Emanuelson se rozhodl zůstat v Ajaxu

17.03.2008, 12:56
Aktuality
Fanoušci Ajaxu mají hned několik důvodů k radosti. Jejich klub se vrátil do boje o mistrovský titul, i v příští sezoně pak bude barvy amsterdamského celku hájit Urby Emanuelson. Nizozemský obránce totiž změnil názor a hodlá v Ajaxu zůstat i nadále...

"Procházím si obtížným obdobím, ale během posledních týdnů se vše o něco zlepšilo. Toto léto není časem k dalšímu kroku. V příští sezoně budu hrát za Ajax," slíbil Emanuelson.

"Smlouvu mám až do léta 2011, takže mám k dispozici všechen čas světa," dodal 21letý nizozemský reprezentant.

O Emanuelsona stály především dva kluby a do svých řad ho hodlaly přetáhnout Tottenham a AS Řím. Vedení Ajaxu tehdy o transakci odmítlo jednat a udělalo dobře. I díky mladému obránci se totiž slavný nizozemský klub v posledních týdnech zvedl a v tabulce se dotahuje na PSV Eindhoven. Rozdíl mezi těmito kluby je šest kol před koncem pouze čtyřbodový a souboj o nizozemský titul tak ještě bude dramatický.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podle mě by se do AS hodne moc hodil! určitě byse tam uplatnil, Seria A je určitě o poznání kvaltinější než Eredivise! zápasy v itálii by mu daly víc než v nizozemí,jsou tam kvalitnější týmy...přeju mu angažmá v lepším klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax je dost dobrý klub......to ale běžný gloryhunter těžko chápe....

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax je dobrý klub,ale jsou i lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se do AS víc hodí Vargas z Catanie, než Urby.

Reagovat
Talker

Ano,ale když se Ajax nedostane ani do LM tak mu zápasy v Eredivise moc nedají - jen pár zápasů má skutečnou hodnotu pro něj,zbytek je proti slabým týmům,kdy se obránce moc nezapotí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele