Evropská liga - preview prvních osmifinálových zápasů

10.03.2011, 10:34, aktualizováno 10.03.2011, 10:34
Previews
Evropská liga vstupuje do osmifinálové části a její první zápasy nabídnou souboj dvou nejlepších střelců soutěže v zápase CSKA Moskva s Portem. Leverkusen přivítá Villarreal, přemožitel pražské Sparty Liverpool zajíždí do Bragy, Benfica se utká s PSG a v nizozemsko-ruském dvojboji změří síly Twente se Zenitem a Ajax se Spartakem...
CSKA Moskva - FC Porto  (čtvrtek 19:00)
Jedním z nejzajímavějších osmifinálových soubojů Evropské ligy bude duel CSKA Moskva s Portem. Začíná se v Rusku.

CSKA i Porto patří mezi týmy, s nimiž se počítá jako s kandidáty na celkový triumf, ve třetím kole se ale po snadné pouti skupinami pořádně nadřely. CSKA si ze Soluně ze zápasu s PAOKem přivezlo výhru 1:0, jenomže doma v odvetě prohrávalo a postup mu deset minut před koncem vystřelil Sergej Ignaševič.

Rovněž Porto hrálo první zápas venku, zavítalo do Sevilly a zvítězilo 2:1. Doma pak bylo lepším týmem, jenomže neproměňovalo šance a po trefě Fabiana se o postup muselo strachovat až do konce.

"Proti Seville to bylo těžké a postoupili jsme o fous, teď musíme znovu podat co nejlepší výkon, pokud chceme vyřadit CSKA," burcuje své spoluhráče nejlepší střelec Evropské ligy Falcao.

Porto může Evropské lize věnovat velkou pozornost, v domácí soutěži má totiž osm kol před koncem jedenáctibodový náskok na druhou Benfiku. Moskevský klub na tom není zase o tolik hůře, jelikož jemu ligová sezona teprve začíná.

CSKA před několika dny hrálo o ruský Superpohár proti Zenitu Petrohrad a prohrálo 0:1. Navíc má problémy se zraněními, mimo hru je Tošič a zdravotní problémy mají i Aleksandrs Cauna a Mark Gonzalez.

"Tohle je opravdová katastrofa. Když k tomu přidáte fakt, že Mark Gonzalez nemá nejpříznivější diagnózu, tak je pomalu třeba začít věřit na mystiku," stěžuje si trenér Leonid Sluckij.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
PSV Eindhoven - Rangers FC  (čtvrtek 19:00)
Fotbalisté PSV nyní mají vcelku úspěšné období a zažívají vzestup na obou frontách. V Eredivisii vedou o tři body před Twente a několik kol před koncem tak mají dobře našlápnuto k mistrovské trofeji. Navíc dokázali v Evropské Lize vyřadit Lille a v osmifinále proto přivítají Jezdce z Rangers. Skotský celek je na první pohled velmi hratelný soupeř, ovšem v minulosti dokázal, že umí dojít hodně daleko.

Jeho finálová účast před třemi lety se rozhodně opomíjet nedá. Jezdci nyní sice postoupili nakonec s velkým štěstím, ale po celou dobu hráli se Sportingem vyrovnanou partii. Navíc měli v domácím duelu smůlu, inkasovali v předposlední minutě a proto to portugalskému celku na jeho půdě vrátili i s úroky. I Jezdci nyní výrazně bojují o mistrovskou trofej a v tuto chvíli mají o něco navrch nad největším rivalem Celticem. Ztrácejí pět bodů, disponují však dvěma duely k dobru.

PSV naposledy zvítězilo v lize na půdě Excelsioru 3:2, nicméně holandského favorita zachránila penalta v nastaveném čase. Předtím uhrálo bezbrankovou remízu 0:0 s Ajaxem a drží si tak standardní výkony. Svěřenci kouče Waltera Smithe vyhráli v lize nad St. Mirrenem i St. Johnstonem, ovšem na zisk double mohou zapomenout. V opakovaném utkání prohráli v Celtic Parku 0:1 a jejich cesta tak skončila.

Zkušený záložník Orgando Engelaar přiznává, že o soupeři příliš zpráv nemá a zná jen opravdu některá jména. "Spousta hráčů je pro mě osobně velkou neznámou, vynikají pouze Edu a Diouf. Je to ale velký klub s dlouhou historií a v žádném případě neočekávám jednoduché střetnutí," uvedl holandský záložník. Navíc se domnívá, že to v útočné fázi nebude mít jeho celek jednoduché. "Jezdci několikrát ukázali, že umí dobře bránit, nebude snadné podnikat tak často útočné útočné výpady," uvedl s mírnými obavami.

Trenér Walter Smith už může už počítat s Kylem Laffertym a určitě chce uspět. Myslí si však, že teď narazí na ještě o něco silnějšího protivníka, než tomu bylo v minulém kole. "Oba dva celky mají rozdílný styl hry. Nicméně PSV je hodně nahoře, daří se mu. Předvádí velmi dobrou hru a je na tom skvěle po psychické stránce. Naším cílem je držet balón na kopačkách a hrát agresivně, pak můžeme uspět," netají se svými plány Smith.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bayer Leverkusen - Villarreal CF  (čtvrtek 19:00)
Další zajímavý osmifinálový duel Evropské ligy se odehraje v BayAreně, Leverkusen zde přivítá Villarreal a očekává se atraktivní podívaná s velkým množstvím branek.

Domácí jsou v dobrém rozpoložení, v Bundeslize se po poslední výhře nad Vlky z Wolfsburgu nachází na druhé příčce a souboj o přímý postup do Ligy mistrů tak mají zcela ve svých rukou. V Evropské lize si nevedou svěřenci Juppa Heynckese hůře, ba právě naopak. Po hladkém postupu ze skupiny si v prvním vyřazovacím kole v pohodě poradili s ukrajinským Metalistem Charkov a s celkovým skóre 6:0 postoupili do osmifinále.

"Villarreal se prezentuje výbornými kolektivnímy výkony, právě proto je tak nebezpečný. Nicméně já jsem optimista, náš týmový duch je taktéž na velmi vysoké úrovni, a tak doufám, že budeme úspěšní. Byl bych také štastný, kdyby nás stejně jako v sobotu podpořili fanoušci, protože budeme jejich povzbuzování opravdu potřebovat," řekl trenér Heynckes. Bayer jde do utkání v téměř kompletní sestavě, chybět bude pouze zraněný Friedrich a tréninkové manko dohánějící Barnetta. "Máme dostatečně široký kádr na to, abychom zvládli se stejným nasazením odehrát dva zápasy v týdnu, ale pro změny není v tuto chvíli důvod," zakončil velezkušený kouč.

Co se týče soupeře, tak ten se dlouho držel ve španělské lize na třetím místě a měl tak skvěle našlápnuto na přímou účast v příštím ročníku Ligy mistrů, v poslední době však přišlo několik zaváhání a před žlutou ponorku se prodrala ve skvělé formě hrající Valencia. Po hladkém postupu ze skupiny přišel pro Villarreal ve vyřazovací části Evropské ligy těžký soupeř, Neapol. První duel v Itálii skončil bez branek, a tak rozhodovala odveta na El Madrigal, kde se nakonec radovali díky trefám Nilmara a Rossiho domácí.

"Tyhle pohárové zápasy jsou vždycky zajímavé, venku je důležité se nezaleknout a pokusit se nejlépe vstřelit nějaký gól. Stěžejním úkolem však pro nás bude obrana, Bayer je totiž dopředu hodně silný. Jsem si jistý, že si šance také vypracujeme, pak už bude pouze na nás, jak s nimi naložíme. V posledním zápase v Madridu se nám to bohužel nepodařilo, a tak máme co napravovat," uvedl trenér Juan Carlos Garrido. Žlutá ponorka by měla přijet do Leverkusenu kompletní, chybět bude pouze dlouhodobě zraněný Ángel López. "V krátkém čase budeme hrát čtyři důležité zápasy, a tak je potřeba, abychom měli k dispozici stabilních 15 nebo 16 hráčů, schopných kdykoliv zasáhnout do hry," dodal hostující kormidelník.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Adler - Schwaab, Reinartz, Hyypiä, Kadlec - Vidal, Rolfes - Sam, Augusto, Castro - Kießling
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
López - Gaspar, Rodríguez, Musacchio, Capdevila - Cazorla, Soriano, Cani, Valero - Nilmar, Rossi
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SC Braga - Liverpool FC  (čtvrtek 19:00)
Přemožitel pražské Sparty a postoupivší celek do osmifinále Evropské ligy z Liverpoolu bude chtít pokračovat v této soutěži i nadále. Proti němu nastoupí portugalské mužstvo z Bragy, kterému mohou Reds závidět, že si narozdíl od nich letos zahrálo Ligu mistrů. Hosté však odcestovali k zápasu bez zraněného Stevena Gerrarda.

Od začátku by naopak měla hrát lednová hostující posila Andrew Carroll z Newcastlu United, který má v týmu nahradit Fernanda Torrese, jenž odešel do Chlesea. Carroll dlouho marodil s poraněným stehenním svalem, až o minulém víkendu zasáhl poprvé do hry, když vystřídal v 74. minutě ve vítězném utkání s Manchesterem United (3:1).

"Je to robustní hráč. Když jsme ho připisovali v únoru na soupisku Evropské ligy, měli jsme v něj už tehdy velkou víru. Věřili jsme, že se uzdraví," prozradil manažer Kenny Dalglish. "On je pro nás skvělým atributem, když je fit a je mu dobře. Takže je naším úkolem udržet ho zdravého. Fotbal je nedílnou součástí jeho zotavení. Každý ví, že miluje fotbal."

Dá se říci, že Braga je ve stejné situaci jako v minulém kole Sparta. Proti Liverpoolu zkrátka nemá co ztratit. Pražané mimochodem Evropě ukázali, že i s takovým týmem, jakým je slavný Liverpool, se dá hrát vyrovnaná partie. "Máme dvě možnosti. Buď tady zastavit naší historii, nebo načít úplně novou," říkal kouč Domingos Paciencia.

A domácí lodivod věří, že se mu podaří víc než Spartě. "S nejlepší koncentrací, pokorou k soupeři a přístupem si myslím, že je možné postoupit," burcoval. "Fanoušci, klub a region se snaží, aby byl zvenku uznáván. Jsme si vědomi toho, že můžeme mít lepší výsledky v lize, ale v Evropské lize také dojít do čtvrtfinále."

Paciencia přitom potvrdil, že právě tahle soutěž je pro něj prioritou, i když na domácí scéně ho čeká ještě těžký souboj o pohárové příčky. "Bude velmi obtížné Liverpool porazit, mužstvo jde výkonnostně nahoru. Naposledy porazil Manchester United," připomínal trenér Os Arcebispos. "My si ale každopádně chceme nechat otevřené šance do odvety."
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SL Benfica - Paris Saint-Germain  (čtvrtek 21:05)
Francouzský trenér pařížského celku Antoine Kombouaré před zápasem s Benficou potvrdil, že Evropská liga není pro jeho klub prioritou. Ve Francii nechal některé klíčové opory, aby šetřil jejich síly, a sdělil, že přednější je domácí soutěž a domácí pohár. Takže Benfica má velkou šanci, jak postoupit mezi nejlepších osm týmů této soutěže.

Obránce Christophe Jallet, záložníci Ludovic Giuly a Claude Makelele včetně útočníka Guillaumeho Hoaraua zůstali doma v Paříži v tréninkovém centru Camp des Loges. Tímhle krokem Kombouaré naznačil, že mu o výsledek v Lisabonu tolik nejde. Přesto se jeho mužstvo v Portugalsku určitě nevzdá.

V lize PSG pomalu a jistě ztrácí šance v boji o titul, v Národním poháru může naopak znovu pozvednout trofej pro vítěze. Jinak mělo doteď opravdu hodně nabitý program. Bojovalo vlastně na čtyřech frontách, přitom v Ligovém poháru došlo až do semifinále. Kdyby tak vypadlo z Evropské ligy, mělo by o starost méně.

A lépe by se mu tak soustředilo na Ligue 1, kde na vedoucí pozici ztrácí pět bodů. Mimochodem podobný krok podniklo v Evropské lize také Lille, které mezi 32 nejlepšími na hřišti PSV Eindhoven nevyužilo nejsilnější sestavu a z této soutěže vypadlo. Rovněž Dogy se totiž musí soustředit na francouzskou ligu, ve které jsou právě na vedoucí příčce.

Pařížané opravdu potřebují odpočinek před důležitými kláními. Hrají totiž proti Montpellieru, Marseille, Lille nebo Lyonu. A tyhle zápasy v závěru sezóny mohou rozhodnout o titulu, který je zkrátka přednější než Evropská liga. Šanci tak prý v Lisabonu údajně dostane i veterán Sammy Traoré.

Hosté nemají na Benficu dobré vzpomínky, před čtyřmi lety v rámci Poháru UEFA nedokázali přes tohoto soupeře projít do čtvrtfinále. Doma sice vyhráli 2:1, jenže venku kvůli gólu Simaa z penalty z 89. minuty prohráli 1:3. "Nevzpomínáme na to rádi," přiznával pamětník Traoré. "Ale Benfica má krásný stadion s krásnou atmosférou."

Svěřenci kouče Jorgeho Jesuse jsou v portugalské lize na druhém místě, s hrozivou jedenáctibodovou ztrátou na vedoucí FC Porto, ale s pohodlným náskokem patnácti na třetí Sporting. Domácí vyřadili z poslední fáze Evropské ligy Stuttgart, v rámci Primeira Ligy naposledy skolili doma Bragu 2:1.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dynamo Kyjev - Manchester City  (čtvrtek 21:05)
Manchester City je před prvním duelem s Dynamem Kyjev favoritem na postup, snadné to ale mít nebude - ukrajinský klub ve třetím kole jednoznačně smázl turecký Besiktas...

Besiktas poslední dobou nemá nejlepší formu, takový výbuch s Dynamem se ale nečekal. Kyjevský celek si z Turecka přivezl výhru 4:1, doma pak přidal ještě čtyři branky a po celkovém výsledku 8:1 šel jasně dál.

Manchester City to proti Arisu Soluň měl o něco složitější. V Řecku "jenom" remizoval 0:0, doma už to bylo mnohem lepší a favorit vyhrál po dvou rychlých trefách Džeka a jedné Yayi Toureho 3:0.

Džeko si tak v evropských pohárech otevřel gólový účet po přestupu z Manchesteru City. V Premier League na svou první branku stále čeká. "Pro Edina není snadné začít v novém týmu v nové lize, ale věřím, že se stane jedním z nejlepších útočníků v Anglii," nepochybuje manažer Roberto Mancini.

"Budě to těžký zápas, ale stále je to jenom první poločas. Doufám, že podáme dobrý výkon, dáme branku a pokud to bude možné, tak i vyhrajeme. Máme dobrý tým, problém bude v terénu, v současné době je velká zima," říká Mancini k zápasu.

Do sestavy Citizens by se mohli vrátit Shaun Wright-Phillips a Nigel de Jong, k dispozici ale nebude distancovaný Kolo Toure a zraněný James Milner.

Dynamo v lize o víkendu vyhrálo na půdě Metalurgu Doněck 0:2, titul ale stále zůstává utopií, jelikož Šachtar Doněck má dvanáctibodový náskok. "Každý z nás si podle mě uvědomuje povinnost, jakou budou mít hráči, kteří nastoupí. O schopnostech hráčů Manchesteru City nelze pochybovat. Ne nadarmo tento tým bojuje o anglický titul," říká brankář Oleksandr Šovkovskyj.
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Twente - Zenit Petrohrad  (čtvrtek 21:05)
Twente nemělo na domácí scéně sice nejlepší fazónu, avšak v Evropské lize dokázalo zdolat v poslední době pravidelného účastníka Ligy mistrů, ruskou Kazaň. A do východního koutu pojede bojovat o čtvrtfinále i teď, vyzve totiž ruský Petrohrad. Ten letos suverénně získal mistrovskou trofej a má zřejmě ještě o něco větší kvalitu než konkurenční Kazaň. Nicméně mírnou nevýhodou pro hosty může být nerozehranost.

Petrohrad v minulém kole se hodně natrápil se švýcarským celkem Young Boys Bern. Na jeho půdě prohrál 1:2 a v domácím prostředí též prohrával 0:1. Nakonec však dokázal výsledek otočit na 3:1 ve svůj prospěch, a tak může bojovat dále. Zenit alespoň vstoupil do ročníku v pohárech, když v tom národním zvítězil těsně 3:2 na půdě Machačkaly a následně získal ruský superpohár po výhře 1:0 nad CSKA Moskva.

Twente po nečekané remíze s Nijmegenem a prohře v Alkmaaru dokázalo vybojovat velmi cenné tři korálky nad Bredou, i když skórovalo až po hodině hry a dlouho se v produktivitě trápilo. Předtím postoupilo do finále národního poháru po výhře 1:0 nad Utrechtem a stále tak má naději na zisk double. Bojuje ovšem na třech frontách a s přibývajícím časem mohou výrazně ubývat síly. Oba celky se na stánku De Grolsch Veste v mistrovském souboji dlouho nepotkaly, čeká se proto ostrá premiéra.

Kouč holandského výběru Michel Preud'homme dobře ví, proti jak těžkému soupeři jeho svěřenci nastoupí. "Petrohrad je na úrovni celků hrající o postup do dalších kol v Lize mistrů. A to musíme respektovat. Petrohrad je silný ve všech směrech, na každém postu má skvělého hráče. Postup by pro nás byl fantastický úspěch, který bychom si hodně cenili," obdivuje sílu protivníka belgický stratég. "Navíc má soupeř několik výhod, bude odpočatý a má excelentní formu," dodává vzápětí.

Preud'homme v sestavě bude zřejmě postrádat hvězdného kostarického útočníka Bryana Ruize, který trpí svalovými problémy. "Jeho start je opravdu vážně ohrožen, nemůžeme riskovat jeho zdravotní stav," vysvětlil domácí trenér. Navíc hrát nebude ani veterán záložních řad Denny Landzaat. Pro hosty bude největší ztrátou neúčast ruského záložníka Sergeje Semaka, jenž má zlomenou nohu a ještě nějakou dobu hrát nebude.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Ajax - Spartak Moskva  (čtvrtek 21:05)
Zápas jako hrom, další holandsko-ruský souboj. V osmifinále Evropské ligy se utkají amsterdamský Ajax se Spartakem Moskva a v tomto klání se jen těžká hledá favorit. Ajax totiž zažívá velmi náročné období a bije se hned na třech frontách, zatímco Spartak má kromě pohárových zápasů v lize volno.

Mírná nerozehranost může být znát, avšak spíše se očekává velká dravost ruského celku. Spartak postoupil v poháru po výhře 2:0 na půdě Novosibirsku a rád by najel na nějakou vítěznou šňůru. V minulém kole přehrál švýcarskou Basilej, když na její půdě zvítězil 3:2. V utkání ale prohrával 0:2, nakonec si díky fantastickým střelám přivezl domů nadějný výsledek. A v Moskvě mu už stačilo uhrát nerozhodný výsledek 1:1.

Ajax se nyní pořádně probudil v ofenzívě a v minulých dvou duelech nasázel svým soupeřům devět branek. Nejprve přehrál v poháru druholigový Waalwijk 5:1, následně po skvělém výkonu nedal šanci konkurenčnímu Alkmaaru a zdolal ho pohodlně 4:0. V poslední době uhrál také bezbrankovou remízu s PSV a jeho forma je v poslední době vzrůstající. V předchozím kole Evropské ligy navíc jednoznačně vyprášil belgický Anderlecht celkovým skóre 5:0.

Trenér Ajaxu Frank de Boer bude postrádat zraněného útočníka Mounira El Hamdaouiho kvůlu karetnímu trestu, doufá však, že jeho svěřenci i bez něho navážou na skvělou výhru proti Alkmaaru. "Tenhle výsledek sice nemusí mít na pohárový duel žádný vliv, ovšem chtěli bychom jít touhle cestou a předvést podobný výkon," doufá De Boer. Do sestavy se vrací kapitán Maarten Stekelenburg, zkušený gólman už vyléčil problémy s třísly. Hrát by též znovu mohl Vurnon Anita.

Spartak nemůže kvůli zranění počítat s argentinským obráncem Nicolasem Parejou, ovšem připraven by už měl být Brazilec Ari. Ten jeden čas působil v Alkmaaru a nasázel Ajaxu hned dvě branky. Asistent Spartaku Andrej Tichonov svým svěřencům věří. "Určitě máme reálnou šanci na postup. Umíme hrát lépe, než co jsme předvedli proti Basileji. Nyní máme méně zraněných a větší chuť. Dobře totiž víme, že Ajax hraje velmi organizovaně a disciplinovaně, čeká nás zřejmě o něco tvrdší oříšek než v minulém kole," uvedl Tichonov.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (193)

Přidat komentář
smazaný uživatel

cska moskva-porto 1:0

eidnhoven-rangers 3:1

leverkusen-villareal 2:1

braga-liverpool 2:2

benfica-paris sg 1:1

dynamo kyjev-manchester city 1:2

twente-zenit petrohrad 2:3

ajax-spartak moskva 3:2

uvidim jetli se aspon nekde trefim

Reagovat
smazaný uživatel

to CSKA musí bud vyhrát 2:1 nebo remizovat 1:1 jinak by se mi to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

NETREFIL

Reagovat
smazaný uživatel

Porto, PSV, Bayer, Liverpool, Benfica, Dynamo, Zenit, Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

ak mas na mysli postupujucich tak to bude najskor takto:

Porto, Rangers, Villarreal, Lpool, PSG, Man Shity, Zenit, Spartak Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, postupující. Ale to je spíš přání, než že to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

PSV v Rangers

Sam som zvedavy s cim vyrukuje Walter ale ako ho poznam od svojej defenzivnej taktiky neupusti ani dnes a tak nastupime 4 - 5 - 1. Muzstvo ma tento system v poharoch zazity a nie je dovod nic menit obzvlast ak sa nas dotyka pocetna marodka tykajuca sa hlavne ofenzivnych hracov. Takze hrat zozadu a obcas vyrazit v mensom pocte vpred a hrozit standardkami.

Spolieham na Dioufa a Davisa ze cosi vpredu vymyslia... Remiza by bola vyborna no a repete z roku 1999 ked sme tu vyhrali 1-0 by bolo z rise snov. Skor to ale vidim na tesny uspech PSV ktory vzdy nejake goly da pretoze si zvykne vytvarat kopec sanci. Taka holandska Barcelona v mensom vydani.

C´mmon you Gers

Reagovat
Josifek

Ten Diuf je hroznej idiot, koukal jsem na nedávný pohárový match se Celtigem a ten chlápek je snad rok od roku vypatlanější. Jinak čekám výhru PSV, i když Rangars jsem příliš nevěřil ani na Sportingu...

Ale Eindhoven je přeci jen kvalitnější tým.

Reagovat
cristiano.K.

porto,PSV,villareal,LFC,benfica - PSG( to mi je fuk),kyjev,zenit,ajax

Reagovat
smazaný uživatel

no zaujimave zapasy

Reagovat
Losinho

CSKA, PSV, Bayer, Liverpool, Benfica, MCFC, Zenit, Spartak

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Liverpool proti Braze předvede výkon, jaký předvedl proti Spartě, může se s postupem rozloučit. Vždyť v Braze prohrál i Arsenal a to je mnohem lepší mužstvo než Liverpool bez Gerrarda.

Reagovat
clinger

CSKA,Rangers,Braga,Dynamo,Zenit,Spartak

Reagovat
niflheim

Tahle soutěž se mi líbí čím dál tím víc a víc

Reagovat
13

nevim jak to, ale od tý doby co se pohár uefa změnil na EL, tak se mi to líbí mnohem víc..

Reagovat
Tomanatura

Nejzajímavější zápas roku začíná

Reagovat
Arne

Leverusen - Villarreal?

Reagovat
Tomanatura

CSKA - Porto

Reagovat
Arne

Ok. Škoda, že se to hraje současně, takhle je můj výběr jasný.

Reagovat
jv

Reagovat
Godwinson

Parádní dvojice. Škoda jen, že ty nejzajímavější v televizi neběží :)

Reagovat
smazaný uživatel

Vítěz dvojzápasu Porto - CSKA Moskva = největší adept na finále.

Reagovat
smazaný uživatel

z pohledu "fanouška" by mohl být nejzajímavější zápas Ajax se Spartakem

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zrovna vysílá ČT4.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem netušil, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi, že zrovna letos už od týhle fáze hraje v EL plno sympatickejch manšaftů, nejvíc bych to přál samozřejmě Rangers, i když favorité jsou jiní. CSKA Moskva - FC Porto mi příjde jako takový předčasný finále i Leverkusen - Villarreal bude asi moc zajímavej match. No pro osmifinále mi bude stačit, když vypadne Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Už jsem si zvykl, že ČT nevysílá přenosy z Ukrajiny a z Ruska, ale proč sakra nevysílají Bayer - Villarreal?

Reagovat
Losinho

Hokej?

Reagovat
jv

Jj, tak teď už je to jasný.

Reagovat
Shevchenko

No jo vlastně, ale mohli to vyřešit jako v minulosti, kdy hokej šel na ČT2.

Reagovat
Losinho

Jenže ČT už nechce dávat sport na dvojku.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš . Určitě by měli s play-off větší sledovanost

Reagovat
Kily

což je vzhledem k poslednímu týdnu celkem škoda, nemyslím si, že přesunout třeba tři hokejové zápasy na dvojku by mělo být považováno za tak velký hřích, kterých Ota beztak už udělal celkem dost

Reagovat
smazaný uživatel

baví Vás to furt v Pardubicích vyhrávat? :)

Reagovat
Kily

24 je moc pěkné číslo, jen co je pravda, ale už teď si Zlín zasloužil jeden zápas urvat, což samozřejmě nemění nic na tom, že je moc příjemné jít takhle rychle dál. Uvidíme, jak v semifinále, šanci na obhajobu rozhodně máme, soupeře, kteří tam budou, porážet umíme, stejně jako samozřejmě oni nás.

no a jestli baví? no je to příjemná změna oproti předchozím účastem ve finále, po nichž následovalo play-out, navíc když jsme takhle suverénní bývali v základní části, tak jsme rychle vyletěli z play-off, člověku se to pak moc zamlouvá

Reagovat
smazaný uživatel

koho můžete dostat v další fázi PO?

Reagovat
Kily

kohokoli

Reagovat
smazaný uživatel

a už začíná ve městě hokejová horečka?

Reagovat
Kily

ta začíná už od začátku sezony, kromě ignorantů jí mají snad všichni jenom s tím rozdílem, že někdo více a někdo méně, díky playoff to pak samozřejmě graduje. V hospodách je na hokeje plno, rezervačky na několik dní dopředu, akorát nevim, jak rychle mizí lístky z pokladen, jelikož chodim jenom na první zápas sezony (letos jsem ho vyměnil za ten pod otevřeným nebem) a pak až na finále, skoro celej zbytek sezony sleduju na netu

Reagovat
smazaný uživatel

proč nechodíš? Tolik zápasů doma...

Reagovat
Kily

nevychází mi to moc časově

Reagovat
jv

Taky to nechápu, určitě je to atraktivnější zápas než Ajax - Spartak. Ale tak vždycky je možnost koukat na netu.

Reagovat
Minister

Nepáči sa mi výber zápasov na STV3

Reagovat
Jajinek

Lidi, tak se vám zdá zápas Ajax - Spartak nejmíň zajímavej z těch všech?...

Snad někde ulovím CSKA - Porto, Dynamo nebo Leverkusen

Reagovat
Arne

Z těch čtyřech od 9 mi přijde asi nejzajímavější.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
jv

Já si neuvědomil, že se to hraje ve dvou časech. Ale jinak máš pravdu, z českýho pohledu určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kyjev-City vypada zajimave , ale na City uz sem parkrat v EL kouknul a stejnou chybu uz jen tak neudelam Benfica by mohl byt zajimavej a utocne ladenej zapas , ale to tenhle snad taky .

Reagovat
Losinho

Naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax-Spartak mi příjde jeden z nejlepších...

Reagovat
Tomanatura

CSKA hraje na Sopcast číslo 79509, výborná kvalita, ruský komentář.

Reagovat
Jajinek

za prvních 10 minut se mi teplota zvedla z 37,9 na 39,1...asi si budu muset jít lehnout...nevidím na monitor...

Reagovat
smazaný uživatel

z toho zápasu?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budou mít Vágner s Doumbiou svůj den. Už je na čase střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to ctu ze PSG se na to "vykasle" tak snad jim aspon da Benfica nejakou dardu . Tohle je stejny jako u Italu , ktery taky EL pohrdaj .

Reagovat
Tomanatura

9 oblíbených hráčů v jednom zápase, z toho 2 mega oblíbení. Co víc si přát Snad to bude stát za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Love a Honda?

Reagovat
Tomanatura

Love a Otamendi.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/79509

Skvělá kvalita. CSKA - Porto.

Reagovat
jv

Kdyby se chtěl někdo dívat na Leverkusen - Villarreal, tak tady je pěknej obraz... http://www.vipfast.net/ch3.html

Reagovat
herbage

A nemá někdo špatnej obraz na CSKA, ale sopcast? Bohužel ten v nejvyšší kvalitě mi nestíhá net

Reagovat
cristiano.K.

nakej dobrej link na liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Soto

Reagovat
cristiano.K.

byla? mně se to seklo

Reagovat
smazaný uživatel

Něco jako Koscielny na Pedra. Ještě víc naivnější od Sota.

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že po sezoně Soto pude pryč,tohle pro něj neni....máš dobrej link?

Reagovat
smazaný uživatel

koukam na sopcastu Channel - 101571

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA - Porto zatím úžasný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, v poslední době, co se týká Ruska je pro tebe úžasný, co sem za poslední dobou vypozoroval

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatim super

Reagovat
DreamTeam

tak to se mas.. ja se divu na Liverpool a nuda jak cip

Reagovat
smazaný uživatel

Honda je fantastický dnes. Porto zatím na kolotoči.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď dobře vykličkoval po tom rohu a pravačkou pěkně pod sebe našel hráče Já myslel, že má pravačku jen na opíráni

Reagovat
smazaný uživatel

Aby koni tech nepromenenejch sanci nelitovali...

Reagovat
Tomanatura

Zas a znovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prakticky to samé jako proti Zenitu....Snad to bude dnes s lepším koncem.

Reagovat
Tomanatura

Honda fantazie, je výborný. Snad jim tam aspoň 3 fíky spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema CSKA nejak uzky hriste ?

Reagovat
herbage

Kadleeeeeeeec

Reagovat
Arne

To byla prda, panečku.

Reagovat
herbage

Nádherná rána. Stejně ale hře Bayernu nemůžu pořád přijít na chuť. Se Samem a Castrem na krajích zálohy je ukázkově zabitá křídelní hra. Castro zpátky na pravého beka a snad se dá dopořádku Barnetta. A příští rok konečně Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nemám rád hru Bayernu

Reagovat
herbage

Bayeru pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Bayeru už je to překvapení

Reagovat
Tomanatura

Dneska se na to nedívám, ale Sam mi tam připadá jako svěží vítr, špatně rozhodně nehraje.

On je to takový Heynecksův fotbal, on je stará škola. Pod mladým trenérem by to byl kolotoč, ale možná ne tak úspěšný.

Reagovat
Arne

Přesně, on je dobrý, ale dneska se do toho nějak nemůže dostat... Leverkusen hraje pěknej fotbal, ovšem přijde mi to často jak Bayern, takový profesorský, i přes hodně mladejch je to často hodně přes zkušenost.

Reagovat
Tomanatura

Ten tým má na víc, než na současnou hru. Hlavně s takovým středem zálohy.

Reagovat
Arne

Má na víc herně, ale ve většině zápasů hraje jen to, co potřebuje...

Jinak co s Ballackem? Aby se proti té Brazílii neloučil s repre.

Reagovat
Tomanatura

Já s tím tak nějak začínám počítat, už se o tom spekuluje. Budoucnost v repre asi nemá a uvidíme, jestli ji vůbec má v klubu. Musí prostě začít hrát a dostat se do formy a pak se uvidí.

Reagovat
Arne

Taky to očekávám, bohužel..

Jinak - http://tinyurl.com/6y9lgpu

Reagovat
Tomanatura

Uvidíme, snad není Tönnies debil.

Reagovat
Arne

To není, a když už ho přivedl, tak musel vědět, jak Felix pracuje... Já bych ho ale zbavil těch dvou pozic a nechal ho jen jako trenéra, mají tam jednoho z nej manažerů v BL a naprosto nevyužitýho.

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Tak to si napsal přesně, to sedí.

Reagovat
herbage

Přesně, proto řikám, že pod Labbadiou to bylo mnohem lepší. Tohle je moc profesorské a ustrašené. Ok, přináší to momentálně úspěchy, ale jestli to chtějí opravdu někam s tímhle stylem dotáhnout, musí posílit nutně střed obrany. To je jejich nejslabší článek. A Sam není špatný, přesto spíš hráč na lavičku, než do základu druhého celku Bundesligy. Něco jako Lennon, hráč jedné kličky a tvrdé střely. Stačí ho zdvojovat a ani nevíš, že je na hřišti

Reagovat
Tomanatura

Jo, to je možný, ale v 70% zápasů může klidně hrát základ. V LM už se chytat nemusí, to je pravda.

Reagovat
herbage

On je právě i v sestřizích hodně vidět, ale když jsem koukal na celý zápas proti silnějším soupeřům, tak byl hodně matný a často mu utíkal míč od kopaček. Jenže pak mu vyjde geniální střela z 30ti metrů a je za hrdinu. Je to pracant a úplný nekopa také ne, přesto spíš hráč na rozšíření kádru a jako kvalitní alternace

Reagovat
jv

Zatím to není úplně stoprocentní od něj, ale podle mě se vypracuje.

Reagovat
Arne

Fotbal sice hezčí, Bruno ho hrál i v prvním půlroce v HSV... Ale k čemu to je, když to pro Bayer byla nejhorší sezóna asi od roku 2003 a nezachránilo ho ani pohárový finále (které mimochodem prokaučoval).

Reagovat
jv

Přesně, já bych byl pro toho Dutta.

Reagovat
jv

Reagovat
Shevchenko

Rusáci mají suverénně nejlepší přenosy, to je radost se dívat.

Reagovat
Shevchenko

Jinak kurzy na výhru CSKA 2.80 a na výhru Porta 2.55. To jsem prostě musel na Moskvany naložit, snad to zvládnou.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, já tam dnes ulítnul s CSKA, kurs přes 2.65 ale zatím dobrý

Reagovat
Tomanatura

Toto ofsajd nebyl, no. Snad je to nerozhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný ofsajd.

Reagovat
joshua

Tyhle situace na hraně se musí pouštět, CSKA okradli o gol

Reagovat
herbage

Tyvole, to je hra stoperů. Oba bych je propleskl

Reagovat
Arne

Taky ta stoperská dvojice je tak těžký průměr v lize, spíš podprůměr... V létě musí Bayer pořádného stopera koupit a ne mít dvacet DM.

Jinak Leverkusen jasně lepší, Augusto je ve skvělý formě, ale měl by trochu míň hamounit... Ty křídla, jak píšeš nahoře, ti nejsou dneska nic moc, ale obvykle mi nepřijdou tak špatní. Villarreal bezzubej a až do gólu prakticky nehrál, na druhou stranu Bayer neměl taky úplnou loženku.

Rozhodčí se mi líbí stylem, ale nepochopím, že tomu ubohýmu stvoření Marchenovi za dva prasácký zákroky nedá ani kartu a Vidalovi jo za takovej neškodnej zákrok.

Reagovat
herbage

Villarreal je dneska hodně špatný, ale pak po takové chybě dá z breaku gól. Taky jim chybí půlka základní sestavy a Bayer to měl potrestat, místo toho hrají s připosranou sestavou na 5 záložníků. V létě má přijít podle všeho Zanka z Kodaně, tak uvidíme, co v něm je. Čekal bych ale také nějakou větší rybu. Renato Augusto vynikající, jen si to často nemá s kým dát. Proto vážně čekám, že až přijde Schürrle, tak hra Bayer půjde nahoru o x procent. Ještě kdyby tak přišel Holtby, to by byla úplná paráda

Reagovat
Tomanatura

Voller říkal, že stoper dojde, ale momentálně ještě neví, kdo. Jorgensen je jedním z kadnidátů.

Reagovat
Arne

Z jedné strany Schürrle, z druhé Barnetta, uprostřed RA a vepředu Kiess, to bude síla... Kießling to i teď rozhýbe, Derdiyok je lepší do dvoučlenného útoku.

Jinak ten Viillarreal, mě to napadlo, že nehrají v plné sestavě... Já je teda z té španělské špičky znám asi nejmíň, každopádně když tam hraje ten Ghaňan a ani nemá na dresu reklamu, tak si říkám, že na to trochu nekašlou.

Reagovat
herbage

Nejspíš jo. Pro ně je prioritou třětí místo v lize, aby šli příští rok přímo do Ligy mistrů. Ale prakticky ve stejné pozici je i Bayer. Oni hrají hodně dobře, ale musí hrát jejich nejsilnější sestava. Ofenzíva Cani, Borja Valero, Soriano Bruno, Cazorla - Rossi, Nilmar - to se těžko brání. Jinak Schürrleho by byla na křídle škoda, já byhc to spíš viděl an příští rok takhle:

Adler - Castro/Schwaab, stoper, Reinartz/Friedrich, Kadlec - Renato Augusto/Sam, Vidal/Ballack, Rolfes, Barnetta/posila - Schürrle, Kießling/Derdiyok

Reagovat
Arne

To je těžký... Schürrle jako trošku staženější útočník je asi lepší než na křídle, ale zase Augusto je lepší na 10 než na kraji. Jupp (popř. někdo jiný) bude muset vymešlet, jak to poskládat.

Reagovat
herbage

To máš pravdu, ale bylo by to hodně variabilní. Renato by se stahoval na střed, zatímco Castro a Schürrle by si sbíhali do křídelních prostor. Nebo kdyby hrál Sam, tak by hrál napravo a Renato Augusto by si zase sbíhal zleva na střed s tím, že by levý kraj obstaral Kadlec opět se Schürrlem

Reagovat
Arne

Jo, to je dobrá idea... A nebo přijde Dutt s 4-1-4-1 a budeme čumět.

Reagovat
herbage

Proč Dutt? Ale tak to hráli právě pod Labbadiou, krajní beci Castro/Kadlec, Rolfes/Vidal střed, Augusto/Barnetta tvořivý záložníci a Helmes/Kießling hroťáci. Tohle je úplně analogické, jen místo Helmese máš Schürrleho

Reagovat
jv

To bylo nejlepší.

Reagovat
jv

K Barnettovi tam bude Bellarabi, kterej v létě přijde z Braunschweigu.

Reagovat
Godwinson

Jörgensen

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Porto muze byt rado za 0:0 , ne ze by je CSKA prehravalo ale melo proste nekolik dobrych sanci . Hulk hraje moc na sebe a pokazdy to zatim zadrbal , Falcao neco podobnyho jen mu ty klicky aspon celkem vychazej . Tak snad do druhy pule bude nejaka zmena .

Reagovat
smazaný uživatel

CSKA Porto urcite o neco prehrava. A krome tech nekolika super sanci jeste muze bejt Porto rado, ze neuznali CSKA naprosto regulerni gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o neco jo , ale v utoku jsou oba tymy zhruba stejne casto , jen CSKA je mnohem nebezpecnejsi . Jinak u toho golu nemohl byt v offsidu spis az potom Doumbia ? me prislo ze byl tak o 20 cisel pred Vagnerem .

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím je to dobré. Chtělo by to stáhnout Šemberase, má žlutou a strašně kazí. Místo něj zkušený Rahimić.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tragedie...v takovejhle zapasech jeste porad sazet na hrace jako Semberas a Rahimic

Reagovat
smazaný uživatel

Nová posila Cauna by na tomto postu nemusel být špatný, bohužel je zraněný.

Reagovat
herbage

Nezvládl by box to box záložníka Honda a Mamaev DM? To by pak mohl hrát zprava Tošić

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Nešlo by to spíš s Hondou do středu a Tosičem napravo? Popř. hráli tak už? Myslím, že by to tam zvládl ubránit.

Reagovat
herbage

Takhle bych si to představoval i já, to by byl pak kolotoč Jak hraje dnes Dzagojev?

Reagovat
Tomanatura

Nic extra, ono se spíš hraje přes pravou stranu přes Hondu.

Reagovat
smazaný uživatel

však oni tak hrají, Honda s Mamajevem ve středu. Ale Tošič je zraněný, Oliseh po zranění, Gonzalez taky zranění. Nejsou křídla.

Reagovat
Tomanatura

Aha. právě vidím Tošiče na lavičce, tak jsem netušil, proč to tak není.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak Tošič je taky po zranění. Jsem nevěděl, že už je na lavičce.

Reagovat
Tomanatura

Zatím se mi to hodně líbí, ale chybí góly. Porto se začíná probouzet a bude kousat, hlavně na tu jejich útočnou dvojku si rusové musí dát bacha.

Reagovat
smazaný uživatel

však oni tak hrají, Honda s Mamajevem ve středu. Ale Tošič je zraněný, Oliseh po zranění, Gonzalez taky zranění. Nejsou křídla.

Reagovat
Minister

Carroll to riadne oživil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ten komentátor tam snad prožívá orgasmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. dala se pískat na Joeyho.

Reagovat
cristiano.K.

to každopádně!!!

Reagovat
herbage

No, už jsem mylslel že je s Bayerem ámen, ale dokázali rychle odpovědět. Přesto to chce doma minimálně ještě jeden, dva inkasované jsou dost

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
stas87

hm hondov gol

Reagovat
smazaný uživatel

No to vedeni nezaslouzeny a zrovna Guarin kterej podle me hral celkem spatne .

No na to se nikdo za tyden ptat nebude hlavni je vedeni Porta

Reagovat
smazaný uživatel

haha, CSKA ma zatim letos patent na to jak se porazet samo

Reagovat
Bayern +

Manchester City:

Hart - Richards, Kompany, Lescott, Zabaleta - Yaya Touré, Barry, Kolarov - Silva - Džeko, Balotelli

Reagovat
Bayern +

SUBS: Taylor, SWP, Boateng, Tévez, Boyata, De Jong, Vieira.

Reagovat
niflheim

loket na redku

Reagovat
herbage

To snad není možný, takhle to dodrbat. Dávám Bayeru tak 10% šanci na postup, víc ani omylem. Za to co dneska převedla jejich obrana si ani nic jiného nezaslouží

Reagovat
Arne

Vlastní hloupost. Že se k útoku v závěru stavěli jak lačnej ke sraní, to bych ještě přešel, ale že to zároveň vzadu nechají takto otevřený, to je na pár facek... Střely 18:4 a je to 2:3, šílený. Villarreal taky zklamal, ale dneska může bejt fakt vysmátej, protože aby mu takhle soupeř nabídl tři góly na zlatým podnose, to se jen tak nevidí.

Reagovat
herbage

Villarreal hrál co potřeboval. Pošetřil hráče na ligu a veze si postupový výsledek

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou výsledky zatím úplně na hovno

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A Andy může být rád, že nemá zlomený nos. Takovou pecku do obličeje jsem už dlouho neviděl, nechutný loket

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde že v EL je to tak vždycky....

Reagovat
Tomanatura

Kromě Liverpoolu, ten dělá radost.

Reagovat
13

jak komu

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe - 6 - nezachytal si, podrželo ho břevno, penaltu chytit nemohl.

Carra - 5 - Není to kraní bek, doběhnout na půlku, tím pro něj práce krajního beka končí

Kyrgi - 4 - Penalta, mohl napravit šancí z rohu, 1. poločas nejistej, 2. jsme už hlavně útočili

Skrtel - 6 - Lepší ze stoperů, často hasil ztráty glena

Glen - 4 - Hodně ztrát, nejistej, pozdě dostupoval hráče, dopředu mu to taky moc nešlo

Spearing - 5 - začal na kraji, kde byl absolutně ztracenej, 2. půle už pak ve středu zálohy, kde byl sice lepší, ale furt nic moc výkon

Lucas - 7 - Dneska z těch lepších, hodně vyhranejch balonů, neztrácel míče, včas rozehrával

Poulsen - 3 - Lokty by mu šli, hráč absolutně na hovno

Cole - 6 - snažil se, neztrácel míče, když ten balon dostal. A to je kámen úrazu, moc jich nedostal.

Raul Meireles - 2 - Nejhorší výkon v dresu LFC. Nedal přihrávku, nezpracoval si balon, ztrácel míče a když to posral tak ani nezabojoval. Strašný výkon.

Dirk - 6 - Dostal se do 2 šancí a zvlášť z první měl vytěžit gol, ale selhal při zpracování.

Střídající : Andy Carroll - 7 - Velký oživení, hodně vyhranejch hlav a soubojů, 2 pološance, a příprava golovky pro Dirka. Týmově velmi platnej hráč.

Doma bysme je měli udělat, oni kromě penalty a toho haluzáckýho břevna nic neměli. Škoda, že nepískl penaltu i pro nás po faulu na joeyho, dala se pískat uplně v pohodě. Celkově hroznej fotbal z obou stran ani jeden tým nic extra nepředvedl.

Po delší době musím komentovat rozhodčí. Belgická trojice fakt úžasnej výkon. Carroll dostane loket jako kráva a nepíská se. Ofsajd po vhazování ? Wtf ? No a tohle píská evropskou ligu. Spoustu chyb udělali na obě strany.

Reagovat
cristiano.K.

hroznej fotbal určitě,doma je snda dáme.Máš možná po některých výkonech na Raula přísnej metr,ohodnotil bych ho 4.Jinak souhlas,na Joeyho byla pentle,jenže on udělal takovou rybičko hroznou až jsem si říkal při dopadu,aby se mu něco nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Úchvatné Rusko s úchvatným CSKA je v prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas došly síly . I tak si myslím, že šance CSKA na postup ještě je. Ale to se musí především Doumbia s Vágnerem do té doby dostat do střelecké formy.

Reagovat
cristiano.K.

PSV a LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ajax to je jak balzám po tom zápase Porta. Tam jsem většinou nevěděl, jestli se hraje nebo ne. Strašně pomalé tempo

Reagovat
jv

Tak takhle nasranej už jsem nebyl pořádně dlouho, celou dobu se těším na zápas a oni potom předvedou tohle...

Ta obrana byla příšerná, jestli se to vůbec obranou dá nazvat, Reinartz k sobě potřebuje někoho zkušenýho, v kombinaci se Schwaabem je to pro Bayer smrtící kombinace, nechápu proč tam nehrál aspoň Vida, ale tak ono na stopera 1,80 je hodně málo... Kadlec je dopředu výbornej, ale dozadu strašně hoří, Nilmar si tam s ním dělal co chtěl.

Ze zálohy byl jednoznačně nejlepší Augusto, jenom škoda že nedotáhl tu individuální akci z první půle, ta snandardka byla taky dobrá, pěkně si to tam dával, jen by měl hrát víc týmově a hlavně takhle každej zápas. Castro dal zase gól, ale jinak nic moc, to samý Sam. Vidal byl dneska špatnej, hodně tam přes něj propadávali míče.

Oba útočníci dělali co mohli, hlavně Kießling byl výbornej, ale nechápu ty jejich neustálý rošády...

Heynckes by se měl nad tou obranou vážně zamyslet a jestli teda zůstane, tak pořádně posílit obranu. Vysněnýho Schürrleho už má.

Reagovat
jv

Proč jsem to dal sakra pod preview?

Reagovat
herbage

Tak 26-letý Kadlec byl z celé obrany nejstarší a podle toho to také vypadalo. Se zbytkem bohužel souhlas, bylo to z jejich strany hodně profesorské a řikám už déle, jejich hra na jednoho útočníka se mi nelíbí, zvlášť když jsou na křídlech Sam a Castro

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax si to zatím dobře dává. Krásnej fotbal od nich

Reagovat
smazaný uživatel

bývalý opory se přišly podívat

Reagovat
herbage

Ještě kdyby tak komentátor se obtěžoval znát Vermaelena

Reagovat
smazaný uživatel

jj, byl to trapný okamžik ticha ...

Reagovat
smazaný uživatel

Huntelaara by si v Amsterdamu už mohli nechat

Reagovat
Arne

On se po tom zranění chytne... Ale jestli ne, tak nikde jinde než v Ajaxu se těžko restartuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No to byla nádhera. Od obou - krásný oblouček a krásný náběh

Reagovat
Side

Shevchenko Za to, že nespadl

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka za mikrofonem dneska úžasný. Vystříhal se trapnejch rádobysrand a výborně čte a popisuje hru

Reagovat
Arne

Ajax teda parádně, to jsem ani nečekal... Jen ta koncovka je taková nedůsledná.

Reagovat
herbage

Hrají to dobře a to nemaj klasického útočníka

Reagovat
Arne

Jj, docela jsem čuměl, když jsem tam viděl Siema na hrotu... Škoda té první šance, to mohl postoupit dál a možná by už vedli, ale jinak tam odvádí dobrou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax ho tam soupne a dnesni destrukce Rusu bude dokonana .

Reagovat
smazaný uživatel

Spartak je pěkně na kolotoči .

Reagovat
alcantara

co to ma benfica za stopera pri luisaovi? uplny traged, parkrat namazal parizu na solidne precislenie, skoda ze nie su viacej efektivny, 1-2 goly im tam este mohli padnut.

zatial skvele vysledky

Reagovat
smazaný uživatel

Co už Ajax chce víc? Tohle je může hodně mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle je zlej sen

Ale moc pěkná střela

Reagovat
smazaný uživatel

Sulejmani, Eriksen, Ebesilio ... Ajax má zase hrozně cenné zboží. Dohromady jim tam zase běhá dobrejch 60 mega

Reagovat
Arne

Tak Sulejmani teď po odchodu Suáreze a Urbyho chytil druhej dech, ale Ajax za něj taky dal asi 16 mega a ty zpátky těžko kdy dostane. Eriksen je ovšem klenot a i ten Ebecilio vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

ten golman Spartaku Dikan chytá hodně slušně

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nebyla to náhoda, je to výborný gólman už hodněkrát takhle Spartak podržel. Třeba v Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je hodně krutý výsledek pro domácí. Tohle mohlo být 3, 4 nebo i 5:1 a bylo hotovo.

Nicméně - když bude hrát Ajax alespoň zčásti takhle dobře i venku, tak má určitě šanci.

Ze strany Ajaxu krásný fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele