Dzjuba v létě změní dres, plácl si se Zenitem Petrohrad

07.02.2015, 13:01
Aktuality
Posledních pět měsíců v dresu Spartaku Moskva před sebou má Artjom Dzjuba. 26letému útočníkovi koncem června vyprší v hlavním městě smlouva a novou nepodepíše, už se totiž dohodl na angažmá v Zenitu Petrohrad...

"Zenit a ruský reprezentační útočník Artjom Dzjuba se dohodli, že hráč bude od 1. července ve své kariéře pokračovat v modrobílých barvách," stojí v prohlášení na internetových stránkách petrohradského celku.

Dzjuba se podle médií se Zenitem dohodl na pětiletém kontraktu, ročně by měl pobírat plat ve výši 3,3 milionu eur.

Dzjuba je odchovancem Spartaku, z něhož si dvakrát odskočil na hostování do Tomsku a jednou byl zapůjčen do Rostova. Za ten loni nastřílel sedmnáct ligových branek a následně si vysloužil místo v prvním týmu Spartaku, letos odehrál třináct ligových zápasů a střelecky se prosadil sedmkrát. Vedle toho začal pravidelně dostávat pozvánky do ruské reprezentace, které na podzim v kvalifikaci o ME 2016 přispěl dvěma góly.

Autor: Tomáš Pavlík / fc-zenit.ru

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. Ve dvaceti sedmi udělat v posledních dvou letech takový pokrok jako on. Z totálního dřeva a doráže, hráč rozhodující zápasy sám o sobě.

Reagovat
M.Vaza

Fakt se tak zlepšil?

Protože já od začátku nechápal k čemu jim je, připomíná mi toho druhého borce co odešel, nevzpomenu si na jméno..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo je šílený. Naprosto klíčová postava toho Turkova Spartaku. Jsem zvědavý koho přivedou za něj, navíc odejde zadarmo. Zenit si může gratulovat, získali top hráče, zadarmo, rusa. Vůbec nevím, koho myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Bucharov?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nepochopil, jestli to myslí ze Zenitu nebo Spartaku. Jinak to bude určitě Bucharov.

Reagovat
M.Vaza

Jj hoši myslem sem Bucharova od toho sem čekal víc..

Každopádně sem zvědav jak se Artjom chytne v Zenitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bucharov je ale po zemi slabý, fakt takový dřeváček do vápna. Dzjuba je oporti němu silově jinde, potáhne míč, v rámci možnost to i slušně rozdá, udrží ho, a hlavně má takový ten cit, který dělá výjimečné hráče, umí správně zhodnotit situaci. Bucharov byl v Kazani dělový, ale potenciál jako Dzjuba neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

On jeste zije ? Si pamatuju, jak prisel jako hvezda a pritom to byl takovy mix Strihavky, Zehera a Strnada v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teda víc fascinuje, že mu bylo 2 roky 27 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chytrý pochopí, debil si rýpne. Gratuluju

Reagovat
Mars

Reagovat
jaris7

Asi tak

Reagovat
FC Porto FC

Zadarmo tak to Spartak podělal

Reagovat
Elliasson

Spartak si to letos docela dost podělává. Pustit jen tak Bochettiho, Tina Costu a teď Dzjuba zadara - to není nejlepší. A to má Spartak v pohodě tým, který by mohl skončit druhý. Nechápu je.

Na druhou stranu se dá očekávat jedna věc - odchod Rondóna. A to je pro Zenit oslabení. Útočné trio Hulk-Rondón-Danny je parádně sehrané.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele