Euro z pohledu bookmakera - Češi game over, Euro začíná

17.06.2008, 21:11
Aktuality
Český národní tým je ze hry venku, fanoušci smutní, pro sázkaře to však může být dobrá zpráva. Ti teď nemusí eliminovat nacionalistické nadšení, které obvykle dělá z vlastního týmu většího favorita, než ve skutečnosti je. Na co tedy u Unibetu vsázet teď?

Zatímco před mistrovstvím se potenciální vítěz hledal ve skupinách A a B, které byly objektivně slabší a jejich favorité měli mít minimálně do semifinále cestu snadnější, teď se žlutý trikot přesunul v pavouku dolů. Na Holanďany a Španěly lze na Unibetu vsadit za shodných 4,75 a to i přesto, že Španělům ve čtvrtfinále stále hrozí jeden z dvojice nepřesvědčivých mamutů v podobě Itálie nebo Francie. Holanďani ve stávající formě nemusí mít z Rusů ani Švédů (zvlášť pokud se nedá dohromady Ibrahimovič) strach. V horní půlce to vypadá na postup Chorvatska (1,40) proti Turkům (2,80) a asi i Portugalců (1,80). Otázka zní, kdo z nich má větší šance jít dál. Podle mě jasně Portugalci.

Euro je nicméně zajimavé i v jiných rozměrech. Všimli jste si například, jak málo chodí remíz? Zatím v 18 zápasech přišly tři. Na minulém mistrovství jich v 31 zápasech přišlo 10 (předtím pravda jen šest). Zaznamenáníhodný je kurs na Davida Villu, který vede se čtyřmi góly tabulku střelců a Unibet na něj bere sázky v kursu 1,8, že své vedení před Podolskim (3 góly) a spol udrží.

A nakonec je tu livebetting. Ok, trochu kasíno, nicméně tady je ta kulička trochu větší a přemýšlení nad tím, co těch jedenáct krupiérů na každé straně chce a je vlastně i schopno udělat, je poněkud snadnější. Pravda, onen luxusní kurs 250,00 se asi nezopakuje, nicméně vzhledem k tomu, kolik sázkových příležitostí na góly, ofsajdy, rohy, žluté karty a další zábavnosti Unibet nabízí, se ve zbývajících zápasech ještě nějaký dezert dá najít.

Ještě jedna zajímavost na závěr. Při veškerém tom rozebírání nedělní "národní" tragédie, se zapomíná na jednu podstatnou věc. Češi se rozloučili s Eurem pravděpodobně nejvyšším úspěšným kursem tohoto mistrovství. V 70. minutě zápasu jsme v Unibetu brali sázky na prohru Čechů v kursu 250,00!

Tak hodně štěstí!

Autor: Unibet.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

by me docela zajimalo kdo si v ty 70. min vsadil na Turky .... kazdopadne by to byl asi hodne stastnej clovek po zapase

Reagovat
Shevchenko

Podle mě nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo si rict: hele tak ten kurs je 250, tak jen tak ze srandy dam 10 Kc. Hup a najednou z toho mame 2500

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to nerek

Reagovat
smazaný uživatel

v rubrike fotbal v tv pisete, ze na eurosporte davaju "Australský fotbal (Magazín o Australské fotbalové lize)" lenze ide o australsky futbal, co je sport mezi rugby a americkym futbalom s zaokruhlenym ihriskom

Reagovat
Zajda

francie má teď kurz 20

Reagovat
smazaný uživatel

ja jsem to vedelze to byli urcite cesti hraci kteri to vsadili bo stale nemuzu uverit ze jsme prohrali da rist po 2 chybach obrany a po jedne brankare...!

Reagovat
smazaný uživatel

na 3:2 uz je kurz 260

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele