Emona střídá v Marseille Gerets

26.09.2007, 10:01
Aktuality
Olympique Marseille před letošní sezonou pomýšlel na útok na mistrovský titul, zatím to ovšem vypadá spíše na boj o přežití v Ligue 1. Špatné výsledky srazily vaz trenéru Albertu Emonovi, na jehož místo vedení francouzského klubu dosadilo Erika Geretse...

"Bylo to obtížné rozhodnutí vzhledem k tomu, že s Albertem máme vynikající vztahy a pro náš klub odvedl pořádný kus práce. Tým potřeboval pozvednout. Eric Gerets je tím trenérem, který nás v následujících třech letech může dovést k velkým úspěchům," prohlásil prezident OM Pape Diouf.

Olympique Marseille loni skončil na druhé příčce a kvalifikoval se do Ligy mistrů, letos mu to ale příliš nejde. V devíti zápasech tým vyhrál jenom jednou a v tabulce mu patří až šestnácté místo. 53letý Gerets již dříve působil ve Standardu Lutych, PSV Eindhoven, Kaiserslauternu a Galatasarayi, angažmá v Marseille bude jeho prvním na francouzské půdě.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*1860

nezbyva, nez tomuto tahu verit..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele