EVERTON PŘIŠEL O CAHILLA

14.11.2006, 20:19
Aktuality
V Goodison Parku budou zhruba dva měsíce postrádat Tima Cahilla. Australský záložník si ve víkendovém utkání Premier League proti Aston Ville poranil koleno a na anglické ligové trávníky se vrátí nejdříve v lednu příštího kalendářního roku...

Jeden z padesátky nominovaných na ocenění Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu působícího na evropském kontinentu se zranil ve 20. minutě duelu, v níž se srazil se spoluhráčem Lee Carsleyem a i díky tomuto okamžiku Toffees nakonec prohráli doma s Aston Villou 0:1.

"Nemohu ani slovy vyjádřit, jak moc bude v následujících šesti až osmi týdnech chybět," lituje ztráty svého klíčového hráče manažer David Moyes. "Udělá všechno, co bude moci, aby se vrátil co nejdříve, určitě nebude chtít být mimo osm týdnů," dodává.

Pro Everton a samotného australského záložníka přitom mohlo všechno dopadnout daleko hůře. Bezprostředně po srážce s Carsleyem totiž existovalo podezření na přetržený křížový vaz, což by pro Cahilla dost možná znamenalo konec sezóny. "Myslím, že jsme si všichni dělali starosti, že to může být ještě horší, než to ve skutečnosti je. Problém je ve středním vazu a trochu poškozená je také šlacha. Mohl mít nepatrnou trhlinu, všichni jsme však rádi, že se nejedná o přetržený křížový vaz, který by ukončil sezónu," našel Moyes i cosi pozitivního na Cahillově zranění.

Cahill prožíval zatím vynikající sezónu. S pěti góly je druhým nejlepším střelcem Evertonu a podstatný byl především jeho přínos týmu. Po jeho zranění vzrostla šance pro Jamese Beattieho a Jamese McFaddena, že by se konečně mohli protlačit do základní sestavy.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No hej tak Cahill hra dobre uz posledne 2 3 sezony naspat....je to dobry futbalista no uz ked dostal ponuku od Manchestru myslim ze minuly rok tak ju mal zobrat... uz mohol ist do nejakeho velkoklubu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele