Džeko: Výkon v první půli nebyl hodný Serie A

02.02.2020, 10:04
Aktuality
Římské AS si neprochází nejlepším obdobím a horší formu potvrdilo i v sobotu večer, kdy prohrálo na trávníku Sassuola. Celek z hlavního města měl mizerný start a nakonec podlehl 2:4, co vysvětlovat měl například kapitán Edin Džeko...

Římané zaspali úvod a ve 26. minutě prohrávali už o tři branky. Po změně stran jim naději vrátili Džeko a proměněnou penaltou Jordan Veretout, naděje ovšem měla jen jepičí život, jelikož o několik desítek vteřin později dal výsledku konečnou podobu Jeremie Boga. AS sice zůstalo na čtvrtém místě tabulky, v neděli se před něj ale může posunout Atalanta.

"Spoluhráčům neustále říkám, aby mi posílali míče, v tuto chvíli se mi ale nedostává takové podpory. Máme problémy i při napadání, stačí, aby jeden hráč dostoupil soupeře pozdě a hned se nám vše zbortí. A upřímně, co se týče dnešního prvního poločasu, nepředvedli jsme výkon hodný Serie A," kál se po závěrečném hvizdu Džeko.

"Snažíme se praktikovat vzrušující styl, neustále chceme držet míč, ale když dva nebo tři hráči zahrají pod svoje možnosti, pak máme problémy. Dnes nepodal nikdo svůj standard, zvláště v prvním poločase. Snad se nám povede zapomenout na tento zápas co nejrychleji, ztratili jsme tři body a za týden je potřebujeme získat zpět v souboji s Bolognou, nemáme jinou možnost," pokračoval Džeko.

Džeko kroutí v AS Řím svou pátou sezonu a v sobotu večer měl alespoň jeden malý důvod k radosti - na své konto si připsal jubilejní stý gól v dresu Giallorossi. A který z nich se jemu samotnému zamlouval nejvíce?

"Gól v Londýně proti Chelsea, ten je mým nejoblíbenějším. Doufal jsem, že stou branku zaznamenám za jiných okolností, ale nemůžeme brečet nad rozlitým mlékem," uvědomuje si.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ako hral Carles Perez ?

Reagovat
Largo

Prakticky nebyl u mice. Za 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť proti Laziu hráli dobře...

Reagovat
Alberto Aquilani

Cristante titolare ☢️

- 9 partite

- 2 vittorie (22%)

- 1 clean sheets (11%)

Cristante assente ✔️

- 13 partite

- 9 vittorie (69%)

- 4 clean sheets (31%)

Reagovat
cresposuper

Ty si bol s nim celkom spokojny, ci?

Reagovat
Largo

Reagovat
Frantszek

Reagovat
EXoRcIsT

To bol zapas blbec co sa mohlo pokazit sa pokazilo

Reagovat
Largo

To sice jo, ale na tech hracich nebyla videt ani snaha. Chut bojovat, nic.

Reagovat
Frantszek

což není vidět po většinu času poslední roky

Reagovat
Largo

Ja teda pod Fonsecou vetsinou snahu vidim.

Reagovat
Frantszek

hmm, tak jsem asi slepej. Mně to vážně nepřijde. Hlavně nevidím systém.

Reagovat
Largo

Stejny pocity jsem mel pri Di Francescovi. Ty tam oproti tomu fakt nevidis snahu a system?

Reagovat
Frantszek

hele, ne. Možná jsem fakt zmlsaný, když se dívám na Liverpool a na Dortmund. Koneckonců i na Bilbao, tak mi to prostě dává nějaký smysl. Pokud hraje i Atalanta lépe, tak prostě něco špatně je. Přijde mi, že nákupy za posledních pár let jsou uplně nekoncepční panic buye bez rozmyslu. Třeba to s odstupem uvidím jinak, ale při většině zápasů spíš vidím hru na náhodu.

a nebo mám prostě jen menstruaci.

Reagovat
Largo

Tak zrovna u těch týmů, který jsi jmenoval, to chápu Možná to bude i tím, jak my neustále prodáváme svý hráče a měníme všechno, od trenéra přes většinu pozic ve vedení.

Atalanta je naopak týmem, kterej má ustálenou strukturu klubu, dlouhodobě se jede podle nastavený koncepce a klíčový posty se nestřídaj. Ředitelé, skauting, trenér. Na hřišti taky, obrana spolu hraje už roky, útok jakbysmet. To prostě musí bejt znát.

Já na hře pod Fonsecou vidím jasnej koncept, což jsem u Di Francesca postrádal. To se snad ani nedá srovnávat.

Reagovat
Lech

Hele kdyz nas ted preberou ti druzi Amici, je mozne ze si dosadi do vedeni jine lidi? Nejake schopnejsi a vhodnejsi do klubu jakym je AS? Nepamatuju si jak to bylo tehdy po prichodu Palotty

Reagovat
Largo

Jasně, to se dělá snad pokaždý, když přijde novej vlastník. Pallotta si taky dosadil svoje lidi, hlavně marketing, technickáho ředitele a sportovního ředitele. Tam začala ta éra Baldiniho, pak Baldissoniho.

Friedkin senior nechá ve vedení svýho syna a k němu pár dalších lidí. Dneska jsem četl, že kontaktovali Capella. Plus se jim podle všeho líbí duo Fonseca - Petrachi. Zůstat by měl i Fienga, naopak Baldissoni a Baldini půjdou od válu. Ale v tuhle chvíli jen hádám.

Reagovat
Lech

Dik

Reagovat
TheTopFootbaler

Schick zase celý zápas takový neviditelný, sice nic moc nezkazil, ale nadstavba zase žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, to se tady nesmí psát! Vždyť to je českej Haland

Reagovat
Furia Ceca

Slušnej volejbal, jenom z hlavy si vybavuju 5 rukou Fiorentiny a 2 naše.

FORZA JUVE!

Reagovat
Furia Ceca

špatnej článek

Reagovat
Witcher

Už se vrať do Teplic vyděláno máš

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Já si říkal, že je v AS tak dva roky, a on už tam kroutí pátou sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele