Eriksson oznámil nominaci

11.05.2002, 16:43
Aktuality
Anglický reprezentační kouč Sven Göran Eriksson ve čtvrtek oznámil jména 23 fotbalistů, kteří budou hájit barvy Albionu na mistrovství světa v Japonsku a Koreji. V posledních "soubojích" o místo v nominaci uspěli Darius Vassell, Joe Cole a Wes Brown. Útočník Aston Villy, Darius Vassell, se do týmu dostal na úkor blackburnského dua Matt Janssen a Andy Cole, Wesley Brown, obránce Manchesteru United, z nominace vyřadil klubového spoluhráče Philla Nevilla a Jamieho Carraghera z Liverpoolu a do zálohy se Joe Cole vešel na úkor dalšího hráče Reds, Danny Murphyho. Eriksson na tiskové konferenci po oznámení nominace řekl: "Máme před sebou několik těžkých zápasů, ale hlavně nás čeká opravdu vzrušující období. Jsem rád, že jsem nominoval právě tyto hráče a těším se na pondělní setkání s nimi."

Nominováni byli:

Brankáři: Seaman (Arsenal), Martyn (Leeds), James (West Ham)
Obránci: Ferdinand, Mills (oba Leeds), Campbell, Ashley Cole, Keown (všichni Arsenal), Brown (Manchester United), Bridge (Southampton), Southgate (Middlesbrough)
Záložníci: Beckham, Scholes, Butt (všicni Manchester United), Gerrard (Liverpool), Hargreaves (Bayern Mnichov), Dyer (Newcastle), Joe Cole (West Ham)
Útočníci: Owen, Heskey (oba Liverpool), Fowler (Leeds), Sheringham (Tottenham), Vassell (Aston Villa).

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele