Eriksson může u Citizens zůstat tak dlouho, jak bude chtít

21.12.2007, 11:40
Aktuality
Sven-Göran Eriksson má o svou budoucnost postaráno. Švédský kormidelník letos s Manchesterem City udivuje snad celou Anglii a má jistotu, že ve své funkci zůstane tak dlouho, jak jenom bude chtít...

"Myslím si, že Sven může zůstat naším manažerem do té doby, dokud se nerozhodne definitivně ukončit kariéru. Nečekal jsem, že tým dosáne takovéto úrovně. Ale když jsem přišel, tak jsem očekával zlepšení Manchesteru City. A vše je to zásluha Svena, který odvádí báječnou práci," ví majitel Citizens Thaksin Shinawatra.

"Je to vynikající fotbalový stratég a hráče skvěle učí. Další důležitou součástí jeho filosofie je jeho schopnost motivovat hráče. Považujeme ho za manažera světové třídy. Příliš takových na světě není, ale Sven je jedním z nich," dodává bývalý předseda thajské vlády.

Eriksson přišel ke klubu v létě, podobně jako Shinawatra, který mu poskytl velké finance na příchody hráčů. Citizens se letos daří a po několika hluchých letech opět bojují o evropské poháry. Po sedmnácti kolech figurují na skvělé čtvrté příčce.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, co budou říkat až přijdou první neúspěchy.

Reagovat
Devil

To jo To bych chtel videt jestli by ho tam nechali jak dlouho bude chtit , i kdyby hrali zadoura . To by asi mluvili jinak .

Reagovat
smazaný uživatel

jo to by šlo, ale co budou říkat až začnem prohrávat... každopádně je to dobrý počin. jinak pánové i dámy přeji všem fans city a koneckonců nejenom jim, hezké vánoce a do nového roku vše nej... PF 2008 !!

Reagovat
Devil

Napodobne , a pozor na kosti a kocovinu !

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej.Od té doby,co přišel na Citizens,se zvedli jak cip a maji neuveritelne vysledky.A furt lepčí než fu.kin ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy ,kecy ,kecy.Přijde první neuspěch a vyhoděj ho

Reagovat
smazaný uživatel

man.city je muzstvo buducnosti pozor nato!!!

Reagovat
Devil

A to jsi cetl kde ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele