Elia se vrací domů, znovu ho zaměstnal ADO Den Haag

18.11.2021, 21:23
Aktuality
Do mateřského klubu se vrací Eljero Elia, někdejší nizozemský reprezentant opět oblékne dres ADO Den Haag. Ten letos bojuje ve druhé nejvyšší nizozemské soutěži a se zkušeným fotbalistou se dohodl na spolupráci do konce probíhajícího ligového ročníku...

Křídelník v Haagu udělal první profesionální krůčky a v roce 2007 přestoupil do Twente, aby následně změnil dres ještě několikrát. V průběhu kariéry působil v Hamburku, Juventusu, Werderu, Southamptonu, Feyenoordu, Istanbulu Başakşehir a loni hájil barvy Utrechtu, kde mu nebyla prodloužena smlouva.

"Stačilo mi jenom vstoupit na tréninkové hřiště a hned se mi vrátily dřívější pocity. Tady jsem doma a mám radost, že budu znovu hrát za tento klub," raduje se Elia.

ADO Den Haag loni opustil nizozemskou nejvyšší soutěže a letos úspěšně pracuje na rychlém návratu mezi elitu. Po patnácti kolech je na třetím místě, manko na vedoucí Volendam činí jenom dva body.

"V průběhu uplynulých dvou měsíců jsem pracoval na fyzické kondici a snad budu schopen klubu přispět i na trávníku. V první řadě samozřejmě svými výkony, zároveň ale mohu mladším hráčům předávat zkušenosti," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / vi.nl

Komentáře (20)

Přidat komentář
standa91

Ano ano slušná posila..

Reagovat
smazaný uživatel

Holanďan jak víno

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Na MS2010 vždy přišel z lavičky myslím a rozhýbal to. To byl taky vrchol jeho kariéry.

Reagovat
Seydou Doumbia

taky takový klasický holandský případ...v 17 talent hraješ eredivisie, v 18 tě chce barca united a všichni, nejpozději ve 20 vrchol kariéry a za 10 let si rád když si kopneš zase tu svou ligu van rhijn, maher, affelay, clasie, ola john, buttner, bazoer...

Reagovat
AjaxFans

Bazoer teď hraje dobře,myslím, že dlouho v Arnhemu nebude

Reagovat
Seydou Doumbia

Ten má ještě možnost zkusit restart kariéry a ještě jednou to v cizině zkusit. Snad to alespon jemu výjde.

Reagovat
smazaný uživatel

nás vymazal. Na domácom ihrisku stačilo, že hral sám v obrane.

Reagovat
GrimeBaller98

True

Jeste me napada treba Tony Vilhena, Jetro Willems nebo Castaignos

Reagovat
Seydou Doumbia

Willemse úplně počítat nechci, týpek si několik x domrdal koleno tak že se divím že ještě hraje fotbal. Ale ano Vilhena i Castaignos taky + třeba Locaida nebo Janssen...poslední tři jsem čekal že budou nástupci a stabilní hrotáci repre, ale k tomu nedošlo....nejvíce jsem věřil Janssenovi

Reagovat
10

Ihattaren...

Reagovat
GrimeBaller98

Taky pravda

A pamatuju si jak se kazdy minuly nebo predminuly rok divil, ze je Ihattaren v FMKU strasnej flop. Ze by neco predpovedeli? Ale ja verim, ze se dokaze vratit, byla by ho velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať je na vrcholu v 18 než nikdy jako ty naši nekopové

Reagovat
Sforza

Legenda Staré dámy

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby neměl v hlavě vymrdáno, tak dokázal daleko víc.

Reagovat
GrimeBaller98

Ado den Haag je ted celkem skladiste tehle wasted hracu

Reagovat
Kucka

Kdo ještě?

Reagovat
GrimeBaller98

Beru to spise z minule sezony kdy hrali jeste Eredivisii. Napada me treba Kishna a mel jsem za to, ze tam mel nakroceno i Ricardo Van Rhijn, ale to ocividne neklaplo.

Pravda, ze jich zas tolik neni, myslel jsem ze vice

Reagovat
Seydou Doumbia

Alkmaar, Heerenveen, Emmen a ted Karlshure, druhá německá od roku 2019 to vše stihl Van Rhijn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele