EVERTON SI POJISTIL SVÉ KLENOTY

29.06.2007, 20:04
Aktuality
Australský záložník Tim Cahill a španělský středopolař Mikel Arteta podepsali s Evertonem nové dlouhodobé smlouvy, které by je měly v Goodison Parku udržet minimálně do roku 2012.

Tuto zprávu potvrdil také manažer anglického týmu David Moyes. Arteta prožil letos skvělou sezónu a od fanoušků si vysloužil cenu pro nejlepšího hráče roku. Tímto prodloužením smlouvy zároveň skončily spekulace o jeho možném návratu do Španělska, kde se o něj zajímalo především madridské Atletiko. To Cahill rozhodně na tento rok v dobré vzpomínat nebude, protože byl nějakou dobu zraněný, přesto by měl být klíčovým hráčem týmu Davida Moyes pro další sezóny.

Také předseda Bill Kenwrigh byl velmi potěšen s prodloužením smluv s jeho nejdůležitějšími hráči. "David Moyes i já jsme věřili, že dokážeme s hráči smlouvy prodloužit před začátkem nové sezóny," řekl Kenwright pro oficiální klubový web. "Jednání probíhala po dobu několika týdnů a jsme spokojeni s prodloužením," dodal.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*Roy

Je to nejlepsi tym v Liverpoolu ale ManU bude mit stejne titul

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to je nejlepsi tym v liverpoolu, ale jenom v pripade,ze nepocitas Reds, pak bych s tim souhlasil

Reagovat
HOST*Svanty

a nevíte náhodou jestli je ešte něakej tým v Liverpoolu

Reagovat
HOST*

Liverpool je skvělej tým a určitě vyhrajou titul.Hlavně jestli se potvrdí přestup Fernanda Torrese:)Ten by se tam do té španělské legie báječně hodil,ne?

Reagovat
HOST*CeceFCB

Nemyslim, ze The Reds budu schopny konkurovat ManU!

Reagovat
HOST*tom27

já myslim že snad jo...ale bude to pro ně těžký..ale jinak i Everton neni špatnej...s Cahillem padaj góly určitě sami od sebe

Reagovat
HOST*Jardel

Jako Ewerton moc rád nemám ale tyhle dva hráči jsou super

Reagovat
HOST*Roy

A co Neville?To je spravny obrance

Reagovat
HOST*CeceFCB

Phill Neville???Neni to nahodou zaloznik??

Reagovat
HOST*Roy

ee v ManU byval v O a tady taky.Pravy mam ten pocit.

Reagovat
smazaný uživatel

Baskický středopolař. Škoda, že se u nás neprosadil.

Reagovat
HOST*Kolon

Jako neni pochyb že everton je lepši jako tý spatny cerveny...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele