Emerson: Mým cílem je uspět jako hráč Barcelony

21.11.2019, 17:24
Aktuality
Ambicióznímu Betisu se v letošní sezoně zatím nedaří a jedním z mála hráčů, kteří snesou přísnější měřítko, je Emerson. Brazilský krajní obránce podává kvalitní výkony a pokračuje tak v raketovém nástupu do světa velkého fotbalu, v ideálním případě by pak jeho kariéra měla pokračovat v Barceloně, alespoň si to přeje sám hráč...

Dvacetiletý Emerson dříve hrával za Atlético Mineiro a práva na něho aktuálně vlastní Betis a také Barcelona. Oba kluby před letošní sezonou stejnou měrou zaplatily celkové odstupné dvanáct milionů eur a hráč zamířil do Andalusie. Dres Betisu bude oblékat do června 2021, Barcelona na něho disponuje opcí a tou dobou ho bude moci vykoupit za šest milionů eur.

Emerson v Betisu v první polovině tohoto roku už hostoval, v probíhající sezoně se pak usadil v základní sestavě a dal i dvě branky. Jednu odměnu mu zaslal i trenér brazilské reprezentace Tite, ten ho nominoval na listopadové přátelské zápasy a předevčírem ho poslal na trávník na závěrečné minuty utkání s Korejskou republikou.

"Kariéru jsem odstartoval v šestnácti letech a o tři roky později hraji za Betis, ale vlastní mě také Barcelona a patřím do brazilského národního týmu. Moje kariéra teprve začala, cílem je vyhrát Ligu mistrů a mistrovství světa," prozradil Emerson.

"Moje adaptace na Španělsko byla skvělá a netýká se to jenom fotbalu, ale také jídla, lidí a jazyka, spousta z toho mi připomíná Brazílii. Mým cílem je uspět jako hráč Barcelony, zapsat se do historie a začít vyhrávat trofeje," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (19)

Přidat komentář
Reggie

Může ho někdo popsat? Díky

Reagovat
ADM

Muž, čiernej pleti, približne 180cm

Reagovat
Hafna

Nemanželský syn Fittipaldiho a má podobne jméno jako bývala stálice brazilské fotbalové reprezentace

Reagovat
cr7sux

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Reggie

No bylo mi to jasný, že tohle přijde, ale od tebe?

Reagovat
valloire

neni suchar a nebere vše vážně jako ty Redží

Reagovat
celeb

chyba ti tam tetovanie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rychlý, fyzicky velmi dobře vybavený, na malým prostoru technicky limitovaný. Zatím se jeví zajímavě, v Barce by mohl dělat backup.

Reagovat
Reggie

Díky

Reagovat
Visca el barca

Barcelona je dalším klubem, jenž se dostal do spojení s angažováním Mauricia Pochettina. Katalánský velkoklub by údajně bývalého manažera Tottenhamu přivedl po skončení letošní sezóny, pokud Arnesto Valverde nesplní nastavené cíle. Stačí, aby zacinkalo a na Periquitos si nikdo nevzpomene

Reagovat
Slavia10

Klid, nastavený cíl pro Valverdeho je skončit do TOP 4 a dostat se aspoň do OF ligy mistrů, takže bude jistě trénovat o další rok.

Reagovat
CHONG

Pokud od vás fakt dostane nabídku, tak budu na jeho reakci hodně zvědavý.

Reagovat
Eichel

Reagovat
JM

"Podle sebe soudím tebe"?

Reagovat
Messiáš

Tomu právě moc nevěřím, kdyby o tom nemlel už asi desetkrát, že nepůjde do rivala Espanyolu nebo Tottenhamu, tak dejme tomu. Ale samozřejmě bych se rád pletl, pro něj mluví i nadstandardní vztahy s některými členy vedení. Vidím to utopicky, ale potešilo by mě to hodně

Reagovat
Generalní Gladiator

Valverdeout je jasný,ale s novým tréňou to haprovalo,nikdo pořádnej nebyl.. Teď není pochyb, že je k dispozici top kvalita.

Reagovat
celeb

" po skončení letošní sezóny, pokud Arnesto Valverde nesplní nastavené cíle"

Reagovat
ADM

Cize ak vypadne v LM tak zostava

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele