Espanyol bude v zimě posilovat, Rufete vyloučil příchod Hulka

01.01.2020, 11:56
Aktuality
Espanyol Barcelona měl vynikající druhou část loňské sezony a v něco podobného budou jeho fanoušci doufat také letos. Zatímco v ligovém ročníku 2018/2019 katalánský celek poskočil na pohárové pozice, letos se strachuje o přežití ve španělské nejvyšší soutěži...

Espanyol v dosavadních osmnácti odehraných kolech vyhrál jen dvakrát a celkem získal pouhých deset bodů, v tabulce je poslední a špatné výsledky stály místa už dva trenéry. V říjnu byl odvolán David Gallego a nedávno dostal padáka také jeho nástupce Pablo Machín. Úkol zachránit sezonu následně dostal Abelardo.

"Dostali jsme se do situace, v jaké nikdo z nás nechtěl být. Před vstupem na trh musíme pracovat na tom, aby současní hráči znovu získali sebevědomí. Bude důležité, aby nové posily nabídly možnosti navíc a my díky tomu mohli úspěšně bojovat s konkurencí," řekl sportovní ředitel katalánského celku Francisco Rufete.

"V případě posil se posouváme dopředu, ale nic jsme zatím nedojednali. Naše představa je taková, že si brzy promluvíme s trenérem a určíme priority. Na trhu to budeme mít komplikované, dobré je to, že naši hráči znají situaci. Máme šanci se zachránit," nepochybuje Rufete.

Espanyolu se daří pouze na pohárové scéně, v Copa del Rey postoupil do druhého kola a ve hře zůstává i v Evropské lize, v prvním kole vyřazovací fáze se střetne s Wolverhamptonem. Pod zlepšení v domácí lize se vedle nového kouče mají podepsat i posily a velkou se dle tisku měl stát útočník Hulk z čínského celku Shanghai SIPG.

"Pro Espanyol je hráč jako Hulk nedosažitelný," informoval někdejší záložník Valencie, Espanyolu či Málagy.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
CHONG

Tak snad RdT

Reagovat
smazaný uživatel

Robin dan Tersie

Reagovat
smazaný uživatel

Haha...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Vcera sa tu pisalo pod nejakym clankom ze v Benfice zatial docela sklamanie

Reagovat
Han střelil první

Hodně špatný.

Reagovat
CHONG

Nevím jak herně, protože je nesleduju, ale dva góly jsou fakt špatenka (byť jeden byl luxusní), proto doufám, že se vrátí do Španělska, tam mu to šlo.

Reagovat
el Principito

Chongu, už mi můžeš začít vybírat tu lahvinku vína

Reagovat
CHONG

Dobře, že jsi se připomněl, jaké piješ?

Reagovat
el Principito

já na růžové moc nejsem, radši si dám dobré bílé ...výběr asi nechám na tobě, říkáš, že jseš znalec, tak se předveď ... bydlím a pracuju v Praze, s předáním nebude problém

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Ferguson6

Ty vole, on už trénuje?

Reagovat
Ferguson6

*teda riadi šport

Reagovat
Black Jagir

Už ve Vale byl sportovním ředitelem, než přišel Lim.

Reagovat
FC Porto FC

Škoda toho Hulka

Reagovat
smazaný uživatel

Sice už není nejmladší, ale proč by měl jít do Españolu? Je to totálně mimo. To je jako kdyby měl jít Messi do Slovácka. Prostě nesmysl.

Reagovat
Rudnevs

Zrovna nedávno som čítal, že Hulk sa rozviedol zo ženou a začal chodiť s jej sesternicou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm kouknul jsem a nedivim se

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Seydou Doumbia

potom to vymění za svou dceru, která je taky pěkná

Reagovat
smazaný uživatel

*neteri

Reagovat
Ed_Hazard

Cestu za zachranou by mohli odstartovat uz v najblizsom zapase. Budem skromny, staci remiza

Reagovat
rel7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele