Dyer zůstává s anglickou reprezentací

22.05.2002, 16:02
Aktuality
Kouč anglického národního týmu, švéd Sven Göran Eriksson, se včera rozhodl, že dá zraněnému Kieronu Dyerovi šanci. Záložník Newcastlu se trápí se zraněným kolenem, to se ale uzdravuje rychleji, než se čekalo. Podle původních odhadů se měl Dyer léčit čtyři týdny, což by znamenalo, že začne znovu trénovat až v den posledního zápasu Anglie ve skupině. Koleno se ale hojí rychleji a Dyer by měl už dnes začít trénovat.

Ale i přesto, že mu nakonec Eriksson dal důvěru, nevěří, že by mohl nastoupit už v úvodním zápase proti Švédsku, který Albion čeká už za jedenáct dní. Jako nejistý označil Eriksson také Dyerův start v druhém zápase základní skupiny, ve kterém 7.6. změří Anglie síly s Argentinou. "Jestliže nebude fit pro první zápas, pak možná pro druhý, o tom se ale rozhodne až na poslední chvíli. U tohoto zranění člověk nikdy neví, jak rychle se uzdraví, někomu to trvá déle, někdo je rychlejší. A já doufám, že Dyer je z těch rychlejších," řekl Eriksson.

Znovuzařazení Dyera do sestavy znamená špatnou zprávu pro Trevora Sinclaira, který se opět stal jen náhradníkem a odcestoval zpět do Anglie. Mluvilo se také o tom, že Erikssonovo rozhodnutí ovlivnil Sinclairův slabý výkon ve druhém poločase přátelského zápasu s Koreou, to ale Eriksson popírá. "Jeho výkon proti Koreji nemá s tím, že je opět jen náhradníkem, nic společného. Druhý poločas zápasu jsme hráli dobře individuálně, naše hra ale úplně ztratile řád a organizaci. Kdybych se měl řídít včerejšími výkony tak bych musel do pozic náhradníků přesunout hodně hráčů," řekl trenér.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele