Eriksson: Peněz máme dostatek

04.11.2007, 11:22
Aktuality
Manažer Manchesteru City Sven Göran Eriksson odmítl přímo komentovat příchod útočníka Heerenveenu Afonsa Alvese, o němž některá nizozemská média spekulují jako o hotové věci. Švédský kormidelník nicméně prozradil, že finančních prostředků má dostatek...

"Máme několik dobrých útočníků a bylo by ode mě chybou, kdybyc teď řekl, co v lednu potřebujeme. Pokud někoho budeme chtít, máme k dispozici dostatek peněz," prohlásil Eriksson, jehož tým těží z finančních prostředků nového majitele Thaksina Shinawatry.

Alves letos v nizozemské nejvyšší soutěži nastoupil jenom k pěti zápasům, přesto stihl nasázet již deset branek a navazuje tak na loňskou sezonu, ve které se s 34 zásahy stal nejepším střelcem Eredivisie. To Citizes měli loni v útočné fázi problémy a střelecké hody se z jejich strany nekonají ani letos. Z velké části za to může špatná forma útočníků - formu stále marně hledají Georgios Samaras, Darius Vassell a Rolando Bianchi.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kde jsou pane Erikssone ti vámi zmínění angličané kteří mají přijít?

Reagovat
HOST*AP

Sak Brazilie - Anglie, vidis v tom nejaky rozdil ??

Reagovat
HOST*milan

copak samaras dostává šanci.., mi přijde, že erik hraje něco, něco, v útoku nikdo : ))) a z finančních prostředků nového majitele Thaksina Shinawatry..., : (((((( vykradl vlastní zem a ted si užívá v anglii

Reagovat
smazaný uživatel

TEN ERICSSON JE ALE IDIOT. BENITEZ, FERGUSSON A GRANT MAJÚ K DISPOZÍCII PEŇAZÍ OVEĽA VIAC A NEKECAJÚ O TOM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele