Ekvádorská reprezentace na MS nevyužije obránce Castilla

15.11.2022, 08:39
Aktuality
Ekvádorská reprezentace (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (10)

Přidat komentář
veikko

No nepovolal ho především proto, že mu v přáteláku jeden irácký blázen málem zlomil nohu zbytečně tvrdým skluzem. Skončilo to "jen" vymknutým kotníkem, ale i tak neměl šanci uzdravit se do začátku MS. Paradoxně Alfaro povolal jen jednoho pravého beka, takže pokud se zraní Preciado, bude tam muset zaskočit buď Palacios, někdo ze stoperů, nebo budou muset přejít na 3obráncový systém.

Největším překvapením je určitě Kevin Rodríguez, nejlepší střelec 2. ekvádorské ligy! Alfaro má prostě neskutečnou odvahu. Tímhle dal v případě neúspěchu hlavu na špalek. Hráči za ním ale stojí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak s tím Kevinem se do základu nepočítá ne? Ale i tak je to pěkný tah

Reagovat
veikko

Do základu určitě ne, ale na jeho úkor nevzal Jordyho Caiceda a Leonarda Campanu, který letos v MLS dal 11 gólů a hrál v útoku společně s Higuaínem. Plány s ním tím pádem podle mě určitě má.

Reagovat
Seydou Doumbia

Mi přijde že ve druhé ekvádorské lize by byl nejlepší střelec i bezdomovec s flaškou v ruce dobrá konkurence v útoku

Reagovat
Hasan Šáš

2. ekvádorská liga > Fortuna liga SK

Reagovat
Seydou Doumbia

tak druhá ekvádorská určitě lepší i jako česká žumpa liga

Reagovat
veikko

V práci s míčem jednoznačně ano.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak já tomu reálně věřím že tam v určitých atributech budou hráči na solidní úrovní...práce s míčem, technika a takové ty kokotiny

Reagovat
veikko

Přesně, takové ty kokotiny, které jsou u nás podružné. Jinak zpětně musím poupravit své první tvrzení. Podle ekvádorského svazu fakt Castillo nejede kvůli tomu, že už nechtějí další potenciální problémy. Kluk má i přes obrovský talent prakticky po kariéře. Z Mexika už ho nikdo v lepší lize nebude chtít.

Reagovat
Seydou Doumbia

ty vole....škoda toho hráče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele