Eriksson o Bianchim nepochybuje

25.09.2007, 09:54
Aktuality
Hodně za očekáváním zatím zůstává Rolando Bianchi. Italský útočník přestoupil v létě za devět milionů liber z Regginy do Manchesteru City a v letní přípravě dával jednu branku za druhou. Se startem Premier League jeho střelecká forma zmizela, podle manažera Svena-Görana Erikssona však jde pouze o dočasnou indispozici...

"Bianchi měl nějaké problémy se zapadnutím do týmu, ale snad se přes to rychle přenese a ukáže nám, že je tím střelcem, jakého jsme si přáli. Jsem si jistý, že se mu to podaří - v tréninku pracuje hodně tvrdě," prohlásil švédský kormidelník.

Bianchi není stálým členem základní sestavy Citizens a stále marně čeká na svou premiérovou trefu. V loňské sezoně v Reggině se mu vedlo daleko lépe, 24letý útočník nasázel celkem osmnáct branek a byl čtvrtým nejlepším kanonýrem Serie A.

"Je zde spokojený. Pro útočníka je vždy hodně složité přijít do jiné země a zvykat si na odlišnou kulturu s jiný styl fotbalu. Trochu je to i moje chyba, protože jsem hrál jenom na jednoho útočníka. O Bianchiho se nebojím, je to bojovník a psychicky je velice silný," dodává Eriksson.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
HOST*Martin

Podle mého v sobotu bude v základu, dá newcastlu minimálně dvojku, ne-li hattrick, no a tím je asi řečeno vše. Být tam místo erikssona... no tak příště. jinak city maj letos dobrej mančaft, myslím si, že by mohli bejt tak do 6-7. místa.

Reagovat
HOST*roman

Mas pravdu Martin ale v sobotu je to aj v televizii na GALAXI SPORT dufam ze CITY budu hrat konecne na dvoch utocnikov zatial CAFF

Reagovat
HOST*

podle mě by mohli zvládnout 4. místo.. chelsea není ve formě a bez Mourinha dají max. 5 místo a našlapaní city to daj

Reagovat
HOST*Martin

výborně "hoste" ! si náš člověk ! no a kdyby ještě sousedi z manch. byli pod náma... to se asi nestane, ale bylo by to super !!!

Reagovat
HOST*roman

Martin zapni si mobil Host je Uckar ale je to nas clovek caf

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste jak z nějaké sekty..

Reagovat
HOST*roman

Ty snad srandujes my a sekta dovol aby som sa zasmial HA hA

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

"já chci být taky váš člověk!"

Reagovat
HOST*ROMAN

Tak si.My sme iba fans CITY.Teda ja a Martin

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ne, dělám si srandu v PL fandím Chelsea, ale City patří do mých oblíbenějších.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

drž hubu

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
Shevchenko

Jinak je zajímavé, že čeká na svou premiérovou trefu, když už se trefil v 1. zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

pan autor odpustí, ale tohle se opravdu povedlo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele