Eriksson očekával lepší výkon

21.06.2002, 13:26
Aktuality
Trenér anglického národního týmu Sven Göran Eriksson neskrývá zklamání z vyřazení svého týmu ze čtvrtfinále mistrovství světa. "Myslím, že jsme mohli hrát lépe," řekl Eriksson. "Brazilci byli lepší než my, také náš výkon proti deseti mohl být lepší. Ke konci jsme jen nakopávali míče, místo abychom byli trpěliví a také jsme byli trochu unaveni. Pořád jsme se snažili, ale neměli jsme snad jedinou střelu na branku. Pár dobrých pokusů nám Brazilci zblokovali," pokračoval kouč.

"Jsem hodně zklamán, hlavně proto, že jsme dostali gól v poslední minutě prvního poločasu. A když jsme prohrávali, nebyli jsme schopni vyrovnat," řekl švédský trenér, jehož tým nedokázal odpovědět na góly Rivalda a Ronaldinha. "Myslím, že jsme se naučili spoustu věcí. Máme v týmu mnoho mladých hráčů, kteří se do mistrovství Evropy určitě o hodně zlepší. Bylo to krásné, ale zakončené zklamáním. Gratuluji Brazílii a doufám, že se dostane do finále a vyhraje celý šampionát," uzavřel Eriksson.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele