Enrique má maximální důvěru, ujistil všechny prezident Celty

25.10.2013, 16:56
Aktuality
Luis Enrique se před letošní sezonou ujal kormidla Celty Vigo a angažmá v galicijském klubu se zatím nevyvíjí podle představ jeho, fanoušků a vedení. Španělský celek se pohybuje na sestupových pozicích tabulky Primera División, někdejší kouč AS Řím ovšem má stále maximální důvěru...

Celta získala z devíti zápasů jenom šest bodů a v tabulce je předposlední. Trápí se především v ofenzívě, po odchodu Iaga Aspase dala zatím jenom osm branek, hůře na tom v tomto ohledu jsou jenom Rayo, Granada a Osasuna. Celta zaznamenala vůbec nejhorší start do prvoligové sezony za posledních sedmdesát let, ani jeden z prvních pěti domácích zápasů nevyhrála vůbec poprvé ve své historii.

"Výsledky nám pochopitelně dělají starosti, ale bylo by to ještě horší v případě, že by tým nebyl konkurenceschopný. Důvěra v trenéra je stejná jako v úvodu sezony, tedy maximální," řekl prezident Carlos Mourino.

"Lednové přestupy? Budeme muset ještě několik dní počkat, pak si promluvíme s trenérem a ten nám sdělí, na kterých postech potřebujeme posílit. Když pomineme zápas s Getafe a první poločasy proti Betisu a Atléticu, tak si tým vedl herně dobře. A proti slabším soupeřům výsledky jistě přijdou," věří Mourino.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slabý tréner

Reagovat
salaminoo

po víkendu končí

Reagovat
josepe

koukám, že Mourinho už řeší i přestupy Celty. Asi se tam chystá po vykopnutí Luise

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
Kily

tohle ale není chyba

Reagovat
josepe

neopravil to autor? řekl bych, že to poslední jméno bylo špatně

Reagovat
Kily

zrada, autor ne, ale někdo jiný zřejmě ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jako hráč byl vynikající, ale jako trenér dobrý není a asi ani nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec končí

Reagovat
Alberto Aquilani

aaaa, Lucho, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

Najslabší tréner akého poznám.Podľa mňa ani on sám nevie čo vlastne má jeho mužstvo hrať nie to ešte hráči aby to vedeli mal by sa na to vykašlať

Reagovat
X-bano-X

No jasne ako ináč

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jako Busquets

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele