EVROPA KONČÍ, AMERIKA ZAČÍNÁ

04.07.2004, 11:50
Aktuality
Žádný odpočinek nebude! Fotbal nikdy nezmizí z našeho každodenního života. Z Evropy se naše pozornost přesune do Jižní Ameriky. Uznávám, nebude tam Česko, ale vždyť mnoho z hráčů tohoto turnaje známe z evropských trávníků, a tak i COPA AMÉRICA bude pro nás velice zajímavá. A její zahájení se kvapem blíží...

Copa América je v současnosti nejstarším turnajem reprezentací na světě. Byla založena v roce 1916, když se Argentina rozhodla uspořádat toto sportovní klání u příležitosti oslav 100. výročí vyhlášení nezávislosti své země. Pozvánku dostaly tři fotbalové federace - Brazílie, Chile a Uruguay. Turnaj dosáhl na tehdejší dobu obrovského úspěchu a ten byl motivem k založení Confedaración Sudamericana de Fútbol (CONMEBOL), protiváhy UEFA v jižní části amerického kontinentu. Již v roce 1910 se sice hrál jeden turnaj, rovněž v Argentině a za účasti domácího celku, Chile a Uruguaye. Vyhráli ho Argentinci, samozřejmě.

Ale bylo tomu opravdu až o 6 let později, kdy byl turnaj prohlášen za "nultý" ročník budoucího kontinetálního šampionátu. V roce 1917 byla pořadatelem Uruguay. Poprvé vítěz obdržel pohár, překrásné umělecké dílo zakoupené v jednom zlatnictví v Buenos Aires za 3.000 švýcarských franků. Prvním držitelem tohoto poháru se stal celek Uruguaye, druhé místo patřilo Argentině, následovala Brazílie, poslední skončil národní tým Chile.

V roce 1975 došlo k několika podstatným změnám. Dosavadní název "Campeonato Sudamericano de Selecciones" (Jihoamerické mistrovství národních týmů) byl změněn na "Copa América" (Pohár Ameriky) a turnaj se přestal hrát jen na jednom místě, jako tomu bylo dosud. V témže roce, k obrovskému překvapení, vyhrál finále celek Peru, když dokázal porazit Kolumbii. Peru hrálo ve finále i v následujících ročnících, ale úspěch již zopakovat nedokázalo. Mistry se staly týmy Paraguaye a Uruguaye.

V roce 1987 se organizace turnaje vrací do Argentiny a rozhoduje se hrát každé dva roky. V roce 1989 vyhrává Copa América Brazílie a pohár získává po dlouhých 40 letech. Poslední změnou je rozhodnutí ze stejného roku, že místo konání se bude pravidelně střídat mezi 10 členy CONMEBOLu. Ale již v roce 1993 je tu další nové pravidlo. Jsou pozvány dvě země ze zóny CONCACAF, tedy ze Severní a Střední Ameriky a Karibské oblasti. Pozvánky letěly do USA a Mexika. Obzvláště Mexiko se stalo oživením poněkud klidné stereotypnosti tohoto klání a prohrálo až s posledním vicemistrem Argentinou ve finále.

Argentina a Urugay mají 14 titulů, Brazílie 6, Paraguay a Peru po dvou, Bolívie a Kolumbie po jednom. V tomto roce se "sídlem" Copa América stává Peru. 41. vydání tohoto mistrovství se bude konat od 6. do 25. července 2004 za účasti 12 zemí. Všech z Jižní Ameriky a pozvaných Mexika a Kostariky.


Na horké lince...

Je ohrožen start Uruguaye. Den před odletem není jasno o prémiích za účast a hráči zaujali jasné stanovisko: "Buď nám dáte polovic z toho, co vyděláte, nebo si kopejte vy, páni funkcionáři!"

Ricardo Lavolpe, trenér Mexika má jasno a nemusí se ani hrát. Po jeho slovech: "Jsem spokojen, jsem velice spokojen s tím, že s Mexikem nikdo nepočítá. Je to pořád to samé. Před každým turnajem mě mají za 'mrtvého' a já stejně vyhrávám, vyhrál jsem všechno, vyhrál jsem Copa de oro, předolympijský turnaj, teď jedu vyhrát Copa América." Pro ty, kteří to nevědí, Lavolpe je Argentinec...

Julio César, brankář Brazílie a hráč Flamenga, se na sobotním tréninku zranil. A je nejen druhým zraněným v tomto celku, je dokonce i druhým zraněným Juliem! Prvním byl totiž Baptista. Také Julio, samozřejmě.

Kostarika bude hrát bez hvězd. Paolo César Wanchope dal přednost doléčení zranění a zahájení přípravy s Manchesterem City a Winston Parks z Lokomotivu Moskva je v hlavním městě Ruska spokojen a létat ho moc nebaví. Ale i tak, po zranění nemá formu.

"Červení", tedy fotbalisté Chile, mají o důvod víc začít se snažit od prvního hvizdu rozhodčího. Mají slíbeno za titul 500 tisíc dolarů. Je to víc než 22 tisíc na hlavu a to, v Latinské Americe, je docela slušný balík peněz. Většina obyvatel této části světa nevydělá toto množství ani za deset let tvrdé práce.

Ekvádorcům se moc hrát nechce. Drží se sice na 5. místě v boji o postup na MS 2006, mají deset bodů a nehrají zase tak zle, ale únava je prý mnohem větší než chuť do fotbalu.


A to je na úvod vše. V pondělí se budeme na EUROFOTBALu loučit s EURO DENÍKem. Ale náhradu již máme. Od úterý začne vycházet DIARIO AMÉRICA. Krasavce nahradí EL GUAPO a Ošklivce EL FEO. Ale jinak to bude zase hlavně o FOTBALE, protože je tím nejkrásnějším sportem na světě!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (341)

Přidat komentář
Chazy

Ok, zájem jako kráva.

BTW, na yahoo stránce s footballem máte přehled novinek od rotoworldu. To je stránka, která se aktivně věnuje fantasy, analýzám atp., ale je to dobrý i pro udržování nějakýho přehledu o hráčích.

No a už se můžete podívat na player list, jak to letos na yahoo vyhodnotili. Ale asi tam ještě budou změny.

Reagovat
Chazy

A jako drafty až za dva měsíce, udělal jsem to fakt s obrovským předstihem, protože jsme různě rozsetý po EF sekcích, budou prázdniny, různě nebudem u netu a byl by fakt problém to pak dělat na poslední chvíli.

Nicméně když se regnete a budete v lize, asi nebudete muset nic řešit až někdy do srpna.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, celkem mě možnost zahrát si NFL fantasy zaujala. Abych se přiznal, NFL nesleduju, ale tohle mi přijde jako dobrej způsob tomu přijít na chuť. Minulej rok sem hrál NHL fantasy, takže se systémem hrání, pravidly na yahoo bych problém neměl. Rád bych si tedy zahrál, ale nevím jestli budete chtít takovýho noname uživatele a hlavně jsem koukal, že draft je 25.8, což už teď vím, že nebudu mít přístup na net. Vím, že tam je možnost přednastavení výběru jednotlivých hráčů, ale.. není to ono. Co byste mi doporučili vy? Jít do toho (pokud mě vezmete), ale na draft tu nebudu nebo se na to vykašlat?

Reagovat
Chazy

Ano, určitě souhlasím, je to fajn zpestření, koukneš k tomu na nějaký zápasy a třeba tě to chytne. Tu B-Lizée beru jako takovou "development league", takže nepojedu osobně zabít neaktivního hráče, kterej si během sezony uvědomí, že ho to vlastně nebaví.

Že si no name mi nevadí vůbec.

Doporučuju ti, aby sis řek, kdy by se ti ten draft hodil Je to za dva měsíce, hromada času, nikdo si pro to ještě neuvolnil čas. Hádám, že dojde ke změně i u A-Lizée, tohle je prostě předběžný.

Takže já ti radím, přihlaš se a řekni mi, v jakým období jsi teda odříznutej od netu, najdeme nějakej náhradní termín.

Reagovat
smazaný uživatel

20.8 - 30.8 sem out

Reagovat
Chazy

Ok, pohoda

Reagovat
Maresma

Co kdyz se vsichni nesejdem?

Reagovat
Chazy

No, to se stává. Základní následek je ten, že místo tebe bude draftovat autopick. Slyšel jsem, že u NFL to není taková hrůz, ale v MLB ti moc dobrej tým nepostaví, protože u toho prostě nepřemejšlí. Naddimenzuje ti nějakou pozici, jinou vůbec nepokreje, ve výsledku je ten tým šíleně nevyváženej. Ale aspoň ty prachy utratí všechny a neskončíš s týmem úplnejch lemplů. Jde o to si pak najít motivaci a snažit se s tím prostě bojovat, nevykašlat se kvůli tomu na ten tým. Můžeš tradovat, abys ty posty vyvážil, můžeš pracovat s FA atp.

Taky je varianta, že za tebe bude draftovat někdo jinej. Já osobně proti tomu nemůžu nic mít, když jsem takhle už podved x commishů jak tím způsobem, že někdo za mě, nebo já za někoho. Prostě nikdy nešlo o to, že by si někdo nevěřil a nechal za sebe draftovat někoho schopnějšího, ale že člověk nemoh. V tom bych doporučil např. hrubase, kterej aukční drafty prostě umí. Řekneš mu, jaký hráče chceš, on ti je získá třeba předraženě, ale aspoň máš pak tým, kterej se ti líbí.

Ale samozřejmě nejideálnější je, aby se ten draft vyladil tak, aby vyhovoval všem. Jak říkám, je to hrozně daleko, snad není problém si ten den uvolnit a kdybys věděl, že nebudeš moct, tak to řekneš a něco s tím uděláme. Jen když to řekneš třeba 2 tejdny před draftem a dalšímu člověku to nebude vyhovovat, tak se to holt kvůli tobě měnit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

teda mě to už loni lákalo zkusit nějaké to fantasy, jen si prostě nejsem jist konkurenceschopností a jestli bych právě tím nekazil ligu ostatním. Jinak je to pěkný důvod k pořízení gamepassu, pro který se rozhoupávám.

Reagovat
Chazy

B-Lizée bude plná nováčků, vlastně všichni tady jsou nováčci, nebude to žádnej problém zbytečný na tohle vůbec myslet, prakticky všichni jsme na začátku a rok, nebo pár měsíců rozdíl v dýlce sledování, nic moc nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to bude ako pri nhl fante, tak sa na tu sezonu tesim este viac..mna ta fanta uplne pohltila a zrazu clovek chce vidiet kazdy jeden zapas, hlavne tie, kde hraju tvoji hraci..ja cakam, ze po jednej fanta sezone a sledovani nfl budem uz pravidla a vsetko okolo toho vediet dost dobre..takze vsetkym, ktori vahate to odporucam, je to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

bez reakcie

Reagovat
Chazy

Hele, nebude to až takový. NFL fanta je víc spestření, než styl sledování sportu. NHL fanta je jediná trochu podobná MLB fantasy, protože je taky tak trochu everyday. I když MLB je doslova.

A to je pak ta situace, kdy lidi tou fantasy žijou, hrajou ji o prachy, kupujou projekce za desítky dolarů, týdny se připravujou, úspěchy se choděj zapít, ligy jsou i veřejně známý. Ve výsledku MLB sleduješ z 80% kvůli fantasy, i když ten sport miluješ.

NFL fantasy taková není, je to prostě sranda, spestření, ale nemáš tam takový manévrovací pole a není tam tolik co dělat, prostě se to odehraje každej tejden v jeden den všechno

Reagovat
smazaný uživatel

s tou nhl fantou to máme naprosto stejně, taky mě to naprosto pohltilo

Reagovat
Eric_The_King

Tak tak, letos jsem díky fantasy poprvé vydržel sledovat NHL celou sezonu, dokonce jsem si kvůli tomu koupil PS3 a NHL . Asi si teda přikoupím i Madden a zařadím se i do Chazyho NFL fanty, to už jsem měl taky dýl v plánu začít sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Chazy ako je možné ma pridať do ligy alebo ma pozvať pkaigl@yahoo.com, pre osobnejsie zhovaranie vdaka.

Reagovat
Chazy

Na mail ti dorazí odkaz od yahoo, díky kterýmu se dostaneš do registrace. Tu projdeš a budeš v lize. Není to složitý. Tu přihlášku jsem ti poslal na ten druhej mail, co si udával. Kdyby byl nějakej problém, tak to sem písni.

Reagovat
penepi

Tak toto je v ukážkovej prdeli. Nova Sport v ďalšej sezóne končí s NFL a rovnako ESPN bude vysielať v rámci Európy iba v Anglicku.

Reagovat
penepi

Takže na Sport TV to pôjde, paráda, paráda.

Reagovat
Chazy

Jojo, my to víme. Zas pozitivní je, že Sport Tv má pořád celý PO a ze snadno sledovatelnejch zápasů neděli 22:00.

Jinak ale tady spousta lidí kouká na streamy, tak se to asi taky dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Povinně koupit gamepass a každej den jet aspoň 8 hodin NFL network

Reagovat
penepi

Aký je váš obľúbený tím?

Ja som NFL noob, takže si iba vyberám. Videl som asi 5 zápasov NFL, z toho hneď trikrát Saints, takže tí ma hneď upútali, aj pekným logom. Ale rozhodujem sa ešte medzi nimi, Dolphins a Vikings, nejaké rady?

Reagovat
Chazy

Já fandím Patriots. Kdybych měl doporučit, tak Seahawks, ale takle prostě fandění nikdy nezačíná nakonec stejně budeš fandit z nějakýho nesmyslnýho důvodu, kterým si tě klub získá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Saints. Ale jsem taky nováček, takže pro to nemám racionální důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

u mě je to Raiders

Reagovat
niflheim

Ty si ale potrpíš v této sezóně

Reagovat
Eric_The_King

Taky jsem noob, ale hrál jsem Madden 2002 za Steelers, tak asi oni teda

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím Patriots taky proto, že jsem první hru v Maddenu pustil za ně

Reagovat
niflheim

Pats

Reagovat
Trand

St. Louis Rams.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz ohledně výběru hráčů na lavičku. Je tam nějaké pravidlo, abych měl na lavičce min. jednoho hráče od každé pozice nebo je ten výběr pozic náhradníků čistě na mně?

Reagovat
Chazy

Vpodstatě to tam píšu, je to naprosto na tobě, klidně si tam dej samý QB. Ale jak taky píšu, asi nejvíc je potřeba pokrýt RB kvůli zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já si toho všiml, že to tam je napsaný asi 5 minut po poslání toho dotazu.

Reagovat
Eric_The_King

Zrovna dneska přijedu z dovolené a zrovna je draft . Nemělo to být později? Každopádně to nestihnu, jdu do hospody. Musím nějak nastavovat autopick, nebo to jde samo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

No co no, chtěl jsem si to ještě za ten týden projít a teď už to nastavit nestihnu.

Reagovat
Chazy

Nojo, to je škoda velká. Později to mělo být původně, ale holt byl proti tomu termínu protest, změnil jsem to tam strašně dávno, i jsem to dával jako reakci k tomu článku..

Reagovat
Eric_The_King

Já byl právě 2 týdny skoro úplně bez netu no... To neva, asi to zas tak špatné není . Je někde diskuze přímo k B-lize? Mám uložený jenom tenhle odkaz...

Reagovat
Chazy

Asi není, ale hodím sem pak výsledky obou draftů a dám ty odkazy do lig, takže by to tu mohlo fungovat.

Špatný to není, ideální taky ne, ale ber to prostě jako výzvu. Autopicku tam bylo víc, takže prostě nejsi jedinej, kdo to tak má, snaž se s tím poprat a udělat z toho smysluplnej tým Máš jako solidní základ, ale hroznou lavičku, chybí ti QB... klasickej automat no, vystřílí tam ty prachy z první a myšlenka žádná

Reagovat
Chazy

A rovnou ti říkám, že je nesmysl mít na lavičce dvě obrany, takže si pak najdi mezi volnejma hráčema nějaký fajn rozšíření kádru a vem ho místo obrany, kterou tam mít nechceš

Reagovat
smazaný uživatel

cau chazy ja som draft nestihol ale som bol sokovany ze mi to vybralo celkom slusny tim ale ked to chcem zmenit jak sa mi to podari?

Reagovat
smazaný uživatel

uz som na to prisiel takze pohoda je tam drop add player takze pohodka :) tesim sa na start

Reagovat
Chazy

Jo, sem rád, že budeš hrát. Doporučuju si znovu přečíst ten původní článek.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/rozhodci-nfl-pokutovan-za-kravatu-42774/?nocount=1

V pravidlech tam vysvětluju, co je waiver rule. Na základě něj se teď budou brát volní hráči (asi ještě tři dny to platí), tak aby sis ho třeba neuváženě nevyplácal, nebo tak něco.

Reagovat
Chazy

A co máš za tým?

Reagovat
smazaný uživatel

purple peter eater :D podla vikings alternovane, ale QB mi vybralo newtona a wilsona, RB je slabsi ale mozno reggie bush sa ukaze pri dobrej pasovej hre lions :) takze pohoda

Reagovat
Chazy

Jo, to vůbec není zlý

Reagovat
niflheim

btw to mi potom vyhodí okno s tím draftem či kde to najdu?

Reagovat
Chazy

Na hlavní stránce tam, kde máš momentálně u ligy napsáno. Live Auction Draft in: 39 minutes

Reagovat
Pettirosso

před 5 minutama jsem zjistil, že se draftuje, díky Pali :) Tak jdem na to 8-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

VÝSLEDKY DRAFTU B-LIZÉE

Erik's Team

Budget $200

1. (12) Aaron Rodgers (GB - QB) $41

2. (22) Steven Jackson (Atl - RB) $40

3. (35) Roddy White (Atl - WR) $39

4. (36) Ryan Mathews (SD - RB) $23

5. (53) Jordy Nelson (GB - WR) $16

6. (55) Antonio Brown (Pit - WR) $15

7. (56) Lamar Miller (Mia - RB) $16

8. (85) Jermichael Finley (GB - TE) $1

9. (121) Arizona (Ari - DEF) $1

10. (128) Brandon Myers (NYG - TE) $3

11. (131) Josh Brown (NYG - K) $1

12. (141) Emmanuel Sanders (Pit - WR) $1

13. (147) Chris Givens (StL - WR) $1

14. (153) Carson Palmer (Ari - QB) $1

15. (159) Tampa Bay (TB - DEF) $1

Unused $0

Bob Kelso

Budget $200

1. (2) Arian Foster (Hou - RB) $70

2. (17) Peyton Manning (Den - QB) $29

3. (29) Sebastian Janikowski (Oak - K) $2

4. (47) Pierre Garcon (Was - WR) $18

5. (48) Danny Amendola (NE - WR) $22

6. (67) Eric Decker (Den - WR) $14

7. (72) Darren McFadden (Oak - RB) $16

8. (74) Kyle Rudolph (Min - TE) $1

9. (96) Greg Jennings (Min - WR) $3

10. (97) Seattle (Sea - DEF) $2

11. (98) DeAngelo Williams (Car - RB) $3

12. (105) Tony Romo (Dal - QB) $4

13. (110) Shonn Greene (Ten - RB) $5

14. (122) Lance Moore (NO - WR) $4

15. (132) Heath Miller (Pit - TE) $1

Unused $6

Easy Brees(y)

Budget $200

1. (7) Doug Martin (TB - RB) $62

2. (15) Demaryius Thomas (Den - WR) $40

3. (16) Vincent Brown (SD - WR) $4

4. (34) Drew Brees (NO - QB) $37

5. (63) Chris Ivory (NYJ - RB) $9

6. (75) Jared Cook (StL - TE) $1

7. (79) James Jones (GB - WR) $9

8. (80) David Wilson (NYG - RB) $13

9. (87) Montee Ball (Den - RB) $11

10. (99) Mark Ingram (NO - RB) $1

11. (111) Cincinnati (Cin - DEF) $1

12. (123) Rueben Randle (NYG - WR) $1

13. (127) Ben Roethlisberger (Pit - QB) $3

14. (129) Matt Prater (Den - K) $2

15. (133) Jermaine Gresham (Cin - TE) $1

Unused $5

Klos All-Stars Team

Budget $200

1. (4) Victor Cruz (NYG - WR) $44

2. (5) Tom Brady (NE - QB) $39

3. (64) Frank Gore (SF - RB) $13

4. (65) Wes Welker (Den - WR) $15

5. (70) Rob Gronkowski (NE - TE) $16

6. (76) BenJarvus Green-Ellis (Cin - RB) $8

7. (82) Owen Daniels (Hou - TE) $2

8. (88) Michael Crabtree (SF - WR) $7

9. (91) Mike Williams (TB - WR) $6

10. (93) Andrew Luck (Ind - QB) $4

11. (100) Blair Walsh (Min - K) $1

12. (104) Ahmad Bradshaw (Ind - RB) $5

13. (108) Chicago (Chi - DEF) $3

14. (112) Stephen Gostkowski (NE - K) $3

15. (117) Eli Manning (NYG - QB) $4

Unused $30

Grand Mares

Budget $200

1. (20) Trent Richardson (Cle - RB) $51

2. (46) Tony Gonzalez (Atl - TE) $18

3. (50) Hakeem Nicks (NYG - WR) $20

4. (57) Robert Griffin III (Was - QB) $13

5. (62) DeMarco Murray (Dal - RB) $15

6. (71) Mike Wallace (Mia - WR) $10

7. (73) Greg Olsen (Car - TE) $2

8. (77) Joe Flacco (Bal - QB) $1

9. (83) Cecil Shorts (Jac - WR) $6

10. (84) Eddie Lacy (GB - RB) $4

11. (86) San Francisco (SF - DEF) $8

12. (89) Justin Blackmon (Jac - WR) $5

13. (101) Justin Tucker (Bal - K) $3

14. (103) Golden Tate (Sea - WR) $2

15. (113) Ben Tate (Hou - RB) $1

Unused $41

Mads

Budget $200

1. (6) Alfred Morris (Was - RB) $55

2. (8) Jamaal Charles (KC - RB) $59

3. (18) Terriun Crump (TB - WR) $1

4. (45) Colin Kaepernick (SF - QB) $31

5. (54) Tyler Eifert (Cin - TE) $6

6. (66) Miles Austin (Dal - WR) $10

7. (78) Sidney Rice (Sea - WR) $8

8. (90) Anquan Boldin (SF - WR) $6

9. (94) Fred Davis (Was - TE) $3

10. (102) Phil Dawson (SF - K) $1

11. (107) Stevie Johnson (Buf - WR) $8

12. (109) Houston (Hou - DEF) $2

13. (114) Giovani Bernard (Cin - RB) $6

14. (124) Michael Turner (Atl - RB) $1

15. (134) Alex Smith (KC - QB) $1

Unused $2

Eric and the Kings

Budget $200

1. (10) Marshawn Lynch (Sea - RB) $59

2. (11) LeSean McCoy (Phi - RB) $52

3. (21) A.J. Green (Cin - WR) $54

4. (24) Philip Rivers (SD - QB) $5

5. (30) Josh Freeman (TB - QB) $3

6. (41) DeSean Jackson (Phi - WR) $11

7. (68) Le'Veon Bell (Pit - RB) $8

8. (135) Josh Gordon (Cle - WR) $1

9. (142) Brandon Pettigrew (Det - TE) $1

10. (148) Green Bay (GB - DEF) $1

11. (154) Mike Nugent (Cin - K) $1

12. (160) Ryan Broyles (Det - WR) $1

13. (165) DeAndre Hopkins (Hou - WR) $1

14. (170) Rob Housler (Ari - TE) $1

15. (175) San Diego (SD - DEF) $1

Unused $0

Talking talkers

Budget $200

1. (13) Ray Rice (Bal - RB) $55

2. (19) Dez Bryant (Dal - WR) $53

3. (31) Brandon Marshall (Chi - WR) $40

4. (37) Dwayne Bowe (KC - WR) $26

5. (51) Steve Smith (Car - WR) $14

6. (118) Martellus Bennett (Chi - TE) $3

7. (126) Shane Vereen (NE - RB) $1

8. (136) Andy Dalton (Cin - QB) $1

9. (143) St. Louis (StL - DEF) $1

10. (149) Lawrence Tynes (TB - K) $1

11. (155) Ronnie Hillman (Den - RB) $1

12. (161) Alshon Jeffery (Chi - WR) $1

13. (166) Jay Cutler (Chi - QB) $1

14. (171) Dwayne Allen (Ind - TE) $1

15. (176) Tennessee (Ten - DEF) $1

Unused $0

Penepi Team

Budget $200

1. (1) Adrian Peterson (Min - RB) $71

2. (3) C.J. Spiller (Buf - RB) $61

3. (39) Marques Colston (NO - WR) $27

4. (49) Reggie Wayne (Ind - WR) $20

5. (58) Vernon Davis (SF - TE) $9

6. (116) Rashard Mendenhall (Ari - RB) $3

7. (144) Michael Floyd (Ari - WR) $1

8. (150) Sam Bradford (StL - QB) $1

9. (156) Pittsburgh (Pit - DEF) $1

10. (162) Graham Gano (Car - K) $1

11. (167) Kendall Wright (Ten - WR) $1

12. (172) Ryan Tannehill (Mia - QB) $1

13. (177) Andre Roberts (Ari - WR) $1

14. (179) Dustin Keller (Mia - TE) $1

15. (180) Atlanta (Atl - DEF) $1

Unused $0

Purple peter eater

Budget $200

1. (14) Randall Cobb (GB - WR) $39

2. (27) Reggie Bush (Det - RB) $25

3. (28) Andre Johnson (Hou - WR) $34

4. (33) Julio Jones (Atl - WR) $41

5. (40) Cam Newton (Car - QB) $37

6. (42) Mikel Leshoure (Det - RB) $7

7. (59) Russell Wilson (Sea - QB) $9

8. (138) Jordan Cameron (Cle - TE) $1

9. (145) Baltimore (Bal - DEF) $1

10. (151) Dan Bailey (Dal - K) $1

11. (157) Daryl Richardson (StL - RB) $1

12. (163) Darrius Heyward-Bey (Ind - WR) $1

13. (168) Brian Hartline (Mia - WR) $1

14. (173) Coby Fleener (Ind - TE) $1

15. (178) Minnesota (Min - DEF) $1

Unused $0

Michal's Team

Budget $200

1. (23) Matt Forte (Chi - RB) $42

2. (25) Jimmy Graham (NO - TE) $40

3. (26) Larry Fitzgerald (Ari - WR) $39

4. (32) Maurice Jones-Drew (Jac - RB) $43

5. (38) Torrey Smith (Bal - WR) $21

6. (60) Michael Vick (Phi - QB) $4

7. (115) Kenny Britt (Ten - WR) $3

8. (119) Denver (Den - DEF) $1

9. (139) David Akers (Det - K) $1

10. (146) Andre Brown (NYG - RB) $1

11. (152) Malcom Floyd (SD - WR) $1

12. (158) Aaron Dobson (NE - WR) $1

13. (164) Matt Schaub (Hou - QB) $1

14. (169) Ed Dickson (Bal - TE) $1

15. (174) New York (NYG - DEF) $1

Unused $0

987654321

Budget $200

1. (9) Calvin Johnson (Det - WR) $65

2. (43) Vincent Jackson (TB - WR) $34

3. (44) Stevan Ridley (NE - RB) $29

4. (52) Chris Johnson (Ten - RB) $33

5. (61) Jason Witten (Dal - TE) $15

6. (69) Matt Ryan (Atl - QB) $2

7. (81) Matthew Stafford (Det - QB) $2

8. (92) Darren Sproles (NO - RB) $5

9. (95) Tavon Austin (StL - WR) $4

10. (106) Antonio Gates (SD - TE) $2

11. (120) Matt Bryant (Atl - K) $1

12. (125) T.Y. Hilton (Ind - WR) $4

13. (130) New England (NE - DEF) $1

14. (137) Denarius Moore (Oak - WR) $2

15. (140) Vick Ballard (Ind - RB) $1

Unused $0

Reagovat
Chazy

VÝSLEDKY DRAFTU A-LIZÉE

Washington Redskins

Budget $200

1. (7) Danny Amendola (NE - WR) $27

2. (12) Andrew Luck (Ind - QB) $22

3. (14) James Jones (GB - WR) $17

4. (16) Le'Veon Bell (Pit - RB) $15

5. (25) Matt Bryant (Atl - K) $1

6. (28) Rob Gronkowski (NE - TE) $20

7. (30) Vincent Jackson (TB - WR) $25

8. (37) Stevan Ridley (NE - RB) $26

9. (49) Seattle (Sea - DEF) $8

10. (57) Rashard Mendenhall (Ari - RB) $3

11. (64) Owen Daniels (Hou - TE) $3

12. (73) Joe Flacco (Bal - QB) $4

13. (74) DeSean Jackson (Phi - WR) $16

14. (88) Andre Brown (NYG - RB) $2

15. (121) Chris Ivory (NYJ - RB) $11

Unused $0

Pardubice Stallions

Budget $200

1. (2) LeSean McCoy (Phi - RB) $53

2. (26) Cam Newton (Car - QB) $36

3. (38) Jared Cook (StL - TE) $5

4. (41) Ryan Tannehill (Mia - QB) $4

5. (50) Eddie Lacy (GB - RB) $9

6. (62) Greg Zuerlein (StL - K) $1

7. (69) Roddy White (Atl - WR) $37

8. (80) Reggie Wayne (Ind - WR) $28

9. (98) Chicago (Chi - DEF) $1

10. (99) Brandon Lloyd (NE - WR) $2

11. (100) Tavon Austin (StL - WR) $6

12. (106) Jeremy Maclin (Phi - WR) $2

13. (108) Mike Williams (TB - WR) $5

14. (110) Zach Ertz (Phi - TE) $1

15. (112) Ahmad Bradshaw (Ind - RB) $6

Unused $4

Blackbridge Behemots

Budget $200

1. (8) Ray Rice (Bal - RB) $57

2. (18) Calvin Johnson (Det - WR) $60

3. (33) Alfred Morris (Was - RB) $45

4. (47) Matt Ryan (Atl - QB) $25

5. (75) Jermaine Gresham (Cin - TE) $3

6. (132) Brandon LaFell (Car - WR) $1

7. (152) Pittsburgh (Pit - DEF) $1

8. (161) Kai Forbath (Was - K) $1

9. (167) Golden Tate (Sea - WR) $1

10. (172) Vincent Brown (SD - WR) $1

11. (175) Darrius Heyward-Bey (Ind - WR) $1

12. (177) Pierre Thomas (NO - RB) $1

13. (178) Coby Fleener (Ind - TE) $1

14. (179) Philip Rivers (SD - QB) $1

15. (180) Michael Bush (Chi - RB) $1

Unused $0

Eli only one Manning

Budget $200

1. (22) Jimmy Graham (NO - TE) $39

2. (32) Demaryius Thomas (Den - WR) $38

3. (53) Randall Cobb (GB - WR) $29

4. (61) Russell Wilson (Sea - QB) $25

5. (68) Frank Gore (SF - RB) $18

6. (70) Steven Jackson (Atl - RB) $29

7. (92) Stephen Gostkowski (NE - K) $2

8. (101) Eric Decker (Den - WR) $8

9. (119) Denver (Den - DEF) $3

10. (123) Martellus Bennett (Chi - TE) $1

11. (143) Shane Vereen (NE - RB) $1

12. (145) Fred Jackson (Buf - RB) $2

13. (149) Johnathan Franklin (GB - RB) $2

14. (162) Zac Stacy (StL - RB) $1

15. (168) Kendall Wright (Ten - WR) $1

Unused $1

Pettirosso's Team

Budget $200

1. (1) Robert Griffin III (Was - QB) $19

2. (51) Dez Bryant (Dal - WR) $48

3. (56) Chris Johnson (Ten - RB) $34

4. (58) A.J. Green (Cin - WR) $57

5. (60) Michael Crabtree (SF - WR) $6

6. (89) Aaron Hernandez (NE - TE) $1

7. (95) David Wilson (NYG - RB) $16

8. (130) Stevie Johnson (Buf - WR) $5

9. (133) Denarius Moore (Oak - WR) $2

10. (134) Arizona (Ari - DEF) $1

11. (136) Brandon Myers (NYG - TE) $2

12. (138) Jonathan Stewart (Car - RB) $4

13. (144) Phil Dawson (SF - K) $1

14. (150) Michael Vick (Phi - QB) $3

15. (154) Green Bay (GB - DEF) $1

Unused $0

sWatt Unit

Budget $200

1. (21) Arian Foster (Hou - RB) $56

2. (34) Andre Johnson (Hou - WR) $30

3. (36) Marques Colston (NO - WR) $23

4. (42) Ryan Mathews (SD - RB) $7

5. (43) Drew Brees (NO - QB) $39

6. (45) Jordy Nelson (GB - WR) $21

7. (66) Jermichael Finley (GB - TE) $3

8. (90) DeAngelo Williams (Car - RB) $1

9. (104) Justin Tucker (Bal - K) $2

10. (111) Malcom Floyd (SD - WR) $2

11. (114) Houston (Hou - DEF) $5

12. (115) Mark Ingram (NO - RB) $7

13. (131) Brian Hartline (Mia - WR) $2

14. (135) Cordarrelle Patterson (Min - WR) $1

15. (155) Ryan Fitzpatrick (Ten - QB) $1

Unused $0

Koperníkove 49ers

Budget $200

1. (3) Marshawn Lynch (Sea - RB) $57

2. (20) Colin Kaepernick (SF - QB) $31

3. (31) Miles Austin (Dal - WR) $9

4. (44) Larry Fitzgerald (Ari - WR) $40

5. (54) Vernon Davis (SF - TE) $10

6. (76) Matt Schaub (Hou - QB) $2

7. (78) BenJarvus Green-Ellis (Cin - RB) $6

8. (84) Torrey Smith (Bal - WR) $23

9. (103) Sebastian Janikowski (Oak - K) $1

10. (113) San Francisco (SF - DEF) $4

11. (120) Shonn Greene (Ten - RB) $4

12. (122) T.Y. Hilton (Ind - WR) $6

13. (124) Knowshon Moreno (Den - RB) $2

14. (126) Michael Turner (Atl - RB) $3

15. (146) Brandon Pettigrew (Det - TE) $2

Unused $0

Niflovi prdelníci

Budget $200

1. (5) Aaron Rodgers (GB - QB) $65

2. (9) Eli Manning (NYG - QB) $12

3. (15) Julio Jones (Atl - WR) $51

4. (19) Darren Sproles (NO - RB) $13

5. (29) Reggie Bush (Det - RB) $27

6. (82) New England (NE - DEF) $2

7. (87) Andre Roberts (Ari - WR) $2

8. (91) Antonio Gates (SD - TE) $6

9. (93) Greg Jennings (Min - WR) $14

10. (117) Lance Moore (NO - WR) $2

11. (127) Lawrence Tynes (TB - K) $1

12. (137) Danny Woodhead (SD - RB) $1

13. (147) Zach Sudfeld (NE - TE) $1

14. (156) Julian Edelman (NE - WR) $1

15. (163) DeAndre Hopkins (Hou - WR) $1

Unused $1

123456789

Budget $200

1. (13) Victor Cruz (NYG - WR) $40

2. (27) Jamaal Charles (KC - RB) $48

3. (65) Tony Gonzalez (Atl - TE) $19

4. (67) Peyton Manning (Den - QB) $33

5. (77) Darren McFadden (Oak - RB) $20

6. (94) Vick Ballard (Ind - RB) $2

7. (97) Lamar Miller (Mia - RB) $13

8. (105) Cecil Shorts (Jac - WR) $5

9. (109) Antonio Brown (Pit - WR) $12

10. (148) Baltimore (Bal - DEF) $1

11. (157) Chris Givens (StL - WR) $1

12. (164) Dan Bailey (Dal - K) $1

13. (169) Rueben Randle (NYG - WR) $1

14. (173) Giovani Bernard (Cin - RB) $1

15. (176) Tyler Eifert (Cin - TE) $1

Unused $2

Bezinkový sirup

Budget $200

1. (4) Maurice Jones-Drew (Jac - RB) $32

2. (10) C.J. Spiller (Buf - RB) $59

3. (39) Tom Brady (NE - QB) $33

4. (40) Matthew Stafford (Det - QB) $10

5. (46) Dwayne Bowe (KC - WR) $17

6. (52) Jason Witten (Dal - TE) $13

7. (81) Pierre Garcon (Was - WR) $9

8. (85) DeMarco Murray (Dal - RB) $14

9. (116) Emmanuel Sanders (Pit - WR) $3

10. (129) Garrett Hartley (NO - K) $1

11. (139) Josh Gordon (Cle - WR) $1

12. (153) Mikel Leshoure (Det - RB) $2

13. (165) Jacob Tamme (Den - TE) $1

14. (170) Dallas (Dal - DEF) $1

15. (174) Bryce Brown (Phi - RB) $1

Unused $3

Liam Neeson

Budget $200

1. (17) Brandon Marshall (Chi - WR) $41

2. (23) Doug Martin (TB - RB) $54

3. (35) Trent Richardson (Cle - RB) $41

4. (59) Greg Olsen (Car - TE) $5

5. (71) Hakeem Nicks (NYG - WR) $18

6. (79) Ben Roethlisberger (Pit - QB) $4

7. (83) Mike Wallace (Mia - WR) $13

8. (107) Montee Ball (Den - RB) $12

9. (118) Blair Walsh (Min - K) $2

10. (140) Cincinnati (Cin - DEF) $1

11. (142) Justin Blackmon (Jac - WR) $2

12. (158) Kenny Britt (Ten - WR) $2

13. (159) Josh Freeman (TB - QB) $1

14. (166) Fred Davis (Was - TE) $1

15. (171) Percy Harvin (Sea - WR) $1

Unused $2

Koudak's Elite

Budget $200

1. (6) Matt Forte (Chi - RB) $45

2. (11) Adrian Peterson (Min - RB) $72

3. (24) Tony Romo (Dal - QB) $14

4. (48) Wes Welker (Den - WR) $17

5. (55) Kyle Rudolph (Min - TE) $7

6. (63) Anquan Boldin (SF - WR) $7

7. (72) Heath Miller (Pit - TE) $3

8. (86) St. Louis (StL - DEF) $6

9. (96) Jason Hanson (Det - K) $1

10. (102) Steve Smith (Car - WR) $13

11. (125) Sidney Rice (Sea - WR) $2

12. (128) Andy Dalton (Cin - QB) $2

13. (141) Willis McGahee (Den - RB) $1

14. (151) Daniel Thomas (Mia - RB) $1

15. (160) Dennis Pitta (Bal - TE) $1

Unused $8

Reagovat
niflheim

Hernandez

Reagovat
smazaný uživatel

tak len dufat, nech sa nikto nezrani

Reagovat
Chazy

Tak nějak no, byl ten draft trochu brzo, bohužel je na ty zranění dost času

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Každopádně chválím 100% účast, ani náhodou sem to nečekal. Je to super, takle byl ten draft vážně férovej a zábavnej, snad to znamená, že všichni budou během sezony aktivní a bude to sranad ...

Samozřejmě GL všem, snad nikoho moc nezničej zranění.

Reagovat
Mada

tak ti to vyšlo aspoň jednou

Reagovat
Mada

Koukal jsem na Bengals v sobotu a Bernard hrál hodně slušně.

Reagovat
Chazy

Jo, hlavně ten Eifert snad bude hrát, jak čekám, moh bych tradnout jeho nebo Tonyho

Reagovat
Chazy

Ale teda na BN mám jenom hráče tohodle duchu, což je dost strašný

Reagovat
Mada

V sobotu tam měl Eifert jednu hodně pěknou akci, ale jinak jsem moc na hřišti neviděl.

Reagovat
niflheim

To je takový facepalm ten Rodgers

Reagovat
Chazy

ses pomát totálně

Reagovat
niflheim

Kdo tam vůbec přihazoval se mnou?

Reagovat
Maresma

Je dost možný, že sem to byl já...

Reagovat
Chazy

Dva DMNTi no

Reagovat
smazaný uživatel

Defenziva seahawks, 49, QB by som bral zrejme Breesa, RB Alfred morris, Pri RG III too nabeha dost, aach skoda zesom nestihol draft :D nevadi ale tesim sa na novu sezonu a dufam ze budem lutovat ze som nevybral Pondera, hadam sa chalan chyti :)

Reagovat
Chazy

Hehe, osobně nevím, proč věřit Ponderovi.

Reagovat
niflheim

Jennings

Reagovat
smazaný uživatel

ja si nemozem pomoct ale ako fanusik Vikes, mam mozno slabost pre naseho mladeho QB, z ktoreho chceme mat Franchise QB :/

Reagovat
Maresma

když to tak čtu, tak si říkam co vlastně dělám v A-Lizée

Reagovat
Chazy

Mluvila pro tebe spolehlivost

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Tu sou holt lidi, co do těch diskuzí nechodili, tak jsem nevěděl no, i když by třeba tomu rozuměli víc jak ty. Na tebe sou dobrý reference .. a podle mě tomu budeš brzo rozumět taky, ono je to hrozně návykový prostě.

Reagovat
Maresma

To sem rád, že sou na mě dobrý reference. Budu se snažit sledovat co nejvíc, ale doufám, že se nehraje všecko v noci...

Reagovat
Chazy

Ee, drtivá většina se odehraje v neděli do 01:00.

Reagovat
Maresma

ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Osmej week bude krize

Reagovat
smazaný uživatel

půlka tymu bye week

Reagovat
Chazy

To sem měl loni někdy taky, super věc.. zas na druhou stranu hodně weeků budeš v plný síle no.

Reagovat
Maresma

Kdy nám to vůbec začíná?

Reagovat
smazaný uživatel

5. zari

Reagovat
Maresma

To je za chvilkuu, už se docela těšim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,uz aby to zaclo

Reagovat
niflheim

Green Bay Packers ‏@packers

McCarthy: Aaron Rodgers was held from practice due to illness. #Packers

Reagovat
smazaný uživatel

Nieco sa rodgersovi stane a Packers sa rozlucia s playoff ak to bude na dlhsie, ten tim je celkovo nevyrovnaný, super ludske rodgersove vykony ten tim tahaju mocne

Reagovat
Chazy

Hehe, v B-Lizée je první trade.

Shady McCoy za Andrew Lucka.

Osobně mi to připadá extrémně nevyvážený a nevýhodný pro stranu, co získá Lucka.

Reagovat
Chazy

Zvažuju tam i veto, protože moc nechápu, proč tradovat jednoho z nejlepších RB za jakýhokoliv QB, natož ne top QB.

Reagovat
Chazy

Chci tím říct, že i kdyby Luck letos byl nejlepší QB v MLB, tak pokud McCoy nebude zraněnej a naplní nějak svůj potenciál, takže bude v top 10 RB, nebude to výhodný pro toho, kdo získal Lucka. Na tom podle mě jde vydělat jenom v případě, že se McCoy zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno len chcel Lucka z dovodu ze ho má rád, to ludia robia ale to si neuvedomujú že z toho body neziskaju :)

Reagovat
Chazy

Jjjj, bylo by nejlepší, kdyby se tu k tomu tady vyjádřil.

Reagovat
Chazy

Ale zas jak koukám na ten kontext... Majtel McCoye má na RB ještě Le'Veona Bella a Marshawna Lynche, naopak na QB má Rivers s Freemanem. Takže určitě musí jít po QB, to chápu... jen to podle mě šlo vyřešit výhodnějším tradem

Reagovat
Eric_The_King

Jo, přesně takhle to bylo. Potřeboval jsem prostě aspoň nějakého slušného QB - myslel jsem, že jsou QB důležitější, než teda asi jsou . Nech to být, chybama se člověk učí.

Navíc Luck je jeden z asi dvaceti hráčů, co znám, tak jsem po něm skočil . Fakt netuším, jak jsou na tom pozice se vzájemnou důležitostí (třeba v NHL fantě jsou docela vyrovnané) a jak posuzovat, jakou tak můžou mít hodnotu (kolik YDS udělá dobrý hráč na které pozici apod.). To asi pochytím časem, první sezonu beru fakt jako opětovné ponoření do NFL po asi desíti letech

Reagovat
Chazy

Sry, no. Já to prostě řešit musím. Zaprvý proto, že při tý nezkušenosti takový nevýhodný trady hrozí, zadruhý proto, abyste si navykli na aktivitu u tradů ostatních, protože když je něco hodně špatný, tak je potřeba to stopnout. Samozřejmě se to v 95% případech neudělá, protože to ten hráč vysvětlí, třeba že má danýho fotbalistu rád, má nějakej plán atp., a nikdo nechce nikomu ty plány narušovat, i kdyby byly sebeblbější. Takže já to vetovat nebudu, jen mě to zajímalo.

BTW, co se týče pozic. RB je určitě nejhodnotnější. Jde o to, že sice QB dělá ve fantasy nejvíc bodů, ale v dnešní době, kdy je fotbal nastavenej zejména na pasovou hru, tak třeba 4000 yardů udělá během sezony tak 10 QB. Ne jako někdy dřív, kdy za to byli rádi 3. Takže sice ve fantasy dá nejlepší QB nejvíc bodů, ale rozdíl mezi ním a 12. QB není tak dramatickej.

Zatímco rozdíl mezi 1. RB a 24. RB je monstrózní oproti tomu. I když vynechám Petersona, tak loni byl rozdíl mezi 2. a 24. RB nějakejch 150 bodů. Zatímco mezi 1. a 12. QB jen 80 bodů. A 150 až někde u Ryana Fitzpatricka.

Tzn., že líp ti bude s top RB a průměrným QB, než s průměrným RB a top QB. A to jako o hooodně líp. Samozřejmě druhá věc je, že RB post je rizikovej a hned po měsíci o něj můžeš přijít do konce roku, zatímco QB vydrží víc a ty zranění tam tolik nejsou. Ale na druhou stranu i to je důvod, proč si RB pořádně pojistit a těch hráčů si vážit.

Jinak hodnota hráčů je opravdu Top RB > Top WR > Top TE > Top QB.

TE je víc jak QB prostě proto, že těch opravdu kvalitních je málo.

Reagovat
Chazy

Jako to sou věci, na který časem přijde každej sám, ale jsem holt filantrop.

Reagovat
Eric_The_King

Super, dík, něco takového jsem potřeboval .

Reagovat
Chazy

Pohoda, není nad to, abych tu dělal chytrýho, když sám vím prd. Ono třeba si vytvoříš naprosto odlišnou teorii, žejo a uvidíš to jinak jak já, ještě ti ten trade bude připadat správnej a budeš se mi vysmívat, že sem byl proti ..

Luck, Stafford, Ryan byli letos asi nejzajímavější QB, takže proč ne. A Shady je fakt schopnej se hned oddělat.

Reagovat
Eric_The_King

Jo, já jsem si říkal, že jsem toho Lucka viděl i v těch vašich NFL OT . Ty zranění asi budou dost rozhodovat, už teď je u každého hráče, který má nějaké novinky že je zraněný a že se neví, jestli stihne první zápas, a to je teprve preseason .

Jinak by se mi ještě hodil nějaký WR a byl bych asi celkem spokojený. Ty obrany a kickera asi moc řešit nemusím co?

Reagovat
Chazy

Jj, to je klasika, už snad 50 hráčů je oddělanejch do konce sezony.

Nemusíš no, tyhle posty dávaj body nekonzistentně a kvalita jeden rok fakt neznamená kvalitu další rok. Obrana může bejt top a pak ti může vystačit celou sezonu, ale není potřeba. Kickery mění prakticky každej. Oni sou schopný bejt jeden rok skvělý a další na vyhazov.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem ten trade navrhoval.

Uplne ze zacatku musim rict,ze jsem nebyl u draftu,v ten vecer hrala Viktorka se Spartou. Napsal jsem proto brachovi jmena,po kterych ma jit,na kazdou pozici. Bohuzel to pochopil blbe a vzal Bradyho,Maninga a Lucka. McCoye tam mel taky napsanyho,ale prej ho nevzal kvuli tomu,ze v tu dobu mel jenom dva hrace a za ty v tu dobu uz utratil 80$,tak se bal ze mu nezbudou penize na zbytek

A k tomu tradu. Hledal jsem nejakyho kvalitniho RB u tymu,kterej nema dobryho QB. Ten trade mi neprijde nejak extra nevyhodnej pro druhou stranu. Potrebuje QB,ja RB. Vzdycky bude jedna strana v nevyhode.

Reagovat
Chazy

Ne, rozhodně nebude vždycky jedna strana v nevýhodě. Právě trade by měl bejt takovej, aby byl výhodnej pro obě strany -> tzn., že to budou hráči srovnatelný kvality, který pomůžou oběma stranám vyrovnat nějaký slabiny. Samozřejmě to může bejt i nevyvážený z pohledu pozice, protože třeba top RB je hodnotnější jak top QB, takže top QB může jít za RB z toho druhýho sledu. Rozhodně by to ale nemělo bejt naopak. Takle je to prostě trade, kterej je nevyváženej extrémně.

Reagovat
Chazy

A jinak, tvůj brácha to náhodou zvlád docela dobře, já ho tam i při tom draftu chválil. On ten draft byl fakt enormně složitej, protože bylo dost autopicků, takže byl neuvěřitelně drahej, těžko se kdekoliv u top hráčů hledala hodnota. Já občas taky panikařil a přihazoval, kde bych nemusel, abych třeba měl nějakou pozici naddimenzovanou, ale našel sem tu hodnotu a moh pak tradovat. Jestli ti tenhle trade vyjde (snad ne a udáš ho za slabší RB jinde), tak ti to asi nadrftoval fakt solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ja jsem nenapsal,ze to nadraftoval blbe. On to trochu sleduje,ale opravdu jenom malo. Prekvapil me treba s Gorem,o tom jsem mu nerikal a vzal ho sam od sebe. Na RB jsem to mel postaveny 1. Lynch (Seahawks),2. Rice (Ravens) a 3. prave ten McCoy.

Reagovat
Chazy

Njn, ty RB trochu posílíš, ale je to PO tým

Reagovat
smazaný uživatel

Chci postoupit,chci do acka

Reagovat
Chazy

pár let bude áčko taková elitářská věc no, prostě nebylo podle čeho udělat koeficienty, takže je možný, že budou v béčku hráči, co by si zasloužili hrát áčko. Ale třeba to budeme hrát 10+ let a kdo ví, kolik zakládajících tam bude

Reagovat
Chazy

Mimochodem yahoo už nám propočítalo projektovaný body ideálních sestav, díky čemuž máme projekce na konečný výsledky v sezoně. Zjistíe to tak, že půjdete do ligový tabulky (League) a v nabídce zvolíte Projections.

Vítězem A-Lizée se stává Miky. Vítězem B-Lizée se stává Chazy. Nemusíme tak hrát a víme, jak to dopadne.

Jen bych podotknul, že dojde k hromadě zranění, bustů, nečekanejch objevů a hlavně, projekce yahoo stojí totálně za hovno.

Reagovat
Chazy

A je to postavený totálně na hlavu, protože ta vypočítaná tabulka neodpovídá celkově získaným bodům. Projekce yahoo jsou totiž tak promakaný ( ), že jsou na každej week a počítaj vítěze jednotlivejch weeků.

Reagovat
niflheim

Maresmo, máš tam trade offer

Reagovat
Maresma

Mě určitě chceš nějak ojebat

Reagovat
niflheim

Já Sanderse celkem chtěl a lituju toho, že už jsem na něj nepřihodil. Však si to nech projít hlavou a uvidíš. Chazoun ti to kdyžtak prověří

Reagovat
Maresma

Nemám moc co pomejšlet, když ani jednoho neznám... nabídni někoho koho znám

Reagovat
Chazy

Já ti poradím, abys vůbec netradoval. Prostě měj, co máš, aby ses nenechal zbytečně okrást (i kdyby o to tomu druhýmu nešlo). V mý první MLB sezoně jsem udělal svůj vůbec nejhorší trade a jenom si na to teď vzpomenu..

Reagovat
Maresma

Ok.

Reagovat
Chazy

Další trade v B-Lizée. Opět klos a opět mi to přijde dost nevyvážený.

Tentokrát DeMarco Murray (RB) za BenJarvus Green-Ellis (RB)

Situace Murrayho: Je to lepší hráč, má neohroženou pozici. Loni byl horší, protože odehrál málo zápasů. V ranku je 36.

Situace Ellise: Loni byl celkově lepší, ale je velký riziko, že brzo během sezony nebude jednička na RB postu a v ranku je 91.

Podle mě trade beze smyslu a logiky pro jednu stranu. Pokud mi uniká něco, jakože je Murray zraněnej, nebo něco takovýho, což může bejt, tak mi to vysvětlete, jinak zase zvažuju veto.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal jsem nabidku na trejd. Vim,ze je to pro me vyhodny.

Reagovat
Chazy

Dyť já ti to nevyčítám. Taky takovej trejd přijmu, když tu nabídku dostanu, jenom pak předpokládám, že bude zvetovanej Prostě tady vytvářím diskuzi, že osobně ten trade neschvaluju, od toho ty veta jsou. Samozřejmě to může vysvětlit ten okrádající se diskutující, třeba je v tom nějakej chytrej záměr, taktika, cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja necekal,ze se tady budou takhle verjne probirat trejdy,no

Reagovat
Chazy

No všechny určitě ne, to jen když někdo bude mít zájem ho probrat. Mě prostě oba ty trady hodně zaujaly, chtěl sem nějaký vysvětlení, názor ostatních atp.

Reagovat
smazaný uživatel

DeMarco bude letos slabej

Reagovat
Chazy

A BenJarvus ee?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba míň

Reagovat
Chazy

Nevím no, podle mě je to naprosto nevýhodnej trade.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nebude slabsi nez BJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe niekto zobral Kenbrela thompkinsa :D ja by som s tým počkal ešte jeden preseason zápas :D sive vystrelil ale to preto ze startery hrali malo :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, uvidíme. Snad se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A koudaku, toho K asi vyřeš jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Vyřešeno, už lepší?

Reagovat
Chazy

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Petti, mas tam ponuku na trade

Reagovat
smazaný uživatel

Penepi,mas tam nabidku na trade.

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LP1W2nwHiI4#t=43

Všichni povinně kouknout. Dlouho sem to nemoh najít, ale je to fakt naprosto nejlepší video NFL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Brady

Reagovat
Trand

Palike, přijmi to.

Reagovat
smazaný uživatel

What do you think they're smoking over there at Pardubice?

Reagovat
Trand

Co za něj chceš?!!! Dám vše.

Reagovat
smazaný uživatel

chcem Whitea

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

co no, Amendola vydrzi zdravy tuto sezonu, tak bude hodnotnejsi..Whitea a mas ho, nemas co riesit

Reagovat
Trand

Jinak koukám teď na Wrestling, je tam Orton, Del Rio, RVD a Christian. A ta uřvaná ženská. Co takhle Williams+Gibson? Dohromady cca 1680yds a 14 td.

Reagovat
smazaný uživatel

White or Wayne

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne a nieco malo k tomu

Reagovat
Trand

Jako Danny je můj nejoblíbenější hráč, ale tohle nemyslíš vážně. 1355yds a 5td vyměnit za 666yds a 3td a ještě ti připlácet? Navíc Danny šíleně IP hráč, za poslední 4 sezony odehrál jen půlku zápasů a je v novém týmu a v nové offense. Williams samotnej má statistiky podobný, jako kdyby byl Danny zdravý celou sezonu, a já ti nabízím ještě Gibsona k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pozri, tvoj najoblubenejsi hrac, ty ho silno chces, takze po mojom, alebo nic

Reagovat
Chazy

Wayne - Amendola je podle mě dost výhodný pro tebe

Reagovat
Trand

Wayna ale nedostane, nabízím mu statisticky lepšího Williamse plus bývalýho receivera Rams Gibsona a on odmítá.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Toho sem měl loni, pokud pamatuju správně, tak mi dal i nějaký naházený yardy.

Reagovat
Trand

Měl skoro 700 yardů a 4 tds, nejlepší receiver Rams sezony.

Reagovat
Trand

Statisticky.

Reagovat
Chazy

Myslím Williamse.

Reagovat
Trand

A Williams má 990 yardů a 9 TD, přijde mi to jako dost férová nabídka, akorát nemá jméno.

Reagovat
Chazy

Njn, když myslíš. Podle mě je Williams určitě míň kvalitní hráč a má taky horší pozici v sestavě. Amendola je prostě IP, to je jediná věc proti němu oproti Williamsovi. Musel by se ho chtít kvůli tomu IP zbavit, aby tohle vzal. Pokud ho ty tolik chceš, asi bys mu měl dát víc.

Reagovat
Trand

Dávám mu i Gibsona! No, statistiky hrajou pro Williamse..

Reagovat
miky10

Jo, a on to nepřijal, takže pokud chceš svýho Amendolu, musíš dát víc.

Reagovat
Chazy

1. Loňský statistiky sou pro letošek fakt irelevnantí, když z těch dvou hráčů jenom jeden odehrál celou sezonu

2. Gibson je vtip no

Reagovat
Trand

Lepšího náhradníka než Gibsona neseženeš. A vůbec, co ty se do toho pleteš?

Jo a ten druhej odehrál 11 zápasů ze 16.

Reagovat
Chazy

Lepších náhradníků seženeš... tak když to řešíte tady! Co bych se neplet, žejo.

Jo, takže by měl dost podobný čísla a to hrál v týmu bez QB, kde pasová hra nefungovala. Letos bude asi hlavní cíl Bradyho. Zatímco Williams bude dál za Vincentem, kterýmu Freeman (!) hází fakt hodně rád. Chci říct, že Williams je taky na pomezí základ/náhradník ve fantasy. Mně osobně by se jako hodil, ale nedal bych za něj Amendolu.. Jestli ho bral s tím IP rizikem, tak asi nemá zájem se ho zbavovat pod cenou.

Reagovat
Trand

"v týmu bez QB" To mi stačí. Rams jsi viděl loni maximálně jednou.

Reagovat
Chazy

Mně to stačilo už před vstupem do tý diskuze, protože si fakt největší zaslepenec z nás všech, dokonce větší jak miky...

Prostě tady jde o to, že když hraješ s Bradfordem a pak hraješ s Bradym, tak je to nehoráznej rozídl. Ty týmy maj odlišný playbooky, hrajou úplně jinak. Jestli Amendola převezme roli Welkera, tak prostě bude mít čísla daleko lepší, než kdy moh mít s Bradfordem. Jeho tým bude víc na míči, bude víc hrát vzduchem, dostane lepší pasy, bude mít víc šancí na TD, jeho fantasy hodnota dramaticky roste. Jedinej důvod, proč se ho každej bojí, je ta jeho skleněnost.

Reagovat
miky10

Lol, dyť já Elíska miluju, ale jinak nijak zaslepenej nejsem, na to ani nemam znalosti, abych moh bejt.

Reagovat
Chazy

Seš trotl.

Reagovat
Trand

Aha, takže když bráním qb týmu, kterýmu přeju a kterýho ani nemám nijak extra rád, tak jsem zaslepenec? Mi řekni, kdo kromě Dannyho tam byl jako schopnej receiver, na kterýho by mohl házet? Byli tam mladíci, kteří občas předváděli super věci, ale nebyli konzistentní a byl tam věčně zraněný Danny. Já nepopírám, že pod Bradym bude mít mnohem lepší podmínky k úspěchu než pod Bradfordem, ale ty z něj děláš Fitzpatricka. Zajímalo by mě, kolikrát jsi Dannyho viděl, že ho máš tak skvěle přečtenýho? A zajímalo by mě, čím jsem tak zaslepenej, jak Paliho chápu, že to odmítnul, já bych to na jeho místě taky odmítnul, ale zkusit to můžu.

Reagovat
Chazy

Ee, nechtěl sem z něj dělat Fitzpatricka, to si nerozumíme. Já to řeším z pohledu fantasy, tam je prostě jedno, jak těžký to Bradford má, výsledek je, že s WR u Rams bude vždycky problém. A byla to trošku provokace. Nevím, kolikrát sem Amendolu tak moh vidět, 3x?

Na tom nezáleží, u něj čísla mluví jasně a to je potřeba je brát ještě s rezervou právě proto, že byl u Rams. On by pro letošek moh bejt strašně zajímavej hráč, což o Williamsovi fakt říct nedokážu. A zaslepenej si vším u Rams, viz hodnocení obran atp., vždycky prostě vyletíš jak čertík a začneš se hrozně hádat ..

A můžeš no, já osobně ale snahy o krádeže ve fantasy nenávidím. Prostě by tu měla bejt nějaká serióznost. Vyjít ti to může prakticky jen v případě, že ten druhej hráč je nezkušenej, tolik tomu nerozumí, nebo tak něco, což není hezký využívat.

Reagovat
Trand

Obranu mají dobrou, to nepopřeš, akorát mají slabší safeties. A jestli o sobě můžu něco tvrdit se vší seriozností, tak je to to, že nejsem zaslepenej. Spoustu věcí píšu ze srandy ale víceméně jsem tu psal pár názorů:

1)Amendola je jeden z nej slot receiverů

2) Rams mají potenciál hrát (o) playoff, pokud se vhodně doplní tým

3)Jeff Fisher je super kouč

4) Obrana Rams má skvělý pass rush a cornery a celkově je dobrá

5) Bradford může ukázat, že má strop hodně vysoko, pokud se mu dovedou hráči, který potřebuje a pokud mu zůstane offense coordinator(Letos má poprvý stejnýho koordinátora druhou sezonu)

Za vším si stojím, co se týká Arsenalu třeba, tak tam jsem gigaobjektivní, neobhajuju slepě nesmysly. Mně to jako krádež nepřišlo, i v tom oficiálním fantasy hodnocení na tom byl Palike jen o kousíček hůř, tam nabídka nebyla špatná, když si vezmeš, že Amendola z posledních 32 zápasů odehrál 11. Ale chápu ho, že to nepřijal, nicméně žádnej steal to určitě nebyl.

Reagovat
Chazy

No ok!

Ale co se týče toho tradu, momentálně máme prostě po draftu. Amendola stál 27 dolarů a Williams 5. Nevím, jak jinak vyjádřit, jakej je rozdíl v tom, jakou maj momentálně v naší lize hodnotu. Když do něj investoval tolik, je docela vtipný po něm chtít, aby ho nahradil někým, koho si moh vzít naprosto v pohodě sám už na draftu. Tohle je prostě trade, kterej by musel nabídnout on, kdyby se chtěl Amendoly zbavit, rozhodně ne ty, jako ten, kdo ho chce získat.

Reagovat
Trand

Tady máš ty naházený yardy Williamse:

3:00

http://www.youtube.com/watch?v=pdvP1IMJL04

Reagovat
C0br

Stejně je Amendola zraněnej na půl sezóny a nikdo to akorát nechce oznámit a bude chytat hlavně Thompkins

Reagovat
miky10

Správně, nedej se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Moje veto je ready

Reagovat
Chazy

Dobson právě naprosto šílenej, spektakulární catch

Reagovat
Chazy

Přehlídka turnoverů, naprosto strašný

Reagovat
Chazy

Brady sacknutej a brzo někoho zavraždí.

Reagovat
C0br

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len dúfam že pôjdu dole patriots nech vyhrá hoci kto len nie táto Banda na čele s pretty boyom :D:D:D

Reagovat
Trand

Flacco klasicky INT.

Reagovat
Chazy

BTW...

Protože se Mantimu nemůžu omluvit, tak aspoň beru zpět, že jsem ho měl za pitomce. Je to fakt gigantickej hnus, jakou pozornost má kvůli naprostý sračce a jak je vykreslovanej jako výmaz. Maximálně chytrej, milej a příjemnej hráč, všechny rozhovory s ním jsou sqělý a stal se jen obětí. Asi nikomu v NFL nebudu příští rok fandit víc. Bohužel ta negativní pozornost ho brutálně svazuje a zatím mu to za Chargers nejde.

Reagovat
Trand

Panthers z posledních třech snapů Ravens 2 int. Tohle už jim uznali, to předtím ne kvůli faulu, který nebyl.

Reagovat
Trand

Flacco 13/19, 113yds, 2 ints, 1 fumble.

Reagovat
smazaný uživatel

Grand mares to čo si mi ponúkol za trade??? :D Zach ertz pojde hore bude 1 TE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chazy preco mam reminder na nejaky zajtrajsi draft??? :O

Reagovat
Chazy

Nemám ponětí, pustil ses do nějaký jiný ligy?

A nauč se používat zdejší smajlíky!

Reagovat
smazaný uživatel

nedal som sa do ziadnej, preto som bol prekvapeny kto vie tak ze ty si nic nedaval hej?

Reagovat
Maresma

tyhle sou taky dobrý ;)

Reagovat
Maresma

Jeee, dneska hraje packers vs. seahawks, to se asi kouknu.

Reagovat
Eric_The_King
Reagovat
Chazy

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Fuj, tu fantasy totálně zprasili... kdo dneska udělá takhle tmavej a nepřehlednej web, to fakt nechápu.

Reagovat
Eric_The_King

Hnus, teď jsem asi 5 minut přemýšlel, jak změnit sestavu, než mi došlo že drag and drop fakt ne . Z celkem slušné stránky je náhle dno

Reagovat
C0br

Mně se to líbí

Reagovat
Trand

Austin. To je return.

Reagovat
Trand

81 yard punt return.

Reagovat
miky10

200. pro Elíska

Reagovat
Trand

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Oni ho draftovali Chargers a on řekl ještě před draftem, že za ně hrát nebude, když ho budou draftovat. Nevím, co si od toho slibovali.

Reagovat
Chazy

Jj, je to superzmrd.

Reagovat
miky10

Vím, díkybohu.

Reagovat
Trand

Jj, já se jen divil, myslel jsem, že ho draftovali Giants a je tam od tý doby.

Reagovat
Trand

Lákadlo mít v týmu aspoň na chvíli E. Manninga je asi prostě moc velký.

Reagovat
miky10

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

Ogletree má TD dřív něž Austin.

Reagovat
Trand

Miky, asi se ti zranil Thomas. Nebo aspoň odešel po hitu ze hry a kulhal.

Reagovat
miky10

Demaryius Thomas is jogging on the sideline. Looks like he's about to go back in.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Už zase hraje.

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand

Může se pokračovat ve hře bez helmy? Austina právě při returnu sejmul borec bez helmy.

Reagovat
C0br

Teda pořád nevím s tou defkou. Steelers ji maj ve většině rankingů co jsem četl hodnocenou někde těsně za TOP 10, ale ta bodová projekce je tak na 25. místě. Nevím, čemu mám věřit

Reagovat
Trand

Tý defce asi ubírá, že má celkově jen jeden TD a hráči už jsou staří. Nicméně si myslím, že je z těch volných nejlepší, ty free agent nejsou nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem totálně zajebal přípravu

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

???

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem ani jeden pre-season match

Reagovat
Maresma

se dívej dneska ne?

Reagovat
Chazy

http://www.youtube.com/watch?v=SxDJb03a0yo

Dal video na YT. Cowboys ho zkusili v kempu a asi dostane místo v rosteru jako 3. QB.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenisové OT pro chazyho: Je nějaký twitter account, který by dával podobné statistiky jako opta pro fotbal?

Reagovat
Chazy

Tak to bohužel netuším, zkus se zeptat tomasinha, ten myslím chodí s hláškama z twitteru.

Reagovat
niflheim

Havard 'Kickalicious' Rugland cut by Detroit Lions. Got his shot, proved he has NFL leg.

Reagovat
Chazy

Během sezony ho určitě někdo vezme.

Reagovat
Mada
Reagovat
niflheim

Patriots cut CB Dowling, a 2011 second-round pick

Reagovat
Trand

Zuerlein nedal 53 yard field goal.

"So he is human."

Reagovat
Trand

A Rams za první půlku 11 penalties/96 yards, to musí být nějaký rekord.

Reagovat
smazaný uživatel

NHL OT: Koukal jsem, že na yahoo už otevřeli NHL fantu. Jestli máte někdo v plánu ji hrát nebo máte už zaběhnutou ligu z loňska a nevadilo by vám vzít někoho neznámýho jako já, tak bych se moc rád přidal.

Jednu místní ligu jsem hrál už loni, skončil sem tam na 3. místě, takže zkušenosti a zájem o to hrát až do konce určitě mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se pridavam,taky bych si chtel zahrat NHL fantu. Kdyby bylo dost lidi,tak by jsme mohli udelat svoji vlastni ligu,ne?

Reagovat
Chazy

To řešte s mikym, ten určitě bude zas zakládat.

Reagovat
Chazy

Já jako NHL neřeším, takže v tomhle nepomůžu no.

Reagovat
Eric_The_King

Jasně, napiš mail, aktivní lidi se berou vždycky. Zrovna jsem tu moji ligu obnovil.

Reagovat
miky10

Hele já s váma oběma problém absolutně nemam, ale my máme už z loňska jednu svojí ligu a tam všichni účastníci zůstávaj, takže pardon. Eric_The_King (? tak něco) měl eště jednu, tak se zejtra zeptám.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Právě Erikovu sem hrál, takže mu pošlu reminder nebo si to přečte tady sám.

Reagovat
Chazy

Tim Tebow has reportedly been cut by the #Patriots. Is that the end of his career?

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja hlavne vubec nepochopil,proc ho podepisovali. Ale on si ho nekdo vezme.

Reagovat
niflheim

+ Mesko pryč.

Reagovat
Chazy

Manziel....

Předpokládám, že většina lidí tu vůbec univerzity nesleduje, možná ani netuší, o co tam jde, ale ono je na to taky čas. Každopádně jejich sezona už začla a dneska je osobnostní dne (ale těžce negativně teda, i když mě to baví) Johnny Manziel. Jen ve zkratce k němu, protože ho asi taky moc lidí nezná, je to QB Texas A&M, momentálně jeden z nejtalentovanějších hráčů celý college. Loni hrál svoji první sezonu na univerzitě a jako první hráč v historii vyhrál už ve svý první sezoně Heisman Trophy (trofej pro nejlepšího hráče roku NCAA). Překonal rekord v počtu získanejch yardů (běh + hody) a byl vážně asi nejvíc elektrizující hráč na college, přezdívaj mu Johnny Football a prostě tam předvádí věci naprosto šílený.

Každopádně letos porušil jedno z nejvýznamnějších pravidel univerzit. Hraní na univerzitě prostě není placený, hráči taky nemůžou dostávat pokuty a jde jen o reprezentování školy, šanci na NFL atp., samozřejmě hráči maj stipendia, ale prachy tam dostávaj jen trenéři. No a u Manziela prasklo, že pomocí agenta (už jen to je proti pravidlům, nesměj podepisovat smlouvy) prodával svoje podepsaný helmy, navíc ho chytli s docela značnou hotovostí z toho.

V minulosti se za podobný věci dávaly tresty opravdu vysoký, třeba Dez Bryant dostal 8 weeků a u Manziela se čekalo něco podobnýho. Asi pod tlakem toho, že zrovna vyhrál Heismana, nebo aby si neškodili u sledovanosti, dostal Manziel trest suspendaci na jeden poločas dnešního zápasu. Což je opravdu z pohledu většiny lidí naprostej výsměch... No každopádně dneska Manziel hrál ten poločas a během něj předved tohle:

http://www.sbnation.com/college-football/2013/8/31/4680230/johnny-manziel-does-signing-money-gestures-after-half-long-suspension

... už jen vysmívat se takle soupeři je odporný, ale on se tím gestem s prachama vysmívá vlastně i tomu trestu. A teď ho samozřejmě čeká trest i za to a tam mu naopak můžou napálit daleko víc, než kolik se dává běžně.

Jeho HC to komentoval takle: "That wasn't very smart. That's why he didn't go back in the game either. You would hope at this point, you'd learn something from that. We're still working on that. He wasn't going back in the game no matter what was happening."

Já ho miluju, je to bůh a mám rád i podobný fracky, ale tímhle si fakt proti sobě poštval šíleně moc lidí, co maj na americkým fotbalu rádi právě tu přirozenou čistotu a férovost, s jakou se hraje. Navíc Američani jsou prostě puritáni, neuvidí tohle rádi. Tebowa všichni milovali hodně proto, jak je inteligentní, skromnej, chytrej, jakej je hardworker... tohle je dokonalej opak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tiez mam rad take typy, to asi zacnem sledovat kvoli nemu

Reagovat
niflheim

Když získat HT, tak na mě působil takovým skromným dojmem...teď je to takový zasraný skrček.

Reagovat
Trand

Debil.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Trand

Ale ta asociace je taky pěkně debilní, půlku jednoho zápasu, to je výsměch prostě.

Reagovat
Chazy

Asociace klidně, ale Johnny ne

Reagovat
C0br

Zmrd, Texas proti Jižni Karolíně v SEC championship a Clowney ho rozjebe

Reagovat
niflheim

Prý se může zúčastnit draftu příští rok.

Reagovat
Maresma

jeden poločas zápasu

Reagovat
Chazy

Ale abych Johnnymu nedělal jen negativní reklamu, doporučuju kouknout, tohle je prostě on...

http://www.youtube.com/watch?v=Mp8iZAySN2M

http://www.youtube.com/watch?v=9ERPczcLlGk

Ještě má problém v házení z kapsy, občas potřebuje i 3 ready, aby se rozhod, co udělá a většinou to dopadne tak, že se mu propadne kapsa, všem uteče a pak něco vymejšlí, ale tak neuvěřitelně atletickej hráč s už tak dobrou technikou házení prostě bude dobrej QB. Není zrovna vysokej, ale takovejch už bylo..

Reagovat
niflheim

Simms 2 TD proti Giants po hodu Tebowa...a už tam není ani jeden. Snad ale Simms skončí aspoň v practice squad

Reagovat
niflheim

*Sims

Reagovat
Chazy

Jako Tebow porazil Giants, za to měl dostat místo

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo od zacatku odsouzeny k neuspechu. Tohle Bradyho ego v zadnym pripade nemohlo unest...

Reagovat
Trand

To sem radši nepiš.

Reagovat
Chazy

To je pravda, nejlepší byl ten zápas Tebow vs Brady v PO ... Brady je prostě totální perfekcionista a muselo ho šíleně štvát, jakej hype je kolem takovýho luckera.

Reagovat
niflheim

Brian Banks cut...škoda.

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

WTF, neděli 19:00 dřív neměli, ale zas měli MNF. Tak jak to je? SNF neměli nikdy a TNF vždycky, to je v pořádku.

Reagovat
Trand

MNF mají, budou dávat Redskins-Eagles.

Reagovat
Chazy

Paráda, fakt paráda. A to 19:00 je nějaká náhoda, nebo to budou mít celej rok? Samozřejmě bych se moh podívat sám, ale víš jak.

Reagovat
Trand

Nevím, házeli to nfl.cz na svoji fb stránku, Sport to na své ani nemá. Teď koukám, že Tebow má stejný počet PO vítězství jako Romo.

Reagovat
Chazy

Njn, Romo.. kvalitativně prostě elitní QB, ale nemá mentalitu vítěze. A taky má kopec smůly (viz ten špatnej snap při FG např.).

Reagovat
Chazy

I don't know if I'll be too popular for this. But I don't know how I really felt about Johnny Manziel, but I feel like now everyone hates him. He's quickly becoming my favorite player in college football.

- Joe Flacco

Reagovat
Chazy
Reagovat
smazaný uživatel

Jak drepi v tom busu v tech helmach Ale vzdycky,kdyz vidim nejakej podobnej sestrih,tak nemuzu uverit,kolik lidi prijde na univerzitni fotbal

Reagovat
Chazy

Tak jako kdybych já byl amík, tak na NFL totálně mrdám a chodím na college taky jako televizní show je určitě lepší NFL, ale ta kultura college footballu je neskutečná.

Reagovat
C0br

Koukám, že ten tým asi nemá dost zraněných

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Tak nějak nevím, jestli postavit Gatese nebo Sudfelda, který podle mě díky Bradymu bude určitě beastit jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvažuje někdo o keeperu???

Reagovat
Maresma

Co to je?

Reagovat
Chazy

Keeper je formát fantasy, kde si jakoby buduješ skutečnou franchise a po sezoně si necháváš 6 hráčů v soupisce, do draftu jdou jen ti, který si nikdo nenechá. Má tam tak ještě daleko větší vliv věk, talent, IP status, klub, smlouvy atp..

Existuje ještě brutálnější verze, který se říká dynasty, tam si necháváš prakticky úplně celej tým, tzn. 17 hráčů. Aby tam přesto byl draft a spravedlivě se rozdělili nováčci, tak je roster rozšířenej na 22 hráčů.

Reagovat
Chazy

Příští rok určitě, letos určitě ne.

Reagovat
Eric_The_King

Co znamená v rosteru u hráče 'Not Active'? Mám to u Joshe Gordona. To asi tento týden hrát nebude co?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak

Reagovat
Eric_The_King

Ok, mě jenom zmátlo, že na soupisce není něco jako místo pro zraněného hráče.

Reagovat
Chazy

Jojo, to je takový specifikum NFL fantasy na yahoo. Prostě když se ti zraní hráč, tak si musíš vybrat, jestli ti stojí za to, abys ho držel na BN, nebo ho dokážeš dropnout.

Reagovat
Chazy

Takzě těch 19:00 maj jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.609026135810813.1073741843.104266592953439&type=1

Every team in the NFL has a few reasons to be optimistic about their chances in 2013. Jags -> We're currently undefeated

Reagovat
Trand

Reasons for Rams fans:

5) We open against Cardinals

Reasons for Cards fans:

5) We open against Rams

Reagovat
Chazy

Paráda fakt prošel sem všecky

Reagovat
Eric_The_King

Jestli chceš do té mojí NHL ligy, tak sem hoď mail, zatím nás je celkem málo .

Reagovat
smazaný uživatel

klos12@email.cz

Dik.

Reagovat
Chazy

Furt mnoho z vás má v sestavě hráče, kteří nebudoou hrát, kteří sou zranění, dokonce kteří ani nejsou v týmu. Doporučuju se vám na to podívat, jinak je to opravdu špatný.

NA - hráč není na soupisce žádnýho týmu

IR - hráč je zraněnej do konce sezony

Dobrej způsob, jak si to ověřit, je podívat se na matchup, kterej hrajete. Pakliže tam má jakejkoliv hráč projektovanejch od yahoo 0 bodů, tak je to prostě proto, že do toho zápasu nenastoupí a 0 bodů mít opravdu bude.

Pokud takový hráče budete nasazovat, prostě to je celý dost o ničem.

Reagovat
Chazy

Tím samozřejmě neříkám, že zraněnýho hráče máte dropnout. Když je mimo na chvíli a je to kvalita, tak samozřejmě podržet (ale stejně samozřejmě nemít v základu). Ale pokud tam má hráč IR, tak ať je to kdokoliv, prostě už letos hrát nebude, když má NA, tak ani nemá za koho hrát.

Reagovat
Chazy

Ještě bych k tomu dodal, že u hráčů máte takovou kartičku s aktualitama, který se ho týkaj. Když je žlutá, tak je novější, když je žlutá a ještě červená hvězdička u ní, tak je naprosto aktuální.

Když vám někdo nehraje nebo tak, můžete se tam většinou dočíst, o co jde.

Reagovat
Chazy

Zrovna koukám, že i takovej Harvin je NA, přitom existuje nějaká naděje, že letos ještě bude hrát. Tak si u toho hráče případně přečíst ty novinky a podle toho vyhodnotit, jestli vám stojí za podržení. Ale podle mě to moc smysl nemá, pokud to není vážně top hráč a nevrátí se aspoń na polovinu sezony.

Reagovat
Eric_The_King

Co v NFL přesně znamená, že hráč není na soupisce? Myslí se soupiska na zápas, nebo na sezonu?

Reagovat
Chazy

Tady je to určitě myšlený tak, že není v rosteru. Třeba ten Percy Harvin je NA. U něj je teda pro představu zpráva takováto:

Percy Harvin (hip) tweeted Wednesday that he's "making serious progress."

Advice: "I'm starving so bad to get on this field," Harvin continued. "Keep an eye on Week 7." Harvin was placed on the reserve/PUP list last Tuesday. The earliest he can return to game action is Week 7. The initial diagnosis for Harvin's recovery from hip surgery was 3-4 months, so a Week 7 return would be slightly ahead of schedule. Coach Pete Carrol has been quiet on Harvin's status recently. Because Harvin has difference-making fantasy scoring ability, we wouldn't discourage forward-thinking owners from picking him up to stash.

Reagovat
Chazy

Kdyby šlo jen o zápas, tak nebude NA.

Reagovat
Eric_The_King

Dík, už jsem mezitím našel, že ten můj NA hráč (Josh Gordon) má na dva zápasy stopku. Asi si ho zatím nechám teda

Reagovat
Chazy

Jo, chce si to vyhledat. Jde prostě primárně o to nemít takový hráče v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=TIzb81EAVeY

Jsem zvedavej na spolupraci Manning-Welker. Uz aby to zaclo

Reagovat
Chazy

Jojo! Kolik lidí tady bude koukat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja urcite. Za chvili si jdu lehnout,abych zejtra v praci byl aspon trochu pouzitelnej,ale budik uz je narizenej.

Reagovat
Trand

Já taky. Bude někde diskuze?

Reagovat
Chazy

Ale tak určitě můžeme. Za hodinku, dvě něco najdu a zaspamuju s tím.

Reagovat
Maresma

Pokud vstanu.

Reagovat
C0br

Někdo by asi měl zavolat Pettimu, ať si tam nahodí někoho nezraněnýho.

Reagovat
Chazy

Ano, to by jako dost chtělo. Smutný, že ten nejvíc uživatelem nedotknutej tým je v A-Lizée a ne B-Lizée.

Reagovat
smazaný uživatel

uz o tom vie..

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked je to hra, nestihnes si nastavit, tak tvoj problem

Reagovat
Chazy

Totálně DMNTní přístup.

Je to hra. Ale Petti je v NFL fantasy, stejně jako většina lidí tady, prostě nováček. A třeba neví, čeho si tam má všímat, jak ty sestavy udělat.

Nestihneš - tvůj problém, s tím určitě souhlasím, ale až po tom začátku sezony, kdy snad bude každej přesně vědět, jak ta fantasy funguje a co má dělat. Teď by mi to přišlo jako pěkně hnusný vůči někomu, kdo prostě jen třeba neví.

Pokud to bylo tak, že to má fpiči a za celou dobu od draftu se tam nepodíval, tak tady stejně bude mít rychlej konec. Ale zatím to prostě beru tak, že jsou to ligy fantasy nováčků a tak bysem k tomu měli v tomhle ohledu přistupovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som mu to rad povedal, ja s tym nemam problem, ze sme ho na to upozornili..a jj no, je zaciatok, tak este to je v pohode no, nechal som sa uniest

Reagovat
Chazy

Díky za to on třeba nemusí vědět, jak je to s Aaronem atd., prostě ta A-Lizée je složená podle, aby tam byli hráči, o kterejch vím, že tady byli aktivní v diskuzích, známe se, takže i předpokládám, že se na to nevykašlou (už jen proto, že by si to snad nedovolili vůči nám)... ale znalostně a přehledem na tom můžou bejt v pohodě líp hráči v B-Lizée, kteří prostě jsou v druhý lize jen proto, že za sebe neručili dobrým jménem mezi náma tady (no offense).

A to prostě a jednoduše znamená, že minimálně na začátku si budem trochu pomáhat, aby se do toho všichni dostali a nedělali tam sebedestruktivní tahy z neznalosti, neporozumění. Nebudu nikomu říkat, koho má brát, ale je mi blbý někoho nechat v sestavě s hráčem, co ani není v NFL, když o tom prostě neví no. Proto mám problém i s těma okrádačskejma tradama.

Reagovat
Trand

http://www.nfl.com/fantasyfootball/story/0ap1000000237924/article/start-em-sit-em-quarterbacks-for-week-1

Nemám nikoho v kategorii start a tak půlku týmu mám v sit. Ale hodí se to, někomu to může pomoct.

Reagovat
Trand

Respektive owners beware.

Reagovat
Eric_The_King

dík

Reagovat
Chazy

Hezký, ale osobně tyhle projekce neumím brát vážně ale zpracovaný je to pěkně

Reagovat
Trand

Já se podle toho taky moc neřídím, ale oni jsou fantasy experti a je to celkem pěkně zpracovaný a ty jejich důvody dávají smysl.

Reagovat
Chazy

Jj já si to vždycky rád řídím špatně sám, protože časem snad to začnu dělat dobře jako v MLB no. Když bych vyházel z něčích projekcí, tak na nich budu závislej nafurt.

Reagovat
Chazy

A teda i na celej první week.

Reagovat
smazaný uživatel

Manning 7 TD

Reagovat
smazaný uživatel

celkem dobrý start díky Peytone

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze prvy matchup musim mat proti typkovi co ma Paytona ze? :D:D:D

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Ve fantasy se vám už u hráčů zobrazujou značky jako P, O, Q atp.. Při najetí myší na tu značku vám to zobrazí, co která znamená.

Hodí se to při volbě sestavy, prostě vás to upozorňuje na hráče, kteří maj nějakej zdravotní problém a pravděpodobnost, že do zápasu zasáhne.

Jen varuju, že když má hráč nějakej problém během sezony, tak prostě bude mít P klidně až do konce celýho roku a přitom ho celej odehraje, nevynechá ani zápas a bude hrát na maximum. Opravdu posazovat jen když si budete na základě zpráv myslet, že nebude hrát, nebo nebude moc využívanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomas Tatar

Moj prvy futbalový (americký) zapas. Neuveriteľne zapas vysokých škôl a 115 000 tisíc ľudí. Veľká párty ľudia sa bavia fandia spolu tak to ma byt! Šport spája ľudí.

#football #michigan #US #Tailgate

Reagovat
Chazy

Říkám no, bejt Američan, tak jedině college..

Reagovat
smazaný uživatel

Wilson

Jako můj RB2 - 19 rush yards, 2 fumbly za krásný mínus 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porazil si Chazyho, ikdyz jemu skoro nikdo nezahral Pristi week jdeme proti sobe

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí nováčka, no. Mi zachránilo prdel těch 28 bodů od Thomase.

Na příští tejden to projektuje 51/49 pro mě, tak uvidíme. Mohl by to bejt zajímavej matchup.

Reagovat
Chazy

OMG, ještě tu breč....

Samozřejmě gratulace, GL do dalších zápasů. Ale seš zmrd.

Reagovat
Chazy

Jinak ale Wilson asi ztratil svůj post jedničky, dávej pozor na tu situaci kolem něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Wilsona sledovat budu, no. Na lávce ještě číhá Bell, i když ten těch 20 bodů asi nezopakuje..

Reagovat
Chazy

OMLUVA A OPRAVA

Trochu jsem vás zprdnul za to, že máte hráče, co jsou IR, pořád v sestavě...

Od letošní sestavy, jak sem se právě dozvěděl, došlo ke změně, o který jsem bohužel netušil. Hráč, kterej je umístěnej na IR, není mrtvej do konce sezony, ale může se v průběhu v ní vrátit (přesně v polovině)...

"Provided that the player was on the final 53-man preseason roster (A rule exempted for the 2012 season), and that the injury is deemed to keep this player unable to practice or play football for an estimated six weeks, the player may be allowed to practice after Week 6, and be activated to play after Week 8."

Tudíž jestli máte IR hráče, nemusíte ho automaticky vyhazovat, zjistěte si (určitě to bude i na yahoo), jestli je naděje, že se vrátí v tý polovině a pak si sami řekněte, jestli vám stojí za to, abyste čekali.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelso!!!!! ani payton ta nezachranil :D

Reagovat
C0br

Ty jo, ten Recap zápasůje celkem hustej

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to taky pročítal, je to celkem zajímavě napsaný

Reagovat
Chazy
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele