Eriksson: Věřím, že Richards prodlouží

27.12.2007, 10:15
Aktuality
Manažer Manchester City Sven-Göran Eriksson je přesvědčený, že talentovaný obránce Micah Richards podepíše s klubem novou smlouvu. Devatenáctiletý fotbalista by si díky ní měl vydělat zhruba 46 tisíc liber týdně.

Richards sice v létě 2006 podepsal novou čtyřletou smlouvu, ale Eriksson by si ho rád pojistil dlouhodobým kontraktem na dalších pět nebo šest let.

"Neznám důvod pro odklad podpisu nové smlouvy, ale nebojím se," uvedl švédský kouč. "Myslím, že bude v tomto klubu hrát hodně dlouho. Možná – doufejme – po zbytek jeho kariéry."

Eriksson nadále uvedl, že nezná přesné znění nabízeného kontraktu, ale podle čísel, které zaslechl, je nabídka lukrativní. "Micah je šťastný muž," podotkl.

Manažera "Citizens" nyní trápí stav záložníka Michaela Johnsona, který má břišní problémy. Anglický reprezentant do 21 let v listopadu podstoupil operaci, ale přesto ho bolesti nepřešly. Proto vynechá také dnešní utkání s Blackburnem Rovers.

Autor: Pavel Janega / skysports.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No, mám pocit, že tenhle hráč dlouho členem Citizens nezůstane. 46 tausendů vydělává kdejaká troska, takže myslím, že mu nejpozději v létě nabídnou jinde min. dvoj- a možná i trojnásobek ... Micah je výbornej hráč. Právě na takovejch by měla stát Anglie a ne na Lampardech, Owenech, Beckhamech a podobnejch primadonách ...

Každopádně dal dohromady Sven výbornej tým. Ač jsem mu nevěřil, tak se mu to povedlo. Uvidíme, jak se mu povede ho udržet. Elano je už teď výkonností zralej na evropskej velkoklub, Micah se taky asi dlouho zdržovat nebude, Čorluka je též výbornej mladej obránce a půjde výš. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je Sven dokaze namotivovat,presvedcit ze spolu muzou neco dokazat tak treba i zustanou.Prece jenom zrovna Micah ma dost casu se nakm hnat v City muze zustat treba este dve sezony a porad to bude mladej kluk:)

Pokud city dokazou tudle sezonu postoupit do evropy tak podle muzou vsichni zustat a neco s tymem dokazat.Ale zalezi to hlavne na praci svena...

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentář ktěm platům to se ti fakt povedlo byla by škoda pro city kdyby odešel,je to hodně dobrý a talentovaný fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

Do UEFY by se mohli dostat...

Reagovat
smazaný uživatel

a proč si myslíš, že těch 46 táců je pro Micaha konečná cifra? Až dokáže, že si zalouží více, tak mu ti číňani jistě rádi přisypou více......myslím, že v klubu zůstane, mají tam teď velké ambice a Micah je základní kámen jejich budoucího úspěchu.....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele