Eibar po sestupu do druhé ligy nepovede Mendilibar

25.05.2021, 16:40
Aktuality
José Luis Mendilibar po šesti letech skončí na lavičce Eibaru. Baskický klub se nedokázal udržet mezi španělskou elitou, načež se obě strany dohodly na ukončení spolupráce...

Šedesátiletý kouč vedl Eibar již v sezóně 2004/05, poté se přes Bilbao, Valladolid, Osasunu a Levante vrátil o deset let později, načež opakovaně klub udržel v LaLize.

Nejlepšího umístění pod ním Eibar dosáhl v ročníku 2017/18, kdy skončil na devátém místě, uplynulá sezóna mu však nevyšla a skromný celek z posledního místa sestoupil.

Mendilibar měl smlouvu jenom do konce sezóny a nakonec mezi oběma stranami došlo k dohodě, že po šesti letech je čas na změnu a vzájemná spolupráce bude ukončena.

Autor: Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
C-M@ster

Tohle působí jako klasickej zbytečnej článek, kde můžu řešit hovna.

Četli jste toto? Mě to moc nepřekvapuje popravdě.

https://a2larm.cz/2021/05/chovani-dominika-feriho-je-verejne-tajemstvi-zeny-popsaly-traumatizujici-zkusenosti-s-mladym-politikem/

Sexuální predátor Dominik Feri... Na druhou stranu kolik z nás by se v jeho pozici chovalo stejně... Pak je ale pokrytecký hrát si na me too podporovatele.

Reagovat
Hostal

Na tom se mi líbí, jak někteří jedinci zlehčovali metoo na západě, ale jakmile je to Feri, který je jim politicky nesympatický, tak se jim metoo hodí a hned je to predátor. Chtělo by to trošku konzistence

PS. Taky mě to nepřekvapuje. Před kámošema z fakulty se opravdu chová jak je popisované v článku. Mačo, který ostatní shazuje, aby kvůli tomu za ním dolézali. No na některé mladší lidi (a nejen holky) takové chování platí.

Reagovat
Kucka

To už se říkalo dlouho a nepřekvapuje mě, že zveřejnění bylo načasované až do předvolebního boje

Reagovat
Rothbard

Tak už rezignoval...

Reagovat
CHONG

Pokud Pepe odejde (což je skoro tutovka), tak by se mi celkem líbil u nás.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele