Eto'o: Jednání stále probíhají

14.08.2011, 16:16
Aktuality
Ruské kluby mají k dispozici velké finanční prostředky a v poslední době to platí především pro Těrek Groznyj a Anži Machačkala. Oba tyto týmy se rozhodly dostat se do popředí tabulky díky příchodu velkých posil a Anži nyní pracuje na jedné přestupové bombě, kterou by mohl představovat Samuel Eto'o...

Ruská a italská média se v posledních dnech předhánějí v informacích, kdy má být přestup dotažen. Až tak daleko jednání nejsou, kamerunský útočník každopádně fanoušky Interu rozhodně neuklidnil.

"Jednání stále probíhají," sdělil včera Eto'o.

"Nic nenapovídá tomu, že určitě odejdu, nebo najisto zůstanu v Interu, s nímž mám smlouvu. Mohu vás ujistit o tom, že se o ničem nerozhodlo a až opustím tuto konferenční halu, vrátím se k dalším jednáním s klubem," dodal.

V Machačkale už hraje třeba Roberto Carlos a Interu ruský klub údajně učinil nabídku ve výši 35 milionů eur. Pro kamerunského útočníka pak má mít přichystaný kontrakt na čtyři roky a pohádkovým platem pohybujícím se okolo dvaceti milionů dolarů za sezonu.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (392)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele