Espanyol potvrdil informace tisku o odvolání trenéra Morena

13.05.2022, 13:43
Aktuality
Vedení barcelonského Espanyolu bude hledat nového trenéra pro svůj první tým. Španělský tisk už v průběhu včerejšího dne přinesl informace o tom, že na lavičce končí Vicente Moreno, katalánský klub dnes vše oficiálně potvrdil...

Nejedná se o jedinou personální změnu v Espanyolu. Bez práce je rovněž sportovní ředitel Joaquín Pérez Rufete, jemuž nebyla nabídnuta nová smlouva.

47letý Moreno v minulosti vedl Xerez nebo Mallorcu a Espanyol ho zaměstnal v srpnu 2020 jen několik týdnů poté, co sestoupil ze španělské nejvyšší soutěže. Menší z obou prvoligových barcelonských klubů se rychle vrátil zpět mezi elitu a aktuálně má jistou záchranu.

Moreno současným umístěním splnil svůj úkol. Pod jeho odchod se ovšem podepsaly poslední výsledky, Espanyol za poslední měsíc prohrál čtyři z pěti zápasů, bodoval jenom díky remíze s Osasunou.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele