remizovala 2:2 se čtvrtým Servette. Alespoň v Evropské lize se Švýcarům zadařilo, ve dvojzápase proti APOELu totiž vstřelili čtyři góly a žádný neinkasovali.

Domácí nemohou počítat se zraněnými Dostem, Fernandesem a Russem, v ohrožení je i start Stendery a Torra. Hosté přijedou bez indisponovaného Zuffiho, nejistotat panuje i nad další pěticí hráčů.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Touré, Abraham, Hinteregger, N'Dicka - Ilsanker - Kamada, Sow, Rode, Kostič - André Silva
FC Basilej - pravděpodobná sestava:
Omlin - Widmer, Cömert, Alderete, Riveros - Frei, Xhaka - Stocker, Campo, Petretta - Arthur Cabral
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.66 - 4.02 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Olympiakos Pireus - Wolverhampton Wanderers  (čtvrtek 21:00)
Po vyřazení Arsenalu svedl los fotbalisty Olympiakosu k zápasům s dalším anglickým mužstvem. Ve dvojzápase, který je také velmi ohrožen koronavirem, přivítá Wolverhampton.

Řekové mohou jít do osmifinále s pozitivní náladou. Od začátku prosince totiž prohráli jen dvakrát - jedno doma s Arsenalem, což dokázali v odvetě na Emirates napravit a postoupit, a podruhé minulou středu v poháru na hřišti PAOKu, výsledek 3:2 ale ještě mají šanci otočit na svém hřišti.

Od poloviny února se dobrou formou pyšní i Wolves. V Evropské lize zdolali hladce Espanyol, v domácí soutěži zase Norwich s Tottenhamem a naposledy remizovali na svém stadionu s Brightonem. Vedle své hlavní opory Raúla Jiméneze budou Vlci spoléhat i na Dioga Jotu, jemuž se sice v lize tolik nedaří, ale v EL je se šesti góly jedním z nejlepších střelců soutěže.

Olympiakos se obává o start dvou hráčů, krajní bek Gaspar a gólman Allain totiž mají zdravotní obtíže. Wolves nemohou počítat s Jonnym a Traorém.

Zástupci Wolverhamptonu usilovali o odložení zápasu, neboť majitel Olympiakosu byl pozitivně testován na koronavirus. Snahu ale UEFA zamítla. "Po zápase se vracíme k ženám a dětem, to je priorita. Musíme si být jistí, že je správné se vrátit domů," říká obránce Conor Coady.
Olympiakos Pireus - pravděpodobná sestava:
José Sá - Elabdellaoui, Rúben Semedo, Ba, Tsimikas - Fortounis, Guilherme, Camara - Masouras, El-Arabi, Valbuena
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Boly, Coady, Saïss - Doherty, Dendoncker, Rúben Neves, Joao Moutinho, Rúben Vinagre - Jiménez, Diogo Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.18 - 2.66
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rangers FC - Bayer Leverkusen  (čtvrtek 21:00)
Rangers čeká v osmifinále Evropské ligy velmi nepříjemná zkouška v podobě Leverkusenu, který má aktuálně perfektní formu, vždyť v uplynulých devíti zápasech napříč všemi soutěžemi hned osmkrát zvítězil. Především pro domácí může být fakt, že v prvním klání budou moci být přítomni fanoušci a v odvetě naopak ne, pořádně zásadní výhodou.

Když se glasgowský celek radoval v evropských pohárech z postupu do čtvrtfinále, psal se rok 2008, tehdy se v rámci Poháru UEFA prokousal dokonce až do finále. Letos se mu zatím v Evropské lize velmi slušně daří, postoupil do fáze play-off z velmi nelehké skupiny, přičemž následně vyřadil také Bragu, kterou skolil po svých dvou vítězstvích.

V lize sice marně stíhá vedoucí Celtic, který mimochodem z pohárové Evropy již vypadl, a vypadá to, že titul v domácí soutěži znovu nezíská, nicméně na této scéně by mohl rozhodně zaznamenat nějaký větší úspěch. "Myslím si, že každého, kdo je v Bundeslize v top čtyřce, musíte automaticky naplno respektovat," říkal Steven Gerrard, manažer Rangers.

Jeho tým sice po postupu přes Bragu vypadl následně ze Skotského poháru a v lize padl taktéž nečekaně doma s Hamiltonem, ovšem čerstvá generálka na nynější mač mu vyšla slušně a výhru urval z půdy Ross County. "Víme, s kým budeme mít tu čest. A já doufám, že předvedeme optimální výkon. Hráči se soustředí na přípravu," ujišťoval Gerrard.

Ten se možná bude muset vypořádat s realitou, že mu může chybět kapitán James Tavernier, jehož pobolívá noha, a údajně se o jeho startu rozhodne až těsně před zápasem. Hrát nakonec nebudou Ryan Jack ani Jermain Defoe, mimo hru je dlouhodobě i Filip Helander, naopak po zranění bude moci nastoupit Scott Arfield a po suspendaci taktéž Alfredo Morelos.

Rangers mají s německými kluby dlouhodobě velmi slušnou bilanci. Narazili na ně ve čtyřiceti pěti případech, v domácím prostředí hned třináctkrát vyhráli, šestkrát remizovali a jen třikrát prohráli. "Někdy potřebujete narazit na dobrého protivníka, abyste ze sebe vymačkal to nejlepší. Pevně věřím, že tomu tak proti Bayeru bude," zakončil Gerrard.

Hosté zavítají na Ibrox Stadium v roli mírného favorita. Přece jenom v uplynulých několika týdnech zařadili na nejvyšší rychlostní stupně, drží se například na všech možných frontách. Také jim se, stejně jako Rangers, podařilo procpat mezi šestnáctku nejlepších v Evropské lize zaslouženě přes dvě výhry, i oni přemohli klub z Portugalska, a to ostřílené Porto.

Leverkusenský trenér Peter Bosz, jenž bude postrádat zraněnou dvojici ve složení Sven Bender a Kevin Volland, přičemž z nominace na poslední chvíli vypadl i Daley Sinkgraven, nebyl nadšený ze skutečnosti, že se kvůli snaze zabránit šíření koronaviru musí následný druhý duel konat za zavřenými dveřmi. V aktuálních dnech vlastně obvyklé opatření.

Jestli se evropské poháry vůbec uskuteční v termínech, v jakých jsou plánovány, případně se v radikálním řešení úplně zruší, je zatím v tuhle chvíli ve hvězdách. "Abych byl upřímný, soutěže jsou znehodnoceny. Fanoušci by prostě měli na zápasech být. Vím, že nikdo nenese vinu, ale je to přinejmenším divné," povídal Bosz. "Moc se na utkání zde těším."
Rangers FC - pravděpodobná sestava:
McGregor - Tavernier, Goldson, Edmundson, Barišič - Kamara, Davis, Arfield - Hagi, Morelos, Kent
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - L. Bender, Tah, Tapsoba, Wendell - Aránguiz, Demirbay - Havertz, Paulinho, Diaby - Alario
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.66 - 2.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Wolfsburg - Šachtar Doněck  (čtvrtek 21:00)
Vlci z Wolfsburgu se v posledních týdnech dostali do excelentní formy a tu nyní budou chtít potvrdit proti tradičnímu účastníkovi evropských pohárů. Ukrajinský Šachtar sice neprožívá tak skvělé časy jako v minulosti, na druhou stranu stále patří mezi evropské giganty. Domácí výběr je považován za mírného favorita na postup do čtvrtfinále, nicméně proti zkušenému celku ho jednoduchá úloha určitě nečeká.

Kvůli šířící se epidemii koronaviru se také tento čtvrteční duel odehraje bez diváků, vedení klubu totiž zareagovalo na "dynamický vývoj" situace a na doporučení ministerstva zdravotnictví. Domácí tým momentálně neprohrál již osmkrát za sebou, naposledy nestačil na berlínskou Herthu (1:2) a to bylo koncem ledna. V úvodním vyřazovacím kole narazil na švédské Malmö a v obou případech dokázal zvítězit (2:1, 3:1).

Úvodní souboj se Wolfsburgu příliš nepovedl a výhra 2:1 mu žádnou jistotu nedávala, avšak na švédské půdě předvedl výborný výkon a výhra 3:0 byla zasloužená. V tabulce Bundesligy se momentálně nachází na sedmém místě se šestatřiceti body a znovu tak atakuje pohárové příčky, i když na Ligu mistrů má poměrně značné manko. V generálce na tento střetnutí přivítal druhé Lipsko a dokázal s ním vybojovat remízu v bezbrankovém poměru.

"Je to pro nás velký zápas, všichni chceme postoupit do čtvrtfinále. Jsem si jistý, že pro klub by to byl obrovský úspěch a my na hřišti odvedeme maximum. Samozřejmě nás mrzí, že nebudeme mít podporovat úžasných fanoušků, na druhou stranu nám určitě budou fandit i mimo stadion a hlavně kvůli nim se chceme dostat mezi osmičku nejlepších. Očekávám vyrovnanou bitvu, rozhodovat mohou maličkosti," uvedl záložník VfL Yannick Gerhardt.

Hosté v předchozí fázi vyřadili portugalskou Benficu. Nesmírně napínavá byla hlavně odveta, kde Šachtar smazal dvoubrankové manko a divoký nerozhodný výsledek 3:3 mu přeci jen stačil (první utkání skončilo jeho výhrou 2:1). "Znovu se ukázalo, že máme zkušený kádr, který dokáže reagovat na těžké situace. Ve Wolfsburgu to nebude jiné, musíme být připraveni na všechno," uvedl v krátkosti portugalský kouč Luís Castro.

Tomu budou scházet Solomon, Stěpaněnko a Malyšev, otazník visí nad startem Alana Patricka. Domácí nemohou využít služeb Ignacia Camacha, Williama, Guilavoguiho a Mbabuy.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Steffen, Brooks, Knoche, Roussillon - Schlager, Arnold, Gerhardt - Mehmedi, Weghorst, Brekalo
Šachtar Doněck - pravděpodobná sestava:
Pjatov - Dodo, Kryvcov, Matvijenko, Ismaily - Maycon, Alan Patrick - Marlos, Kovalenko, Taison - Junior Moraes
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.78 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Zbývající zápasy
12.03. 18:55Sevilla FC - AS Řím (zápas odložen)
12.03. 21:00Inter Milán - Getafe CF (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (52)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Aj sa dnes bude niečo hrať ?

Reagovat
Seydou Doumbia

kromě Itálie snad vše

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveriteľné.

Reagovat
fabec1222

Má cenu se vůbec koukat? Stejně je na 99% jasné, že nejpozději příští kolo už se bude odkládat.

Reagovat
kilobyte

Jestli chceš vidět fotbal, tak má určitě cenu se koukat.

Reagovat
Coutinho10

s diváky teda jenom v Turecku a ve Skotsku...aspoň ten 2. zápas na ČT Sport...pojdme Rangers

Reagovat
Thimpu25

ne ne, v Glasgow taky bez diváků... ono je to asi jedno, očekávám, že dneska bude oznámeno bafuňáři UEFA, že hrát se nebude

Reagovat
Coutinho10

aha, ja koukal na livesportu a tam teda nebyla zadna poznamka

Reagovat
ZB 07

Rangers by měli hrát dneska normálně s diváky ne? Až odveta je bez.

Reagovat
Thimpu25

aha, tak to jsem špatně pochopil... no, uvidí se, jak to nakonec bude

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Thimpu25

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jan Horáček

Já bych soutěž pro letošní sezonu ukončil. Stejně se neví, jak dlouho budou trvat ty odklady a jak se situace vyvine. Když se zlepší, ať si mužstva střihnou pár přáteláků nebo nějaký turnaj a příští sezónu už snad bude situace normální. I když chápu, že roli hrají různé finanční zájmy.

Reagovat
dave30

Ono to tak stejně dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves tam vůbec odjeli nebo ne? Podle mě to všechno ještě dnes odloží.

Reagovat
Seydou Doumbia

Alespon někdo z toho není posraný

Reagovat
Kuba408

Neoficiálně: UEFA chystá příští týden schůzi, kde se pravděpodobně oznámí, že mistrovství Evropy odloží na rok 2021. Mohly by se tím pádem dohrát soutěže vč. Ligy mistrů a Evropské ligy :D nejlepší řešení :D

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Nedohra sa nič.

Reagovat
Kuba408

pro ostatní kluby z Anglie by to bylo to nejlepší co, aby jste se mohli smát Liverpoolu když každý ví, že titul by jinak Liverpool vyhrál s přehledem a to vás neskutečně sere

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf. Ja fandím reálne, že by ma stali výsledky len Trnave.

Reagovat
smazaný uživatel

Divíš sa? 15 rokov fans Poolu vyskakujú po tom, čo vyhrali jednu LM, nechutná arogancia akoby boli najlepší na svete. Nie je náhoda, že je na nich toľko hejtu.

Reagovat
kiciN

Reagovat
Liquid

tak další kolo LM i EL prý na 1 zápas a na neutrální půdě, za mě skvělý nápad, ročníky se dohrají a navíc expanzi evropských gigantů uvidí KLDR, kde hlásí 0 počet nakažených koronavirem protože jak velí moto, zdraví na 1.místě a musí to dát někam kde nejsou nakažení

Reagovat
Seydou Doumbia

to sis ted vycucal z prstů nebo...?

Reagovat
Liquid

od první čárky dál ano

Reagovat
Seydou Doumbia

až na tu KLDR bych ti to věřil...mohl si tam hodit třeba Rusko, ale už jsem viděl že se bez diváku hrála KHL Spartak proti Dynamu

Reagovat
Liquid

na ten match jsem koukal, vlastně v Rusku první bez diváků vrámci COVIDu, prdel bdue co dál, protože Kazachstán vydal nařízení s uzavřenýma hranicema a jejich Barys postoupil

Reagovat
Seydou Doumbia

Ani jeden z dvojice Barys - Novosibirsk se do finále nedostane, takže kontumačně pro ruský tým, který vypadne o kolo dal...ne ale byl bych rád, kdyby se alespon po biatlonu dojela sezona aspon v khl...biatlon má po ms a poslední podnik je ve finsku, norsko ruší

Reagovat
Andis

Teď mě napadla paralela s loňskem a Slávii ve čtvrfinále EL. Jakože z té mánie kolem a dělání ze Slávie špičkový evropský tým atd. Vždyť když se podíváme pozorně na letošní čtvrfinále EL tak zjistíme, že tam je teď třeba taková Kodaň. Dále z těch menších lig je to Lask Linz, Glasgow Rangers, Basilej, překvapivě i Basaksehir a koneckonců i ten Olympiakos, který vyřadil Arsenal. Nevidím tedy žádný rozdíl mezi těmito týmy a Slávií. Nabízí se tak pouze dvě možnosti. Buď jsou i tyto tymý špičkovými evropskými mančafty....a nebo se dostat do čtvrfinále EL není zase tak něco úplně vyjímečného a každý rok sem tam vždy nějaký takový tým prokouše. Tak jak to tedy je prosím?

Reagovat
Andis

Nebo se jednalo o ještě jedno kolo dál?

Reagovat
Kuba408

Slávie to jen tak zase nezopakuje, kdežto Basilej postupuje ze skupin celkem pravidélně a Kodaň mi přijde taky

Reagovat
Rudnevs

Slávia sa dostala ešte o kolo ďalej, s prehľadom dali Gent, vyradili Sevillu a skoro prekvapili aj proti Chelsea. To je celkom úspech pre klub z českej ligy, nevidím dôvod to spochybňovať.

Reagovat
mistr129

1) Ve čtvrtfinále ještě nejsou

2) Bylo to hlavně kvůli vyřazení Sevilly

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Odveta Frankfurt - Basilej se má prý hrát taky ve Frankfurtu, podle Instagramu Eintrachtu.

Reagovat
Rudnevs

Jj, je to tak... Teda pokiaľ to dovtedy nezrušia celé. Pre Basel trošku neférové, ale už vyhrávajú 3:0, to je veľmi pekné. Či im to k niečomu aj bude, uvidíme.

Reagovat
Seydou Doumbia

Se nasrali že budou hrát 2x venku tak si udělali dnes náskok do venkovní odvety.

Reagovat
Mirek na tenisu

Kozohorak otevřel studio s bývalým Sparťanem Pospíšilem jako by se nechumelilo. To je bizar. Ptá se na takové nepodstatné chujoviny že jsem to.musel vypnout. Koho teď zajímá špil Glasgow Rangers - Leverkusen soutěže která se stejně nedohraje.

Reagovat
Rudnevs

Nepočúvam to, ale tak na jeho obhajobu - čo iné má povedať? Aj tak je to jedno, je to nepodstatný zápas, kľudne to vypnite, celé to zrušia a vlastne všetci raz zomrieme? Je to komentátor, robí si svoju prácu.

Reagovat
Coutinho10

Olympiakos jde do 10

Reagovat
DieFohlenBMG

To je ten rapl Semedo, co seděl či?

Reagovat
Coutinho10

Rangers dostanou gol zrovna z penalty po ruce

Reagovat
Coutinho10

omg Wolves v presilovce nejenom, ze si nevytvari sance, ale jeste inkasovali

Reagovat
Coutinho10

Morelos tyc...to je skodaaaa

Reagovat
Coutinho10

misto 1:1 to je 0:2

Reagovat
Coutinho10

alespon Wolves to konecne propalili

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaal Edmundson nadherna hlava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele