Emery je v Seville spokojen a jedná o prodloužení smlouvy

02.04.2015, 14:00
Aktuality
Na lavičce Sevilly třetím rokem šéfuje Unai Emery a spolupráce celku z Andalusie s 43letým trenérem by měla pokračovat i nadále. Emery má smlouvu do června 2016, v klubu je spokojen a už jedná o prodloužení kontraktu...

Emery v minulosti působil v Almeríi, Valencii a Spartaku Moskva, do Sevilly přišel v lednu 2013 a loni s ní triumfoval v Evropské lize. V té je tým stále ve hře i letos a ve čtvrtfinále změří síly se Zenitem Petrohrad, vedle toho bojuje o pozice zaručující Ligu mistrů i ve španělské nejvyšší soutěži - deset kol před koncem je Sevilla pátá a na čtvrté Atlético Madrid ztrácí jen čtyři body.

Emery odvádí Seville cenné služby a v médiích probleskly informace i o jeho možném odchodu do Itálie - zájem má mít milánské AC.

"V životě se pochopitelně může stát vše, ale vzhledem k tomu, co mi řekl, si jeho odchod v dohledné době představit nedovedu. Je spokojen s naším projektem. Mluvím s Emerym každým druhým dnem a o AC Milán neví vůbec nic, jsou to jenom spekulace," prohlásil José Castro.

"Je u nás šťastný a už s ním dokonce jednáme o prodloužení smlouvy. Není kam spěchat, zároveň ovšem nesmíme usnout na vavřínech. V tuto chvíli se soustředíme na závěr sezony, čeká nás ještě deset ligových zápasů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

AC by podle me hodne zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

ne jenom AC,zvedl by např.Man.city,Man Utd,Inter,Real,atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Až na ten úlet ve Spartaku má už ted velmi kvalitní životopis. Do pěti let bude trénovat jeden z velkoklubů.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

V Premier lige to nikto nemá jednoduché

Reagovat
Leo Rekordman

OT: Everton Ribeiro odkedy hra za Al Ahli,kde prestupil za 15 m to je na clanok a tu neni ani expreska ani zmienka o tom

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neee

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyz me ten chlapik stoji nespočetne mnoho nervu, tak bych ho za nikoho nevymenil. Sevillu zmenil prave on a nastartoval dalsi generaci ktera už mnohe dokázala a verim ze jeste dokaze.

Reagovat
9augi9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele